Столична община си върна 12 дка от Борисова градина (снимки)

Тази сутрин започна премахване на старата ограда на къпалнята "Мария Луиза"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не е заслуга на фандЪЧкова, а на кмета Трайчо Трайков! Човека положи гигантски усилия да поправи глупотевините в района в самия център на София, вкл. ремонти на подлезите, улиците и тротоарите. Без него къщата където се помещаваше стария ресторант Яфа на ул. Иван Асен II, която беше поредната запалена поради голям "инвеститорски" интерес, нямаше да бъде спасена и сега да се ремонтира, за да стане детска градина. Такъв кмет ни трябва, а не тази крадлива гербератска.

Напълно подкрепям. За съжаление Трайчо не успя да направи още повече неща, защото от голямата община доста често му правеха сечено. В последната година, година и малко, Фандъчката стана по-мека, щото видя дебелия край.

А за резиденцията на Домусчиеви от 100 дка в парк Витоша нещо да кажеш Данче?

Не чак толкова... като си продават имотите бистричани това е положението.

да се изкъпе в къпалнята по този повод. Не знае къде е, разбира се, но Фъндъкова ще и покаже

А дяла на Румен Вълка?

Това означава само, че 20 години нищо не сте свършили. Защото не е имало нищо за крадене.

Трайчо Трайков ще е новия Кмет на София . Бонев ще пометне !

браво на Фандъкова! само тя работи против долните комунисти и ще спаси София от хаоса на предишното управление!

Хихихи, кое предишно - та тя е като динозавър там :)

Браво трол! Ще спаси София от предишното хаотично управление. КОЕТО БЕШЕ САМАТА ТЯ!

Какви комунисти бе, глупако? Под социализма няма частно! Това е точно обратното на приватизиране! Прочети некоя книга вместо да ръзиш простотии дочути на улицата!

Което беше на кого ?

Добра работа, както казва КироПроЗт държавата да си върне заграбеното от мафията, но по ирония на съдбата и негово съжаление това правят Герб постоянно и още не могат да оправят далаверите от преди 2008г

Неееее, не е истина. Какво са върнали бе нещастник, нещо, което никога не е било загубено. Я кажи какво стана с Капитолия - пак там, ами със самата къпалня? Нищо не са върнали. ""Има интерес от собствениците, които са смесено дружество от общинско и частно." - общинско, частно дружество, в което общината е ням свидетел .... Хееей, ГЕРБ ви окраде, а вие глупаци, пак при тях ще тичате - жалки утрепки. 12 години ви грабиха, държаха ви бедни, но робската психика не може да си представи друго. Прост народ - слаба държава, а благодарение на вас и тъпият ви избор, нашата е уникално слаба.

Държавата продава и после ама защо. Нека си има ДЪРЖАВЕН БАСЕИН И ПЛАЖ ДЪРЖАВНА БАНЯ. А НЕ ДА СЕ ПРОДАВА.

ама няма да може да се краде.

А Капитолия кога?

И лятното кино също кога?

Лелеее каква колосална работа са свършили. 20 години стояло незаконно загредено и сега вече е част от Борисовата. Браво кмете! Честито на нас гражданите.

Да, направо са се съсипали, ама отчитат дейност и лумпения пролетарият блее щастливо - видиш ли направо са преборили ....храстите.

Хайде още пущинак, че в София ни е малко.

Е, само 19 години са държали едни 12дка, колко е това на фона на другите злоупотреби

Ако не се беше ангажирал Т.Трайков с крайното решаване на проблема, нищо нямаше да стане. От Данчето само акционизъм, некачествени ремонти и други форми на "усвояване".

120 000 кв см или още по добре 1 200 000 кв мм.... жалки сте, а само да попитам къде ще се изхвърли старата метална ограда.... за един прЕател питам с фирма за скраб....

А какво стана с капитолия? Сериозна предизборна агитация!

пак си преписва заслуги. Гробарските кметове в софия само подписват и разрушават и отдават за безпари. Изринете тоя боклук най после!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Браво!

Този парк е в окаяно състояние, съораженията в него също. Както и целия град и цялата държава. Доста показателно.

Показателно, но не и за контролирания от гроб електорат!!! Айде вместо да се самосъжаляваме по форумите колко ни е зле, да гласуваме с главата си в неделя!!!

Всъщност Борисовата градина е в доста добро състояние. Винаги може по-добре естествено.

Продажна патка застреляна, ти и твоята мафиотска партия дадохте къпалнята на Вълка! 20 години е седяла тази незаконна ограда, ще има ли глоба и някакво обезщетение за общината? Ще има ли изобщо къпалня за хората, а не спа-клуб за мафиоти? Какво стана с летния театър и автоморгата за луксозни коли срещу Биологическия факултет?! Баси гнусната предизборна бутафория! Фандък, ти си долен боклук и когато и да те пратят в Сливенския, ще е късно!!!

Нещо бъркаш хронологията. Преди 20 години нямаше ГЕРБ.

си стоят пред Биологическия факултет, но...никой сега не отразява това...тъжно

ГЕРБ са боклуци, но в случая истината е друга. 2003г. кмет е усмихнатото лице на корупцията Софиянски и заедно с един измамник шеф на Софийски имоти са създали съвместно дружество между общината и... фирма на Георги Илиев. След като последния го опушкаха, вдовицата продава дяловете си на Гайтански.

Сега ще е по-лесно хомосексуалисти-наркомани да се снушават в този район на парка, без да им се налага да прескачат огради. Браво Трайчо!

...ли а Феята плаче...да го духа!

Аре да съборим вскчки паркове, щото "наркомани" и "хомосексуалисти" могат да се снишават там! Шибан глупак!

Снушават е различно от снишават, но явно активистите на ПП толкова им е акъла.