ОМО-Илинден отново осъди България в Страсбург

Европейският съд за правата на човека отново осъди България за нарушаване на правата на събиране и сдружаване на организацията ОМО-Илинден, която София обвинява в проповядване на сепаратизъм, съобщи АФП, цитирана от БТА и БНР.

Обратно в новината

Коментари - ОМО-Илинден отново осъди България в Страсбург | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия,взеха да припечелват май...

А кога Македония ще признае българското малцинство там ??? Да ги съдим за същото !!! Страх ги е да го признаят за да не взема да се окаже мнозинство.

крайно време е да да излезем от тази организация, като съд в Страсбург, който някой си беше решил навремето , че ще членуваме, тъй като до сега българските данъкоплатци само плащаме. По добре да не сме членове пък да съдят, който искат.

Както е известно, в голямото европейско семейство местните конституции на вАжат. Очевидно, в Страсбург работят по друго някакво законодателство, което разрешава регистрацията на етнически и религиозни партии. Някъде четох, че единните нации не са желателни в европейското пространство.

Като ги гледам фермерите от едно предаване излъчвано по една национална телевизия изобщо не изглеждат бедни и отрудени както изглеждаха бабите дядовците и родителите ни по селата.

Естествено! Те и бабабите и дядовците не са родени такива, каквито ги знаеш, преди това са били млади и силни. А още по-преди това, не всички са били бедни и ошмулени, макар и отрудени.

НАПЪЛНО ЕСТЕСТВЕННО ЗАПАДА НИКОГА НЯМА ДА ЗАЩИТИ МАЛЦИНСТВОТО ОТ БЪЛГАРИТЕ И ВИНАГИ ЩЕ РАБОТИ ЗА УНИЩОЖАВАНЕТО НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ КАВИТО СА НИ ПОЛИТИЦИТЕ ПРОДАЖНИЦИ. А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО СТРАСТБУРГ ТОВА Е ЕДНА ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ ИЗПЪЛНЯВАЩА ПОДПРИКРИТИЕ ЗАЩИТНИЦИ НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА - ЦЕЛИТЕ НА ВЕЛИКИТЕ СИЛИ.

Абе, тея от Страсбург друга работа нямат ли си?

Ако 1-2 хиляди души, които се смятат за македонци трябва да бъдат признати за малцинство, тогава трябва да признаем и китайско малцинство, а те може и да са към 5 хиляди в България.

Мръсните западняци продължават да поддържат и насърчават сепаратизма на Балканите! Докога ще мълчат официалните институции в Б-я? Докога???

Дано тази новина не стигне до Боко, че както се е впуснал из дебрите на международното положение, току виж е признал Македония, докато Плевнята му ръкопляска с рЪце и крещи "феноменално"

Айде, пак изкараха някой лев. Сега ще имат пари за наденица (македонска) :)

Аз пък съм от Добруджа и искам партия на добруджанците.

Има я, в предаването "Пълна лудница". ДДС

Значи циганите може да имат партия /ДРОМ/ и турците -също /ДПС/, а само за македонците не е позволено. Ето двойният стандарт, което дразни.

Цигански и турски етноси има, но МАКЕДОНСКИ ЕТНОС НЯМА !!! По тази логика би трябвало да има "тракийски","добруджански",Мизийски" и т.н. етноси ! Да се дразни който си ще !

Абе турския 'етнос' е малко като американския.... коренните жители са избити или взети в харемите/еничарските казарми.

А Страсбург дали са наясно с българската история !? ЗАЩО ПАК НЯКОЙ ОТВЪН НИ СЕ БЪРКА !!! МАКЕДОНИЯ ЗАВИНАГИ ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИЯ !!!

за какво им и на тея пак партия тук имаме си достатъчно ..... даже и цигански... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ПО-ДОБРЕ Е ДЪРЖАВАТА ДА ПЛАЩА,НО ДА НЕ ГИ РЕГИСТРИРА ТИЯ СЕПАРАТИСТИ КАТО ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ.

Да бъдат осъдени Испания и Великобритания тогава. Пак двойни стандарти.

защо въобще обръщате внимание на тези мошенници?

Важно е да им се обръща внимание на тези копелета, защото тези 9000 евро ще излязат от нашите джобове. Затова видите ли ОМО-вец - трябва да се набие! Същото важи и за страсбурските говеда.

Важно е ! Така през хаоса на 90те пуснахме ДПС да се създаде и те работят за интереса на Турция вместо този на България. Няма да повторим тази грешка. Когато 4 милиона турски гастарбайтери поискаха партия в Германия, германците им показаха средния пръст и си спестиха куп проблеми.