Коментари - Столтенберг призова за отмяна на ограниченията за оръжия за Киев за удари по цели в Русия | Днес.dir.bg

Столтенберг призова за отмяна на ограниченията за оръжия за Киев за удари по цели в Русия

Вижда разлика между доставките на оръжия и прякото участие във военните действия, НАТО не планира изпрати войски в Украйна, заяви генералният секретар на НАТО

Обратно в новината

Коментари - Столтенберг призова за отмяна на ограниченията за оръжия за Киев за удари по цели в Русия | Днес.dir.bg

Коментари

Яката ще се изкефя, когато ударят мръсната руска клоака с тактическо ядрено оръжие!!! Не дали, а КОГАТО !!!! Товата мръсната пасмина русофилистици/и3рожденци/ и руски тролове ще заскимтят на умрело

малоумник от бандата унищожаваща Украйна

Нито Украйна е в НАТО , нито НАТО е влязло в Украйна! Само руските плоскочели маймуни, неканени са се вмъкнали и лъжат че воюват със Запада, докато грабят тоалетните, печките, телевизорите, климатиците и т.н. на народа на Украйна, а разни руски олигофрени повтарят лъжите на Кремъл в този коментарник!

тоя иска ей такъв

да си инвестирата имането в лопати

самоотбрана говориш бе изрод!

Изрод е майка ти Захарова и баща ти Л@йнов/лавров/ , както и алкохолиците Песков и малкия Медвед ....

за интелигентен човек, а той се оказа тотален боклук!

кьорчо май си мисли, че ще остане жив....ядрения взрив ще го издуха като прашинка и помен няма да остане от него и името му...Столтенберг!

ти за безсмъртен ли се мислиш, я си свали очилата и се огледай да не си се осрал вече от ентусиазъм!

май не ги познаваш добре рушняците...да не сереш после кръв, я си помисли преди да говориш простотии! Руснака ще те изгори жив и няма помен да остане от теб и цялата ти родаТо от цялата ти държава няма да остане помен! Натовци, ще загазите с рушняците, както Хитлер едно време!

ще ги размажем руснаците

а така напред

напред към кръчмата ние ще им пишем лозунги други да се бият

но е много болен

Пишеш се на много смел ама не знаеш че руснаците вече са много ядосани и да не ти ги изсипят на главата -умник

Аз съм гневен и не съм съгласен никой от Втората Световна Война ама никой нямаше право да напада Берлин! Аз съм възмутен! никой няма право да напада Русия!

тоя му е дошъл куража начи дошло е време да мрат натовски войници че украинските са на свършване :)))

Миналата година генерал Франк Мили показа на журналисти командният пункт в който АМЕРИКАНСКИ военнослужещи избират целите които трябва да бъдат унищожени в Русия... тъй че тоя що си мисли че ние не гледаме телевизия;)

В НАТО знаят ядрената доктрина на Русия.Но разбира се винаги може да я пробват…е поне един път защото втори няма да има.

Давай, Зеленски- чоловек Вселенски , ние сме с тебе, за победа в Украйна идва време, заедно ще построим Украйна и България ще съградим. Да развеем български и украински знамената да си върнеме страната Хайде смело във атака здрава работа ни чака. Зеленски има подкрепа от българи, украинци и всички ще има ракети за всички руски пички..ха.ха който лъже ,убива и краде. той от Зеленски бой ще яде.

в Украйна тъпкаха и късаха български знамена при посещението на българискяи президент след 2014 г. Нацистите запалиха българин в центъра на украински гард. Пребиха друг публично до смърт пак в центъра на украински град. Избиха по един или друг начин още няколко десетки. Това за теб е малко в сравнение с 14 000 убити от украинските нацисти руски деца, жени... Малко е, ако не си българин. Ще градиш заедно България с Украйна ли?

Ударите с балистични ракети и авиация по Москва и Петербург ще отрезвят руските граждани. Това също ще е голямо предизвикателство за Путин да използва ядренни оръжия, което пък ще включи НАТО във войната. До изборите в САЩ войната ще е приключила

Анализатора правилно анализира но има маааалка подробност.Не войната а планетата ще приключи.

Едва изрекъл, и "експериментите" отпочнаха - Атака с дронове (дали ?) срещу откритата през 2013 г. станция за ранно предупреждение "Воронеж-ДМ" от стратегическата Система за предотвратяване на ракетно нападение (СПРН), разположена в района на Армавир в Красноярския край - на разстояние повече от 350 км. до най-близката фронтова точка. "Заиграването с огъня" придобива все по-конкретни и сериозни измерения .. дали няма и ний да се стоплиме, така както удобно се е събрала у нас цялата масовка

Краснодарския край: корекция Чак до Сибир им е още далечко .. :))

Напълно завършени изроди и уроди управляват НАТО и ЕС. Корумпирани марионетки. Със зъби и нокти драпат да предизвикат ако не световна, то поне европейска война. Надявайки се да не е ядрена.

Прекалено възпитани и търпеливи, досега да са го изритали Путлер на МВГ ако не бяха плюнчовци

Външният министър на Полша Сикорский: САЩ отрезвиха Путин. Америка предупреди путлер : Ако той употреби по какъвто и да е начин срещу Украйна , независимо от това дали ще има жертви , или няма да има жертви , ТО : АМЕРИКА ВЕДНАГА ЩЕ ИНИЩОЖИ ЦЯЛАТА РУСКА АРМИЯ - ЖИВА СИЛА И ВЪОРЪЖЕНИЕ НАМИРАЩО СЕ В УКРАИНА. https://youtu.be/is08G9MB3yk Днеска русофилските курви и МОДЕРАТОРЧЕТО ОТ червения ДИР ще останат без копекките , които им плаща посолството. /// Аве , русофилистици "Вашият АйПи адрес е блокиран и не можете да пишете коментари." Вашите постове са изтрити , защото противоречат с червената русофилска доктрина на ДИРНИКА… ЕБА МОДЕРАТОРИ БЕЗПЛАТНО … И ЖЕНИТЕ ИМ . ДОКАТО ЧЕРВЕНИЯТ ПЕДЕРАС-МОДЕРАТОР ТЪРКА ТУКА . АЗ ЧУКАМ ЖЕНА МУ ВЪВ ВСИЧКИ ОТВОРИ… МАЗЕН, ДОЛЕН ПЕДАЛ , БЕЗМОЗЪЧНО МЕКОТЕЛО… ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ НИКОГА НЕ МОЖЕШ ДА МЕ БЛОКИРАШ… НЕКАДЪРЕН ПЕДОФИЛ.

Усоробите получават гърчове от безсилна злоба :))

Жалко, работата върви към фразата на Айнщайн и с какво ще се води 4-тасветовна война.

тоа ако мууна с дрътия червен голем сиренясал Български хуй ша отскочи и ша изпоти цайсите

Външният министър на Полша Сикорский: САЩ отрезвиха Путин. Америка предупреди путлер : Ако той употреби по какъвто и да е начин срещу Украйна , независимо от това дали ще има жертви , или няма да има жертви , ТО : АМЕРИКА ВЕДНАГА ЩЕ ИНИЩОЖИ ЦЯЛАТА РУСКА АРМИЯ - ЖИВА СИЛА И ВЪОРЪЖЕНИЕ НАМИРАЩО СЕ В УКРАИНА. https://youtu.be/is08G9MB3yk Днеска русофилските курви и МОДЕРАТОРЧЕТО ОТ червения ДИР ще останат без копекките , които им плаща посолството. /// Аве , русофилистици "Вашият АйПи адрес е блокиран и не можете да пишете коментари." Вашите постове са изтрити , защото противоречат с червената русофилска доктрина на ДИРНИКА… ЕБА МОДЕРАТОРИ БЕЗПЛАТНО … И ЖЕНИТЕ ИМ . ДОКАТО ЧЕРВЕНИЯТ ПЕДЕРАС-МОДЕРАТОР ТЪРКА ТУКА . АЗ ЧУКАМ ЖЕНА МУ ВЪВ ВСИЧКИ ОТВОРИ… МАЗЕН, ДОЛЕН ПЕДАЛ , БЕЗМОЗЪЧНО МЕКОТЕЛО… ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ НИКОГА НЕ МОЖЕШ ДА МЕ БЛОКИРАШ… НЕКАДЪРЕН ПЕДОФИЛ.

Нека да ударят Укрите нещо Руско и ще видят АД от ДАНТЕ ! А Русия почва Държавите които са дали Ракети или други Оръжия на Укрите !

Думите на тази мумия в натовска униформа показват надеждата ѝ, че Нова Зеландия е достатъчно далечна дестинация за „подаръци“ от РФ, но пропуска, че е доста близо до Северна Корея, а корейците са благодарен народ и не забравят! Здравословно да си припомни думите на първия канцлер на Германия – Ото фон Бисмарк: „Не очаквайте, че след като веднъж сте се възползвали от слабостта на Русия, ще получавате дивиденти вечно. Руснаците винаги ще дойдат за своите пари. И когато дойдат, не разчитайте на подписани от вас йезуитски споразумения, които уж да ви оправдават. Те не струват хартията, на която са написани. Затова си струва или да играете честно с руснаците, или да не играете изобщо“.

Едно нещо не ми е ясно защо искате да я унищожите тая Украйна до последно е това не мога да го разбера нито ще се защитава нито ще победи Просто ще я бомбат още повече руснаците все още ги жалят до някаква степен ама с арсенала който имат Просто ще ги пометът тъй в момента ги ринат яко ама все пак не са ги раздразнени толкова че да бомбат в Русия след това не ми се мисли така че нещата не вървят на добре за никой освен за НАТО или САЩ или западът Те са си окей наливат оръжие и пари тука се изтрепват нашите хора Славяни срам и позор нещастници

НАТО вместо с Украина, да се занимава с геноцида в ГАЗА!

Ръгайте рушняците в анала ! Руско дупе кой не е ебал, той в живота не е успял !!!

Крайно време е, дори не знам защо го бавеха толкова време! След като Киев е обстрелван от Крим, Масквами или друга част, ракети и дронове ще полетят от Украйна към същите места! Зъб за зъб, много е просто. Спокойствие за блатната кочинка на Путлер не трябва да има.

Верно е че си много просто! С гол пърдешеик АНАЛлиз се опитваш да връткаш чалгопитек гюбрясал. Такова смешно племе сте станали но не се усешате що за робски смешен гурбетдобитък сте... ББААХАХА

още от тошово време,и сега иска некой да го мандръса ама освен мигрантите никой не го ебе

Strikercho

Късопацов, ти ли си, муце? :) Бегай, да събираш копейки, че не ти се разбира много. С тройки по милост е така.

Верно си мноо тъп чалгопитек! ББААХАХА

Русия може да обяви, че всяка страна и групировка, искаща да обяви война на НАТО или страна от НАТО, ще бъде въоръжена безплатно с най-модерни руски оръжия. А на приятели като Иран ще предостави "на лизинг" стратегическо ядрено оръжие, за да се защитава от задокеанските империалисти и от ционистите?

Локализирана е украинска безпилотна подводница в река Дон

Това е от онези английски консерви дето им подариха лани

пффф

Консерва, консрева, ама като ти е дълбоко отзад, не е гот. :)

НАТО не планира изпрати войски в Украйна, но тюлените вече са там! Избиват наред руския окупатор

Скоро и путкин

тюлени без вода ве пидал

През Черно море - подводница - Мариопол - Донецк - Ростов на Дон - Моцква

"През Черно море" Киевският наркоман е коварен - минирал е морето навсякъде и никакви тюфлеци не могат да припарят. Единственото, което не е взел предвид, е че на американския дементник не му пука и като нищо ще прати тюфлеците да поплуват сред мините.

пффф

Марчинко беше казал, че щом има вода в манерката, значи водата е достатъчно близо. :)

Владимирович колкото и да е велик но добър на тези фашисти не им увират пачите.... ФашизЪма требе да се изрине до дъно

Срещата в Швейцария ще бъде революционна. Очаквайте Путин да се нашере от страх

Когато ти дойде ти настъпи есен и зимата не закъсня . Промени се земята и целия свят вятър донесе руската мъгла . И ето идва най-щастливият ден , когато ще заврем на Путин ракетите и патоците отзад ха ха ха ха Путин има само един ход- де вземи да се гръмне..ха.ха

Невероятно тъпи! Чакаха 3 години да решат нещо и още не са сигурни. Путкин през това време събра бомби и ракети от 5 държави и си стреля без да пита.

Не само че Путин е военнопрестъпник но тези които го защитават и убиват украинци също са престъпници. Кат Русия няма друга, тъй коварна на света. НАТО и ЕС са нашата опора, гарант за нашата свобода. Смърт на путлерофашизмъ- свобода за народите. Слава на Украйна и украинския героичен народ.

ти си доносник на дс и то със досие

и сега донасям на службите.. всички путлерофашисти и врагове на майка България ги давам на списък на службите. После ще ви редим на крематориумите на опашка..

Става страшно за Путин, освен че Запада изпраща оръжие за Украйна за 150 милиарда долара, ще разреши обстрел по Москва, като оръжията ще се управляват от войници на НАТО. Явно Джо иска да приключи с Русия до изборите

Ако Путин не миряса САЩ ще предоставят ядрено оръжие на Украйна, като заключителна фаза

Ако САЩ не мирясат ще си търсят манхатъните и небостъргачите из океаните. А от мъглявото островче ще остане точно нищо. Само тишина и плясък на вълни. Светът ще си отдъхне от западните смрадове.

какво хубаво време е навън стоти бе,искаш ли да те наеба

Примерно България дава ракети на Куба с който куба бие по САЩ, включително и по стратегическите ядрени сили на САЩ. Въпросът е САЩ освен Куба ще считат ли България за враг, ще имат ли право да бият по София. Или да речем дадем ядрено оръжие на Куба да бие по САЩ. Казваме, че нямаме нищо общо с тях, ваша си работа. Много детинщини, този е за гериатрия. Един момент Русия ще възвърне на този дето праща оръжията.

пффф

Иран, КНДР и Беларус участва ли във СВО-то? :)))

столтенберг, ще ти наводним вилите с пресно пристигащи бежанци-специалисти! Бог да им дава да ти вземат каквото могат... комунде! а теб ще усмъртиме заедно с фамилито ти столтенберг! то до десето колено, комунде! все пак ти си дупка в морето, столтенберг! еба ви у духачите на юдео-мискините! ..... Бог с нас

да влиза в Украйна и да се свършва с тези престъпна организация. Руснаците задължително трябва директно дс ударят Англия и САщ. Докато не почнат тия мърши да пкюят кръв, така ще е .

Още един напушен … Явно е объркал сенокоса!

как свалят опознавателния знак на едно тюленче с произход кравария,а тюленчето беше добре надупчено от затворниците в руската армия,да затворниците,щото редовната още не е влезнала в укрия поради опасенията че няма да спрът тоя път в берлин а чак в гибралтар,а албиона ще балбука под водата заради посейдончето което кротко си седи там в очакване да влезне в действие,а па колко латинска и черна паплач ще изплаче от крайбрежията на сащ е велико

НАТО не планира изпрати войски в Украйна, но държавите от се консолидират в нов блок срещу Русия.

НАТО започва да разполага бойни части в Украйна. Войници от Полша, Франция, Обединеното кралство, Финландия и други членове на НАТО пристигат в голям брой, пише бившият помощник заместник-министър на отбраната на САЩ Стивън Брайън в статия за "Оръжие и стратегия". Въпреки че Русия твърди, че има над 3100 чужди наемници в Украйна, тези новопристигнали войници не са наемници. Те са в униформи, родната страна е обявена чрез отличителни знаци. Те са съсредоточени предимно в западната част на страната, въпреки че в някои случаи са близо до реалните боеве на изток. НАТО оповестява, че това не са бойни части, а са в Украйна, за да управляват сложна западна техника. Но ако те стрелят по руснаците, единственият правилен начин да се тълкува присъствието им е, че те играят активна роля в стрелбата. Повече или по-малко това е същият модел, който САЩ използваха, когато изпратиха „съветници“ във Виетнам. Всъщност те бяха специални части на САЩ, които участваха в битки.

столтенберг, комунде сороско. колко вили имаш да ти ударим яко по сметката във фед. просто така... за кеф! а копелдак треиполов? колко вили имаш? само три? .... Бог с нас

Расцветали яблони и груши, Поплыли туманы над рекой. Выходила на берег катюша, На высокий берег на крутой. Выходила, песню заводила Про степного сизого орла, Про того, которого любила, Про того, чьи письма берегла. Ой ты, песня, песенка девичья, Ты лети за ясным солнцем вслед И бойцу на дальний пограничный От катюши передай привет. Пусть он вспомнит девушку простую, Пусть услышит, как она поет, Пусть он землю бережет родную, А любовь катюша сбережет. Расцветали яблони и груши, Поплыли туманы над рекой. Выходила на берег катюша, На высокий берег на крутой.

руска червена гнидо, но я има и в украински вариант. Руска пачавра.

главата ти е плоска бе бе разния еврейски кретен а анадолски произход,или си доносника на дс иво инджев-щерев

Песента не е полска. Авторът, Матвей Блантер, е съветски евреин, който наистина е роден в Полша, но е избягал със семейството си от етническите чистки, организирани от поляците срещу евреите.

„Ню Йорк таймс“: НАТО е напът да изпрати войници в Украйна. НАТО очевидно все пак е напът да изпрати войски в Украйна, съобщава днес „Ню Йорк таймс“. Натовските части ще обучават украински войници. Според американския вестник тази стъпка ще въвлече САЩ и Европа по-дълбоко в конфликта.

Е очевидно генсекът на НАТО не мисли като Ню Йорк Таймс :))

Коментари - Столтенберг призова за отмяна на ограниченията за оръжия за Киев за удари по цели в Русия | Днес.dir.bg

Столтенберг призова за отмяна на ограниченията за оръжия за Киев за удари по цели в Русия

Вижда разлика между доставките на оръжия и прякото участие във военните действия, НАТО не планира изпрати войски в Украйна, заяви генералният секретар на НАТО

Обратно в новината

Коментари - Столтенберг призова за отмяна на ограниченията за оръжия за Киев за удари по цели в Русия | Днес.dir.bg

Коментари

Яката ще се изкефя, когато ударят мръсната руска клоака с тактическо ядрено оръжие!!! Не дали, а КОГАТО !!!! Товата мръсната пасмина русофилистици/и3рожденци/ и руски тролове ще заскимтят на умрело

малоумник от бандата унищожаваща Украйна

Нито Украйна е в НАТО , нито НАТО е влязло в Украйна! Само руските плоскочели маймуни, неканени са се вмъкнали и лъжат че воюват със Запада, докато грабят тоалетните, печките, телевизорите, климатиците и т.н. на народа на Украйна, а разни руски олигофрени повтарят лъжите на Кремъл в този коментарник!

тоя иска ей такъв

да си инвестирата имането в лопати

самоотбрана говориш бе изрод!

Изрод е майка ти Захарова и баща ти Л@йнов/лавров/ , както и алкохолиците Песков и малкия Медвед ....

за интелигентен човек, а той се оказа тотален боклук!

кьорчо май си мисли, че ще остане жив....ядрения взрив ще го издуха като прашинка и помен няма да остане от него и името му...Столтенберг!

ти за безсмъртен ли се мислиш, я си свали очилата и се огледай да не си се осрал вече от ентусиазъм!

май не ги познаваш добре рушняците...да не сереш после кръв, я си помисли преди да говориш простотии! Руснака ще те изгори жив и няма помен да остане от теб и цялата ти родаТо от цялата ти държава няма да остане помен! Натовци, ще загазите с рушняците, както Хитлер едно време!

ще ги размажем руснаците

а така напред

напред към кръчмата ние ще им пишем лозунги други да се бият

но е много болен

Пишеш се на много смел ама не знаеш че руснаците вече са много ядосани и да не ти ги изсипят на главата -умник

Аз съм гневен и не съм съгласен никой от Втората Световна Война ама никой нямаше право да напада Берлин! Аз съм възмутен! никой няма право да напада Русия!

тоя му е дошъл куража начи дошло е време да мрат натовски войници че украинските са на свършване :)))

Миналата година генерал Франк Мили показа на журналисти командният пункт в който АМЕРИКАНСКИ военнослужещи избират целите които трябва да бъдат унищожени в Русия... тъй че тоя що си мисли че ние не гледаме телевизия;)

В НАТО знаят ядрената доктрина на Русия.Но разбира се винаги може да я пробват…е поне един път защото втори няма да има.

Давай, Зеленски- чоловек Вселенски , ние сме с тебе, за победа в Украйна идва време, заедно ще построим Украйна и България ще съградим. Да развеем български и украински знамената да си върнеме страната Хайде смело във атака здрава работа ни чака. Зеленски има подкрепа от българи, украинци и всички ще има ракети за всички руски пички..ха.ха който лъже ,убива и краде. той от Зеленски бой ще яде.

в Украйна тъпкаха и късаха български знамена при посещението на българискяи президент след 2014 г. Нацистите запалиха българин в центъра на украински гард. Пребиха друг публично до смърт пак в центъра на украински град. Избиха по един или друг начин още няколко десетки. Това за теб е малко в сравнение с 14 000 убити от украинските нацисти руски деца, жени... Малко е, ако не си българин. Ще градиш заедно България с Украйна ли?

Ударите с балистични ракети и авиация по Москва и Петербург ще отрезвят руските граждани. Това също ще е голямо предизвикателство за Путин да използва ядренни оръжия, което пък ще включи НАТО във войната. До изборите в САЩ войната ще е приключила

Анализатора правилно анализира но има маааалка подробност.Не войната а планетата ще приключи.

Едва изрекъл, и "експериментите" отпочнаха - Атака с дронове (дали ?) срещу откритата през 2013 г. станция за ранно предупреждение "Воронеж-ДМ" от стратегическата Система за предотвратяване на ракетно нападение (СПРН), разположена в района на Армавир в Красноярския край - на разстояние повече от 350 км. до най-близката фронтова точка. "Заиграването с огъня" придобива все по-конкретни и сериозни измерения .. дали няма и ний да се стоплиме, така както удобно се е събрала у нас цялата масовка

Краснодарския край: корекция Чак до Сибир им е още далечко .. :))

Напълно завършени изроди и уроди управляват НАТО и ЕС. Корумпирани марионетки. Със зъби и нокти драпат да предизвикат ако не световна, то поне европейска война. Надявайки се да не е ядрена.

Прекалено възпитани и търпеливи, досега да са го изритали Путлер на МВГ ако не бяха плюнчовци

Външният министър на Полша Сикорский: САЩ отрезвиха Путин. Америка предупреди путлер : Ако той употреби по какъвто и да е начин срещу Украйна , независимо от това дали ще има жертви , или няма да има жертви , ТО : АМЕРИКА ВЕДНАГА ЩЕ ИНИЩОЖИ ЦЯЛАТА РУСКА АРМИЯ - ЖИВА СИЛА И ВЪОРЪЖЕНИЕ НАМИРАЩО СЕ В УКРАИНА. https://youtu.be/is08G9MB3yk Днеска русофилските курви и МОДЕРАТОРЧЕТО ОТ червения ДИР ще останат без копекките , които им плаща посолството. /// Аве , русофилистици "Вашият АйПи адрес е блокиран и не можете да пишете коментари." Вашите постове са изтрити , защото противоречат с червената русофилска доктрина на ДИРНИКА… ЕБА МОДЕРАТОРИ БЕЗПЛАТНО … И ЖЕНИТЕ ИМ . ДОКАТО ЧЕРВЕНИЯТ ПЕДЕРАС-МОДЕРАТОР ТЪРКА ТУКА . АЗ ЧУКАМ ЖЕНА МУ ВЪВ ВСИЧКИ ОТВОРИ… МАЗЕН, ДОЛЕН ПЕДАЛ , БЕЗМОЗЪЧНО МЕКОТЕЛО… ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ НИКОГА НЕ МОЖЕШ ДА МЕ БЛОКИРАШ… НЕКАДЪРЕН ПЕДОФИЛ.

Усоробите получават гърчове от безсилна злоба :))

Жалко, работата върви към фразата на Айнщайн и с какво ще се води 4-тасветовна война.

тоа ако мууна с дрътия червен голем сиренясал Български хуй ша отскочи и ша изпоти цайсите

Външният министър на Полша Сикорский: САЩ отрезвиха Путин. Америка предупреди путлер : Ако той употреби по какъвто и да е начин срещу Украйна , независимо от това дали ще има жертви , или няма да има жертви , ТО : АМЕРИКА ВЕДНАГА ЩЕ ИНИЩОЖИ ЦЯЛАТА РУСКА АРМИЯ - ЖИВА СИЛА И ВЪОРЪЖЕНИЕ НАМИРАЩО СЕ В УКРАИНА. https://youtu.be/is08G9MB3yk Днеска русофилските курви и МОДЕРАТОРЧЕТО ОТ червения ДИР ще останат без копекките , които им плаща посолството. /// Аве , русофилистици "Вашият АйПи адрес е блокиран и не можете да пишете коментари." Вашите постове са изтрити , защото противоречат с червената русофилска доктрина на ДИРНИКА… ЕБА МОДЕРАТОРИ БЕЗПЛАТНО … И ЖЕНИТЕ ИМ . ДОКАТО ЧЕРВЕНИЯТ ПЕДЕРАС-МОДЕРАТОР ТЪРКА ТУКА . АЗ ЧУКАМ ЖЕНА МУ ВЪВ ВСИЧКИ ОТВОРИ… МАЗЕН, ДОЛЕН ПЕДАЛ , БЕЗМОЗЪЧНО МЕКОТЕЛО… ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ НИКОГА НЕ МОЖЕШ ДА МЕ БЛОКИРАШ… НЕКАДЪРЕН ПЕДОФИЛ.

Нека да ударят Укрите нещо Руско и ще видят АД от ДАНТЕ ! А Русия почва Държавите които са дали Ракети или други Оръжия на Укрите !

Думите на тази мумия в натовска униформа показват надеждата ѝ, че Нова Зеландия е достатъчно далечна дестинация за „подаръци“ от РФ, но пропуска, че е доста близо до Северна Корея, а корейците са благодарен народ и не забравят! Здравословно да си припомни думите на първия канцлер на Германия – Ото фон Бисмарк: „Не очаквайте, че след като веднъж сте се възползвали от слабостта на Русия, ще получавате дивиденти вечно. Руснаците винаги ще дойдат за своите пари. И когато дойдат, не разчитайте на подписани от вас йезуитски споразумения, които уж да ви оправдават. Те не струват хартията, на която са написани. Затова си струва или да играете честно с руснаците, или да не играете изобщо“.

Едно нещо не ми е ясно защо искате да я унищожите тая Украйна до последно е това не мога да го разбера нито ще се защитава нито ще победи Просто ще я бомбат още повече руснаците все още ги жалят до някаква степен ама с арсенала който имат Просто ще ги пометът тъй в момента ги ринат яко ама все пак не са ги раздразнени толкова че да бомбат в Русия след това не ми се мисли така че нещата не вървят на добре за никой освен за НАТО или САЩ или западът Те са си окей наливат оръжие и пари тука се изтрепват нашите хора Славяни срам и позор нещастници

НАТО вместо с Украина, да се занимава с геноцида в ГАЗА!

Ръгайте рушняците в анала ! Руско дупе кой не е ебал, той в живота не е успял !!!

Крайно време е, дори не знам защо го бавеха толкова време! След като Киев е обстрелван от Крим, Масквами или друга част, ракети и дронове ще полетят от Украйна към същите места! Зъб за зъб, много е просто. Спокойствие за блатната кочинка на Путлер не трябва да има.

Верно е че си много просто! С гол пърдешеик АНАЛлиз се опитваш да връткаш чалгопитек гюбрясал. Такова смешно племе сте станали но не се усешате що за робски смешен гурбетдобитък сте... ББААХАХА

още от тошово време,и сега иска некой да го мандръса ама освен мигрантите никой не го ебе

Strikercho

Късопацов, ти ли си, муце? :) Бегай, да събираш копейки, че не ти се разбира много. С тройки по милост е така.

Верно си мноо тъп чалгопитек! ББААХАХА

Русия може да обяви, че всяка страна и групировка, искаща да обяви война на НАТО или страна от НАТО, ще бъде въоръжена безплатно с най-модерни руски оръжия. А на приятели като Иран ще предостави "на лизинг" стратегическо ядрено оръжие, за да се защитава от задокеанските империалисти и от ционистите?

Локализирана е украинска безпилотна подводница в река Дон

Това е от онези английски консерви дето им подариха лани

пффф

Консерва, консрева, ама като ти е дълбоко отзад, не е гот. :)

НАТО не планира изпрати войски в Украйна, но тюлените вече са там! Избиват наред руския окупатор

Скоро и путкин

тюлени без вода ве пидал

През Черно море - подводница - Мариопол - Донецк - Ростов на Дон - Моцква

"През Черно море" Киевският наркоман е коварен - минирал е морето навсякъде и никакви тюфлеци не могат да припарят. Единственото, което не е взел предвид, е че на американския дементник не му пука и като нищо ще прати тюфлеците да поплуват сред мините.

пффф

Марчинко беше казал, че щом има вода в манерката, значи водата е достатъчно близо. :)

Владимирович колкото и да е велик но добър на тези фашисти не им увират пачите.... ФашизЪма требе да се изрине до дъно

Срещата в Швейцария ще бъде революционна. Очаквайте Путин да се нашере от страх

Когато ти дойде ти настъпи есен и зимата не закъсня . Промени се земята и целия свят вятър донесе руската мъгла . И ето идва най-щастливият ден , когато ще заврем на Путин ракетите и патоците отзад ха ха ха ха Путин има само един ход- де вземи да се гръмне..ха.ха

Невероятно тъпи! Чакаха 3 години да решат нещо и още не са сигурни. Путкин през това време събра бомби и ракети от 5 държави и си стреля без да пита.

Не само че Путин е военнопрестъпник но тези които го защитават и убиват украинци също са престъпници. Кат Русия няма друга, тъй коварна на света. НАТО и ЕС са нашата опора, гарант за нашата свобода. Смърт на путлерофашизмъ- свобода за народите. Слава на Украйна и украинския героичен народ.

ти си доносник на дс и то със досие

и сега донасям на службите.. всички путлерофашисти и врагове на майка България ги давам на списък на службите. После ще ви редим на крематориумите на опашка..

Става страшно за Путин, освен че Запада изпраща оръжие за Украйна за 150 милиарда долара, ще разреши обстрел по Москва, като оръжията ще се управляват от войници на НАТО. Явно Джо иска да приключи с Русия до изборите

Ако Путин не миряса САЩ ще предоставят ядрено оръжие на Украйна, като заключителна фаза

Ако САЩ не мирясат ще си търсят манхатъните и небостъргачите из океаните. А от мъглявото островче ще остане точно нищо. Само тишина и плясък на вълни. Светът ще си отдъхне от западните смрадове.

какво хубаво време е навън стоти бе,искаш ли да те наеба

Примерно България дава ракети на Куба с който куба бие по САЩ, включително и по стратегическите ядрени сили на САЩ. Въпросът е САЩ освен Куба ще считат ли България за враг, ще имат ли право да бият по София. Или да речем дадем ядрено оръжие на Куба да бие по САЩ. Казваме, че нямаме нищо общо с тях, ваша си работа. Много детинщини, този е за гериатрия. Един момент Русия ще възвърне на този дето праща оръжията.

пффф

Иран, КНДР и Беларус участва ли във СВО-то? :)))

столтенберг, ще ти наводним вилите с пресно пристигащи бежанци-специалисти! Бог да им дава да ти вземат каквото могат... комунде! а теб ще усмъртиме заедно с фамилито ти столтенберг! то до десето колено, комунде! все пак ти си дупка в морето, столтенберг! еба ви у духачите на юдео-мискините! ..... Бог с нас

да влиза в Украйна и да се свършва с тези престъпна организация. Руснаците задължително трябва директно дс ударят Англия и САщ. Докато не почнат тия мърши да пкюят кръв, така ще е .

Още един напушен … Явно е объркал сенокоса!

как свалят опознавателния знак на едно тюленче с произход кравария,а тюленчето беше добре надупчено от затворниците в руската армия,да затворниците,щото редовната още не е влезнала в укрия поради опасенията че няма да спрът тоя път в берлин а чак в гибралтар,а албиона ще балбука под водата заради посейдончето което кротко си седи там в очакване да влезне в действие,а па колко латинска и черна паплач ще изплаче от крайбрежията на сащ е велико

НАТО не планира изпрати войски в Украйна, но държавите от се консолидират в нов блок срещу Русия.

НАТО започва да разполага бойни части в Украйна. Войници от Полша, Франция, Обединеното кралство, Финландия и други членове на НАТО пристигат в голям брой, пише бившият помощник заместник-министър на отбраната на САЩ Стивън Брайън в статия за "Оръжие и стратегия". Въпреки че Русия твърди, че има над 3100 чужди наемници в Украйна, тези новопристигнали войници не са наемници. Те са в униформи, родната страна е обявена чрез отличителни знаци. Те са съсредоточени предимно в западната част на страната, въпреки че в някои случаи са близо до реалните боеве на изток. НАТО оповестява, че това не са бойни части, а са в Украйна, за да управляват сложна западна техника. Но ако те стрелят по руснаците, единственият правилен начин да се тълкува присъствието им е, че те играят активна роля в стрелбата. Повече или по-малко това е същият модел, който САЩ използваха, когато изпратиха „съветници“ във Виетнам. Всъщност те бяха специални части на САЩ, които участваха в битки.

столтенберг, комунде сороско. колко вили имаш да ти ударим яко по сметката във фед. просто така... за кеф! а копелдак треиполов? колко вили имаш? само три? .... Бог с нас

Расцветали яблони и груши, Поплыли туманы над рекой. Выходила на берег катюша, На высокий берег на крутой. Выходила, песню заводила Про степного сизого орла, Про того, которого любила, Про того, чьи письма берегла. Ой ты, песня, песенка девичья, Ты лети за ясным солнцем вслед И бойцу на дальний пограничный От катюши передай привет. Пусть он вспомнит девушку простую, Пусть услышит, как она поет, Пусть он землю бережет родную, А любовь катюша сбережет. Расцветали яблони и груши, Поплыли туманы над рекой. Выходила на берег катюша, На высокий берег на крутой.

руска червена гнидо, но я има и в украински вариант. Руска пачавра.

главата ти е плоска бе бе разния еврейски кретен а анадолски произход,или си доносника на дс иво инджев-щерев

Песента не е полска. Авторът, Матвей Блантер, е съветски евреин, който наистина е роден в Полша, но е избягал със семейството си от етническите чистки, организирани от поляците срещу евреите.

„Ню Йорк таймс“: НАТО е напът да изпрати войници в Украйна. НАТО очевидно все пак е напът да изпрати войски в Украйна, съобщава днес „Ню Йорк таймс“. Натовските части ще обучават украински войници. Според американския вестник тази стъпка ще въвлече САЩ и Европа по-дълбоко в конфликта.

Е очевидно генсекът на НАТО не мисли като Ню Йорк Таймс :))