Мъж стреля в автобус след скандал с шофьора

Столичната полиция издирва мъж на видима възраст около 35 години, който в неделя вечерта след скандал с шофьор на автобус номер 76 от градския транспорт, е стрелял с пистолет и счупил стъклото на рейса, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Мъж стреля в автобус след скандал с шофьора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

kvi ste prosti povecheto ne e istina.Takiva ste selqnduri.Golemi grajdani stavate za 1 god v golemite gradove.Mn znaete ama da ne karate vie avtobusi sled nqkoi dr godina che neznam koi shte e pederas i smotanqk i kakvo li ne.Na chujdiq gryb i 100 toqgi sa malko.I men ne me kefi da mi prechat kato karam i mi zapushvat lentata ama gi razbiram horata ,shtot nqkoi selqnin sprql na spirkata shtot to na selo na vsqkade se spira.Are grajdanite da se pribirat po selata.

ти май не си достатъчно ограмотен за да прочетешвсичко ,което съм написал ? Къде казах, че при фонетичната подредба на клавиатурата няма всички букви? Има ги както и при БДС. Само че , ако човек е свикнал да пише на фонетична , преминаването към БДС е доста бавно и безсмислено. Чудя се на себе си защо издребнявам с обяснения.

Изтрещя народа :(

Ти според мен не си чел правилника - 5) подаване на ляв мигач и потегляне, ако няма да попречат на двището се МПС в лентата??????? А не е ли шофьорът на автобуса с предимство при потегляне? Именно това ги изнервя допълнително и бързат да затворят вратите, за да гонят разписание и после да ги глобяват

Народа е изнервен до краен предел. Качете се на маршрутка 15 или 21, първо ще се наблъскате като животни в малкото бусче, ще си платите и съответно няма да ви дадат билет. Докога, тези собственици на линиите на маршрутките няма да бъдат съответно глобявани. Необходими са ежедневни проверки от държавните органи.

за ваше сведение БДС подредбата има всички букви.

Шофьорите в градския са идиоти до един!

Жоро , ако си с Виста, (ь) е бутонът който се намира до големите скоби , т.е . третият след (о) , (П) . Когато си в шифт , този бутон става (ѝ) . ПО темата, кой кого , за какво и как , могат да кажат пътниците в автобуса, които са били свиддетели на инцидента . Чалга + рап (въпреки че стрелецът бил около 35) водят до инциденти като този.

SEga kato cheta tezi komentarii sled tolkova dalgo vreme si pripomnix che edno vreme predi 7 godini kato si biax v BG i polzvax avtobusite tezi vodachi biaxa arogantni do neuznavaemost i poneje niamax kola i nai redovno polzvax avtobusite za Lulin ta sam bila i priak uchastnik i nabludatel. Po tova vreme imashe niakoi ot vodachite na avtubusite da si voziat bira s tiax zamaskirana v leikite za voda , deto tam gi polzvat neznam za kakvo drugo no sas sigurnost gi polzvaxa da si istudiat birata prez liatoto.........pros vsichko tova e bez komentar

На мен ми се е случвало още с качването в трамвай, ватмана в случая беше жена да бърза със звуковите сигнали за предупреждение за затваряне на вратите, явно беше закъсняла с разписанието и бързаше, само че беше забравила че не вози чували с картофи. Изобщо така наречените шофьори и ватмани от градския транспорт в София понякога карат като идиоти!

Мамка му на Ж.Желев, че премахна софийското жителство. Сега трябва да търпим всякакви дошли да работят в София. Какво оправдавате шофьорите в гр.транспорт? И ние сме участници в този ужас.Да не би да летим. Лесни професий няма!

vijdam 4e horata sa napravo osferipqli sre6tu 6ofiorite,no ne se li zamislqte 4e nqmat nikakvi usloviq da se predstavqt po dobre! ni6to 4e sa prostovati4ki po princip! s tezi bri4ki,i tazi ...ne moga da e nare4a i organizaciq daje! mama im kradliva,i kmetove i politici i sqkva sgan korumpirana!

Като опаткат 2-3 шофьори на рейсове и ще започнат да се държат като хората. Поне когато са на работа. А в къщи нека лочат мастика и да слушат чалга.

Не защитавам стрелеца, но ако шофиора(нямам ер малък) е онзи дебелия рус кавал дето винаги е сърдит и арогантен, то май е било крайно време.....

Eeeeee ama da Vi kaja i shofjorite ne sa stoka. Otnasqt se s pytnicite kato s jivotni.

Vsi4ki koito kazvat bravo sa mnogo pateti4ni du6i-giveya v centralna Evropa, da, naistina s pravo govoryat za nas 4e,sme prostaci-da, mnogo mi e ma4no no,taka izglegda otstrani-zli,zavisli i laesti kato besni ku4eta-tagno mi e!!!

От всички коментари си личи,че голяма част от пишещите тук, не са се качвали наскоро в гр.транспорт.Някои го защитават,някои го нападат...Това не ви ли говори,че всички сте се озлобили към тези около вас.Защо не си зададете въпроса, защо е тази агресия?Нима шофьорите не са едни от нас?Според мен останалите участници в движението са много по виновни.Да не говорим за пътуващите в така наречения масов транспорт.Защото там освен цигани и мръсни миризливи селяндури, не може да се види друг човек.Пропуснах и порядъчно почерпените.Именно по тази причина, много от нас, използват личните си автомобили.

всички които пишете сте изроди искам тато да се върне ще ви питам тогава!!!

До всички, които толкова много оплюват шофьорите - защо, след като толкова много им завиждате, че нищо не правели и само мързелували, не поработите вие поне за една седмица на някоя от натоварените линии в София - 76, 94, 204, 280. Бас ловя, че и вие на третия ден ще започнете да се държите по абсолютно същия начин. Особено като видите как постоянно ще ви засичат и не ви дават предимство, как никой няма да ви пусне да излезете от джобовете на спирките, как постоянно ще ви идват пътници с по минимум 5 лв за 1 билет, въпреки че изрично е упоменато да се идва при водача с точно приготвена сума, как пътниците постоянно ще се увеличават на спирките, но вие ще сте вече закъсняли с минимум 10 минути и ще знаете, че именно от такива капризи ще ви изтича заплатата буквално като вода. Поставете се малко и в тяхното положение.

Доколкото разбирам 3/4 от коментиращите одобряват това, че някой стреля по прозорците или по каквото и да е (съдейки че са чели същата статия, която и аз - можем само да гадаем дали всичко е споменато, или не, но не това е идеята) с пистолети. Защото, видите ли, всичките шофьори са глупаци. С ясното съзнание, че вторите в голямата си част са такива, смея да кажа, че първите са същите галфони, заради които ми се драйфа от тая страна и хората в нея. Не смрадта, дупките, тъпканицата в рейсовете, кучетата и т.н. са ми най-големия проблем, а ей този уникално тъп начин на мислене. Ще вади пистолет да ми стреля в градския и ще му пляскат. Не ми пука кой бил прав и крив, да одобряваш това е ограничен начин на мислене. Кой беше казал, кво искате да се оправим като няма мат'риал. Държава с 75% глупаци и селяци (като мислене не като месторождение) накъде да ходи?

Най обичам рейса да спира направо на платното а не навътре в спирката.След това да запушва и другото платно щото изпреварва предния рейс който е спрял точно като него.

:), kaji be! Molim te!

Шофьорите на градския транспорт да са живи и здрави, защото няма кой да ни кара из София. Забрана на автомобилите в центъра! А при такива случаи, проявявайте малко толерантност! Все пак и шофьорите са хора!

на човека , само така с тия чалгаджии - шофиори, миришешти на евтина мастика

Скапани гадни провинциални шофьори на ресове, маршрутки, тролеи и таксита! Шофьорското племе е най-мързеливото племе! Шофьори - скатавки!

Възхитен съм от реакцията на пътуващия, макар и да е била показна пред мадамата. Но като ги знам тия от градския транспорт, пък и не само те - заслужават си стрелба право в тиквата. Очаквам в скоро време някой шофьор-дебил да отнесе същата порция като оня от бургас - Рижата.

Това се знае от всички. Виновни са простите и некадърни началници в градския транспорт и общината, която работи от немай-къде - главно за себе си. А бе шибана държава населена с шибаняци. Докато не се стигне до ефективна стрелба, ефект няма да има.

Този директор,Добранов,мн дефицитен кадър,бе.Много кадърен,много несменяем.Дали и той през това дълго властване в автотранспорта,не се е облагодетелствал.Кой знае?Тя,рибата,нали знаете от къде се вмирисва?Има шофьори и шофьори,но има и автобуси по на сто години-факт неоспорим.Все нямало пари.Явно се краде или лошо управление.Има и супер невъзпитани пътници,те драскат,хвърлят боклуци,плюват в превозните срества.Да можете да видите автобус,който излиза сутрин от гараж,в какъв вид се прибира вечер!Къде ни е възпитанието господа граждани,селяни и новодошли софиянци?

Не само в София се срещат откачалници сред автобусните шофьори.Работата им е тежка и изнервяща и за това много се радвам когато срещна любезни и спокойни водачи но за жалост много от тях не са за тази работа.Може да им се прости когато по недоглеждане притиснат някой с вратата или спрат в района на спирката точно до единствената локва и хората трябва да стъпват в нея ако искат да слязат или толкова плътно до някоя кола ,че няма начин да не се отъркаш или от автобуса или от нея.Не е приятно и ако те мъчат с чалга или се бавят по повод и без повод а после карат като на рали.Тези работи все пак се понасят дори и ако силно псуват другите водачи на пътя но....когато почнат да се дразнят с пътниците и да си го изкарват на тях...не се учудвам ако някой е издивял ...пак добре ,че не е стрелял по него.

Mamicata im na 6ofiorite ot 76!!!! NIKOGA NE SPAZVAT GRAFIK!!! NIKOI QVNO NE GI KONTROLIRA! KOI e nomera na avtobusa? Za vseki znam provinenie, polzvam go vseki den! BRAVO NA PI4A, po-4esto 6te po4nat nda patqt, sig sum!!!

Аз бях в автобуса! Никога няма да кажа кой беше мъжът и жена му! И аз бих постъпил така, строщи джама и стреля във въздуха, за да не даде смотания шофьор назад и да го премаже. И аз бих постъпил така на негово място! Но нямам пистолет под ръка в такива случаи, за жалост точно когато ми се е случвало подобно нещо - да ми затворят вратата преди да съм се качил, докато чакам - няма камъни наоколо! Познайте към кого ще хвърчат камъните... Да е жив и здрав човекът, с него сме!

Народът е изнервен от продължителните неудачи в управлението на страната!Немотията,п навсякъде и тоталната простащина са докарали този народ до лудост!Не го оправдавам,но и шофьорите на автобуси понякога се държат грубо и по небодходящ начин,меко казано!Затова е необходимо да си подтискаме емоциите,да не даваме воля на нервите си,да се самоконтролираме!В страните ,които съм посетил-Гърция,САЩ,И и Италия хората са по-сдържани,особенно в САЩ и Франция!Явно има много да се учим на култура и добро поведение!

Притежаващите пистолети обикновено пътуват в скъпи автомобили. Явно този е някой тъпунгер, случайно притежаващ пистолет. И сега да намерят този, който му е дал разрешение. Ужас.

Да се изземе оръжието, в тази страна КПД е на ниско ниво. И онзи тук където незнае как се пише думата шофьор, да седне и се поограмоти. Дисциплина и ред с безупречен контрол, това е нужно в България

само така !!

На оръжие братя,да сразим шоферския гнусен башибозук...!!!Всичк да препасват пищовите и сабите...

браво на човека,,,не е трябвало да чупи стъклото, а главата на тупия шофиор/сутринта 1 шофиор се развика в рейса на 1 баба, че щял да я затисне с вратата,била много бавна/

Тоз дето кара автобуса е един от нас!!! Неговото неадекватно поведение е също следствие от алчността на българските политици ! Хора,не изливайте гнева си един на друг,а наказвайте политиците! Те са виновни за всичко,което става в България !!!

S pedali schafiori taka se deistva

да му резнат топките та да успокой нервата

Това с шофиорите много често се случва. Бях свидетел как един шофиор щеше да изпопребие 50 човека, потегляйки докато се качваха; сещате се, че този човек докато караше употребвяваше алкохол, лично го видях; Как да не стрелят хората? Какво издирват човека, да издирват идиота, който е потеглил по този начин !

айде поредниа селянин дошъл да кара рейс в София.

пишще го тук в новините от София

пушат, слушат чалга, псуват и карат както каруца не се кара. факт е, че това е малък процент. факт е и обаче, че както жена шофьор (309 или 310 по сливница) псува не съм чувал друг да псува. с фас в устата - само защото някакъв човек и каза за обърканата табелка на рейсчето. е, беше малко мургавка но може да е било от солариума. между другото, до кога мангалите, пардон, циганите, пардон, коняците, ще се движат без пари в градския транспорт?

ЕВАЛА НА ПИЧА И НА МЕН МНОГО ПЪТИ МИ Е ИДВАЛО ДА ГИ РАЗСТРЕЛЯМ ТИЯ СЕЛЯНИ ДОШЛИ В СОФИЯ ЗА СОФИЙСКО ЖИТЕЛСТВО - ТЕ НИ ТОРМОЗЯТ ВЕЧЕ СУМАТИ ГОДИНИ

Шоферите на автобуси и маршрутки са друг животински вид, не са хора! Има изключения разбира се, но слушат чалга, пушат, спират където си искат, не чакат да се качат пътниците и нарочно дразнят пътниците. Скоро ще започнем да се стреляме за всичко в държавата джунгла!