Коментари - Столични полицаи задържаха мъжа, поругал гроба на патриарх Неофит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хитлер е пращал такива мангъсари в газовите камери наред с другите отпадъци русофилистиците и комунягите.

Номера не е в действието, номера е че всичко в страната, в държавата се наблядава, следи, а следващото е да се и контролира и диктува всичко лично. Какви времена дойдоха и до къде ще се стигне, всички хора ще бъдем в нещо ката капан, нищо скрито и покрито, ужас.

Вижда се, че този човек има някакви отклонения и да се прави сензация от това не е ок. Ако ситуацията в тази държава продължава в същия дух всеки втори ще е е в това състояние. Полицаите да се гордеят с опандизени убийци, крадци на държавна собственост и т.н, но с този заловен нещастен човечец е смешно.

в орландовци ,там само щяха да изпият ракията

да не е зеленият барон брачеда на червения барон а дай боже още будни българи от утре и в парламента да влизат и да вилнеят оти тия тиквочи,шебеци и ачкюпеци се самозабравиха 35 години беззаконие,убийства,кражби,корупция,измами,далавери,алъжвериши,лизане на космати орехи,шнорхели и задни бузи.......

100% Човека е под социалният минимум....както се казва у килера....разочарован от живота.......и шибанатитията в социалната и здравната система......проявата му не е от религиозен характер......гладен.....на улицата...без дом..... Цялата тази инфантилна еснафщина и фарисейщина,фараонщина,пирамиди,мавзолеи,гробници......АКО ИМА ХРИСТИЯНИ В БПЦ ТО ТЕ СА ДЛЪЖНИ ДА СЕ ЗАСТЪПЯТ И ДА МУ ПОМОГНАТ ДА СИ СТЪПИ НА КРАКАТА ИЛИ ДА ГО НАСТАНЯТ ДА СЕ ЛЕКУВА....А НЕ ДА ГО СЪДЯТ.......

Като си по-милосърден, да беше помогнал на този нещастник преди да направи това престъпление. Каква вина има покойният патриарх, че този боклук е решил да се гаври с паметта му? В България все невинните са виновни, а виновните - невинни! Престани да защитаваш този несретник, състоянието му не оправдава престъплението, което е извършил! Ако този мангал беше поругал гроба на близките ти, друга песен щеше да пееш!

уставете чувеку , веее, дайте му дъ яде изкъпете гу и му дайте путслон! блядчики!

"Арестант", който "скита", си е класически оксиморон. Иначе това си е жив Робинзон Крузо, току-що спасен от някой остров. Човекът едва ли е виновен за нещо - да му дадат някой лев и да го пуснат да си гледа живота.

знам го тоя тва е кание уест

Мен тази новина ме води само да едно питане - нужно ли е ВСЯКА "новина" да бъде размахвана с дни пред всички ни. Понякога ми липсва информационното затъмнение от миналото. Наистина!

Добър върос...

-относно рИвящите, че горкият човечец е клошар. продължавайте да рИвете, при положение, че е от лилавия етнос, който не си пада нито по работене, нито, по учене, нито по спазване на каквито и да е закони и правила. каквито и да е! е, какъв да стане такъв лилавец-сърдечен хирург ли?! -относно лигавещите се на тема религия и личността на самия Неофит. беше свят човек, благ и добър, сега при избора на новия ще видим кон боб яде ли. а гроб не се осквернява, не е въпрос на религия, а на човешко поведение. но троловете от човешко разбират като свиня от кладенчова вода... -има нещо гнило в поведението му, макар че е и пиян и луд. отиде напълно целенасочено там да троши, а не защото просто минава. втрото-черните знамена са почти незабележими, но той се нахвърли старателно и стръвно и върху тях, да ги къса. мисля, че срещу шише пърцуца някой го е насъскал да го направи -вчера имаше интервюта с попове-казаха че с гроба са две случки, но иначе всеки ден някой изрод вандалства по някакъв начин върху храма...полицията не се интересува, не че някой е изненадан. двата факта-ежедневнто вандалстване на тази ЖЕСТОКО ИЗСТРАДАЛА ЦЪРКВА и поведението на властите и полицията казват всичко за днешния ни ден. в добавка-прочетете тук коментарите, те също олицетворяват "днешния ни ден"!

Относно демократите в България, може ли някой да ми каже защо преди 89-та нямаше нито един лилав, безработен клошар?

о, да, нямаше лилави клошари. но милицаите имаха право да бият наред. и лилави и не-лилави. то това е като с престъпността и катастрофите, дето ги нямало преди 1989. сега излязоха архивите за дивашка престъпност (за която никой нямаше право да говори) и катастрофи, повече от сега, при положение, че колите бяха многократно по-малко.

Катастрофите си ги имаше и всеки ги знаеше, но ти гарантирам, че сиганска престъпност нямаше. Хората спяха на отключени врати. Кражби, убийства, изнасилвания, всички евроценности дойдоха с демокрацията.

Явно, човекът е по-достоен от продажния "патриарх" - доносник на червените боклуци и доносничал против свои. Тотално объркдане на ценности в нашата държава.

До модератарите: "Моля, пишете само на български език в коментара." Уважаеми, аз пиша само на български език използвайки кирилица или това е поредния начин да не допускате коментари на угодните Вам!

Човекът бил луд! Ми като е луд що не яде го.на.

Типична русофистилична мутра – примитивна и дебилна. Много ясно, че следите водят към копейкарите. Много прилича на един кандидат-депутат на Вгъзраждани за евродепутат.

гражданино..... едно време по време на комунизма не ставаше така. или си много млад или си много прост или си и двете. хал хабер си нямаш от комунизъм, какво и как е ставало по време на комунизма.

По време на комунизЪмЪ най-големите вандали над православната вяра и църква бяха комунистите и режима. Гонеха и избиваха попове и назначаваха ченгета с раса, забраниха ходенето на черква, забраниха празниците. Коледа стана Нова година , Великден беше забравен.

Такъв човек срещу 50лв. и в огъня би скочил. Да го питат кой е платил?

Там същия ден Възраждане раздаваха листовки около метрото.

" ... обвинение на задържания за вантализъм и оскверняване на гроб." ванТализъм!? Надеждо, къде си учила?

Колко му е да накараш този нещастен човечец да потроши гроба - срещу кутия цигари и шише ракия. Кой, кой има интерес, се пита.

вижда се че човека е с психическо отклонение. Какво го правите на супер сензация?? гробът може да се определи, като поруган ако деянието е умишлено и с цел. В случай мисля, че просто това са действия на болен човек.

случайно съвпадение, както каза бацето

Значи, според теб, деянието е непредпазливо, така ли? И кога гробът би бил поруган - когато изрови ковчега или когато се изходи върху плочата?

По всичко личи, че е комунист! По този начин е целял да отзнаменува годишнината от комунистическия терористичен акт в Св. Неделя, чиято цел е била ликвидирането на политическия, културния и военен елит на страната. Този терорист заедно с други като него са вандалствали около църквата и на 14.04 - датата на убийството на генерал Константин Георгиев. Сега комунистите напомниха за тъмното и злокобно минало, половинвековен терор. Незабавна забрана на всички леви партии, прокомунистически и антиевроатлантически партии и движения, чиято цел е да отклонят страната ни от нейния цивилизационен избор и да ни върнат в епохата на комунистическата диктатура! Всички клошари, просяци и крадци са комунисти, които са свикнали да не работят, а да крадат, да обират мандри, да взривяват влакове и църкви!

Разбрахме. Фашистите - цветът на нацията. Затова рушат паметника до булевард Адолф Хитлер от 1940г.

ги видя тези фашисти? Комунистически лъжи на гнусни продажни рублофилски комунистически боклуци.

Доказано е, че изключително висок процент от бездомните развиват психически разстройства. Това навремето беше проблем на държавата и тя имаше грижата да ги вкарва в подходящи лечебни заведения, специализирани за техните нужди. Но както забелязваме от демократичното развитие на България през последните 35 години, държавата вече няма ангажимент към народа си и за тези хора се сещаме само когато извършат нещо драстично! За щастие този път поне не е убийство!

И какво ще му направят на човекоподобното?Не могат да го глобят/няма какво/.Затвор за него ще е добре-легло,храна,няма да му се излиза.Не е ли по-добрият начин за такива,обществено-полезен труд,докато заплати тройно нанесените щети.

Какви щети, да се забоде един колец и да се върже знамето с канапче. Колко часа да му дадат за това?

Патриарх Неофит би простил и със сигурност прощава отгоре. Ако не знаем това, значи не знаем дядо Неофит. Човекът, койо е извършил това, има проблем с главата.

Вандал мангал

Това не е оправдание!!! Режете му главата и на вълците!!! Да се погрижим за природата!!!

Първо твоята.

За другаде не знам, тук му крият националността. А не ми изглежда българин, по-скоро персиец. Скитнически начин на живот, чалгарски, у нас водят например циганите, по света - бедуините. Този прилича на бедуин. Разбира се, че му е платено. Облечен е не като от кофа за боклук, сигурно с наши общи пари. И понеже познавам едни 240 които са на общата хранилка, предполагам, че престъплението е поръчано от политици. Не вярвам някой, дори от тези 240, да му е платил със собствени средства.

Да крият му националността както и крият, че така нареченият патриарх е агент на държавата сигурност. Тоест богоборец.

А Бойко се оплаква, как бил репресиран, че не го приели по първото му желание ... ДС. И какво пишело в учебника на ДС.

И Петър се е отрекъл три пъти от Господа. По принуда, по предсказание, поради човешката си природа. Но това не го прави богоборец. Всеки български епископ беше принуден от ДС да стане агент, ако иска да служи на Бога. Но това не прави от смирения божи служител богоборец.

По всички квартали се напълни с подобни клошари. Ровят по казаните и разхвърлят всякакви боклуци, палят огньове, обират мазета и вършат какви ли не други безобразия. Полицаите не правят нищо, а само си го местят. Кварталните и те се крият да не би някой да поиска да свършат нещо. Иначе всички са първи, когато стане въпрос да се искат увеличения на заплати или други привилегии.

ОБЕСЕТЕ ИЗРОДА НА ПЪРВИЯ СТЪЛБ!!!!!!!!!!!

много християнско предложение браво първо все пак да проверят дали човека го суша главата или направо да вадим камъните и да хвърляме?

Дават му една кофа лайна - ако ги изяде - значи е луд, ако не - НА ЧЕНГЕЛА .

Преди 40 дни от смъртта гроб не се подравнява !

Някой може ли да обясни, защо все скитни хващат за виновни? Или пък защо всички престъпници ке разболяват много тежко сред като бъдат арестувани? Кога ще осъдят Боко или пък другата свиня Шиши? Кога БГ ще се превърне в държава? Никога.

Запомни, БЪЛГАРИЯ ще стане нормална държава, когато полицаите започнат да слагат колани.

Сега осъзнавам, че трудовите лагери по време на социализма освен възпитателна цел са давали възможност и да си заплати щетите. Като се избегнат политическите затворници, като идеологично такива, останалото си е било наред.

Така е колега. Само че трябваше след комунизма всичките бивши комунисти да се натикат тогава те в трудови лагери а вместо това - амнистия. Ама нейсе, така е при демокрацията.

Тошо, и при бай Тошо държавата беше демокрация. Забрави ли това? Имахме си избори, имаше си Парламент, имаше си народни представители. Реално демокрацията не е напускала нашите земи от Освобождението.

ми те си спретнаха преврат и от лъже комунисти станаха реални капиталисти , а от милиционери и наследници , не стават ПОЛИЦАИ

При монархофашизма е имало 10-ина лагера и новогласен Белене. Комунистите са запазили 3 от тях. Един такъв репресиран си говореше, как с баща му правили бомба. Гуантанамо Бей се водеше лагер за политически затворници, където влизат без присъди.

Камунисти, Где МОЧА ?

Защо поругахте украинците и Трети УКРАИНСКИ фронт, към когото се обединява нашата армия и се бие с нацистите?

типичен умно-красив! тоя е готов за депутат! и паметници ще бута, само изчакайте....

еволщция ще да е на тая планета само човека плаща за да живее

Кой те задължава да живееш?

имам една прашка да му я дам ли ?

Разбира се, че ще му я дадеш. Но първо свали ластика.

Той затова Зеленски прави клипове на токчета.

да ми върне телта от лозето къде ми я гепиха у Белоградчик

да ви еба и православието ядете свинско по време на пости крадете и лъжте и после свещи палите майната му на православието

Чифутите се разсъниха !

Четете надолу да видите що е това християнски морал. Има няколко мнения на възпитани хора, другото е като от арабски фанатици.

куде си бре Моше ???

България е държава

Очаквайте втория епизод от Погребението на патриарха: Опаа, не уцелихме мястото, местим. Пуснете човечеца!

Жълтопаветната сган му е платила 100 лева за това, стотинки от това което получават за прокламирания от тях майдан, нещо което силовите педерси въобще не сезират...

дали са му 2 парчета пица с кристали

Една от функциите е на държавата е да осигури поне минимални грижи, нежни за оцеляването и достойният живот на такива хора. Иначе държавата като институция е ненужна, и всеки да се оправя както може. Но тогава никакви данъци да не искат. Друга основна функция на държавата е да осигури ред, закрила, и спокойствие на всички свои граждани. Иначе всеки да се оправя както може. Но да не искат подчинение и данъци. А иначе, сигурен съм, че дядо Неофит е простил на този.

канада е държава , китай е държава , русия е държава тука верно ли е държава ?

Какво значи достоен живот и каква е разликата му с обикновенния живот?

Изкукал човек премахнал религиозен символ на някаква си източна секта и голям проблем. Ей, занимайте се с човека, има проблем, помогнете му. На погребания отдавна всичко му е все едно. Ако не бе точно на стъргалото едва ли някой би повредил гроба.

Ами занимавай се с човека, какво ми пишеш тека като некъв благороден мъдрец. Питай в полицията кой е, и като го пуснат, го прибери у вас. Нахрани го, облечи го, и го издържай. Иначе си трай!

Аз в църква не влизам, вие се гордеете с тези добродетели. Хайде дайте ни основание да вярваме в искреността ви

Мда, кой те пита къде влизаш и къде излизаш. Моралисти с акъл за пет философа много има, човеци няма.

внимавай

Не виждате ли че е беден и не е добре. Одавна е доказано, че бедността уврежда мозъка. Що се занимавате в тая полиция и съд само с простотии и корупция, а!

полицията ни пази

БПЦ май не се е погрижила за този човек. Православните продавачи на опиум за народа отговарят на такива критики по следния начин: нейна работа е да се грижи за душите, не за телата на хората.

се вижда за сьжаление огледалният образ на обществото, което сами си изградихме напоследьк. Същинско олицетворение на цялостната политика и обществена нагласа на хората у нас. Комплимент на фотографа от мене!

абе я бегай в русия тука сме дорбе плащат ни от посолстФОТО и на негрите са големи е ти общество само идиоти сме

май нищо не си разбрал от написаното. Гледай сега да не паднеш в цокалото.

тука е туземска сбирщина

общество хахахахах хаххахаха хахахахха хахахах Доган

живеете в кал карате в дупки докторите ви убиват полицаите ви рекетират прокурорите ви изнудват всички сте на кредит и сте общество ??????? стадо сте

ще бутнат е гърция е германия там всяка година може да си с нов пол Българи , къде сте след 2 поколения ?!

още по-зле и от тоя нещастник на снимката - опитай се поне неговото ниво да стигнеш, понеже твоето е още по-отчайващо

педерасите не раждат

ниво мършояд прост ни майка ни деца имаш правен си в лаборатория и си осеменен от бабун

оня от горе ви гледа

православните попове с ролекс и мерцедес ходжата в рибново с мерцедес народа бос гладен и с кредити Ф бет бате

Най-големият престъпник в държавата - поредният психично болен човек, изпаднал до положение бездомник. Тва "скитнически начин на живот" от коя уок дупка си го изкарахте, бе? . Човекът не води скитнически начин на живот, а стигнал до дъното бездомник, оставен да вегетира