Коментари - Студент застреля съперник за момиче и опита да се самоубие | dnes.dir.bg
назад

Студент застреля съперник за момиче и опита да се самоубие

20-годишен мъж беше убит от друг, който след това опита да се самоубие при стрелба на столичните булеварди "България" и "Гоце Делчев" тази сутрин.

Обратно в новината

Коментари - Студент застреля съперник за момиче и опита да се самоубие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

потресен съм сичко тва заради една ученичка пълен абсурд !!!!

Кой Ви пише статиите??? Много, много неграмотно!!!

е бива ли да утрепеш човек за неква 1ш годишна дрисла дет още ходи по рожденни дни с шапки и балончета, тууу да ви се не види, ебаси нелепата и кретенска история, на каквито за саяление маи само в наща мила родна дарява ставаме свидетели *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ми хубавата деси!!!!! мозе да си наловиш други балуци - тя бог да ги прости!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

благодаря за свесните думи! така е! ако всички маики бяха такива- дърявата ни "нямаше да има цена"... когато колата се объне "имало пътища и то много...." а в с и ч к о не започва ли от семеиството? ж а л к а история!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

пише се свесТни. и майките ако си учеха вярно щерките, нямаше да има толкова чалгарки и курви, а е факт, че жените дават наклон на всичко. е, нашият наклон е мутро-чалко-курвенски, мерси, мадам....

така е, но ? момичето и то на 1ш години има двама любовника!? ами ето го и резултата! ако тя бесче моя, счтях доста добре да я напляскам... това е! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да, не става дума за морала на момичето, сигурно и мое ако беше щеше здраво да бъде нашляпано, но да не забравяме, че не трябва да допускаме да стават такива, а не след това да ги бием, аз също имам дъщеря и трябва да ви кажа, че най-много се притеснявам да не и се лепне някой, когото тя не иска, защото за съжаление днешните млади не са нормални деца, за съжаление. Ние родителите и държавата заедно имаме вина за това, не може толкова насилие и злоба и всичко с изнудване и насилие да се прави. Дали са свършили момичетата за тези две момчета, че си погубиха живота и този на близките си? Ако бях аз, нямаше да я погледна такава, като ме лъже, но не и да ходя да убивам и да се бия дори. Много трябва да се замислим за ценностите и да променим нещата, ако не, така ще се затрием. За съжаление, не мисля, че видях такова желание от хората тук във форума, напротив, злоба и безхаберие и търсене на вината винаги в някой друг. Защо имали оръжие, защо имали коли, защо тая ги лъгала и т.н., а всъщност единствено егото ни е виновно за всичко и неизбитите комплекси.

вместо кухи теории, по-добре научете дъщерите си да станат домакини и да се подготвят за майчинство. Ако не сте разбрали, че това е главната роля на всяка жена - нищо не сте разбрали.

Стига бре, хора. В България добре се живее, каза премиерът слънце. Забравихте ли вече, та почнахте да се гърмите? В перспектива животът ще става все по-добър!

И какво общо има начинът на живот в България с любовните триъгълници? Или в страните с висок стандарт няма такива триъгълници? Като гледам как в напредналите старни изперкват и се стрелят масово си мисля, че нещо си се объркал...

"Задължително военно обучение за ученици и студенти" - Това е едно от заглавията.

мръсницата на 1ш прави любов с з0 годисчен и зад гърба на единия лъже другия. тя е за затвора! ж а л к о за жертвата а самоубиеца е буквално л у д! за една проста пикла, която ги е лъгала и мамела... мръсница е и е за затвора!!! мир на праха на невиния, ж а л к о за убицеа- ще остане сакат за цял живот-ако оцелее... пиклата вйобще няма да го погледне-нали е убиец! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не е виновно момичето, че тези са се побъркали. Не може да искаш от някого насила да те харесва. Лошото е, че няма никакво възпитание и морал и всеки със сила да се налага, а в същност си проваля живота само!!!

как така незаконен валтер??? откъде??? това трябва да разследват куките!

Абе, бетонирайте го този в бункера на Хитлер.

дам, сигурно момичето е била почитателка на Дълбоко Гърло, какви неща правят хората за единия гълтач

а защо никъде не се споменават родните им места?

и без това няма да се сетим къде са тези села и паланки!

Прах, пушеци и дим - няколко вулкана се подготвят за действие, като изригванията могат да станат в средващите часове или до месец. Ще се усети необяснимо на пръв поглед напрежение. ТОва е така, защото към икономическите трусове и несигурност се прибавят и космически фактори. Августовското слънце ще излъчва не само топлина, то ще носи едно свръхинтензивно, восокочестотно и трудно поносимо лъчение, което ще пробива йоносферата. На първо място то ще влияе на психиката, така че повечето ще се борят със силна депресия. Ще се държат непредвидимо, а и мнозина ще бъдат обсебени - т.е. нахлуване на тъмни сили. Но масовото обсебване не може да се случи, ако сами не сме отворили вратата за него и бдителността е била последната ни грижа. Ще се увеличи в пъти престъпността, кражбите, спонтанните убийства, защото бариерните фактори в съзнанието ще бъдат малко или много пометени.

Съвременните пикльовци със самочувствие без покритие, с коли и пистолети. Ето го днешното възпитание на младите, после ми кажете, че били нормални младежи!!!

Опасявам се, че тия истории тепърва започват. Страната е пълна с балъци на 20, без перспектива, без пари, без постижение, без самочувствие, хора, които в нищо не са добри-аутсайдери. Дали ще се гърмят с незаконни пищови или щв се пребият с мотор, или пък ще пречукат някого по тротоара няма никакво значение - в едно са еднакви- шушумиги.

Не стига ,че не се раждат деца, и няма млади хора, тия пък се трепят, дали с пистолет, дали с мотор, дали при катастрофа друга, те се самоунищожават. Тази държава накъде отива. Няма отговорни родители. Зарязали са ги на самотек а те се учат на насилие от филми и игри!

Това е възпитанието. намесиха се закони, "Закрила на детето" във възпитанието на децата... Вече и едно шамарче, се води домашно насилие. Детето расте, без страх от никого, без респект... не признава идеали. Мен са ме възпитали строго, и сега знам какво е 2 и 200, а сегашните деца са без морал и възпитание, родители очалгарени, децата разглезени, и си мислят че всичко е позволено, и когато сгафят си мислят че са недостижими, и че всичко ще се оправи само с един замах. И ето резултата... трепят се по улиците, 16 годишните вече въртят любов с по 2 ма... Българина е животно... Демокрацията не е за него.. трябва ДИТАКТУРА!

Целта на гнева - бързо и насилствено унищожение на всички препятствия.

и във връзка с трагични потресаващи убийства и в Турция -поглед над поведението на някои така наречени "хищници",които толкова преследвали жертвите си сексуално с цел изгода,пари,подаръци,брак по сметка -например придобиване европейско гражданство в Турция,Тунис и подобни държави сервитьори по-често от кюрдски произход ухажвали много нахално и неотлъчно чужденки от всички възрасти ,и когато отказвали на някой да се ожени за 15 годишна англичанка ,17 годишният кюрд убил майката и приятелката ..-по този повод имаше коментари,че такива използвачи имало във всички курорти ,и било почти невъзможно да се отдръпнат въпреки многократни откази и разговори ,заради което често се стигали до спрелби и нещастия...В този ред на мисли също толковма прилепчиви и нахално нагли са нарко-пласьори,тарикати и едновременно с основното занимание търсещи изгодни любовни връзки за прехрана

Хайде не говори глупости! Персоналът в хотелите в Турция не може да се отърве от рускини, дошли за секс-туризъм! Направо ми стана жал за момчетата, които трябва да хвърчат сутрин от 5ч., а нощем до 1-2ч. за някакви мизерни пари и да търпят несекващите намеци на пияните рускини. Това с очите си го видях и твърдя, че жертвите не са от почиващите! Това, че имало някакъв частен случай, не значи, че може да се обощава. Изобщо, обобщенията са признак за повърхностно мислене!

дилара сигурно не се е оцхел бая време *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И тези си спечелиха номинация за наградата "Дарвин"! Дървин ли е, Дарвин ли е - не ми се мисли, но приветствам самоизтреблението в резултат на вътревидове борба сред идиотите! Никога досега незаконно притежавано оръжие не е вършило по-добра работа! Съжалявам родителите им и съболезнования за тах, но това не променя идиотията на отрочетата им, блеснала в тази поредна сцена!

пък уж мъжете били по-малко.............кога обратния вариант ще почне..............

Аз да попитам: Струва ли си заради жена да се трепат? Явно много са го закъсали с главите.. Бог да прости един млад, излишно изгубен живот!

А за пари струва ли си , като е знайно, че никой нищо не е отнесал от този свят! Ама се бият! И то как!! Все пак за жена май е по-достойно! Ама кой съм аз за да определям???

са универсално обменно средство на труда ,срещу което се осигуряват/купуват стоки и услуги за поддържане на живота,и без пари,особено когато жертвата е хронично крадена и ограбвана ,животът става мизерен ,и свършва -не знаеш ли ,че без парите си,хората ,които не крадат,а са крадени и изнудвани за пари, умират ...Често,става дума за пари и класическите крадци,изнудвачи и наркопласьори,които казват били толкова жестоки,че не оставят живи околни 1понякога биват убивани и те,но обикновено след като са взели десетки смъртни жертви,отвличания,терор -според класическото протичане на организираната престъпност и отношенията с останалите в живота

е я кажете името на жената и ние да се пробваме ,де?!

ПУТКОПОКЛОННИЦИТЕ НЕ СЕ СВЪРШИХА......

И русофилите и те нямат свършване. (Извинете че съм извън темата, но не се сдържах.)

Дамян

Червено и Боко-поклонниците също нямат край.Май българина все трябва да има на някого да се покланя.

Така е в джунглата...Пълната демокрация е закон на джунглата и ние успешно вървим към нея.Дано все още не-полуделите го осъзнаят навреме...

На 20 и 22 боже господи. Заради една с...........ва тъпа, която не знаекъде я сърби и сърби ли я вобще. Това е огромен проблем жените(между 18 и 30) не знаят какво искат, а мъжете и да знаят какво искат, нев знаят как и къде да го намерят.

КРАЙНО ВРЕМЕ ЕЕЕЕ КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА КЪДЕ СА БЕЗПЛАТНИТЕ ПОСЕЩЕНИЯ ПРИ ПСИХОЛОГ.? КЪДЕ ...........!?

отворете дъ сан и ще разберете що е то деградация, ние все още не сме толкоз зле

Защо не са се събрали тримата, за да "оправят положението", можеше пък да им хареса и дори да се пристрастят.

Във връзка с новината (връзката е съвсем пряка), съвсем наблизо преди няколко години беше разстрелян бизнесменът Георги Илиев, също така съвсем наблизо беше екзекутиран и Бай Миле... абе все в тоя район се случват тез неща, бре. Малоумни писачи, никакви журналисти не сте!

бизнесмена...е прост пресъпник който политбюро измъкна от затвора за да тормози хората.

От района ще да е. По други райони не се пуцат, ами се трепят с тояги.

Ти кат си умен ни помниш ли бре, че не Георги , а Васил Илиев гръмнаха там, алоууууууууууууу таранкоолу!

Явно си от хората, които ВЪОБЩЕ не разбират от ирония. Може би трябваше да спомена убийството на Джон Кенеди за такива като теб.

А бе момчета жени колкото искате по улиците в БГ. Що се занимавате с глупости до си стреляте!

Всички, които използваха повода да оплюят притежаването на ЗАКОННО лично оръжие да си траят. Защото за последните 8 години има само четири случая на убийство със законно оръжие и неясен брой (много над двадесет) убийства с незаконно оръжие. Човек със законно оръжие е много по-отговорен от такъв с незаконно. Този с незаконното знае, че ще го използва рано или късно. Иначе не би се сдобил с него.

първото нещо което разрешиха другарите адвокати след 86г. - да разрешат на Сулю и Пулю да носят оръжие. Сега пак няма виновен - единия убит другия полу-убит , няма кирия за другарите адвокати , вай, вай

Ако си беше направил труда да прочетеш статията, щеше да разбереш, че е използвано НЕЗАКОННО ОРЪЖИЕ. Т.е. не виждам кои са тези другари или другарки, които са разрешили сульо и пульо да носят такова.

За голямия брой законно и незаконно притежавано оръжие са виновни законодателите и мекото правосъдие. Кой друг?

Този и всички други подобни смълтни случай да теши на съдестта на съдиите, на висшия съдебен съвет и на прокурорите. Липсата на правораздаване се замества със саморазправа!

Само до преди 20 години, 20 годишните вече бяха мъже, а сега са неуравновесени пикльовци, държащи се за полите на мама. И най- незначителната житейска ситуация, за тях е сериозен проблем и ето го резултата. Слаби и неизградени характери, с женски тип поводение и полови белези, лигавщини, педерастки наклонности и ОГРОМНО САМОЧУВСТВИЕ. Защо им била нужна казармата ? А де ? Що ли ?Най-малкото, за да разберат, че понякога може и да не стане на тяхното, въпреки обратната логика на събитията. Това изгражда и развива задръжните реакции, които са доста по важни от възбудните такива.

Браво!

Проф. Вучков, може ли да гарантирате, че правилата на двата вида казарма ще кореспондират един с друг?

Извинете ме за некомпетентността, но кой е вторият вид ?!? Наистина не Ви разбрах.

Браво!!!Много голямо!!! Адмирации!!!

Изцяло те подкрепям! Имам син, който оттърва казармата за една бройка и изцяло съжалявам. На времето се зарадвах, но сега си давам сметка, че много лошо се получи...Наистина сега двадесетгодишните не са мъже, за съжаление.

искам да те попитам ако си наистина лудя проферсор ти каде кара казарма бе мопс изкукуригал?щото сме чули че сащо така изкукуригалото ти маиче мир на праха и те е изкарала болничак и не си ходил казарма а за другите които плачат за отменената казарма да припомня само колко извращеня и убииства а сащо и самоубииства се случиха в тази прослувута казарма мислете преди да ревете за нещо отминало за това сме на този ред от тази слаба памет ревеме за отминали неща а забравяме колко бяха гадни .колкото до лудия професор приберете го в лудница че някои накрая ще му тегли един хубав бои и ще го лежи като за човек после!пс:транслитераця

Чуй ме сега, неграмотен олигофрен: 1. Служил съм както следва: 6 мес- НШЗО Плевен 1год 9 мес - по зенитните установки на Родопите 2. Нито майка ми е починала, нито ме е спасявала от казармата, нито съм бил болничък 3. Извращения имаше да, но предимно с мамините синчета,с тенденция за впедерастяване- това или ги лекуваше, или пък се самоубиваха ,но мноого рядко. 4. Тези, които прескочеха ставаха МЪЖЕ, а не лигльовци- затова сега ни е това дереджето... 5. Що се отнася до лудия професор- няма как да го разбереш-нито ти, нито събратята ти- нивото му е доста над чалгаджийското

Свършиха се жените, та тръгнали да се стрелят! Тия непорастнали деца акъл нямат. Жалко за погубения млад живот, тежко и горко на близките им.

жените наистина свършиха.. останаха само кифли, кроасани, парцали и мутреси. не знам обаче тези двамата дали могат да направят разликата.

Точно и вярно!

А вие мъжете какви сте?! Абсолютни тъпунгери и комплексари, дето се стрелят и се пребиват с мотори.... смешник

така е в тази разбаркана страна

ааа просто няма какво да коментираме,мисля и подкрепям "ежедневие"за коментара защото това си е реалната истина и наистина се преврущаме не в див изток а направо в дивия запад....скандално *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

според един философ "Единственото противодействие на любовта от пръв поглед е да се вгледаш втори път" жалко обаче че малко ги четат философите нашите мъже!