Съдът в Страсбург отказа Полфрийман да се върне в Австралия

Австралиецът Джок Полфрийман, който излежава 20-годишна присъда в Софийския затвор за убийството на студента Андрей Монов, не успя да се прехвърли в Австралия.

Обратно в новината

Коментари - Съдът в Страсбург отказа Полфрийман да се върне в Австралия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Специално за приятелите на убития. Гледам че пописвате и коментирате. Надявам се, че сте научили, че за всяка свиня идва Коледа. Дори и да е депутатска. За да има смисъл цялото упражнение.

Я да си седи там и да му се любуват малцинствата на тоя затворнически лидер, най-отпред е понеже ония зад него го ползват :D ... кретен

тоя от самото начало е високо в йерархията на пандизчийте, но на гнусни злоради мижитурки като тебе скрити зад монитора, даже и без да са в затвора им пръсват аналното отверстие

Извинявай, не заех, че сте си близки, от колко време сте заедно и очаквате ли дете скоро ? Още веднъж извинявах, не исах да обидя мъжа ти. :D hahahah

БХК е нито българска нито финландска организация.

"защото защитавал правата на осъдените," абе вярно ли има такъв термин? юо тогава са осъдени като са с права? а правата на убитите, тяхните къде са? председателя от хелзинки нещо да каже? или техните права са в гроба????

ако искате да чуете истината потърсете в нета: Ничия земя- Джок Полфрийман

Като иска да си ходи в неговата родина да лежи, защо не го изпратят там? Аз като го гледам не е лош, може и у нас да го взема да лежи :)

Момчето се отбранявало! Бил е нападнат от 10-ина човека, футболна агитка. Биели наред всички които срещнат. Разбира се както се полага на всяка агитка са били надрусани и пияни. Лош лъсмет е извадил Полфрийман, наръгал е синчето на депутат- мафиот.

Ти беше ли там или това са само догадки?!?

На 18 април 2009г. пред дискотека Соло на ул. Позитано в София бяха намушкани смъртоносно 21-годишният Кирил Въжаров, 24-годишният Васил Александров, а третото момче Кирил Димитров беше тежко ранено., предава Фронт. Кирил Въжаров умира на място, а Васил Александров на път за болницата. За убийството е обвинен 24-годишният Илиян Тодоров от София. Интересната информация около него е, че е е син на Венцислав Тодоров, който е зам.-областен председател на БСП и председател на групата социалисти в общинския съвет на Перник по времето на убийството. Илиян Тодоров е осъден на доживотен затвор за смъртта на две момчета, но успява да избяга, след като е оправдан на първа инстанция от съдия Румяна Ченалова. След нейното решение, Илиян Тодоров беше осъден до живот от Апелативния и Върховния касационен съд. Говори се, че Тодоров подготвя бягството си още щом го пускат от ареста през 2011 г. Засичан е в Англия, Естония и България. Според оперативна информация осъденият двоен убиец се е измъкнал с фалшив паспорт на чуждо име повече от 9 месеца преди Върховният касационен съд да постанови окончателно на 3 декември 2013 г., че Тодоров е виновен за двойното убийство и трябва да лежи до живот в затвора.

Този случай е много мътен една дружина яки хокеисти по 1.90см. всеки също пияни и навярно дрогирани мачкат едни дребосък и аверчето му,аверчето в паниката се мъчи да се защитава и афектиран ги понаръгал,за негово нещастие улучил професионално местата,така агресорите мъртви,а жертвата виновен...ама правосъдие какво да се прави,тези спортсменчетата също не са случайни момчета та така...

а онзи пернишкия дето намушка и той хора в центъра пред Соло... пребоядиса се и избяга, него ням али да хванете или той беше синче на партиец

При пернишкия си беше чиста самозащита. В по-нормална държава щяха да му дадат медал за гражданска доблест.

син на долен комуноид

не е нацелил простосмъртен българин: "Андрей Монов - син на психолога и бивш депутат от БСП Христо Монов". Ако беше намушкал сина на чистачката Гинка ... щеше да си пие коктейли в Австралия още преди много време

Добре, аз тук мисля, че властите в България са си свършили работата и към момента справедливостта тържествува. А иначе статията дава и отговор на въпроса защо БХК номинира това момче за човек на годината. Вероятно "Интереса клати феса" пак....

често пишат, че Андрей Монов е бил намушкан в гърба. Според резултатите от аутопсията обаче това не отговаря на истината

как БХК е загубил дело! сензация!

още ли не си е сменил пола)))))):

Аз

В процес на смяна е.

май само дето не може да чука, но него сигурно и сигурно му харесва. В това отношение ще се превъзпита. Иначе колетите валят, затова е на уважение. Чели ли сте "Цар Плъх" на Клавел - прочетете я.

Само си представете обратната ситуация - военослужещ от БА да извади нож в центъра на Сидни и да намушка смъртоносно някого в гръб! Само "аллах в бара" липсва.

Спестена е подробността, че депутатското синче е било в "тумба" с още петнайсетина гамени запалянковци и са нападнали и били циганин, австралиеца се е намесил и факта е един убит, един ранен и един осъден.

Спестена е подробността, че не знаеш нищо, защото не си бил там. А и спестена подробността, как се изживява подобна загуба от семейството.

Нищо от тези лъжи, които написа, не беше доказано в съда. Даже напротив - има свидетелски показания на очевидци, които ги опровергават. Това, което беше спестено, е съдържанието на кръвта на австралиеца. Защото тогава трябваше доживот да получи.

Страшен карък е този Полфрийман! Да убие сина на депутат.. Да беше сина на чистачка, даже дело нямаше да има. 20 години за убийство нашият Съд е давал САМО за убийството на депутатски или съдийски роднини - например свекървата на Куцкова.

Тц. Ама въобще не си си направил труда да четеш решения по НК. Ма иначе - готино е така да хвърляш абсолютно непроверени обстоятелства. За колко убийства не се пише по медиите е на всички адвокати ясно, но това не значи че няма максимални присъди.

син на политик, досега да е забравил България.

Искрено се учудвам, че още не са го върнали в Австралия...връзкар ще да е убил

Този "Български" хелзинкски комитет е тумор с нашето общество. До кога ще търпим такива псевдо "българи".

Бори се това момче, не пада духом, но да убиеш човек и да не се разкаеш... все пак..., лъже и сам си вярва и се самонавива

От къде си толкова сигурен?

Пол и шведа дето ритна камериерката, в една килия с Бай Ставри циганина!

С бай Ставри и родата му!!!

https://link/wiki/Jock_Palfreeman

Преди 9-ти комунягите убиваха на улицата заради идеите си, сега вече толерастите правят същото.

Майната му на тоя кенеф.

Как не ви е срам ве псевдо-българи.Една гнусна англо-саксонска отрепка уби едно младо българче,и вие го защитавате. Нима е лошо циганите да биват бити в центъра на София?Тези същите цигани,които убиват млади жени в Люлин,тези същите цигани,които бият и грабят нашите майка,бащи,баби и дядовци.Че Монов е герой,без значение дали е от Левски или цска.А една гнусна отрепка го закла,насред София.Да му изгният колалите на този австралийски клозет в затвора.А,тези които го защитават.......направо думи нямам,мръсни предатели.Циганите ще ви оправят вас... Почивай в мир Андро!!

За същите нямам против, но как един и същи циганин хем е в Люлин и убива, хем е в центъра и го бият. Най-пресния ми пример - циганина, който ритна жена в метрото за немците е българин. Редно ли е утре ако отидеш в Германия да те започнат с шутове още от летището, защото си българин???

много ясно че е виновен, всеки знае че децата на депутатите, на хората във власта са наи примерните и хобри хора в обществото,със сигурност с кавото и да са го провокирали е трябвало да не се защитава и да се преклони пред силата на българските титани!

Ако тоя го пуснат в Австралия, там ще го освободят, мисля че вече имахме такъв пример!!! А няма ли кой да свитне тоя от бхк, предателите трябва да се очистват овреме, докато не са направили по-голяма беда!!!

Тук ще лежи, австралийското говедо. Като им е далеч на баба му и дядо му, нека да дойдат да живеят в България, след като това е най - големият проблем на този боклук.

Абе тоя краси кънев нема ли некой пищовджия да му тегли патрона?

а бе, бивнаха го малко, ама насред софия, та бързо са го отървали. ходи бушониран къневия известно време и се разкарваше по телевизиите да реве. боклука мръсен!!!