Стотици тирове задръстиха Капитан Андреево, след като БАБХ иззе работата на лаборатория

От днес шофьорите ще чакат поне денонощие в камионите, натоварени с плодове и зеленчуци

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредната Идиотия . Made in Kurcho i Kokorko .

А защо никой не говори за лицето Мавровски, зам. изпълнителен директор на БАБХ, който с пълната си некадърност на ръководител се опитва за отнема бизнеси, какъвто е и тук казуса. Зад всички проблеми в момента в агенцията е тоя хлапак, който няма 1 ден административен опит!!! И да хлапак е. Не може човек в 30-те си години да е назначен на ръководен пост. Не трябва ли поне да имаш някакъв основен административен опит как работи една държава преди да те направят зам. изпълнителен директор?

Умно-красивите ще и докарат глад. Явно това е целта от самото начало.

Това се нарича превземане на сладък бизнес,по изричната заповед на просто Киро.Трябват свои хора там ,за да могат ПП да се облажат.

Това е незаконно

Аз пък питам каква е тази лаборатория., ко0ято обработва 400 проби дневно? Как е оборудвана? Колко души работят там? Сертифицирснс ли е, акредигирана ли е

Организация. Нямат ли мобилна лаборатория от БАБХ. Защо не са подготвени.

И да нямат може да се купи каквото трябва и там на границата да се правят проби без пари - не да се скубе народа

Абе другарю Васил Димитров, щял мутра да вземе сега бизнеса, крадеца вика дръжте крадеца! Ти не си ли подставено лице на една друга мутра от борческите години( не Борисов) Това сладко бизнесче , не е лесно да се разделиш току така нали!!!!! 1000-1500 лв на камион и между 100-160 камиона на ден , да смятаме ли печалбата,???? 10 годиники лесни парички и сега се изкарваме жертви а? Да уФрете всички!

Крил е печалба и не е плащал данъци ли?

Прав сте!

И сега Роснев, като вече не е Зам. Изпълнителен на БАБХ любовниците му ще плачкат няма кой да ге праща на скъпи командировка в чужбина за сметка на данъкоплатците, няма кой ги прави директорки и началнички и да им вдига заплатките над средната за страната, няма кой да ги държи на държавна хранилка калинките. Предлагам им да се откажат от мъжко и да минат на женско, ако к...енски им номера минават пред проф. Караджова, новата Зам. Изпълнителна на БАБХ

Служител от 25 години в системата на БАБХ,който познавам++++++ми предложи няколко стотин хияди лв(500 000) като ми звънеше от служебния си телефон, който аз му плащам====== Бившия Заместник изпълнителен директор на БАБХ-Николай Роснев!

Мюсюлманските маймуни да минават през гръцко, нагли, обрязани, получовеци.

Отчитането вече става на друга сметка с номер: ПП1КИРО2АСЕН и се превалутира в камадски долари.

Някой пита ли се защо тези камиони не минават през Гърция, Еми защото тъм трябва да чакат с дни, но гърците не си поплюват, а тук сме мишки. На ГКПП Капитан Андреево Всички тези 400 камиона с 8 хиляди тона храни от Турция за ЕС трябва да минат физически контрол, както от Митница, така и от БАБХ, какъвто явно до сега не е извършван. И точно, когато мутрите на Таки, които държат и борсата в Сланина, където също не се извършва контрол от внос, нали за това отговаряше Николай Роснев-зам.изпълнителния на БАБХ, който се хвалеше,че мутрите на Таки го държат на този пост. И как така Евролаб 2011 представлява турските фирми, износители за ЕС и в същото време им извършва официален контрол чрез физическа проверка и изследване на проби на първия вход на ЕС. Държавата и ЕС пак са били заобикаляни чрез поставеното лице на Евролаб 2011 в БАБХ Николай Роснев, който е прибирал тлъсти пачки, за да остави частна фирма да прибира по колко: 400 камиона по 500 лв товаро разтоварна дейност + 420 лв проба за пестициди на 20%=250 хиляди лв на ден, както и няма една проба с несъответствие

Се е оплакал, че резултатите от пробите не са ОК, имало е разследване и се е установило, че лабораторията не си е свършила работата? Може ли линк към новината?

А човекът сигурно си е платил... Може ли такова нещо?!

Тези анализи нямат нищо общо с фитосанитарните контрол. Това са проверки за безопасността на храните. Давайте коректна информация, прочетете в правилника на БАБХ, който е достъпен на сайта, кой за какво отговаря.

Както често пишеше един образ - важното е подаръчните пликчета да продължават...

Граби Кире, само така. Ти надмина тиквата по безочие. Да го духат туземците в тази територия. Само, не знам, брадатата коза от Козяк ли ти ги подшушва тези действия или ти сам реши??

Айде още една сладка схема наследена от цирея гепи-герб отиде в историята. Браво, много има още за чегъртане, само така да продължават!

Фирма в колко турски тира е открила пестициди в продуктите?В николко. А всички ги виждаме в магазините. Повече нищо не питам .

държавните норми са променени да са изгодни на отровителите още след 10 ноември

Нормите са европейски и всичко е наред с тях!

Ето така просто Киро се бори с корупцията, защитава правото и върховенството на закона. Ха да ви е честита подмяната, пардон - промяната.

Точно така трябва.Печелившият бизнес трябва да е държавен.

Как е Промяната? Напредваме ли?

Само така щом Ердоган не пуска Финландия и Швеция в НАТО.

Четох за Дебелт - 2013 година един осмокласник изнасилва петокласник в тоалетната на училището. Върнаха го в пети клас този Васил Димитров...

Бойко Борисов е виновен. Научи ги много лошо, да получават заплатите си редовно.

това се прави за хората а не за търговците , и ще се прави защото така трябва копелета лобисвини, преди не се е слу13=вало само пари13к=и са прибирали гадовете.

Държавен рекет от канадеца , решил е да сложи негова фирма

Добре са направили, така ще се купува българското, вън на всякакви турски стоки. Продължаваме Промяната са супер, само заради ареста на селянина Борисов ще гласувам за тях до края на живота.

Кирчо за нищо не става,но в този случай държавата е права! От хърватия и други европейски държави по няколко пъти годишно връщат турска стока защото е с недопустима много пестициди или направо отровна-спомням си няколко случаи с отровни лимони! Тук частна платена фирма решава какво ядем и дали е допустимо нивото на нитрати !

Съгласен съм с теб. Частната фирма само прибира някакви пари и нищо не проверява. Един тир няма върнат. Ама проблема е друг. Българската стока хептен никой не я проверява, а тя е най-отровна от всички. Българина си е мошенник по рождение и използва всевъзможни забранени продукти за да изкара максимално количество реколта и да прибере някой лев.

Продължаваме с промяната.

Вече писах по тази тема, но се сетих още няколко неща. Ако правилно схващам, това е бизнес тип "златна мина" или кой има правото да дои кравата, в случая клиентите. Имаш гарантиран пазар, парите сами си падат. В такъв случай защо този доходен бизнес е в частни ръце, а не държавен? Не мога да проследя дори само публично достъпната фактология по случая, но е ясно, че става дума за бизнес с малки инвестиции и големи приходи и философският въпрос кой да сложи ръка на него, така че не мога да кажа кой е по-крив и по-прав.

Сега ще се отчита едно за държавата три за мен. Невнятника и тука е сложил някой кумец или братчед

че досега как мислиш се е правило, винаги има отчитане, ама явно има разместване на играчите.

Хайде троли на ГЕРП+ДПС Пишете колко са велики вашите приятели Колко са оправни и колко добре се било живеело при тях :)))))

И защо е необходимо да се пише нещо..............ако не се идиот ще видиш всичко ясно и без някой да ти го пише - ПП са кръгли идиоти начело с ухиления тапир Кирияк Стефчов

Промяната дойде и при него.

Ехе,само там нямаше кум или кумец.

Продължава промяната. Ой, Тигре, Тигре..

Ей нищо не разбирате от този биснес обаче много лаете. Тази лаборатория единствено работи с турски камиони. Всички други били те български, полски, немски и каквито да било си минават със същите зеленчуци без проверка от бабх, а ги проверява друга лаборатория.

Тогава възниква логичния въпрос за чий БАБХ се е затревожила толкова много за турските камиони и защо иска да ги бави... Кой изнудват с това си действие и по чие нареждане? КОЙ?

Аз пък искам да знам дали пробите и от Калотина, Видин, Русе, Кулата и всички останали гранични пунктове се носят в София, защото ако ме- това е атака просто срещу тази лаборатория.

Сега тая "държава" заслужава да й заведат едни яки искове и да си плати като поп ! Лошото е, че те му хванаха цаката - като свършат парите - нов заем !

Друго си е да вкарваме тонове турска продукция бъкана с пестициди и под всякаква критика. И да се подкопава БГ производството на плодове и зеленчуци.

Българските плодове и зеленчуци от големи производители са по-гадни дори. Пробвай домашни домати, салати, репички, и т.н. - нищо общо.

Ако Бацевата лаборатория си вършеше работата, нямаше в България да се внасят най-нискокачествените боклуци за храна, нали? Тюрките да чакат ако ще и 100 часа на нашата граница.

С твоите 50 лева пенсия няма как да си позволиш качествени продукти. Качеството е скъпо, мой човек !

Ти наясно ли си че тази лаборатоия не следи какво е качеството на самите зеленчуци или просто си лаеш

Хубавеца пълния кретен

Те и,, Градус" ги разцепиха от проверки и ревизии, тъпата протестърска мантра, че били гербаджии отиде в канала, нито са гербаджии, а и за зла беда законово изрядни. Така разсъждават маймуните,, всеки, който има успешен бизнес е гербаджия". Сега с лабораторията е същата работа, остава да се изсипе и Рашков с милиционерския отряд и да ги арестува. По неотложност....

Кой е прав,но истината е,че турските плодове и зеленчуци бъкат от нитрати и значи някои ги пуска. И какво значи,лабораторията да има договор със 700фирми производители Това е конфликт на интереси, имаш договор с фирмите,които проверяваш.

Разбира се, че с фирмите, които проверяваш. Те плащат за услугата Кой друг?

Още една лъжа на Кирчо отиде в канала: "БЪЛГАРИЯ НЕ МОЖЕ ДА Е ТРАНСПОРТЕН ХЪБ ЗА УКРАИНСКИ СТОКИ. ..." "властта в Киев работи по напълно други сюжети за възобновяване на доставките, а неналичието на инфраструктура не включва България да има някаква роля в тях." /novini247, tribune и др./

Идеааааално, не 24, а цяла седмица да стоят. Турците ни ебаха майката на цялото земеделие, вкарва се всичко на безценица, а е гадно, пластмасово и за нищо не става.

На земеделието му еваха майката комунистите с принудиделното коопериране след 1945 год. Допълнително му видяха сметката лъжедемократите от началото на т.н. преход.

Продължаваме Подмяната! Не че досегашния не е кучи син но ще го заменим с наш кучи син

БАБХ мааму!

След отстъпката за бензин Е 95, сега Киро ще отстъпи фОтосанитарния контрол на свои хора. Ще минава само стока обогатена с проВиотика му.

Тия каквото и да направят само хаус и безредици създават.Лоша работа за България.

Всичко това се прави да се махне фирмата и дадоъде наща. Ай честито за промяната.

ама много ги разбирате нещата, айде всеки за каквото е учил.

Е не! Как частна фирма изследва храната на границата? Това е скандално! Държавата трябва да следи за това, частната фирма може да си издава каквито си иска анализи срещу съответната сума, а храната с боклуци трови всички нас. Баси тъпата държава сме!

!

Ти па да не мислиш че като е държавно ше е по-надеждно? Напротив чиновници и работници с ниски заплати са много по-податливи на корупция еле па у нас. Не знам отъкъде идва тоя мит за държавното.

Ама всички искат помощ от държавата.Великите превозвачи,ресторантьори,та даже и общинската фирма на Градски транспорт-София,хлебари .Без държавната помощ са гола вода.

че кой и пречи на държавата да контролира дейността на лабораторията? Вече 1 година са на власт - ако бяха открили нещо, досега да са го раздули. Те без доказателства раздуват какви ли не сценки, а тук може да има реални доказателства, но нещо мълчат.

Принципно си много прав. Но , как така цяла държава не може да направи една лаборатория на самия пункт? Всичките приходи да влизат в бюджета от таксата за изследване. Двойна печалба 1. гарантирана качествена проверка. 2. гарантиран приход за държавата. То май същото е и с пръскането на границата. Как така печеливши дейности се дават на фирми? Ти даде и отговора - Бахти тъпата държава

Хора, не е ли по - добре контролът да стане истински, а не проформа? Тези храни ги ядат децата и внуците ни и поздравявам държавата за намесата.

Абсолютно!

има, всичко е сертифицирано и се проверява редовно. За друго иде реч тука. За едни наши хора, които са си харесали този бизнес.

Да не би да смяташ, че ще стане по-истински? Май само ще се пренасочат паричните потоци към някоя мутра, близка до сегашната власт. И ние, данъкоплатците, ще платим неустойките по договорите с турските фирми. А ако киро идиота изпълнява и разпореждане отвън да се пречи на туския бизнес заради позицията на Ердоган за членството на Финландия и Швеция в НАТО, може и да не видим газ да идва към нас от терминалите в Турция.

Не знаех че путинските тролове ще оправдават бойковите схеми.

Задължени да му - още си държи книжката на БКП - подари кученце на Путлер - поострои за 3млрд наши пари тръбопровод с който сърбите са купуват руска газ