Столични полицаи задържаха дилър с много видове наркотици

При обиските в дома му са намерени около 30 гр. кокаин в специални пакетчета, около 300 грама "трева", хапчета с различен състав, метамфетамин, както и електронни цигари с марихуана

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Задържали са дребните юзъри наркомани. Отново пиар акция а такива като дрогирани дето уби момичетата в софия с чадъра от 4то районно остават анонимни докато гръмко не убият някой невинен

ЦЦЦЦ, абе плащайте си таксите на ченгетата, да не стават такива издънки...

Я, нашата полиция можела да разбере от къде идват наркотиците! Браво! Само да не е внос от Холандия, че това ще даде друг отенък на акцията!

Добре де, реклама правите, а нито адрес, нито телефон, нито работно време... Ами казвайте ги тези работи! Само един каталог за чий ми е?

на тема "Шенген, емоции, спешни акции, наркотици, дилъри, образователна система, клубове,джипове, присъди, протекции, международно положение, овладяване на инфлацията, обгрижване, повишаване на намаляването, затопляне на климата и доставки на дребно джепане" - да, полечава се наистина един обемист фундаментален труд, но така се гради наука! Културата - следващия том!

САМИЯТ ФАКТ,ЧЕ В ТАЯ-АКЦИЯ,НЯМА НИТО ЕДИН ЗАДЪРЖАН: ПОЛИЦАЙ! БОПАДЖИЯ! ДАНСАДЖИЯ! ПРОКУРОР..Е ПОКАЗАТЕЛЕН! СМЕНЯТ-ДРЕБНИТЕ ДИЛЪРИ,ОТЧИТАЩИ ИМ СЕ-ДОСЕГА,ПОД-ПРИКРИТИЕТО НА-“ИНФОРМАТОРИ”!!! ИМА ЛИ ЧОВЕК,КОЙТО ВЯРВА,ЧЕ ТАЯ-СТРОЙНА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА-ПРОДАЖБИ НА НАРКОТИЦИ,МИЛИАРДНИТЕ ПРИХОДИ,НЕ СА ПОД-ЗАКРИЛА!!!

Прочистват конкуренцията...

Е то това "количество" е за лично ползване за една сбирка

И малките хлапета знаят, че полицията държи наркопазара. За кого се хабите?

Щом е с много видове, значи не е дилър, а колекционер.

"Столични полицаи задържаха дилър с много видове наркотици..." Айдааа! Пипнаха го Зеленски най накрая.

През България преминават ТОНОВЕ наркотици всяка година. Една много малка част от тях е предназначена за вътрешния пазар. Повечето отива към Европа. Наркоканалите, които мимават през България генерират в пъти повече печалби, отколкото бедните българи (на средна възраст 43 години) някога ще могат. Целта на тези PR акции с бомбастични имена е да си мисли стадото, че нещо се случва. Да ама тоя филм стадото го гледа вече 30 години. Не знам за кого точно се хаби полицията, като е обществена тайна, че разпределят районите. Пък и големите пари не са в София, а на границата ;)

Гешев е съсипал бизнеса поне на три наркокартела..

Гешев е марионетка. На където се завърти ръката, която го управлява - на там гледа. Който пръст мръдне, такава реакция следва... Решили са да чистят конкуренцията и с един куршум - два заека да свалят.

Наложи ми се да започна да работя в училише и нямах възможност да мина през университет. Имам 30 по-сериозни клиента, които снабдявам всяка седмица. Имам и още толкова, които ги виждам от дъжд на вятър. Като си платя горивото ми остават под 2000 лева месечно. Тревата я продавам през 4лв - взимам на 14, а ми носят на 10. При другите продукти горницата е малко по-висока, но не нищо значително. Големите пари ги взима доставчика, който е и гръб. Още в началото ми каза, че ще мина веднъж през районното да ме картотекират. От тогава проблеми с полицията не съм имал. Не ме интересува мнението ви за мен - не всеки е роден в добро семейство. Имам да гледам болна майка, а с приятелката ми събираме за дете. Единствената ми молба е като ви кажат че заловили няколко килограма, да не се лъжете, че се е случило нещо съществено. Докарват ни го с контейнери.

И на братовчедка ми така мъжът ѝ като тебе със същото се занимаваше. Свястно иначе момче за семейството си и приятелите си, ние не знаехме, за братовчедка ми не съм сигурен тя твърди , че не езнаела. Сега е в затвора. Две малки деца остави, едното е във втори клас и го тормозят , че баща му е в затвора, дрегото още в детска градина. Братовчедка ми подаде молба за развод , и това е първото нещо което направи дори преди да го осъдят , бе с две думи не остана "солидарна". Така , че това с детето го обмисли добре. Не знам може ли да се оттеглиш без последствия от "бизнеса", ама ако ще създаваш семейство с дете помисли си пак.

А карат ли те да ушееш?

А детето ти като почне да се друса ще промениш ли мнението си, че не те интересува? Такива, като теб съсипват живота на останалите. Пари, пари, пари... но има и понятие ДОСТОЙНСТВО! И не се оплаквай, че няма работа или, че е ниско платена. Хеле пък в София. Работа има, ама те мързи да работиш и търсиш мекото на хляба. И един ден, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще си платиш гяволъка. С лихвите!!!

Много лошо правиш.Кради от богатите бе.Що съсипваш живота на хората.Може и измами да правиш на тея,с немъчените пари.Ти кръстника не си ли чел.Наркотиците,са мръсна работа,като търговията,с хора.

Арестувания е Киро Канадеца ( Гриндера )

Бил е с Митрофанова на калъп ;)