Коментари - Столичен бизнесмен измамен с над 1 млн. лв. след регистрация в платформа за криптовалути | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така става като се занимават с модерни компютърни измами.

Тоя като муетолкова акъла, от къде има милион ,а губене?

Не е от трудови доходи у нас

Браво на тези момчета тарикати да вземеш от устата на изедника е гордост

Не е съвсем така. Представете си, че този е нечий работодател, който плаща минимална заплата на работниците си.

Има да влага а няма да плаща? ;)

Докато има балъци, ще има тарикати

Лъжлива новина , за да си създават трафик

Купуваш килограм злато, колкото и да чакаш, никога няма да стане 2 килограма. Надяваш се някой да плати повече отколкото ти си дал ( лоша инвестиция) Купи дял от предприятие, Волво например, произвежда багери, кранове, автобуси, коли, камиони, неща от които се нуждаем всеки ден (идеална инвестиция. Купуваш биткойни за 1милион, чакаш някой да плати по голяма сума от колкото ти си платил, ( чиста спекулация). Както в случая с тоя бизнесмен (освен ако не става въпрос за някоя друга мушия), за същата сума купувам ниви и оборудване, пък да видим кой как и от какво ще живее.

Колите волво нямат нищо общо с камионите. Много често се случва авто производителите да са на загуба. СААБ де са? Роувър?

Кажи го на Warren Buffet, че съм зает в момента.

volvogroup. com/en/

Прав си мъдреци. Продай ми нива и оборудване за 600лв, че толкова съм отделил за злато. Между другото ако ти за пари под краката не можеш да, вземеш нивата и оборудването със себе си. За, Волво вобще не коментирам толкова е неуместно. Можеш да инвестираш в бизнес за който имаш вътрешна и формация и който да мониторираш. А и златото е издържало 5000г не знам бъфет или волво да могат да, се похвалят със същото

Вместо злато, вкарай си парите в някой Индекс фонд и стой на него, никога не го продавай, освен ако не нарасне много, тогава продай част от него и купи нещо друго. Ще спечелиш много повече. Успех.

Сега някой си пие коктейлите на тропика ,а други се ококорили от алчност да имали хахахах

да не е каскета...сам да е подал сигнала,че да се развихри....само питам!!!??

Хората нямаме таван на лакомията си!Приискало му се бързи пари и ето!Да беше помогнал на някой човек в нужда,Ама на!Както дошли,така си отишли !

Киртак параПетков и арсен Вазелинов в дъното се крият!!!

Имал пари - дал …

Ама разбирасе че е било така. Освен че е дал 1 милион на измамниците, ами и е ходил на семинар при тях където са го били и ебали. Може ли народа да е толкова прост бе?! Манафи ли сте че като ви ебат се радвате?! Подигравате му се на тоя бунак дал 1 милион, понеже вие сте мног умни и веднага разбирате кое как е и затова вас не могат да ви мамят така нали??? За най-простите, а съдейки по коментарите всички освен мен обяснявам. Така е ама не съсвсем. На тоя верно са му обещали голяма печалба и той верно е дал 1 милион. Само че не са го измамили, както ни разказват, а всичко се е получило точно както са му обещали бизнес партньорите му от ГДБОП Схемата най-вероятно е следната. Тоя бизнесмен някак си се свързва с ГДБОП., предполагаемо чрез познати или ГДБОП го намират по някакви нарушения. ГДБОП му предлагат много изгодна и доходна схема на сътрудничество, която е следната. Бизнесмена влага 1 милион, ГДБОП ги изпират, той си получава милиона обратно, а печалбата я делаят 50 на 50. Става по следният начин. Тоя привежда парите по сметки както са ни обяснили, обаче сметките са на ГДБОП. ГДБОП му връщат милиона, а на нас ни казват че няма как да се проследи, открие и върне понеже и комуникацията и транзакциите са криптирани, затова той е изгорял 1 милион безвъзвратно. Голямата печалба която са му обещали и която делят поравно се получава от следното. Бизнесмена не плаща данъци понеже излиза яко на минус. Бизнесмена уволнява голяма част от персонала без да им плаща обезщетение понеже е на минус 1 милион, а обезщетенията им се поемат от държавата, т.е. от нас. Бизнесмена освен това получава застраховки за този милион. Като закъсал по време на кризата която е в момента ,също така получава и помощ от държавата т.е. от нас, за бизнеса си за да не фалира. От тук и други подобни се получава голямата печалба която бизнесмена дели по равно със съучастниците му от ГДБОП Схемата не е нова за ГДБОП, но е лекйо изменена и осъвременена под конкретните обстовтелства и обстановка. А вие продължавайте да вярвате че има такъв дебил който може да даде милион и то в течение на 4 месеца и се радвайте след като сте малоумни

А ти трябва да пишеш фантастични романи или сценарии за подобни филми. Как изобщо можа да измислиш толкова простотии ? Въобще запознат ли си с някакви данъчни закони и разпоредби или си чувал подобни предположения на женския пазар ?

Един артист(Роналд Рейгън) разпадна "великия" СССР ! Един комик(Володомир Зеленски) еба майката на "великата" Русия ! еххх...що не записах НАТФИЗ навремето...!!! Руский кораблъ,иди нахуй!!!

СССР го разпадна продажното куче Горбачов. Защото Раиса обичала да пазарува по ботиците в Париж. Вербуват нея а от там и Горби. При все, че така или иначе бяха на ръба на разпада просто ЦРУ използва момента. Рейгън бе кукла на конци като Байдън. Колкото до Зеленски, не е разказал нищо! Войната се води на територията на Украйна. В Украйна са наляти до момента над 130 милиарда! И продължават да искат украинците да искат пари и оръжие. Да не говорим ,че армията им се водиот натовски генерали, учиха ги от 2013-та , а ЕС наложи глобално ембарго на Русия от поне 3-години насам.. Е магазините на руснаците са пълни, горивата евтини и не им спускат опорки да пестят ток и вода. Виж обаче в еврозоната цените станаха с над 15% по-високи, и започнаха от медии и чрез листовки да ни предупреждават за това да пестим топлото, ако е хладно да не отваряме да ветрим и т.н. Преди години са ми пускали парното края на август, защото тук на север е хладно. Тая година при -9 навън, ми пускат едвам парно защото видиш ли трябвало да се пести.. Горивата скочиха с 53%! Ама било заради Путин и войната.. Та Зеленски и подръжниците му, ни ебаха на нас мамата не на руснаците. Тях китайците ще ги прецакат , ама до тогава ще го ядем яко намазан!

Горките сме ние, а не той. Явно има много по толкова, че да ги подхвърля с лека ръка. А ние го съжаляваме....

капут “бизнесмен” щом е хвърлил с лекота 1 млн. в канавката, значи има най-малко още 10 млн. които е откраднал от нас. Да мре!

Интересно ще е като излезе името да видим кой е толкова наивен и в какъв бизнес е. Някое добро другарче го е подучило и прецакало. А от теб въшльо няма как и 2 лева да се вземат. Ще ти се прецака перисталктиката от тая злоба.

Тя кака Ружа и оня щатски келеш от такива спецове като тебе направиха яко кеш.. А ние знаем в какво да инвестираме.. Не ни мисли!

Колко ли малки рибки(български) той е измамил за да си помисли,че е хищник??? Явно никак не е ходил в часовете по човек и природа-там има урок,че всичко е хранителна верига:))))И в бизнеса е така,оказал се е голям шаран,а се е имал за акула:))))

Купуване на крипто валута, не е инвестиция. Когато са му обещавали печалба на тоя бизнесмен, той задал ли си е въпроса, от къде ще дойдат тия пари. Това да не ти е Кока Кола, която продава 1милион бутилки всеки ден. Получил си е това което заслужава.

Че крипто валутите са шарлатанство няма съмнение, но в случая е без значение. Може и в зелен боб да е мислел, че инвестира - просто са му прибрали парите и са бегали.

биберонки за 1 милион колко щеше да му правят...луди хора......

За тоя са дребни пари, явно. Има още много, рискувал, а види, може пък да спечели.

Хитрата сврака с двата крака.

Лакомията, лакомията сър! Намерил лесни пари и решил да направи още лесни пари, а направил глупост!

Яж бахура баламурник

Бизнесмен? Тоя няма акъл да изкара толкова пари с труд. Немъчени кинти...

Това не са изкарани пари с труд,или не е плащал достойни заплати на робите му.Даже му е малко.Но нашите робовладетели са алчни и ненаситни

Малоумник с един милион лева за инвестиция в крипто? Only in Bulgaria, LOL

Да имаш 1 млн., които ще ти стигнат за няколко охолни живота. И от алчност да станеш жертва на измамници. Сега ще приключи живота си като клошар ровейки кофите за смет.

Може да има много милиони инвестирани в недвижими имоти и това да е малка част от това което има.

Да ги беше дал на Ружа или на Нексо.

Искал е да седне на световната покер-каса и е седнал на дедовия. Ще го боли малко гъза и толкова...

Не мога да си обясня как толкова глупав и наивен човек, може да спечели 1 милион лева

ми купил е две ябълки, измил ги е, и ги е продал! с парите купил четири ябълки, измил ги е, и ги е продал с парите купил ...... а после ....... и след една година баба му умрела и и е продал трите апартамента, нивите, горите и накитите

Хаюреса ми! Обаче се чудя на последък - според вас кой купува нивите още? Че ипотечните "читави "имотчета в изстрадалата ни София вървят и на тия цени бая бързичко, а то май ниви не останаха, а баби хептен

На принципа проба-грешка. 10 окей проби за по 100 000 и една грешка за 1 000 000.

Тоя не е жертва , а сребролюбец . Намерил си е лекарството .

света ще свърши, баламите няма да се свършат! сега вместо да търсите кой го е ошушкал, потърсете от дека има тия пари които се е опитал да скрие, и платил ли е данъци за тях!

Навсякъде по света човек, който е милионер е умен, само в България богат човек е глупак, на който партията му е дала куфарче. Е - накрая най-после започна и тука да се изчиства и глупаците да са бедни, а богатите - умни. За да продължи процеса трябва партии като Герб, Бсп да нямат власт. ДПС - може - там една шепа умни хора и сега контролират тълпи от глупави. Но дойдат ли пак герб или бсп - считайте, че пак глупавия ще яха умния у нас - мечта за някои.

Хе,хе като ни управляваха ,,образовани,,за девет дни ,девет милиарда потънаха.Та помисли кой е прав.

Нещо не ми се вярва, чак пък толко заблуден милионер да съществува, иначе добре е хванал момента, аз купих за 20к евро преди 2ри януяри и сега съм 15к плюс. Толкова ли му е била трудно да си направи регистция в Binance или Coinbase

Я да ни кажеш как ги изкара тия 15к? Да не се е променил нещо курса?

Ми от бул ръна 2021, имам и още но не ми се рускуваше много и съжалявам сега ама това е положението...

и преди 2 януари, и на 2 януари, и след 2 януари еврото все чини едно и също! а ти не 20к, ами 200 лева в джоба си нямал нивга

Усилени е Стилян шишков .алчна свиня която рекламираше нексо но му го върнаха сега.щаваше ги да прави реклама на ПП ама сега те иязоха по хитри и му гепиха парите.а иначе измамника от спортал е прост гей преди това и юлиян Цолов му гу нататръзи.хак да му е.

Бай Тошо беше казал на времето, ти като немаш Пари не мое да решаваш бе!Ето Путин,както и Хитлер навремето също със Пари и оръжие може да си позволи война,да убива,разрушава,завладява и назначава политици на по слабите народи!За Парите рок балади и песни се пеят,а и никой човек не може да устои на моща и количеството Пари!Парите и печалбите от Пари успокояват мъжът и жената!

ДОКАТО ИМА БЪЛЪЦИ,ЩЕ ИМА И ТАРИКАТИ!!!

От където дошло,там - отишло.

От където дошло,там отишло.

Така е, като не си държат парите в кюлчета злато, пачки (от по 500 евро) и чували - най-добре до главата на нощното шкафче и задължително с пистолет - както подавана на всеки почтен бизнесмен и човек! Хубавото в случая е, че загубата не е толкова голяма - за една къща в Барселона дори не стига, така да го кажем:)

Българските “бизнесмени” - визирам най-вече тези, назначените, измислените, вкл. тези, направили пари с измами, кражби, престъпления, корупция, изнудване … е време да разберат, че те не са най-хитрите и най-големите измамници в света, особено в новите области и технологии, вкл. при криптовалутите.

Човек, изкарал един милион лева, знае какво да прави с тях, не го мислете. Нали се сещате, че отиват в графата "Несъбираеми вземания" и никой не го пита къде са? Дори и да им лати данък печалба, пак има оправдание, че са изчезнали. Няма за работници, утре и фирмата като фалира..абе такива счетоводни врътки са, че ум да ти зайде

Е,лаком бил човека,ами то и мама на тате без пари също не дава!Като Тате няма пари, веднага мама ще си намери или ще я намери бизнесмен със Пари!Лили Иванова пееше,не всичко е Пари приятелю,не всичко е Пари,но пее за Пари!

Блазе му! Вместо очакваната "сериозна печалба"- тотална загуба. Да вземе да си налее една стомна вода пред Банята. Поне е студена..

Ми те криптовалутите логично е да са "крипто" - никой не ги е виждал, нито чувал, нито може да ти помогне, ако ги изгубиш.

Бах го у бизнесмена. Не знае ли , че при банков превод нямаш никаква защита, ако нямаш проформа/фактура. Банката не ти е длъжна по никакъв начин, че са те измамили през нея. С картите работата вече е друга, защитата варира в зависимост типа,като американ експрес са най големи главорези в ущърб на продавача и в интерес на картодържателя.

Бизнесмена не се е регистрирал в крипто платформа,давал е парите на измамници. Не са виновни крипто платформите ,балъка е дал парите доброволно на мошениците.

Разликата е само в мащабите - платформата FTX "фалира" миналия месец и чопна 10 милиалда от балъците, в случая "едноличните търговци" вероятно са ограбили само няколко десетки милиони от такива като нашия.

Имал бол пари, платил.

Този човек да го разследват как е спечелил първия си милион. А и впоследствие как е увеличавал състоянието си. Защото е повече от глупащина да вкараш 250000 в нищо и без никакъв контрол. Може би е някой богат наследник . Иначе обяснение няма.

Тоя вече се е виждал милЯрдер.

Имал-дал…… що не излъжат чичо от село….. от където дошли-там и отишли в доста случаи….

От лакомия е . Може да има и простотия .

И двете са

О,горкия кат неплащаше на бачкаторите и праеше гуша добре сега плаче има една приказка кат са радваш на черна п.ч.ца така щъ траеш на х.. ръбат