Коментари - Столични квартали остават без топла вода и заради ремонт на газопровод | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво бе. В най големите горещини без вода. Да се вмиришим! Тия хора спряли водата, в ред ли са?

Като гледам изброените квартали, то кажи -речи си я спират в цяла София.

Готвят месни избори.

Тия нагли крадци

Се усмърди! Не че сега «софиянци «не миришат,де……

едно време по режима на водата имаше един лаф: Ти от София ли си или така си миришеш. Тъ, тъй и сега.

Ж.к. "Овча купел" не се захранва с топлинна енергия от ОЦ "Земляне", а от ВОЦ "Овча купел". Поне пишете точно и грамотно!

всичко е свързано с думата ОВЦА.

Този път има и поставен линк към сайта на топлофикацията и новината там е написана така.

Не са квартали, а е ЦЯЛА София. Как така в развитите държави имат отопление и топла вода централно и целогодишно и ти си пускаш и спираш по собствено желание, а тук нашата нова демокрация работи по социалистически почин вече 30 години? Има нещо сбъркано май и за 30 години не сме се доближили и на см към тях, освен НАТО-то и ЕС като етикети без покритие за обикновения човек.

а ти какво очакваш от народ пълен с русофили, антиваксъри и фенове на бай Тошо... капитализма и демокрацията не ти подаряват нищо, а само ти дават възможност да си го изкараш...

Този газопровод го ремонтираха преди две години в Дружба . Фалит на Топлофикация - София !!

От тия селски граждани няма въздух. Махайте се, махайте се !

Кой си ти бе? Я по-полека. Като възстановите всичко в провенса и производство о селско стопанство тогава.

Викаш, ние да ти възтановим "всичко", сигурно ще посикаш и да му намерим пазар. щото видиш ли много вноси "боклуци" купуваме. И чак тогава ще се откажеш от социалните помощи в София а? Бахти тъпите селяндури. Кой ми сра в гашите, а?

Този тумор няма ли да го закриват вече?! Дълговете му са достатъчно големи, за да го обявят в несъстоятелност!

понеже тука е пълно със селяци, които са дошли в София в последните 10-15 години, да ви разясна - преди Бойко Борисов да дойде на власт, топлата вода, по стар социалистически почин, се спираше за ЦЯЛ МЕСЕЦ абсолютно навсякъде в София... след 2009-та нещата се подобриха драстично, но сега - след като "долубойковчетата" направиха държавния преврат през 2020 и вече 3 години ни управляват, ситуацията се връща към предишното - към хубавините на социализма. САмо чакайте тая зима да видите дискотеката с електричеството каква е. Три години кражби от енергийната мрежа, малоумни дотации, поради което на ток се отопляваш по-евтино отколкото на пелети, до какво ще доведат? До спиране на тока. Пак като в хубавите години на социализма.

Е че то при социализма ви дотираха по цяла година парното, ходехте по потници и отваряхте прозорците за 30 лв за 3 стаен апартамент. Ама ТОГАВА НЕ ВРЕЩЕШЕ

прошляк, аз съм на бойлер от преди ти да си бил на екскурзия в София... въпросът е какви тъпаци сте селяните, а аз съм роден в къща в София, не ми разказвай за бойлери... и никога няма да се върна да живея с пришълците

Е и аз съм от София, от къща. Та не разбирам как така за някои имаше парно , главно пришълци от правилната власт, а от нас не. И някак не сежвръзва коментарът ти с твърденията, че си имал бойлер или котел на двора. Въпросът е че имс едни ,които са недоволни вечно от всичко. Защото се имат за нещо повече от другите.

по тръбите топлофикация да може да произведе поне лед, че да има за ледена пързалка за зимата (за удоволствие на децата поради затоплянето на климата).

"ДА ВИ ТАКОВАМ МАМАТА!" Ако, вие, селяндурите от Топлофикация мислите, а Вие не мислите, че най-удобното време за ремонт е баш лятото, когато нормалните хора се къпят поне два пъти на ден, значи селото, от което сте изпълзяли с 300 зора, не Ви е напуснало! Що не ги правите тези ремонти през ден? Щото няма да е удобно на изпълнителя. На който ще платите двойно, нежели тройно, ако си свърши работата за една седмица. P.S.: Дано фалирате по-бързо! Амин! Имаме бойлери, имаме климатици.

КВртал ИЗТОК - КВАРТАЛЪТ НА СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА БУРЖОАЗИЯ- парт. Секретари, МВР, ДС, държавна администрация, продажна интелигенция -ПОЕТИ, АРТИСтИ.

Които продадоха имотите на баща и майка, на баба и дeдо на село. И естествено си купиха тристаен в "Изток", "Изгрев" и "Лозенец". И мерцедес, бмв и ауди! Втора ръка. :) Но пак си събуват обущата пред врата на етажната площатка, пак си паркират колите пред входа на гаража. Пак зимата си изнасят саксиите по стълбището. Пак... пак, пак. Селото не ги "пуща", а и те чакат зов за завръщане! Не искат да се интегрират. :D

Жалко човече на 70+. :D

Йордан Радичев поздравява всички топлофикации с песента "Вашта мама, докога"

Не ги псувай, че се размножават.

Централите имат технологична възможност да работят на мазут. Това е точно за такива случаи. Аварийно, за няколко дни. На мазут е по-скъпо и категорично не е екологично, но е спасение за кратко. В тези жеги без топла вода си е кошмар.

Това с мазутът е аварийно решение. Тук говорим за ПЛАНОВ РЕМОНТ. Трябва да ремонтират през ден.

Я па ти - всеки ден е по-сигурно.

тъпчо, как се ремонтира "през ден"? я ремонтирай колата си "през ден"? днес разглабяш двигателя, утре я караш, други ден го сглобяваш? абе що давате акъл за неща дето ама ХАЛ-ХАБЕР си нямате? у нас няма кой да ти свърши работа за пет стотинки - един килим няма кой да изпере, или да боядиса като хората кола, но всеки знае?

Както се ремонтира в момента пречиствателната станция на яз. "Ясна Поляна". За да не остане половината Южно Черноморие без вода. Посред сезона. А там ремонта е АВАРИЕН, не ПЛАНОВ! Има как! Ама на Вас тъпанарите от топлофикация не ви е удобно. Защото трябва стройна организация. И да Ви прекратят отпуските, не дай Боже. Дано фалирате по-бързо. Вие сте отживелица. Ролята на топлофикациите е да охлаждат ТЕЦ и АЕЦ, като насочват топлата вода в радиаторите на хората. В нормалните държави това е почти безплатно. Скоро всеки блок ще се строи с чилър, котел, фотоволтаици, а Вие ще сте излишни. И какво ми сравняваш ремонт на автомобил, който закяга най-много 4 души и ремонт, който засяга 500 000?

ЧОвек, стой си на село, при мьекащите и не обяснявай... физиката не се интересува колко човека са засегнати от нещо, просто е факт, ама вие там източните кратуни за нищо не ставате, камо ли за мислене

Що направо не напишете "Цяла София остава без топла вода заради ремонти".

Срамежливи са ва.