Стоян Мирчев от БСП: Трифонов ще върне Борисов на бял кон

Лъсна пред обществото, че скамейката от кадри на „Има такъв народ“ е много къса, коментира социалистът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че БСП се държи най-нормално и професионално, ще гласувам за тях този път. Омръзна ми от лигльовци и бабаити.

DA , NA BEL KON, NE NA BIVOLITSA !

Лъсна също и факта че и ДБ и Мая, които най-много лаеха за промени и ново начало, също не желаят да част от управляващата коалиция, а да бъдат само в опозиция. Освен ако евентуално ......... Слави не им поиска подкрепа. "От действията на г-н Трифонов става ясно, че той няма намерение да сменя сегашния модел, срещу който се борихме всички" Е хем и вие се борихте против герб пък накрая никой не иска и с вас да прави управляваща коалиция!? Добре че сме на 112 или там каквото беше място по свобода на журналистиката иначе можеше да го попитат защо са и против тях! Както и да го питат защо в последният момент искаха да се гласува и с машини и с хартиените бюлетини, когато на предните избори реваха за гласуване САМО с машините!? "Трифонов се учуди от големия си резултат, а се надяваше, че ще бъде балансьорът и по този начин ще може да решава лични свои интереси в това Народно събрание, както винаги са го правили балансьорите в парламента" Много бих искал да чуя за пример по това изказване! Ама както винаги журналистите ни просто не могат да се сетят да питат по такива изказвания. А после управляващите(които и да било) били виновни за това че сме на зад в класациите по свобода на словото.

на тия сега освен борисов им е виновен и трифонов!

Що ревете сега неуважаеми комунисти(социалисти),що? Вашата шефка ви гласеше да сте първа сила в парламента, ама вие не сте и втора даже! Ходът на Трифонов е повече от логичен. Нима някой си е въобразявал,че той ще седне да управлява при тази конфигурация в парламента?

Не е вярно. Ще увеличи % на ИЦЕТО И ЧЕРЕПА!

Ббе Стоене, бре Мирчев и що на бел кон а не на черна джипка нали така Маймун Тоше го кръсти -Джипко Бибипко

Ами че той си е такъв бре! От къде и как командори територията вече повече от половин година, а? Не е ли от джипа и преки включвания от фейсбук, осъществявани с любезното съдействие на Севда ТВ!

АБЕ МИРЧЕВ, ,КАКЪВ ВИ Е ТОЧНО ПРОБЛЕМА С ДРУГИТЕ ПАРТИИ?ЕДИН МЕСЕЦ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ЩЯХТЕ ДА СТЕ ПЪРВИ! АМА ,НЕ СТЕ И ВТОРИ ,А СТЕ ТРЕТИ....АЗ НЕ СЪМ ВИЖДАЛ ,НА ТОЗИ С БРОНЗА, ВТОРИЯ ДА МУ Е ВИНОВЕН.ХАЙДЕ ВЗИМАЙТЕ МАНДАТА И ДА ВИ ВИДИМ– РАЗЛИКАТА Е 8 ДЕПУТАТА.ХАЙДЕ ДАВАЙТЕ.АБЕ ВИЕ СЕ ОПЛЕСКАХТЕ ДО УШИТЕ ,АМА ДРУГИТЕ ВИНОВНИ ,ЧЕ СА. ПО –МАЛКО ОТ ВАС ОПЛЕСКАНИ .ВСИЧКИ СТЕ ЗА ОБЩЕСТВЕНО ПОЛЕЗЕН ТРУД.ДОКАРАХТЕ БСП ДО НАСИПНО СЪСТОЯНИЕ И ПАК СТЕ НАГЛИ И НАХАЛНИ ,ДОСУШ КОТО ГЕРБАДЖИИ.КАТО СЛУШАМ БОРИСОВ И ВАС ,ТО РАЗЛИКА НЯМА–БЕЗПОГРЕШНИ ,НАГЛИ И НАХАЛНИ ,НА ФОНА НА 43 ДЕПУТАТА. Я МАРШ НА ПОПРАВИТЕЛЕН,ДВОЙКАДЖИИ НЕЩАСТНИ.....

Звучи логично това, което казва Мирчев. И наистина се усеща, че Слави е бил изненадан от резултата и действително е нямал намерение ни премиер да става, ни да управлява България. Малко в повечко му е дошло това. Студен душ за всички дебили - чалгари, които бъркат държавно управление с "Шоуто на Слави Трифонов". Дано поне малко от малко да им дойде акъла на следващите избори. Ама едва ли.

Нe e нужнo чoвeк дa e мнoгo прoницaтeлeн, зa дa прoзрe кaквo ни oчaквa в cлeдвaщитe двa мeceцa и пoлoвинa. Пoвeчe oт лoгичeн и oчaквaн e хoдът нa ИТН. Тoвa e нaчинът дa "пoтoпят" oкoнчaтeлнo 2 oт пaртиитe нa т.нaр. cтaтуквo, кoитo пo бeзcпoрeн нaчин дoкaзaхa зa пoвeчe oт 30 гoдини, чe мoгaт eдинcтвeнo дa крaдaт и дa изгрaждaт държaвнa aдминиcтрaция oт "кaлинки" - нeгрaмoтни, нeкoмпeтeнтни, aлчни и крaдливи кaтo cвoитe гocпoдaри. ИТН прocтo иcкa дa "рaзчиcти тeрeнa" и дa зaпoчнe дa грaди нa чиcтo. Дaли щe пocтигнaт уcпeх или щe ce прoвaлят ... прeдcтoи дa видим. Рeaлиcтичнa прoгнoзa e трeти мaндaт зa БCП, кoйтo нямa дa ce рeaлизирa, cлужeбнo прaвитeлcтвo дo ceдмицa cлeд Вeликдeн, рaзпуcкaнe нa Пaрлaмeнтa и нacрoчвaнe нa нoви избoри. Eвeнтуaлнoтo нoвo прaвитeлcтвo c мнoзoнcтвo (мoжe би c нaд 120 дeпутaти) нa ИТН, cимвoличнo приcъcтвиe нa ГEРБ и БCП и трaдициoннo нeпoклaтимитe 30-33 дeпутaти нa ДПC. Cъмнитeлнo приcъcтвиe нa "Изпрaви ce, мутри вън" и пo-cкoрo двaйceтинa дeпутaти нa ДБ в cлучaй, чe уcпeят дa ce oргaнизирaт дoбрe и дa aнгaжирaт вoт oт чужбинa при нoвитe избoрни прaвилa, кoитo oпрeдeлeнo им дaвaт пoвeчe шaнcoвe. Врeмeтo щe пoкaжe ... Дaй Бoжe дa e зa пo-дoбрo!

SirBob

Би ми се искало да си прав, макар че не съм фен на Трифонов и не съм гласувал за него. Но ако това би била цената за демонтажа на ГЕРБ - ОК, така да бъде. Притеснява ме обаче дали гласувалите за ИТН няма да оттеглят подкрепата си и да се пренасочат към ГЕРБ - тогава мутрата наистина би се върнала на бял кон... Просто опасения, надявам се да не съм прав.

Е рроблема с Борисов.Справя се по- добре от всички останали.

SirBob

С кое точно се е справил? Със съдебната реформа, с повишаването на доходите, с електронното правителство? А, сигурно със строежите, които след това предизвикват вълна от ремонти на ремонтите.

Тоя мухъл ли извадихте.....мноого зле!!!

Нема са плашите.......Мика ша упрай работата !

Има си хас. Ако беше 1940-а година, всички щяха да са фашисти. Но сега модата е друга и затова всички работят за ГЕРБ.

герберасти прости, 2009-та гласувах за мутрата и от 1-ия ден не съм спрял да го псувам щото веднага се разбра какво продажно лайненце е. Сега гледам как Нинова се справи блестящо с герберските патерици в БСП и ще гласувам само и единствено за нея ако ще пукайте от яд. Даже и облъчването на герберските медии повече от десетилетие не можат да ми повлияят, а сега квичете колко си искате, шъ го преместя у другиьо крачол.

Е, все пак събрахте гласове за...15%...Радвайте се и на тези, че тенденцията ви е неотлъчно надолу.

Кой е този анонимен боклук?

Голям язък. Червените капиталисти стават и лягат с бленуваните и вечно изтървани мераци. По-точно с големите крошета, от които никога няма да се спасят.

Стана ли ви ясно,че новото ОФ обслужва олигархични интереси!?

мечтая си всички комунисти да бъдат съдени за разруха, хаос и съботиране на правителството на герб в полза на русия и техни лични далавери

Има много свестни хора и сред комунистите,хипитата са истински комунисти, докато свършат парите и ресурсите по Тачър.

Ти само чети... Докато се научиш да пишеш.

Спокойно другарю! Мая Манолова е на ход. Тя е ваш човек, ще ч подкрепите. Тя пък ще ви даде да захлебите и така! Иначе за Чалгата си прав, страхливец и мухльо е! И за Бате Бойко си прав, пак ще се върне на власт. Не щото е велик, просто щото опозицията е жалка!

няма жалка опозиция има прост матр'ял който не подкрепя опозицията а който е на власт, щото в него е хляба и ножа,а бедния е прост и страхлив, мисли че като се докопа до трохите и всичко му е наред.

Мат'рялът подкрепи Фантомас.

И кво ви е направои бате? Уреди биволицата във ВМА! Като рева бивилицата че субсидията е левче, бате и я вдигна на 8! Министерски места ви предлагаше ...

Абе, Мика жива ли е?

е по-живо от всякога и ще става министър на младежта и спорта

Нововлезлите мутри в НС си гласуват ИК,който само тях обслужва без обществено обсъждане,забраниха на Цацаров да отнема имоти на олигарси,с мораториума-пари за болници и учреждения,задколисно си правят "уйдорми " с президента... Мисля си,че е крайно време да ги почваме.

За пръв път в живота си съм съгласен с БСП.

че в сравнение с другите, БСП ще ми изглежда съвсем нормална партия

SirBob

То накрая така излезе, да.

Нямам нищо против България макар и бавно върви нагоре , а с БСП начело копаеше дъното

Факт1- няма кой да победи ГЕРБ. Факт 2- тресе ги шубето яко и ще въртят и сучат до последно . Факт 3- ами компрометирани сте всички и сте съвсем ясни на хората.

Това до момента е най-доброто и кратко обощаване на целите на проекта ИТН

Българската социалстическа партия е в ИДЕАЛНА ПОЗИЦИЯ/като в шаха/,но,НО трябва си изиграе правилно ходовете и ще излезе Печеливша т.е пояснявам за гербави: 1) връща мандата със съответните аргументи 2)приема и представя кабинет с ,който се занимава с 3/4 основни неща. Това е положението. И в двата вариянта печели.

Какво и е социалистическото на тази партия, тя се опита да умори социума на три пъти за 30 години, или не е българска, или не е социалистическа. Опазил ни Бог от тези!

Спокойно бре,то не става така с щракане на пръсти и онези се изпарили.

Да те еба у политолого!

Дай Дай ОЩЕЕ

Парламентарна комисия в състав- Митева,Тошко ,Капон,Радо ,Христо Иванов ,Хаджигенов и Мая подготвя нова промяна в изборния кодекс- с единствен член- 1.Абсолютно се забранява на всички българи ,постоянни жители в България да гласуват за евродепутати,защото не живеят близо до Брюксел и Страсбург.Право да гласуват имат само тези ,който живеят в Западна Европа и Америка!

Да ги питаш за какво са там, немогат да ти кажат!

Няма да е лошо

Над 300 хиляди гласоподаватели на БСП не са гласували на последните избори заради Пандемията от Ковид,която беше в пик. Това показват по дълбокото изследване на изборните резултати. + 6% традиционно гласуващи за БСП са гласували за ИТН от които вече са разочаровани... БСП отиват до традиционните си 800 Хил до над 1 милион гласа.

Не са гласували щото короната ги е ликвидирала. Особенно след организираните от Мунчо екскурзийки по върховете! До другите избори жив няма да остане!

А колко привърженици на други партии, не са гласували на последните избори заради Пандемията от Ковид,която беше в пик ?

Бойко и на тези избори разпори червения хастар!

А земи си извади пръстите от контакта и чаршафа от задника!

БСП/БКП вкараха България през социализма в три тотални фалита, БСП/БКП репресираха неудобните, пращаха ги в трудови лагери, народен съд, безследно изчезнали, БСП/БКП криха за радиацията от Чернобил! Помнете купонната система и дефицита на стоки в началото на демокрацията! БСП/БКП фалираха 29 банки през 1996, изчезнаха спестяванията на редовия честен българин, запалтата стана 3 долара, мутри, обири, убийства, мафиотски групировки! НЕ БЪДЕТЕ БЕЗПАМЕТНИ!

777_

Спазвай етиката пиши БКП/БСП а може и само БКП

Тия пак почнаха да копаят дъното. Дано повече изобщо не влезнат в парламента. Единствената причина тиквата да управлява, е че БСП се прави на алтернатива.

"Единствената причина тиквата да управлява, е че БСП се прави на алтернатива." - много точно. Баз БСП/ДПС нещата си идват на мястото.

Боко пак ще е номер едно :)

Потвръждавам! Гласувал съм за ГЕРБ само и само да бъде държана далеч от властта БСП, партията превърнала България от нормална европейска страна в комунистическа кочина, осакатила съдбите на поколения българи, и чието половин-вековно тоталитарно управление Българският парламент със закон осъди като престъпно. Когато БСП престане да съществува (те самите трябваше отдавна да се разпуснали, впрочем), тогава програмите на партиите от втори ще минат на първи план относно избора ми. Но този избор естествено няма да включва номенклатурния галеник, (с майчин език - руски, внук на офицер от съветската армия, брат на агент от Държавна сигурност и с майка - личен приятел на Меди Доганов) Христо Иванов.

БСП-то срещу корупцията, ми че те я измислиха, те раздаваха куфарчета с пари след 89, те създадоха "борците", те бяха в тройната коалиция, ама сега видите ли , изведнъж станаха чисти като сълза, дей гиди мръсни болшевики

Трифонов и неговите джудженца в парламента ....Мълчат и Бягат като видят журналисти? ИТН идват на работа в парламента... ..Заедно..с Партиен Автобус !!! Влизат под Строй ...Заедно в парламента...и Излизат Заедно всички ..и директно в партийният Автобус !!!?? Трифонороастите с Провалиха гръмко ... ..с Мълчанието си !

И за какво ви излъга Боко? Каквото е казал го е направил!

направи сепуко с влизането в парламента, но народа си е дебилен

Според мен,конете ще са два,тоя дюмбелин ще счупи гръбнака на коня ако е един

Дай линк към инфото за външния дълг Въпреки,че това нищо не значи. Просякът на продада няма никакви кредити,а и никой не би му дал,но не живее добре

Интересно как виждате правителство в днешния Парламент. Да чакаш подкрепа от ГЕРБ или БСП? Значи да чакаш подкрепа от дявола.

С подкрепата на ДПС правите мнозинство.

Ами поклонниците на Борисов нека да видят колко е външният дълг при техният вожд..37млр долара??? Само за сравнение при Орешарски външният дълг е 17млр долара.

И?

Мирчев споко стига сте шляпали Бели коне има в цирка тука няма да има такъв филм споко недейте се занимава с Трифонов гледайте да минете 4,.%

Борисов не става , ама вие пък какви малоумници сте, че 10 години едни избори не спечелихте. Като си спомня пък за Виденовото управление, хич не искам да ви виждам!

Ами свиквайте - ние си искаме спокойствието при Бойко Борисов. Вас ви видяхме какви пладнешки разбойници сте. Добре, че партийката ви върви към санитарният си минимум.

Ами свиквайте - ние си искаме спокойствието при Бойко Борисов. Вас ви видяхме какви пладнешки разбойници сте. Добре, че партийката ви върви към санитарният си минимум.

Вас ли да върне, комунисти прокиснали?

Мирчев ще видим скоро и вашата скамейка колко е дълга.

за да фалирате за пореден път държавата. Никой не може да разчита на комунист за лоялност .И вие и ГЕРБ са пример за това.

Напред към президентска република!

Ушатата мурзилка в панделата!

Още слизат партизани от гората.

Да бе,Борисов го вее вятър на бял кон !

При първото управление на БСП при Луканов имаше купони за храна. При второто управление на БСП Виденов се появиха три нули по банкнотите. Благодаря много за мнението на БСП.

По статистика Управлението на БСП 2005-2009 е най Успешното за България управление ,за целият преход досега от 1989 до сега 2021. Статистически,а и реално българите са живяли най добре при това управление на БСП! Тогава са раждани по 90 000 бебета годишно ....през 2020 56 000 .

Голямо ебане е падало :) Ма нормално, като жените са били общи :)

Нямате капка свян, наглеци червени.

Тоя па!! Ае скрий се бе....червен тулуп..

бойко наш човек! яжте дървото червени боклуци!