Стотици на опашки за ваксини преди отварянето на пунктовете (снимки)

Втори пореден ден и първи, откакто зеленият сертификат е задължителен, интересът към ваксините рязко се увеличава

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на 2 милионна столица на 20 чакащи опашка ли му викате??

След като има такива насилствени методи за ваксинация, няма как интереса към ваксините да не бъде увеличен. Все пак трябва да се яде....

Е това е то, доброволното насилие!

Не се ваксинирай!

Дайте ги по-отблизо за да се види дали поне един от тези на опашката за ваксина е с маска.Нашата работа е сетила се Мара...!Видяхме дебелият край е сега страх лозе пази!!

Ваксинацията (не имунизацията) с експериментален препарат в последна фаза на тестване била доброволна! - Доброволна, ама ако не се боцнеш ти орязват куп права ... пардон, на боцнатите дават привилегии :) - Като всичко в т.н. Западна демокрация си играем с думите и мислим народът, който може да е прост, но не глупав, за овце!

Бантускотове!

Сега държавата ще е виновна, че кара стадото да се реди на опашки.

За едното кафе в мола ли се боцна, ве Ганьо?

Ганьо се сети, ама късно. Само като му бръкнеш в джоба и се сеща, че има нещо, наречено общество, от което той е част. По 60-70 хил. ваксини на ден трябваше да има, не по 5-6 и то още от пролетта, когато имаше налични вече всички. Сега е късно, байно.

КАКВО ОБЩЕСТВО БЕ МЪРШО СКАПАНА?! МИСЛИШ ЛИ ЧЕ МИ ПУКА ЗА НЯКОГО ИЛИ НЕЩО БЕ! КАТО СИ СЛАБ ЩЕ УМРЕШ А НЯМА ДА МИ ОГРАНИЧАВАШ ПРАВАТА!

Стойчо Кацаров забърка голяма каша. Направи това, в което обвиняваш до вчера предишните управляващи, въвежда драстични мерки от днес за вчера. Не се прави така. Трябваше да има достатъчен гратисен период, поне месец, но най-добре два. Да имат хората време да реагират. А не в разгара на пандемията да правиш нещо, което е трябвало да стане преди, когато е било по-спокойно и безопасно за хората. Сега ги принуждават да действат на юруш, просто защото нямат избор. Сега се редят на опашки пред лаборатории и здрави и болни. Кой ще ми гарантира, че няма да се заразя докато чакам да ми направят очаквания тест, за да отида на работа?! Тези мерки не са за пика на пандемията, тотално закъснели и ненавремеенни, те са за превенция. В момента създават само допълнително хаос и объркване, освен вече съществуващия. Тотално нелогично поведение на служебното правителство и здравен министър, който до вчера твърдеше, че всичко е наред, под контрол и няма нужда от нови мерки. И изведнъж, прас, изненада! Оправяйте се от днес за утре, мислете как ще ходите на работа.

evra52k

Не сте разбрали тактиката. Това ваксиниране не е имунизационо а лекуващо с предварение. Също както работи четиритактовия двигател . Ваксинацията е лекарство което реагира когато се разболееш. То не предпазва от заразяване, а помага да изкараш по лесно болестта. Вместо да вземаш лекарството когато се разболееш с натиск те карат да го вземеш предварително. С темпа на ваксиниране до месец включвайки и изкаралите болестта ще имаме покритие на защита около 93%. Въпросът е какво ще правим с новия щам от русия ,който е като ссср.

предлагам промоциите в супермаркетите да важат само срещу поставена ваксина - естествено ще има медицински персонал да я постави, така че да не се изпуска авантата от поглед. И после безплатна храна от топлата витрина срещу покупки примерно за минимум 50лв. плюс безплатна ваксина. Такава първосигналност граничи с животинското :loughing:

А, така! Нека се натрупат на опашка и хубаво да го разнесат! Най-доборото решение!

Фашиста Радев е наредил на фирмите да наемат само ваксинирани. Фашистите ограничават правото на труд,хранене извън дома и културните дейности. Евреите така са ги репресирали. После са ги избили в концлагерите. В концлагера Австралия се изтезават,арестуват и осъждат хора без ваксина и без маски.

Да затова е добре да се трепят ваксърите навреме.

Редно е да свалим Радев, че лъже като ромка.

Зеления сертификат се изисква само в страни с активна 5G мрежа. Навсякъде другаде не се изисква.

Хайде стига с тая простотия! Дори идиот не може да повярва! Профанизиарана нация! За това не ни вземат насериозно и си правят каквото си искат!

Това е принудителна ваксиниция.

Не може само права има и задължения, като в останалата част на Европа.

и къде видЕ права?? аз виждам само фашизъм

Зеленият сертификат действа навсякъде по света, само в дебилната България има проблеми! Най после кризата се управлява компетентно и качествено, но от вcякa дупкa нaизcкaчaхa Гeрбeри, гeрбeриcтки и гeрбeриcтчeтa дa дaвaт aкъл. Чao. Виe cтe МИНAЛO и никoй нe иcкa нищo oт Вac. Caмo дa cи пoнeceтe пocлeдcтвиятa нa крaдливoтo Ви упрaвлeниe.

Нима в западна европа не протеситираха? Нима не протестират и днес? Напротив! Навсякъде има проблем. Но знаеш ли какъв е тук? Че сте набодени мишки и не ви стига пилешкия мозък да осъзнаете, че днес сте се съгласили да сте част от този цирк, но утре ще измислят нещо друго и няма да сте част от следващата идиотия! Тогава си спомни, че сега си седял на дебелия си задник и си се правил на велик! Профани!

Значи викаш ние като измреме ще останете вие да работите вместо всички нас:))))

Просто племе булгаристанско. Кой ще Ви чипира и зомбира, бе, селски, неграмотни кратуни, вмирисани на пот, чесън и ракия. На кой сте му притрябвали или кой се плаши от Вашето свободомослие и легендарна интелигентност?

Геноцид се прави тъпако - ресурсите не стигат, цените до небето. Но ти проста измет не издържа теста хахахах

Чакай сега, нали беше зомбиране за роби? Или днес е направо геноцид?

Геноцид викаш.. Е защо трябва да стане по сложния начин с ваксина, а не примерно с парче пица? Верно ли си толкова тъп?

И сега внимание, пазете се от ваксинираните, потенциално опасни, заразоносители!

Опасни са за другите ваксинирани, защото ваксите нямат вече имунна система. За нас неваксинираните нема проблем - както каза някой по-долу - ТРАП ЗА СЛАБИТЕ

Това на факти ли е базирано, или на едно клипче във Фейса, дето го линкнала каката на гаджето на третия братовчед от Тутракан, дето познавал една, дето е женена за брата на един доктор и “за тва знай много”?

Като си ме цитирАл кажи си цялото - КОЙТО Е СЛАБ ДА МРЕ! Ваксини и мерки не трябва да има! Този вирус е дар от Бога да очисти шкартото!

Зелен сертификат не се въвежда при по-малко от 20% ваксинирано население. Не се въвежда от днес за утре. И трето с тия темпове ще има някаква полза догодина по това време. Ама така става когато използваш вирус ваксини пандемия за политически цели.

Лятото само циганите се ваксинираха с Янсен, сега и чалгарите. Хаха!

Бахти слабата измет. Играят по свирката на мръсните скотове. Аз по-скоро ще умра отколкото да се ваксинирам.

Че си безсмъртен? Само ще те помоля ако се почувстваш зле недей да викаш линейка и недей да ходиш в болница. Щото нали знаеш там лекарите ще те убият за да вземат едни пари:)))

Ганьо мръсен, долен, аз грипа съм го карал и мога да отговорно да заявя, че само НИКОМУ НУЖНО, ДОЛНО И СЛАБО НИЩОЖЕСТВО може да умре от него. А в такъв случай то трябва ли да живее?! Трябва ли да продължава мизерното съществувание на увредената сган?!

Само лайкове събра, като каза че би умрял и ще ни отървеш от простотията си

Е, от ваксинирани, страхливи дегенерати какво да събера?!

Умирай Говедо!

Първо ти животно, страхливо и слабо! Леле, как рязко агресирам като видя как на някой слаб скот му пука за мизерното му съществувание!

Въпреки, че нагло съм си присвоил ника на прочутия доктор от сериала, аз съм дребно педерасче, с още по-дребно пишле. Пиша срещу ваксините, но съм надлежно ваксиниран, ние, педерастите, сме много страхливи. Сега черният ми приятел ще ми приложи чудесната си ректална ваксина, малко боли, но голям кеф !

Айде бодвайте чипа. След това идва Мъск да ви окабели, и сте готови. Ще редите пасианс на компютъра без клавиатура и мишка, само с поглед. И догодина ви изпращат на Марс.

Имплантирането на чип би мало значение, ако ще се извлича някаква много полезна информация. Моля те, кажи ми, каква информация има в тези празни кратуни??

Не е да се извлича информация, а да ти наливат какво кога да правиш.

Чалгарите-антиваксъри видяха дебелия и спряха да вярват на Мангъра. Страха за животеца е голям мотиватор ! Само дето има една подробност - трябват две дози и време, а оная с косата яко шета ! Май ще се увеличи статистиката на умрели (недо)ваксинирани.

Някой може ли аргументирано да отговори на въпроса: Защо принуждават преболедувалите, които имат истински имунитет, да се бодат след 6-тия месец???!!! Тъпият министър се извинява с Европа!!! Няма ли най-сетне да протестираме преболедувалите!!!! ЗАЩО ДА СЕ БОДЕМ БЕЗСМИСЛЕНО!!!!! И РИСКОВАНО!!!!!!

мога да ти отговоря. искаш ли отговор или просто искаш да тролиш и да си кажеш мнението базирано на собствената си "логика" не базирана на научни данни? Ако е за троленето - да не се хабя просто.

Тъкмо ще ти е кеф - с кожената инжекция, ректално

Не са стотици, хиляди са, о не милиони. Аре бегайте ве мишки

На снимката има 27 човека, стотици значи повече от сто определено. Само за информация на Радостинка

Така се подчинява общество - бавно. Сега принудиха лекарите, за да отидат на работа днес е трябвало да се ваксинират. Другия месец - учителите. Тази година зелен сертификат и ваксина, догодина - ще видим.

Какво има да да очакваш, то ясно - догодина който не се преваксинира губи сертификата си.

Една ненормална чакала руската ваксина Хахахахааа

Всеки си пати от главата и наглостта. Спахте до сега, а сега гледате бързата процедура с "Янсен". Да ама не. Тя е с доста по-силно изразени странични ефекти от тип главоболие, за разлика от Пафайзера. А по-важното е че всички "ваксинирани" дето се разболяват са точно с "Янсен" и Джонсън и Дожонсън. После троловете обясняват как всички ваксини не пазили. Ама нали сертификата е важен ,а не да се предпазите... чупете си главите.

Най-после! Че заради пропаганда сума ти и народ измия да слушат неуките и прости антиваксьри

Чудя се дали преди 600 години е имало и такива опашки за фесове?

и стигнах до заключението, че са си стояли по къщите като в карантина, вместо да излязат и да се бият с вируса наречен фесове. Щото тях фес не го ловяло след 2 ракии.

Не се и съмнявам…. Нали за това е измислено “наведена глава сабя не я сече”.

тая "поговорка" е измислена мноооооооооооооооооооооооого години след като сме паднали пот турско робство.

Ваксърите са толкова глупави казват ма никой не бил умрял от ваксината - в същото време ваксинирани мрат здраво и дори няма система, където събират данни за такива случаи камо ли да ги съобщят по телевизора на простите хора.

ваксинирани умрели 5%, неваксинирани умрели 95%... ама ваксинираните мрели здраво.

Ама разбира се. На кой му се умира

Обожавам да чета в социалните мрежи истории за умрели ваксъри - първо ваксъра се пери, че е умен и после ваксъра умрял и спира да поства

Аз не съм боклук вирусно вмирисан

Аз пък вместо желание да се ваксинирам, покрай новите мерки загубих желание да ходя на ресторант, мол, кино, театър...

Болниците са пълни с ваксинирани глупаци, затов и лекарите не искат ваксина - всеки ден виждат как мрат. Повечето от малкото ваксинирани лекари са с фиктивни ваксинации

Кат си толква информиран я дай статистика по болници къде колко % от хоспитализираните са ваксинирани, щот иначе звучиш кат агенция "Една жена каза"

Вярвай на Кунчев - ти ще патиш не аз

Умират още след първа доза, но тогава ги водят още неваксинирани и излиза Кунчев и казва умират неваксинирани, а напълно неваксинираните не умират умират тези с първа доза и понякога две дози

В момента създават армия от зомбита ръсещи заразата. С една игла не получаваш веднага имунитет, ама нали трябва да се изпълнява плана за боцкане.

Глупости

специалисти в болниците. Сутрешния репортаж от най-хвалената софийска болница с потресаващ. Това ли са хората които дават пример на гражданите????

Според мен трябва всички ограничения трябва да се премахнат. Аз се вакснинирах още през Май и не спазвам никакви мерки от тогава насам. Който не иска да се ваксинира да си носи последствията, аз няма да се ограничавам заради него !

Ами не се ограничавай бе, боклук!!!!

Аз виждам двайсетина кретена вероятно по принуда по-скоро отишли там. Няма да стане с принуда ваксърчета.

Мухахахахахахахахххх :) През Юни ми се смееха, че се ваксинирам :) Нямаше и един човек предим да чакам. Сега аз ви се смея мухахахахахахахаха :)

И ако си мислиш, че имаш имунитет, мухахахахахахахахххх !!!!!!!!!!!!! Преебан смешник !!!!!!!!

Българите се оказа сме изключителни тъпаци, които се имаме за много хитри тарикати....поне 80% от българите ха-ха! Проф. Иво Христов и бете ви Бойко, макар и по различен начин твърдят точно това и изглежда са прави.

Сатрaпите на Чашков са били невинни антиваксъри зад колоните! Народе, да изметем мунчовите подлоги! НАПРЕД :)

Бедни, прости и неуки скотове страхуващи се от настинка - отвратително.

Боклук

Имам имунна система - ваксърите вече нямат, сбогом глупаци

когато се махне ИНФОРМИРАНО СЪГЛАСИЕ, може и да има успех /ама не е сигурно/

Не подвеждайте масово Хората чакат за тестове

оказа се знае какво прави.

Чуваш ли се?