Столтенберг отиде в Киев. Москва: Недопускането на Украйна в НАТО остава наша цел (видео)

Генералният секретар на Алианса проведе редица срещи, включително със Зеленски

Обратно в новината

Коментари - Столтенберг отиде в Киев. Москва: Недопускането на Украйна в НАТО остава наша цел (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма да ги приемат, споко. Те в момента са повече в нато, от нас. Идеалната формула-водиш война срещу Русия с чужди ръце, и ако нещо стане-ти не носиш отговорност, не съм оттук, нямам нищо общо и си измиваш ръцете. Още в самото начало беше такъв плана. Ако са искали да ги приемат, щяха още преди 10 години. Я вижте как приеха финландия за отрицателно време. Украинците им е отредена ролята на жертвеното агне.

Дайте да говорим с фактите, а не да си измисляме сценарии и да раздуваме нелепа пропаганда. НАТО да е влизал в Русия? Някой нападал ли е Русия? Войната я започна Русия и се на*ха.

НАТО е напълно разгромен на Източния фронт. Търсят се договорки с Русия, където е силно влиянието на натовските им колеги.

точна така НАТО е разгромен ... от броя на руските жерви и унищожена техника. Докато няма загинал натовски войник. Това руските тролове се тотално безмозъчни.

Ко рече, ко?

Спрете приема на субстанции овреме. Как е разбит източният фронт, без да има директен военен контакт? Не раздувайте нелепа пропаганда. Ако го правите за пари поне се постарайте малко.

Украина в НАТО е равно на световна война! Това ли искаме?

Да, и ти на фронта !

НАТО продължава да натиска за война с Русия. Защо ли?

Така и путлерстан да се натискаше за война срещу Украйна цена нямаше да има. Ама те пратихи танкове и ракети и рушат Украйна и избиват хората, за които твърдяха че съм им братя.

Тоя фриц провел разгововори ВКЛЮЧИТЕЛНО и ПОСЛЕДНАТА дупка на кавала! Точно казано, включително, защото Зеленски е отдавна бита карта, а с умрелите се говори в минало време!

Тоз смешник Зеленски така разсмя Путлер че вече повече от година се "смее" на руските жертви и инищожена военна техника.

Какво Нато бе идиоти ? Най много да се стегнат Азиатците и да го набутат ваието Нато в Кучи гъз !!!

Ами ако мислител може да мисли ще си отговори на този въпрос - каквото става вече повече от година . Жертви , мизерия , мъка за всички които живеят в и около конфликта .

Да бъдем прецизни в изказа! Прецизният израз е ГОТВИ СЕ ЗА АНТИНАСТЪПЛЕНИЕ.

А какво ще стане, ако все пак НАТО обяви Украйна за свой член?

Нищо! Те нали така обявиха че и на Луната са били!

Ще отбележат рождения ден на Фюрера, нали и двамата са назита!

Тоя путлер не разбра ли,че КОЛКОТО ПОВЕЧЕ МЪРДА-ТОЛКОВА ПО-ДЪЛБОКО МУ ВЛИЗА.НАТО вече е на цялата му западна граница.Финландия и Швеция си бяха неутрални а Украйна НИКОГА нямаше да бъде приета. А сега стана мацано дупе с тиква

Това което е кристално ясно е, че единствено и изцяло със собствените си постъпки и сили, педя "човека" с мноого дебели подметки Путин и неговата хунта, докараха НАТО на всички западни граници! Да започнеш война в Европа през 21 век е нещо изключително налудничаво и ненормално, но толкова си могат сегашните човекоподобни идиоти обитаващи Кремъл!!! Така както вървят нещата, скоро и 'братските' страни на Изток от Русия ще обърнат "резбата" и ще се прегърнат с НАТО! Тогава ще да видим нещо наиситина невиждано! А дано!!!

НАТО е пред портите на Русия много преди събитията в Украйна, троле!

А НАТО да започне война в Югославия от страх вътрешният им конфликт (еквивалент на битката на сепаратистите в Донбас срещу Киев) да се разпространи отвъд пределите на нацията да беше умен ход? А не беше ли също толкова идиотско НАТО след опитите си да демократизира Афганистан в продължение на 50 години да я върне без бой на талибаните и терористите срещу които се сражаваха? Като НАТО и Америка воюват из света не било проблем защото отстоявали принципите на демокрацията и прочие ама Русия и Китай да изпратят военни части извън пределите на нациите се смята за върховният знак на агресия срещу света! Първите санкции на ЕС срещу Русия бяха заради военните им действия в Афганистан, срещу същите тези талибани срещу които НАТО воюваха. хахах НАТО пет пари не струва без рамото на САщ. А САщ гледат как от 30 години да вкарат Европа във война с Русия. В която да се вклучат като великите защитници на демокрацията, само защото студената война не свърши с влизането на американски военни части в Москва. О между другото Украйна не е в ЕВропа. За да си в Европа и да се наречеш европеец трябва да си част от ЕС. Или поне така искат от ЕП да се смята! хахахах

на селяндур, който сере у външен кенеф какво е демокрация и по какво се различава от диктатурата? Те таа мисъл ме тормози...

Премести се в града.

Е ти къде сереш,не,че нямаш 5 лв.?

А дали на някой му дреме какво искала москвата. Безвъзвратно отмина времето когато уважаваха мнението на масква и се съобразяваха с него.След показването пред целия свят на варварщината и небоеспособността си русията е вече бита карта.

Все е бита и все ядат бой от нея.

Да, няма по категорична демонстрация на подкрепа от тази да ходиш на еднодневно посещение за по снимка пред журналисти и кратка разходка съпроводена от лидера на чуждестранната нация. След които да не може да заявиш каквото и да било за статута на същата тази наци за влизането им в съюза който представляваш като говорител. Но не поради незнание, а защото се изчаква да се види края на цялата сага и да не изглежда че нищо не се прави по въпроса (макар нищо да не се прави по въпроса). То така и ужким щяха да ги приемат по бързата процедура в ЕС когато започна войната ама в края на миналата година стана ясно, че цялата процедура въобще не е била започвана!!! Докато се обещава сега как се прави нещо по темата за приема им (макар отново да е само на думи, както е с Украйна от 2014 г.).

Дааааа! Основна цел на СВО! Ами то нямаше ли УЛТИМАТУМ и ние с Румъния да се гушнем отново руските изроди? А? А па за Финландия и Швеция да не говорим! А иначе.....Масква РЕАГИРАЛА.....-СМЯХ до козирката!

Глупав човечец. Накарали са го.

ще правят 69.

Ние пак ще върнем народната власт, а капиталистите-експлоататори и империалистите-милитаристите ще се покаят и ще прекарат остатъка от живота си в смирение и труд сред необятна сибирска шир! Смърт на фашизма, свобода за народа!

Ate vleze v NATO na sas bairjam!

Мъри мърка като котарак. А Наско Раев е глупак!

Путин сам си докара НАТО на всички западни граници, ресурсите предаде на Китай за копейки, военно стана зависим от Иран, а ремомето на Русия се изравни с това на Северна Корея. Слава на дядя Вова. В историята като гробокопач на Русия ще остане дядя Вова , а не Горбачов. При Горбачов Русия запази влияние , доверие и не лоши начални позиции за развитие и вплитане в модерния свят. Джуджето пика на всичко това и е капут.

Ти сериозно ли? Точно горби предаде Русия, затова там всички го мразят. А що се отнася до Путин, лека полека ще понаебе нато, особено като премахне зеления клоун.

Абе много ЛЕКА,ПОЛЕКА бе! Хитлер за два месеца беше пред Масква, а тоя една година и кусур се поти пред Бахмут!? Па и не се знае дали ОН НАТО или НАТО ОН!? Отук изглежда нторото все по убедително!

От тук нататъка няма предварителни планове. Всеки прави квото трябва, пък да става квото ще!

Тебя я спрашевать не буду.

PEYTSCH

Русия тласка Украйна в НАТО. Как ще живеят в окупираните Лрим и Донбас ? Ще е ужас безкрай !

Това почва да прилича на сбогуване на роднини с безнадеждно болен ...

Натото е на път да затрие украйна окончателно. А и европа е тръгнала натам, що безропотно се подчинява на щатите.

PEYTSCH

Искаш Европа да се подчини на Путин ? Иди на доктор...

е случило с държавите,които изброи?Живеят си идеално.В пъти по-добре от 99% от руснаците.

Чиляка е пристрастен към справедливостта. И за България иска да сме силни и независими от никого. И да сме богати иска и да имаме акъл. Ха дано , ама надали.

разни червени кхмери говорят за педали и за морал.Кои лидери се целуваха уста в уста?Ленин не е ли доказан педал?А за моралът на Путин роман можем да напишем.Най-богатият крадец в Русия с няколко кипелета,за които го е срам да си признае.Иначе е голям християнин и моралист,та чак говори на запад какви били.Ръководителят на една от европейските,уж, държави с най-много соинизни,близо 1,5 % от руското население,оставям математиката за умните.Само в Африка има по-виаок процент спинозни от Русия.Уж християнска и православна държава,а едва 12% ходят на църква.Няма да казвам къде е най-голямата джамия в Европа.Е,не не е в Москва.За алкохолизъм и наркомани даже няма подхващам,че ще нагрубя много руските фенове и накрая ще тръгнат да ме ръгат с ножове.Още една типична руска грешка,защото имам пистолет.

Падението и разврата на запада са брутални. Няма човешки ценности, само простотия , наркомания, педер..стия и т.н. Я, ме просветли като ми кажеш поне една т.нар. евроатлантическа ценност.

падение с какво е по различно от западното?Я ми обясни,че гледам много си запознат.

Ленин е умрял от сифилис, кво да говорим....

Украйна ще влезе в НАТО, следват Молдова и Грузия и Русия на парчета.

PEYTSCH

БГ-русофилите не дават.

Американците са твърдо решени да си бутнат инфлацията на старото ниво от 1-2%. Това вероятно ще бутне пазарите и ще стане криза. Китайците влезнаха в криза миналата година и още не могат да излезат. Европа не върви хич на добре. Ако американците ги удари голяма криза, това ще влоши нещата в целия свят и петрола ще падне на изключнително ниски нива. Това означава директен фалит на рашка и прочистване на всички копейки от всякъде. Партии като възраждане и подобни идиотии ще изчезнат и всички писачи в дир-а и подобни сайтове също. Ще е тегаво обаче, кризата не е добре за никой. Всички ще трябва да работим за много по - ниски заплати, ще взимат само високо квалифицирани и/или високо производителни хора на работа. Безработицата ще стигне баснословни нива.

Бай Ганьо Американеца?

С хиликоптерите над Софето ще товари евроатлантици?

За Украйна???

2008 на Украйна и беше отказано членство в НАТО. 2014 руснаците започнаха гражданска война там. Украйна не може да стане член сега. Но сега украинците берат плодовете на това, че Западът мислеше, че ако обвърже русия икономически, руснаците ще се държат, като цивилизована страна. п.п. Финладния ще я спират ли от НАТО, оф, чакай...

Не съм Шерлок Холмс, но Колко хубаво би било да няма оръжия в целия свят. Но те са част от човечеството още откакто сме станали ловци. Какво можем да направим сега? Да ги унищожим? Кой, как? На кого ще имаме доверие да го направи? Както казваше мой приятел „Аз на себе си нямам доверие.“ Защо на последните избори по-голяма част от хората не отидоха да гласуват? Повтаря се ситуацията със Симеон Сакскобурготски. Но да направим разбор на събитията от недалечното минало! Конфликтът възникна, когато Русия категорично каза, че не иска натовски бази в Украйна. Имаше разговор между Путин и Байдън. Какво са си говорили скоро няма да разберем. Но след разговора Байдън уверено твърдеше, че Русия ще нападне Украйна. Сега си мисля, че Путин му е казал, че ако не се откажат от Украйна за членство ще го направи, което и стана. Да припомня и как американците първи изтеглиха дипломатическите си мисии от Украйна, защото си мислеха, че руснаците ще подпукат наред всичко там. Така, че ако си мислите още, че това е конфликт между Украйна и Русия трябва да се прегледате за интелигентност или психически отклонения. Освен това трябва да разберете, че нито на американските политици, нито на европейските им пука за украинците. Сами си го казват – целта е да навредят на Русия. А за такава мерзост нямам думи. Да не забравяме и минските споразумения, които изчезнаха от медийното пространство. Спазвани ли са или не? Доказателства за едното или другото? Изразът „Военните действия са други средства за дипломация“ познат ли Ви е? Какво последва – страдания за обикновените жители, за които изглежда никой не мисли. Много удобен конфликт за някой. Сега се налива оръжие и други средства за омраза, включително и от ЕС. Някои взеха вече да се замислят кой печели най-много, не и Русия обаче. Спирането на Северен поток в чий интерес е? Най-много печелят оръжейните производители, а населението измира. Ние ще ви даваме оръжие и пари, а вие умирайте за членство в НАТО. Вижте колко ги е грижа за живота на обикновените украинци. Такава ще е и загрижеността и за българите. Европейските политици или са продажни, или люхи или не толкова човеколюбиви. Къде бяха тези „европейски демократи“, когато американците нахлуха в Ирак? Какво правеха на чужда земя, в която няма и един американец подложен на нечовешко отношение? Къде бяха, когато бомбардираха Сърбия? Значи САЩ могат да правят навсякъде по света, каквото си искат, а други не могат да защитят свои репресирани сънародници? Това е пошлост, лицемерие и още какво ли не! Русия почти цялата е обградена от членки на НАТО, защо точно Украйна и защо сега? Още в началото, преди конфликта, се целеше неутралитет на Украйна по подобие на Швейцария. Ако украинците са нямали нечисти намерения, защо им е НАТО? Сега се оказва, че изострения въоръжен конфликт е планиран и подготвян отдавна – 2015-2016г. Да приемем, че Путин е диктатор и може да прави с Русия и руснаците, каквото си иска. Нима нямаше да му е по-лесно и доходно да си затвори очите и да остави Украйна да си се движи по течението? Нима не знаеше, какво ще последва? Но той направи това, което е в интерес на страната му. Жалко, че в България няма такива политици. Май вече се връщаме към комунизма или фашизма. Някви си чиновници решили, че нямам право да гледам руската 1tv и нашите пионки бързат да забранят свободата на словото. По тази телевизия не се излъчва насилие или призиви за деструкция, само факти и коментари. Ей, ЕС, къде ви е демокрацията и свободата на словото, съвсем явно се превръщате в диктатура, нещо, като не ви отърва го забранявате! Мерзост и лицемерие. Браво на другаря Путин, че ни показа истинското лице на този демократичен и свободен европейски съюз. Кой какъв е се показва при необичайни и трудни времена. Да си припомним и думите на Волтер - Не съм съгласен с това, което казваш, но докато съм жив ще защитавам правото ти да го казваш. Не съм Шерлок Холмс, но Защо великата, непобедима и високотехнологична армия на НАТО или САЩ не защитиха подобаващо своя приятел – Украйна? 1. Защото ги е страх от ядрените оръжия на Русия, които уж нямало изобщо да се задействат или не са изрядни. 2. Защото се опитват на чужд гръб да постигнат целите си и не искат да рискуват скъпоценните си велики сили. 3. Защото имат договорка с руснаците да избият, колкото се може повече народ, или да си тестват взаимно оръжията. Най-малко вероятно ми изглежда последното. И така, ако приемем първото или второто, и в двата случая не им прави чест на тези „човеколюбци“ да задълбочават конфликта и да се правят на много загрижени. Всеки човек би помогнал на приятеля си подобаващо. Така, че такива „приятели“ не ми трябват. Само да вметна за тези, които мислят с омразата си - СВО постига целите си, бавно и неумолимо, демилитаризацията на Украйна е към края си, оръжия искат от запада, денацификацията - по-бавно, ама и тя напредва. А вие тука злобейте, или ходете на фронта да защитавате там, каквото си искате от двете. За тогавашните българи това е било освобождение от неравния живот, надежда за по-добро за всички, и от селата, и от градовете. Хората с ентусиазъм и много работа започва да постигат мечтата за равенство. Били са признателни за това, смятали са го за освобождение. И сега искате да плюете на тяхната благодарност и мечта. Малко онагледяване – да вземем формата на пясъчния часовник. От едната страна са САЩ и ЕС, а от другата Русия. Украйна е тясната част, през която минават песъчинките. Докато фронтът е тесен, успех войнолюбците от запада няма да имат. А да разширят тесния улей не смеят, щото ще ядат ядрени шамарчета. 1. Руската армия велика ли е или не? Всички ни убеждават, че тя не е и се излага, като не може да се справи с украинската. Ако е така, защо има страхове, които ни насаждат, че след Украйна ще има други? В крайна сметка кое е вярното? Виждаме едно противоречие, което е резултат или от малоумие и тъпота, или интриганство и лицемерие. И в двата случая показва истинското лице на политиците от така наречения „демократичен запад“, или иначе казано, без разлика от нашите политици. 2. Всичките тези русофобски изказвания и действия дадоха огромен, непобедим коз в ръцете на Путин – сега на карта е оцеляването на руската нация. Помислете добре дали това може да се случи!

Ушанка ватена, пийте ги тия хапчета, бре!

Опасявам се, че много от посетителите тук не притежават неободимия интелектуален минимум, за да вникнат в думите ви. Пропагандата заслепява и създава овце. Колкото и храна за рамисъл да получат, те ще продължат да дъвчат евроатлантическите послания (задължително добавяйки тоалетни/сексуални изрази).

Ще си бъркат в дупките

този си е откровен натовски педал. няма какво да го коментираме

това ли си мечтаеш? Иди в Кремъл... там 2/3 били педеруги... включая Путя и Шойгу...

Димон и той.Виж как танцува и върти закачливо дупенце. https://youtu.be/J5wXpmR8HwE

Столтенберг много се взема на Сериозно след доза Дрога и плямпа като ненормален , така се взима Окрайна в НАТО , нали веднага ще започне III - та Световна Война ! Тъпи хора назначават Соросоидните на Командни Длъжности в ЕК , ЕС и НАТО !

УКРАЙНА НИКОГА НЯМА ДА ВЛЕЗНЕ В НАТО! Всъщност Йенс Столтенберг е в Киев за да моли НАТО да се присъедини към Украинската Армия, която повече от година прави Червената Армия на Безсмъртен Полк.

Гадни руснаци: разбиха укрофашагите, деиндустриализираха Германия (БМВ и БАСФ, напускат). Дано не вземат да разбият НАТО, че ко'шъ прайм?!

пиян ли си бе?

Възраждане не са русофили. Възраждане не помагат на Русия. Възраждане са използвачи и мошеници, които лъжат лапнишараните, докато те вложа в държавната далавера да вземат депутатската заплата и всичките придобивки. Възраждане искат да излезем от ЕС и НАТО. Тогава България ще изпадне в криза и няма да има пари да купува руски гази и нефт. Русофили - са евроатлантиците като Бойко, които знаят, че България в ЕС е троянския кон и с парите от програмите и субсидиите се купува скъп руски нефт и петрол и така финансират войната на Путин. Евроатлантиците построиха на Путин поток. Това е истината за Възраждане и Евроатлантизма!

Хапчетата

Фактите

слуги на ТИМ.

Когато виждат, че преобладаващото мнение не съответства на техните цели пускат подобни коментари, целящи да разединят мнението на аудиторията, чрез смесване на противоречиви, лишени от логика, фалшиви и объркващи факти.. (като изложените по-горе).. По този начин целят да изместят временно посоката на разговора за да опитат отново на по-късен етап.. Именно затова е и дестабилизирането на българската политическа система (с участието и на Възраждане, които са против всичко и всички)... Абе разделяй и владей, както беше казал някой... раздели партиите за да управлява Рублен Радев... Раздели гражданите за да мине номера с "добрата Русия" ... и те така..

Да имате идея, защо над жилищен квартал в София в 13:50 часа (Младост), летят бойни хеликоптери ?

Издирват те.

любимият ти Путкин нападна суверенна държава миналата година! И сега идва краят му! Слава богу, България е на правилната страна този път!

Ами да летят над Украйна тогава.

...много скоро... и над Русия ще полетят ... натовски и китайски в определени райони!

Защото на хеликоптерите това им работата да летят

Бойна авиация над жилищен район не лети!

време летеше,но оная техника беше братска,а тази капиталистическа и предателска!За нея не може!

Пръскат те с Камтрейлс и активират 5Г-то. Слагай фолиото на главата.

Па сигурно иначе трябва да чакат някой да ги превози, па и железницата, а и родните пътища са под всякаква критика та си отиват на собствен ход, там за където са тръгнали......

Току-що един ми мина над главата. Якооо.

Как така Столтенберг е отишъл в Киев. Киев не беше ли превзет от руснаците, отдавана, за три дни?

Не било киив, а било Крим. И не от руснаците, а от укрите. Ама нещо не се получава, въпреки помощта от нату.

Чета и се убеждавам, в България живеят много прости и изостанали в сталиново време хора. Дори не мога да ги нарека българи. Аз съм българин, тия са някакви други. Не съм като тях! Простотия, злоба и мизерия, чак става страшно!

Трол

Не само че са прости, ами и са злобни, агресивни и завистливи. И житейски провалени хора. Не са виждали американец на живо , но те са им виновни за всичко. А това че са прости, необразовани и мързеливи е точно техен и единствено техен проблем....

Ти ли ще говориш за образованост, неграмотен писачо?

точно ти си от онези които се дистанцират от всичко българско и си имислят че са умни, самия факт че не забелязваш че днес живеем в новото сталиново време и ти си същия доносник и плювач оо българското като онези от доносници от сталиново време те прави неосъзнат проводник на едни от най лошите практики, на комунизма

От кога България е "Москва" и сталинизъм и путинизъм?? А руските интереси и императорските претенции на Путин - български? България не е Русия, товарищ, който и руски не знае!

Значи човек ви обяснява, че нещо не сте добре, вие веднага плюел съм по българското. Кое не разбра бе папагал? Аз съм българин, не плюя по себе си. А ти си нещо друго. Сещам се за тъпанар.

Общувам на този сайт от 2013-та с тези и знам, че единствено положително реагират на псувни. Безмислено е да им обясняваш нещо. Целта тук въобще не е споделяне на мнение или обмяна на информация. Това е хибридка.

Трий юроде фашистки! Оставяй само псувните, защото това вие нивото!

Не са българи! Това е азиатски отпадък.

Бай Ганьо Американеца?

Не знам дали си наясно, но Сталин е умрял началото на 50-те години?! Също така, както наричаш себе си малцинство, нали си наясно, че Сталин е бил преследван в Русия по политически причини преди революцията. Хубаво да прочиташ от време на време някоя книжка, преди да демонстрираш превъзходство.... Щото и нацистите са мисли, че са над останалите хора пък това не е довело до нищо добро.....

на фронта ще има над 800000 украинска войска добре екипирана и обучена на западна техника.. Срещу тях в момента има не повече от 500000 руснаци... а може и по-малко... Единственото предимство на руснаците е в авиацията... Да прибавим и натовското разузнаване и военно ръководене... Как смятате, кой ще победи?

Я посмали манго...и децата ли ще вписват в армията?

послушай малко по-внимателно руските военни кореспонденти (не те карам да слушаш останалите).. Послушай малко по-внимателно руските пропагандни канали... Погледни каква техника получават украинските военни и каква получават руските... и, ако имаш поне малко акъл, трябва да ти светне някоя и друга лампичка... ша ви еват ей... ша жи еват със скубане, подхвърляне и блъскане у таблата...

Няма военен анализатор от НАТО, който да вярва в победата на Украйна над Русия.

Дай списък с имена и линк към подобни мнения ... Иначе си просто трол!

Абе, важното е, че ГОСТРОЛЕКСПОРТ вярват в победата на Москва!

При така изложените числа изглежда, че превъзходството на Русия е 3:1, ама ще видим, Зеления папагал се оказа кораво момче, може и бандеровците по фронта да се окажат по-корави и да удържат още година, две...... Като гледам колко техника се влачи по източния фланг, нищо чудно да се наложи някои да подпомогне украинците.....

но не съм прочел никъде такива факти.. Самите руски кореспонденти признават, че украинците имат повече жива сила на фронта!

Че ти сляп ли си?! Само у вас ли си стоиш?! Новини не гледаш ли?! Питай гугъл, НАТО укрепва ли източния фланг и дали някои източно европейски държави, членуващи в НАТО започващи с "П" не се обявили интерес да защитят Украйна от Русия, е поне западната и част де.....

Столтенберг е взводния на няколко генерала направени такива по тошово време,когато се кълняха във вярност към правешката религия, а при новата " оперативна обстановка" превключиха на заден и се явяват основни дистрибутори на натовско въоръжение срещу прилично за стандартите ни въоръжение.Виждал съм ги как надуваха бузи : др. живков това, др. живково онова, повеля на партията..... дрън дрън" ая сега са отворили бузките и викат,че вече е" демокрация и трябва да подарим оръжието си на азовци със свастиките, а после да купим от техния магазин стока на чертеж" дна шепа малки човечета- интересне,че всички са джуджета и са били направени на генерали заради верността им към първият държавен и партиен ръководител, човекот от народа........Никога не е късно човек да стане резил! ДА ВИ КАЖА ЛИ ИМЕНАТА НА "ГЕНЕРАЛИТЕ" или се сещате кои са ?На първо място е онзи полуидиот, който ликвидира бойните поделения на БНА и изгони всички летци изтребители да кандидатстват за квартални отговорници в полицията......Този лайняр е на първо място в списъка на корумпираните !

Дано скоро Китай ще освободи Раша от НАТО както в момента Раша се пробва да освободи Украйна от ЕС

Не вярвам да е отишъл да провери строевата подготовка на украинците.Там е или да отреже ленти4ката на новите зенитни ракети Патриот или да виде докъде са стигнали украинците с подготовката за контранастъплението.

Столтена е един гей и трябва да бъде изкормен и провесен на въже

Що бе, къде ти е бръкнал? Или пък не ти е, че му се дразниш

В момента на флайтрадара летят поне 10 истребителя (SAAB) над Швеция и един стратотанкер над балтийско море. Нещо се случва.

Учение. И над балканите летят, също заради учение.

Бавно но сигурно долара върви към своя край. САЩ ще подпалят още няколко войни преди окончателно да се отправят към дъното. Русия се отказа от долара а преди няколко дни и Китай ще ги последва Саудитска Арабия и Индия .

А мъ...те на коча клатят ли се ?

И така от 1917. Ми да умира бе Жеков, аз не си получавам парите в долари.

САЩ и Европа подадоха ръка на руснаците.И то не веднъж.Дори ги имаха за търговски партньори и приятели.До 2014 г. имаше Г-8 с Русия,сега има Г-7 без Русия.Руснаците не спряха да крадат територии от съседните държави и не спряха да тероризират поробените хора.То не беше Афганистан,не беше Чечня,Грузия,а сега и Украйна.Нанесвни са във всеки голям конфликт където и да се случи.А сега се оплакват,че САЩ им подливат вода.А как да бъде?Политически САЩ са длъжни да правят мръсно на Русия.И го правят.Реално САЩ и НАТО са по-силни те,следователно те ще карат влака,а Путин ще дупчи билетите.Така е устроен света,дали харесва на феновете на Вгъзраждане,на Митрофанова или на българските предатели русофили.

сАлза. Направо колко мили тия западняци ей, пък те рашките неблагодарни бре. Я кажи - наистина ли си вярваш в драсканиците или от фермата ви ги спускат автоматично?

до другата сряда,руски помияри,но това няма да промени нищо от това,което съм написал.Поздрави на Копейката.И му кажете,че има да връща 4000 лева в партийната каса.Също,му кажете,че ако не ги върне,ще му пренаредя костите в скелета.И ТИМ няма да го спасят.

Сус, бе черен ром! Утре ако Ердоган реши по руски пример и подобие да освободи половин България, пак ли ще говориш така!? Не се и съмнявам, защото не сте българи.

Няма да ги върне, той всичко обменя в Евро и не връща.

бас държа, че си спермояд. не е възможно иначе да напишеш толкова простотии

Ма момче, ти си много силен в геополитиката?! Ама я ни кажи, колко пъти Путин им предлага сътрудничество и ни кажи кой ограби Русия и с мераци за още? Дори американци говорят, че Империята им си отива, заедно с колониите... Следи световните процеси.

ще влезе в ЕС и НАТО... Рассия - в КНДР!