Стотици мигранти вече се насочват към България, Борисов призна за реална заплаха

Съвсем неотдавна българският премиер категорично заяви: "Не виждам никакъв смисъл да строим огради и да подготвяме лагери"

Обратно в новината

Коментари - Стотици мигранти вече се насочват към България, Борисов призна за реална заплаха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде го сега Валерката Симеонов ,нали тази ограда е безупречнааааааааа.

А как нашата армия спира бежанците,след като нямат право да използват оръжие,а в Гърция поне ползват сълзотворен газ.Лошото е,че освен сирийци и други националности искат да минат през България.

попарата дето я дробят самодържеца, падишаха и сламената тиква и ние ще я сърбаме. Всичките дето сте в агитките на изброените сега ще видите колко им пука на тези тримата за вас. Тъпанари! Силата им на такива като тях идва от дебили като вас.

Гешев няма ли го? С жандармерията, спец частите, бусовете...

Защо няма стена на границата със авторитарна страна, която не е член на ЕС?

"Освен сирийци, пристигат и мигранти от Иран, Ирак, Мароко и Пакистан. Вървят направо през нивите и не се спират пред нищо. " Мъ, фейк е тва нюз, бре. Баце вчера рече, че нема таквоз животно и граничната полюция тоже, повтори. А, сеги ей на виж. Яз вервам на Баце, Да се свети Името МУ.

Всичкият ози башибузук е тръгнал честно да си изкарва прехраната...

към Банкя ли се насочват

Koito viarva na turcite,akal niama v glavata si.

на араби и мюмюлмани... Няма по-големи отрепки и по-долни нищожества от изброените.

От тези които лижат ,,жопа”-та на руснаците няма по долни отрепки

Хората нито искат да ни сторят нещо лошо, нито искат да остават в нас. Направете им кордон, нахранете ги и под строй при баба Мерки и при Макро идиота.

Дават се на всички мигранти Северно-македонски паспорти Бас ловя, абаут за два-три дни и, всичките ще са се изпарили! Ако гениталния план се одобри, ще чакам Бойко, да ме назначи: Първи замез -пиниз по отбрана и космонафтика- баба Тодорка

пак да питам, къде е оградата по нашата граница, за която се говори в парламента дълго време, и още по-дълго се разтягаха едни локуми, че има ограда и че върши работа, къде е таз ограда, покажете я или някой да връща парите за мнимата ограда, щото твърдението на Елена Йончева излезе верно, спомнете си,сега някой дебел задник да запълва дупките по границата,за да спим спокойно

Защо питаш за оградата? Забраниха журналисти да доближават оградата. Забраниха да снимат оградата. Забраниха да се говори за оградата. Забраниха да се говори за милионите, отпуснати за оградата. Така е в Бг. Всичко е забранено.

Изключително неверни твърдения в статията по-горе за ролята, целите и намеренията на Ердоган в разгарящия се конфликт в Идлиб. Тази зона за деескалация, която си взе Турция от суверенна Сирия има абсолютно други цели, а не да защитава цивилните. В момента Турция защитава остатъците на своя башибозук в Идлиб, съставен от бившите главорези от Идил.

А някой длъжен ли е да ги пуска??

Този, каквото не го касае , Това ще ти признае... Признава си за мигрантите, а за Барцелона , НЕ !

Мигранти има само когато руски самолети бомбардират линейки и болници

Нали имаме армия! За какво са тия чепове! разтавете ги по границата, дайте им боеприпаси и да действат!

Ти ше дойдеш ли доброволец?

Казвам армия, ако си неграмотен, на мене ми плаща чорбаджията да поддържам PCтата му, а не Шкембе воевода.

Затворете границата и пратете армия и жандармерия да пазят!

Кой, кой ще ни арестува жените, които застрашават националната сигурност

Има и свестни сирийци.Семейства,то си личи.Да покажат документи.С тях обаче се промъкват едни черни цигани от Пакистан,Ирак и м@й на та си.За първите ми е жал, бих се съгласил да им дадем убежище,както на арменците едно време,ама на другата измет -не.

Отворете им ''портите'', те отиват при майки си Меркел. Един няма да остане в БГ.

1000 войника за границата с Турция?!?!?! Смяхххх Смяхххх По мор време, само граничарите по турската граница бяха над 4000 човека... С 1000 човека ще пази граница с АФИВ ОГРАДА! Ха ха ха

нека идват в страната,важното е че забранихме Луков марш,това било голямо постижение според един зам министър!

Каракачанов да дефинира "не допусне"!!! Само ще респектира ли армията или ще предприеме ефективни дейдтвия?

Викам Каракачанката да го скриеме, щото гаджалето кат го видат и ще си рекат: Аааа, тука ранят добре и юруш кам назе.

Бегайте зомбитата идат...

Турската армия заедно с ислямистките терористи не дават на сирийските бежанци да се връщат в освободената от Асад територия а ги тласкат към България. Така са тласкали, по времето на османското нашествие циганите към завладените български територии. Това е типично османско завоевателна стратегия.

Сега е време нашите управляващи да поискат помощ от Европа. Войска и пари, да се затвори границата с Турция и да се отворят пропусквателни пунктове. Ако бежанците имат легитимни документи, образование (минимум средно), говорят поне един европейски език, да бъдат приемани. Такива хора ще се оправят с живота и няма да разчитат само на помощи. Тези които не отговарят на критериите ще си стоят на границата от Турската страна, все пак Европа е платила на Турция да ги храни.

преди години и Италия се молеше, когато само тям имаше наплив на бежанци от Африка. Французите и германците й се изсмяха.

Ясно е че нито ние нито Гърците сами можем да се справим. На Френските и Германските управляващи триябва да им се подчертае (ако сами не се досещат), че цялата дази паплач която ще премине, ще отиде точно в техните страни, а силните националистически партии във Франция и Германия само това чакат. Но при всички случаи с или без помощ България трябва да си защити границите и да организира някакъв пропусквателен режим, Защото ако е тотално затваряне, мигрантите в отчаянието си ще щурмуват да влизат и тогава какво ? Да се стреля на месо по границата ни ли ? От друга страна не можем да ги пускаме да влизат свободно, Българската икономика няма капацитета да храни, нито пък после ще може да ги пратим някаде другаде и ще изпаднем в патова ситуация. За това най-добре е да им се даде надежда че могат да преминат границата и в същото време да се държат на турска територия.

ахаха...

и да живеят тук, нашите хора пък отидоха на други места

България е страна на кръстопът от стотици години И преди са минавали хора от тук, някой са решили и да останат по тези земи и така е било от как свят светува Защо се плашите толкова? Хората от ромски произход които така или иначе живеят в обезлюдените градове и села не са по-малко зло. България ако иска да съществува се нуждае спешно от хора. Няма как да се измъкнем от блатото на най-бедна държава с празни градове и села Погледнете Германия - икономиката и тръгна нагоре след 2016г Време е за трезва оценка

Икономиката тръгва нагоре благодарение на новопристигналите неработещи, неговорещи езика, неквалифицирани и издържани от добрата Германия пришълци. Правилно ли разбрах?

Бочко, искам отново да спечеля търг за ограда.

Дай ми старата за 5 лева, да си заградя кокошарника.

Странно ,защо не напират към необятната православна братска нам Русия! Не само сирийци бягащи от война,разруха и бедност а и българи напират към Германия и Великобритания!

ако е пич, за всеки бежанец да праща по трима турски безработни назад при падишаха и веднага ще секне потока... А дано ама надали...

Ето колко дълбоко е "приятелството" с турския сатрап! Много е хитър Бойко, думи нямам! Първо се унизи пред Ердоган, а после все пак гризем дървото! Тънки сметки от женския пазар си прави нашият неграмотен премиер. За смях на всички станахме с това мазнене пред турчора! Иначе по границата да се стреля на месо! Хич не ми пука какво ще каже "международната общност".

"Нямало пряка заплаха.." "Борисов призна за реална заплаха..." Също като бай Тошо: развит социализъм, аха-аха-комунизъм и хоп "реален социализъм". ДУмокрация, преход, глад и смърт за народа, и хоп "комунизъмъ" дойде - къща в барЦелона, гръцко остоФче, аквариумче за РД ана малък Бойко...

От човек, който когато употреби два глагола в едно изречение и нито той, нито някой друг разбира какво той иска да каже, не можеш да очакваш адекватно решение. Светът, като цяло, се сблъсква ежедневно със сложни предизвикателства и е безумие решения за справяне с тези предизвикателства да се вземат от неграмотен човек. Този човек мъчи себе си, мъчи правителството, мъчи Българския народ, дори мъчи и съюзниците на България. Да повериш властта на държавата в ръцете на такъв човек е не само лудост, но и граничи с престъпление!

И само да ви светна, хич не си и мислете че в Турция има корона вирус. Там няма, ама хич. В Иран има, ама в Турция всичко е чисто!!!!

Крайно време е хилядите охранени и мазни военни в българските поделения да се озоват на южната ни граница и да оправдаят милионите, които ежемесечно им се дават за киснене по поделенията! Време е да докажат, че наистина са войници и могат да пазят границата ни! Поделенията се напълниха с женички, които се връткат по цял ден с военни униформи и не знаят на кой свят се намират! Нека се правят на войници на границата ни, за да оправдаят парите, които получават! Нали са наемни войници! Дайте им оръжие и на границата! Няма само да ревът за привилегии и жилища! Да не са миропомазани?

Има ли някаква идея Борисов как да спре нашествениците,които не минават легално през границата? Ще използва ли оръжие войската или ще застанат както правят пред парламента и телата си ще спират арабите? Не може да хвърлиш хиляда човека с автомати да гледат как тълпата ще ги бие.Може би е време да знаем как да запазим границата.В противен случай изпрати групата на Герб от парламента да спрат нашествениците.

Защо цялата група, Тома Биков и Георги Харизанов са достатъчни.

Планът Калерги в действие. Белите хора ще се затрием до 100 години от такава безхарактерност.

Знаем, имаме човек, бойко остави.. Той вина няма, големите сили. И не е за нашата лъжица. Във война сме, стига с тия пари и пет пари, кога ударят.. Р Родителите ни, дедите ни са от албания, беломорска тракия, дошли са и мъжете им по на 27 дядо ми е починал, от мъка ли.. Пневмония и за 2 дни на 27 г и един от родителите ми след 3 дни след смъртта се ражда... От години ми удряте. Не съм националист, но се молете, че положението е не радостно... Може и без публилацоя дир. Бг

Затворете границата бе тъпаци.

Каква е целта на тази статия, да плюете по Борисов или съобщавате новина. На мой колега жена му кръшка, та се чудя дали вината не е във Борисов.

Ей,побъркахте света! Вашта мама!

Хе, Хе.... В тази територия..зимата и мигрантите си приличат... Те винаги ни заварват НЕ ПОДГОТВЕНИ....и ни ИЗненадват !!!

И колкото и да се подиграваме с ББ,че бил такъв или онакъв,той винаги е казвал кои са причинителите - САЩ и Русия! Трябва ЯСНО да обявим,че не приемаме мигранти,достатъчно си имаме наши цигани. Ако не се съобразят - стрелба,първо във въздуха!

Явно и ти не си ходил в казарма и не си на ясно как се пази граница! Да отиде онзи великият генерал -пожарникаря да пази границата , а не да прегръща резания и да му се лези с обръщение Тайпи!

Коронавируса се изтощи откъм лъжи, сега идва ред пак на бежанците!

Бибитко като се изхвърли че сме номер 1 в ЕС и всичко побегна за България. Дано не се разичароват. Аз на тяхно място бих избрал в Сирия под обстрел.

Ердоган ще пусне бежанци в България, а след това ще изпрати и аскер в България, да защитава бежанците. След което ще обяви, че има агресия против Турция и ще иска помощ от ЕС и НАТО против България. Брюкселските началници на Бокьо ще му затворят голямата уста и ще застанат, както винаги, на страната на Турция. И тогава по заповед от НАТО, Турция ще завладее България с помощта на българската армия. Въпроси има ли?

Ообявявайте короната по скоро...Че да ни заобиколят

Интересно ми е, ако обявим един конкурс - трябва ни войска да ни помага да пазим турската граница, и поканим Германия, САЩ и Русия, кой ще дойде пръв :)

Никой! Кое е луд да дава живота си за България? Аз, не!

Който дойде, че само май сме за никъде.

Кой те ебава за слива, че да дойде и да те пази! Нали си имаме охранена наемна войска, защо само киснат по поделенията! Иди ги виж в Карлово, разкарват се ,като простинали крави и мухи без глави! Великата Стрямска бригада-охранени и тлъсти подобия на мъже и множество жени, на които им се плаща да са войници!

Ние пък обявяваме,че не ги пускаме у нас!