Столичен полицай е задържан с 1,5 кг марихуана

Белезниците са щракнали на служителя на Специализираните полицейски сили при сделка с марихуана

Обратно в новината

Коментари - Столичен полицай е задържан с 1,5 кг марихуана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В гр. Левски плевенско Адриан Тарлото , Тони Усмивката и Джонсъна продават марихуана денонощтно обикаляйки града с електрически велосипеди . Джонсъна и Усмивката гледат на лампи в село Асеновци и село Малчика . Всичко това със знанието на полицията .

Милата ни родна картинка! Да се просълзиш от умиление!

докато я предаваше на Дремеджиев.

Най голямата корупция идва от вътрешна сигурност така ли никой не разбра те работят така плащаш работи не плащаш изгаряш

Абе нали Рашков реформира полицията и сега всичко е ок? Кво станА?

Оф пак хванаха умрял старшинка а началниците са неприкосновени те са цар и Бог

Защо ли не се учудвам? Горките полицаи.. Да ги ожалиш. По Тошово време беше .... Имаше поговорка.. Ако нищо не можеш, ако си с ограничени умения и ум- стани сине военен или милиционер. Ще получаваш една шапка пари. Май на нашите шапките са плитки.

Да ви разкажа един виц точно пасващ на този случай. Недейте да ме арестувате, аз съм мафиот на служба в полицията. Ами аз точно затова те арестувам-аз съм полицай на служба при мафията.

Дилара, вика, дръжте дилъра....ти да видиш ! Родната милиция, продава...

Смятам, че тази дирекция Вътрешна сигурност трябва да бъде извадена от МВР и да бъде самостоятелна агенция с разширени функции под ръководството на министър председателя и МС. Само така ще има ефективна борба срещу ужасяващата престъпност и зависимости, особено сред ниските нива в това министерство.

Нали като направиха специализирана прокуратура, всички викаха че било бухалка:)))) А може ли да бъдат подчинени директно на папата?

Само с 1.5кг ли? Че то това няма да стигне само за една вечер в Студентски град! Явно този юнак не се е отчел дето трябва и са му показали как стоят нещата в бизнеса!

Finally a revelation!1

Браво, все пак е новина, че са останали чисти полицаи, за да арестуват поредния с "банкови заеми" , който му било тежко и се поддал. Дано да не е заради закрила на конкуренти този арест, защото той не е действал сам, а други арести нямааа. От кой купува, на кой се "отчита" ... Омертата наруши ли се един ден ще е страшно.

А дано, ама надали. По-скоро е настъпил в територията на някой колега.

Пожелавам приятна седмица на всички , приятен викенд ....

Проблемът не е в полицията ние реформирахме полицията така ли беше????

Това е лична колекция хербарий за хербалайф , билки за здраве , щастие и живот . Имам една торбичка сушена коприва за чай , ориз с коприва, липа имам , бабини зъби , цикория ... Найс а ?

Вземем ли властта, тоя е следващият министър на МВР.

всички е ясно че цялата наркотърговия е собственост на полицията!

Вчера думнаха лаборатория, днес вече пласират. Не може да отречем, че нямат организация родните полицаи :) Имена няма ли?

Да наминат към легендарното 7 мо РУ на МВР.

Смях се Карбовски като попита Сидеров: "Защо пише, че си хулиганствал?" "Абе как ще съм хулиганствал, само поисках информация кой е назначил Симона Радева" "Ама ти си крещял "Тая курва Симона на околовръстното ли я намерихте, бе?" "Нещо такова беше..."

Ма не ве, он я'а купИл за да не достигне до дечурли'ята...

Няма по-голям упадък и по-големи утайки от столичните селски полицаи

Аааа нееее - има , имаааа . Виж политиците .

Само да попитам : В София , софиянци останаха ли ? Заминаха за Сащ, Канада, Англия кой къде му видат очите .

При , нашите господари законът е такъв : хванат полицай в престъпление му се отнемат годините стаж в полицията и отива " кучка " в панделата , а у нас освобождават ги той ги съди и се връща на по висок щат и с обезщетение ?? Примери бол !!

АМА РАЗБЕРЕТЕ ЕДНО КУКИТЕ У НАС БАЧКАТ ЗА КРИМИКОНТИНГЕНТА!!! И ГИ РАЗБИРАМ КУКИТЕ,ЩОТО И ТЕ ИМАТ СЕМЕЙСТВА,КРЕДИТИ..И С ТИЯ НИСКИ ЗАПЛАТИ, КАК ДА ОПЦЕЛЕЯТ?????

Как ли? Ами да работят като нормалните хора.

хайдуци!

А ние очакваме тия да ни пазят - и нас, и близките ни, и домовете ни, и вещите ни...?...Баси и ПРОБИТАТА ДЪРЖАВИЦА!!!!

Сидеров , бие тревога от 15г за това , но те го прибират и бият него ?

СидерОФФ може да си бие само кухата продрусана и изпържена глава!!Това, че е популист не означава, че му е простено...Той и Лойко е популист, ама си остава на щат при Сопола и ПееФ, нали?!?!

По принцип те охраняват нарко сделките и разпространители. Тоя нещо се е объркал и колегите му са го натопили.

Малко платил на шефовете си .