Кушлев: Атакуват ме мои ”клиенти”, близки до депутати

Сметната палата направи пълен одит на комисията до 2010 г. и не намери нарушения. Така че аз съм спокоен, дори премиерът да реши да ме уволни. Нямам конфликт на интереси, пари не съм печелил, работил съм за България.

Обратно в новината

Коментари - Кушлев: Атакуват ме мои ”клиенти”, близки до депутати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МОЖЕ ДА ГИ ГЛЕДА ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН..................АКО Е ИЗЛЪГАЛ - ДА ВРЪЩА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

или си ангел или си стана ако е първото бог да те благослови ако си второто обаче целият ти род да пукне дано ,мутрата ти е като сатана,,

ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ извинявай ,но ти май си роднина или служителна този .....със заплата на космонавт,ДОНЕСЪЛ ОВЦъТА ОТ КОСМОСА...............

ЧЕСТНО ,ДА СЕ "КРАДАТ"НИКОВЕ, АМА ЩОМ ТИ ПАСВА .....ЖИВ И ЗДРАВ!!!!!!!!!!!!

Явно е настъпил някои по болните мазоли и е станал неудобен, затова правят всичко възможно, за да го махнат! Отново Целта оправдава средствата! и Хвърляй кал, винаги нещо остава! - методи, познати още в древния Рим, а може би и от по-рано!... Отново вината се прехвърля от болната глава на здравата!...

Затвор и конфискация за наглия старец. Такъв гьонсуратлък не бях срещал отдавна!

И ти ли Бруте. И ти ли Кушлев провали Борисов. И ти ли очерни доверието на хората към избора и решенията на Борисов. НЕ ТЕ Е СРАМ. Един професор в който и да е университет не получава повече от 1000 лева у нас, а ти цели 9000. ЛЪЖИ, ЛИЦЕМЕРИЕ И ФОЙЕРВЕРКИ-това е тя цялата дейност на комисията. И АЛЧНОСТ-безумна. ДА отговари Борисов за действията на Кушлев-да защото ни убеждавахте, че тази комисия е почтенна. За какво сте спокоен, че бедните у нас Ви дават 9000 лева месечна заплата. Престъпление на държавно ниво- безумие е дори да помислиш драги Кушлев че Борисов ще те остави. Ако те остави е сделка, която също ще излезе наяве. А за спокойствието - то ние допускаме, че с Вашите алчности нарушихте спокойствието на управляващите. Явете се в парламента- по закон сте длъжен. Поздрави за Гяуров, че има самелостта да ги изнесе фактите, а те са много лоши. Проверете как е придобил професорското звание и отговарял ли е на законните критерии по това време.

Никой да не си и помисля да те пъди, Бай Стояне ! ... А Вие, проф. Кушлев -- да започнете да късате книжките на ахмашките Ваши ученици и да ги хвърляте на боклука !!! ( Засега да речем само книжките . )

Кушлев, като си казал "А" кажи и "Б". Кои са тези твои "клиенти" и с кои депутати са свързани? И второ, каква е ползата от вас, като харчите по 20 милиона, а печалбата от работата ви е 1 милион?

може ли да направят такава комисия без тя да има неква защита или имунитет - ясно е, че ако почне да настъпва интереси ще има такива атаки...това показва волята на правителството за справяне с проблема- тя просто я няма... а тва, че успеваемостта на комисията е 1 м лв - това е защото съдебната система е изключително бърза и защото възвишеният парламент "подпомага" значително дейността и...все пак това не е правораздавателен орган...

Кушлев да не е погледнал към Костов, та затова сега под вола теле да търсят? ;)

Не е луд този дето яде баницата, а този дето му я дава! Този дърт селски пергиш да си хваща пътя. Аман от такива тарикат пръчове, професор ми бил, ай се скрий! Всеки с достатъчно мангизи може да стане "студент" в измислените ви частни университети (БСУ, НБУ, Пернишки Университет по Телекомуникации Компютри и Архитектура, както и много други знайни и незнайни "виши" учебни заведения. 7-9 хилки за какво бе пенсио, от сега нататък ще ти трябват кинти само за некролог! Ах вашата верица нагла, само като си помисля колко ли такива КУШЛЕВЦИ има... ГЕРБаджии къде сте бе, айде нали се барахте за различни, бийте му шута на тоя клоун. Ама и вие сте с двата крака в ЛА...НАТА!

Добре Ванко, добре. Ще ти цапцаросам и долните гащи сега :)

Тази комисия, за да не се занимава с корупция, да не е на бюджетна издръжка. Заплатите им да са % от конфискуваното. Позволяват се и бонуси.

от простовато същество - простовати атгавори ,какво оаквате да каже ,няма доблест ,няма морал. прост човек и не му пука щото сме му напълнили гушата ,до кога правителството ще търпи тези присадени антелегенти с научни знания пръкнали се от активините борци

не 9 хил, 20 хиляди трябва да е заплатата на този който ръководи тази комисия. Дали Кушлев или някой друг, без значение. И е много ясно, че атаката идва от засегнати от работата на комисията лица- бандити иначе казано.

И СПОРЕД ТЕБ- МАЛКО МУ Е ТАЗИ ЗАПЛАТА.И ПАК СПОРЕД ТЕБ, НА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ПЕНСИОНЕРИТЕ ИМ Е МНОГО 150 ЛВ. ПЕНСИЯ -ТРЯБВА ДА БЪДЕ 1.50 , ААААААААА?????????????????

Умрях от смях с тази овца. Борави с милиони и развъжда хиоска овца, за която може реферат да напише! То лошо няма, но ние не сме овци, та било то и "хиоски"

не ми е идеята да те обиждам...ама начина, по който омаловажаваш труда на хората си представям ти какъв заклет консуматор си, на когото всичко му е под потенциала ... смешно е

Нещо не си схванал.И на мен не ми е ясно нерде председател на комисията за отнемане на незаконно придобито имущество, нерде овцевъд! Странно хоби!

Айде бе Кушлев, не се ли наяде с пари бре.

Баси мръснишкият професор! Ще се блажат селски професори, докато учените ни гинат от глад

Какви са тези заплати?!

С тази заплата всеки ще те атакува, защото тя идва от нашите пари!

Щото, ние баламите, сигурно работим за Патагония...

Ти Сивушке млеконадойна ли си. Е, че сме балами го знае цял свят. Прочухме се най-много с това, че това е единствената държава, която няма кой да я управлява.

а уж е професор,срамота! затова това правителство няма да гледа добре на професорите и академиците в българия

Кога го създадоха този свободен университет и кога почна да дава академични звания. Те това са "професорите" в голяма част на България - пръкнали се от "нищото".

Абе, неразумни, поради що пишете "установявам имущество"? Думата "установявам" се използва като синоним на потвърждавам. Не можеш да потвърдиш имущество. Потвърждаваш наличието му, съществуването му, липсата му. Цецко и колегите му са отклонение. На такива хора точно затова не бива да се дава публичност, както и на Боко и на Гоце. Селски тикви. И когато те "установят" грешен стереотип на изказване, това вече е атака към българския народ.

Чувал ли си за непълни изречения? Слеедващия път, когато някой ти кажат"отивам", може да го обявиш за прост, защото не казва къде.

Има разлика между непълно изречение и грешно използване на думи. Смятам, разбра. :)

Много гнило Кушлев.Истината е ,че ти си един селски тарикат,но виновни са тези които те държат там.....аз отдавна бих те разкарал.

Закърмен с корупция - БСУ. За България се работи, като оставиш заплатата,вземаш си пенсийката и само с това работиш за Родината. А сега ПЕЧЕЛИШ от България и неразумно и харчиш парите, като завишаваш изкуствено заплатите! Всъщност за овцата може и да си прав. Видно от овце разбираш, ползвай истнското си призвание!

...професор бил от БСУ... БСУ, където се взема (купува) висше образование задочно за ДВЕ години??? И този ми се хвали с професурата си там?

Имаш ли данни за корупция? Подал ли си сигнал или само мрънкаш, като квартална лелка? По същия начин могат да заявят за теб, че си престъпник и ... време да се вземем в ръце и тези, които са настина корумпирани да бъдат поставени на място, но не с кухи обвинения и слухове. А дали Кушлев се справя - фактите говорят за тоталния му провал( "..ефективността на комисията "Кушлев" е много малка - тя е похарчила за издръжката си около 30 млн. лева, а малко над 1 милион са успели да реализират засега от конфискуването на престъпно придобито имущество")

"Имаш ли данни за корупция? Подал ли си сигнал..." Момчето г, ти да не би да не си живял последните 20г. в БГ? И си с илюзиите от 1991г. като професора? Аз бях свидетел на това как студентите искаха нова сграда за БСУ. Шествия, митинги... Е те тази нова сграда, как някак си се оказа собственост на Диневи? p.s. Познавам девойката "инженер за 2 години" .