Съвет по киберсигурност ще следи за рискове и заплахи

Министерският съвет прие Национална стратегия за кибер сигурност "Кибер устойчива България 2020“.

Обратно в новината

Коментари - Съвет по киберсигурност ще следи за рискове и заплахи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мдааа ще ни треее да разбием хибридната война водена от чичо Сам

Бългъри-Кибери, Бългъри- Кибери... 1.Кибер Хойко: разби мостове и тунели с мощни Тайоти и не се спре, ленти тича да реже, и ластици на Лилините гащи! 2. Кибер Цецо:Света узна за него, шес дела, шес аратамента, и те, всички, от тъщата подарени да я къпи на стари години? 3,4, 5...до 10, са Нашите жени- Кибрички, като се почне от Цецка, през Мунда и Боряна, и стигнете естествено до Прашкова! На тези жени, събрани в Кибер- Харема, се крепи РБ- Държавата!

КРАДЦИТЕ ПРЕГРЯХА ОТ ЖЕГАТА

Тия дали си имат и най-малка представа за какво говорят? Обикновенно проблемите са конкретни и всеки е за себе си. Може да наложат изисквания. Но като знаем как решиха проблема с атакувани сайтчета, като ги качиха на вид проксита реално в САЩ, които да издържат на трафика, те това сигурност ли е? Да си предоставиш сайта на компания в САЩ, където и филтрират интернета - май там през 2 входни точки (източна и западна). Може би могат да направят нещо, като да имат държавни SSL сертификати, като се договорят с ICANN и предлагащите браузери, да ги признават. Но по-вероятно някой от комисията им за сигурност, ако прочете горното, да каже: - Ъъъ, що за чудо е това? ;)

този "Под наблюдение"! Жалкото е, че си нямаме наш "Финч"!

Новия закон в Россия изисква до 2020 година 99,9% от интернет трафика да е вътре в руската федерация. останалия 0,1% е за трафика на хибридите по чуждите сайтове.

И кои ит-та ще работят там?

Местенца платени от нас за останалите без пай от власта ама лоялни към нея:(((((((( При толкова агенции институции комитети и какви ли не хрантутници още една е малко - поне 2-3 за да има с какво да си накупи властта корпоративния вот на изборите а и бая народ ще го изрекетират ако не е с тях

Каква кибер сигурност, като средната заплата на IT специалисти назначени в държавната администрация е 700 лв. ?!!!! На колко от тях им дреме колко са им сигурни мрежите и софтуера и какво ще стане ако има пробив..........ще го уволнят и ?!!!

деер

Смях - пак работа на близките...

Този орган ще наложи диктатура в нета ли?

Че вардат да не улезне некой `акер !

Добро утро, кретени. Хибридна война се води на наша територия, ама вие си спите.

Прав си! Все повече нарастват площите,засяти с ГМО-хибридни сортове, да не говорим за вноса основно от такива видове- това си е чиста война срещу здравето на населението тук ;-). А иначе сериозно: знам,че след като не съм от сектата на психодесните протестъри и съм хетеро, съм "проруски сепаратист".

Не си ли?

Важното е, че ще получават яки заплати, ще ги возят на яки лимузини и ще ги пазят яки момчета.