Мъж стреля и се барикадира, полицията го арестува

Пенсионер се барикадира въоръжен в къщата си в Бузовград през нощта. След няколкочасова акция бе арестуван. Няма пострадали.

Обратно в новината

Коментари - Мъж стреля и се барикадира, полицията го арестува | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малее да знаех.. оня ден бях там.. Да му помогна на човека, аз съм пушач, нося си огънче......

А защо никой не се запита защо му се е наложило да стреля от време на време? сега по новините казаха, че потърпевшите са роми. Този факт не ви ли говори, че може човекът да си е имал причина - ако са се опитвали да влизат в имота му????

Не е ли от сектата на "АБ" та ВГЗ, вЪв , Гъзовград? И КОЙ му даде пушката? Гоце, или оня, Калфата ! една бабичка

Това винаги ме ядосва, заяждат се с човека .Като ввидят патлака, плачат като момиченца полицията да ги спасява.Много ме е яд!!!

Само не ми стана ясно какво общо имаше "Завод Арсенал" в цялата тая работа. Или по точно се сещам, че това е идеален повод да се очерни името на и без това едва работещият завод. Явно някой иска да удари с един куршум 2 заека.

... връзката със завода е ясна- човекът се е сдобил с оръжие, счита се за "незаконно", но се подразбира, че всички работещи в оръжейните заводи са въоръжени...))) следващата връзка е, че макар и мюсюлманин, човекът е тройно проверяван, проверен и доказал вярност, за да работи в "Арсенал", тоест "другар"...така че, по него нямаше как да стрелят с гранатомет или нещо подобно...

Разгеле, че не се е намесил с някоя "брилянтна акция"онзи питекантроп- Главсека, че току виж още някой командос дал фира.... Ми така де, ние пенсиите действаме здраво, какво като не сме командоси.

КОЛКО ПЪТИ ДА ВИ КАЗВАМ,ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ПОЛИЦИЯ,А МИЛИЦИЯ!!!В ТОЗИ РАЙОН,БАЩА МУ БИЛ МИЛИЦИОНЕР И СИНА Е МИЛИЦИОНЕР.!!!!!

Абе неграмотници, оправете си линка със снимките, който сте пуснали в статията, че не прехвърля дори към снимки, а към статията за Лясковец. Май само коментари ви се отдава да триете, а статиите и сайта все едно сте завършили помощно училище.

е как нямаше някой "умник" да даде заповед да го гръмнат с гранатомет, като Чакъра.....

Партийната омраза ти се е стекла по очите! Никъде не пише да е стрелял по полицаите! И обясни на близките на полицая от Павликени, че е по хуманно да умре някой полицай, ама да пипаме нежно престъпниците.

Често се чували изстрели от дома му! И в коя държава, в кой век живеем, че полицията не е разбрала до сега кой и за какво стреля?! Баси държавата , бих казал, но най-вече баси хората в тази държава. Щото ако има 3 сигнала, домът му отдавна щеше да е обискиран за оръжие и щеше да има отдавна съдебно действие. Хората! Хорада ни са марди, мъжете ни са бъзли. Хубава държава се прави от достойни хора, а един достоен човек никой не може да го направи недостоен. Никой. Българи, върнете си достойнството! Кажете си какво искате и какво не искате - лично, открито, смело, достоно. Излезте от мишите си дупки! Демокрацията и просперитетът не се правят централно, а по места и от всеки. С много малки достойни ежедневни дела на всички достойни хора. Постоянно и за всичко. Останалото е марди и бъзли.

Шшшшшшштт, не го казвай толкоз високо... Сега ако не те изтрият ще ти нацвъкат минусите, ще те нарекат предател... Ще се разпищовят на дълго и широко за гените си, за дедите си, за славното минало, за величави битки и ще има блскане с юмрук по масата... Предполагам не желаеш да провокираш такива жалки сцени

Ееееииий, тоз Тиранозавър ! - скри-ми шайбата...:-)))))) ... ТА ! : - И Подходът Е ?!

---> Двустъпковата !!! (И ! - никакви не-знам/не-чух/не-разбрах.)

Добрев , че не се наложи изпращането на баретите под командаването Главения секретар Сельовеца . Щеха да намелят с поне още 6-7 човека

Обадете се на "лидерската партия",те имат един килър който идва с хеликоптер,премахва подобни субекти с гранатомет,говори после с местните бабички,а после пишат случая я самоубийство,я инфаркт.Чиста работа.

не бе,ще се обадят на ,,народната,,партия- идва на власт ,обира 2-3 банки като в дивия запад с половин милиард,тегли още десет в заем,европа одма я изолира като чумава и накрая изкукалите фатмаци на Бузлуджа викат ,,Осанна,, за 5 лева индексация на пенсиите!

Кои банки имаш на ум /ум-условно казано/?Тези в които ГРОБ накара държавата да си държи всичките пари ли?На ревливия "сиромах" Веждито ли?И това че едни са доказани крадци и лъжци не прави автоматично един тлъст простак с гранатомет и "самоубийства" в досието в логичния ни избор за в бъдеще.

Дааа "Чиста работа"... И после, сите българе заедно, му плащаме масрафа в ЕС съд... :(((

Поредния циганин, заради който строшихме няколко хиляди левове от нашите данъци.

Сухо, топло, приятно! А в РБ, то е дъжд, студ , вятър и мъгла ! ПП ГРОБ идва на влас ?

"Госпот" !? Ти сериозно ли бре, паплач неграмотна!?

По принципц казам "Началника"! А ти, дрогарьо, колко виши имаш ? Така юнашки, фатмашки да ругаеш!

КТБ...ВПК...Трябва в София да дойдат и покрай сараите да наминат...

Пак луд ли??? Ещо полицаи ходят не трябва ли доктори и психолози да се занимават с това?

Истината винаги е тази/Нашата полиция ни пази!

Няма барикади и напрежение , всичко е спокойно . Жаждата за сензации на някой репортери, ги подтиква да пишат глупости . После като овче стадо ,всички пеписаха небивалиците за психично болни и барикади .

Бузовград?! Къде е тва чудо?

До язовир Копринка. Лятото там се бе запалил един склад.

А къде е язовир Копринка?

Да ве ... и журналистите! А случая е съвсем обикновен... . Разбили са колата на човека. Тий извадил пушкало и посъветвал бандитите. Съседите се оплакали... . От къде е пушкалото? Бивш оржейник е човека, все някой самовар ще да му е останалслед пенсионирането. :)

За не разбралите "самовара" - това е виц от екс СССР - ето го: В завод в Съюза, работничка се пенсионира. Нейните колежки решили да и направят подарък - по една частичка, всяка каквато произвежда, та да може жената да си събере един самовар в къши - все пак - завод за самовари е - по цял свят ги изнасят... . Прибрала се жената в къщи, събрала... . След време се среща отново с нейна колежка и моли: - Ела, моля те и ми помогни да го сглобя този самовар! Педесет пъти се опитвах до сега и все къречница излиза... .

А са сефте кккомендантски, Колега ! - няма Се обиждаме на Познание я ! ...:-)))))))

"От дома му редовно са се чували изстрели" ???? -къде са били съседите -къде е била полицията - КЪДЕ СМЕ ВСИЧКИ НИЕ

Ivan

Това е то! ГЕРБ управлява! Отсега нататък това ни чака: насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ...

Мат'ряла, Мат'рялаааа!

Педалска му работа

Интересно, защо ли подобни случаи, както и самоубийствата, напоследък зачестяват? Май некадърното управление, икономическата и политическата ситуация ни идват малко в повече...

Така е-да връщаме дпс и бсп на власт и да заживеем в рая.

Добре, че се е предал. Иначе сигурно щяхме да четем за няколко отстреляни полицая. Сега сериозно. Имаше случай, дето полицаи отиват на сигнал за мъж, въоръжен с нож, който буйствал. Един полицай бе намушкан смъртоносно. При другия случай, въоръжен с пушки трябва да бъде арестуван, той застрелва 4 полицаи, като убива единия. Какво ли ще стане, ако се отиде на сигнал за изнасилване-дали няма да ги на.е.бе?