Кушлев все пак назначил трима роднини на съпругата си

Председателят на комисията за отнемане на имущество, придобито по престъпен начин, Стоян Кушлев е назначил трима души роднини на съпругата си шесто коляно – показва проверката на главния инспекторат към Министерския съвет.

Обратно в новината

Коментари - Кушлев все пак назначил трима роднини на съпругата си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Псевдопрофесорът Кушлев-в затвора!

kgb777kgb

Един от най-големите нещастници в тази държава е точно Кушлев - мазен ,зависим и некадърен човек , готов на всичко да запази поста ! Чисто по социалистически си назначава роднините и от дейността му държавата само губи - това се нарича ЧИСТ социализъм !!! Няма ли кой , него да го вкара в затвора !?

Ако се направи класация на безполезните структури в държавата,тази комисиявероятно би грабнала "палмата на първенството"Естествено е и други да се натиснат за първото място и съм убеден,че форума би откликнал на подобна анкета за излъчване на подобна класация.все пак аз поставям на първо място "Комисията Кушлев",на второ Комисията за енергийно и водно регулиране,за трето се колебая за Комисията за контрол на съобщенията или каваото там регулира дейността на мобилните оператори.

Публикации, обидни за гейовете, възрастните хора, неграмотните, бедните или богатите, могат да се озоват зад решетките. Журналисти и писатели ще се наказват с затвор от 1 до 4 г., ако чрез слово, печат или други средства за масова информация, чрез електронни информационни системи или друг начин проповядват или подбуждат към дискриминация, насилие или омраза.

Моля да ме приемете в комисията на работа със заплата 23000 лева. Имам втори клас, бил съм милиционер, билетопродавач и имам роднини да издържам. Послушен съм, не съм патриот, обичам джоба си и напълно отговарям на вашите изисквания за благонадеждност. Чичо.

пфффф, кьорфишек се всички комисии в БГто. и тоя при това назначава родата на жена му, егати глупака. та те са му чужди хора, сега ще изгори заради тях.