17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато персонала е ваксиниран100 ‰ ТОВА ЩЕ ПРИВЛИЧА ТУРИСТИТЕ ОСОБЕНО АКО СА ЧУЖДЕНЦИ. А БЪЛГАРСКИТЕ ТУРИСТИ НЕКА СЕ БУТАТ В ГЪРЦИЯ 3ЧАСА ПЪТ 5 ЧАСА НА ГРАНИЦАТА И АКО ПОЛУЧИ И НЯКОЙ АКТ ПОЧИВКАТА Е ПРОВАЛЕНА.

Бойкот на всички хотели, които дискриминират служителите си на ваксинационен принцип и ги третират като добитък. Предлагам да се съсздаде своеобразна стена на срама, в социалните мрежи и да се публикуват публично имената на хотелите, които лепят такива стикери, за да бъдат бойкотирани. Този стикер за мен означава едно - че работодателят притиска НЕЗАКОННО и под масата служителите за ваксинация, защото който не е ваксиниран, няма да бъде взет на работа и съответно няма да има и този стикер в хотела, ако не са притиснати всички да се ваксинират и дори един служител се е отказал. Казвам "незаконно и под масата", защото това изискване категорично не е издържано, според нашето законодателство и няма как да фигурира в обявите за работа. Работодател няма парво да изисква медицинска информация от своите служители, нито да ги задължа да се ваксинират с незадължителни, експериментални при това, ваксини. Остава само незаконната, неморалната и престъпната практика на извиване на ръце под масата. Всички интервюта за работа и телефонни обаждания, където работодателите притискат за ваксини, трябва да се записват от кандидатите за работа и да се споделят в пебличното пространство, макар и това да запишеш някой без знанието му, че разговорът се записва, само по себе си също да не е законно.

Колко си жалък и пословично тъп ! Дано се заразиш с КОВИД !

Така ли кълняща циганко? Ето такива сте ви психопатите, ковидари. Показахте си лицето. Ами ако вече съм го прекарал? Много хора са го преболедували и нищо им няма. Голяма клетва, голямо нещо, голяма простотия и злоба у зомбитата с намордниците и ваксините!

Какъв бойкот, ти не знаеш ли че в Гърция персонала на хотели и заведения са ваксинирани.!!

И да им фалират скапаните хотели дано, че да потънат собствениците в дългове. А персонала ще си намери друг хотел, където да работи, този път - неваксиниран, след като циркът премине и видят, че номера с фашизма няма да го бъде.

Това , че си ваксиниран въобще не предпазва хората наоколо.Спокойно можеш да ги заразиш.Ваксинацията пази евентуално само теб самия.

Защо не споменават за преболедувалите и с антитела лица? Те с по-малък имунтет ли са, та сега ваксинирани, само тях ли признават, другите не се броят така ли?

Щом аз не съм ваксинирана и нямам намерение да направя скоро, с какви очи да го изисквам от персонала на даден хотел, заведение и др.

Който иска да слага стикери ако ще на челото. Все ми е тая. Който иска да ги взима под внимание, който иска - не. Един стикер нищо не значи.

Аз искам такъв стикер "100% ваксиниран персонал в училище/детска градина/университет/". Ще го получа ли? Защо е това взиране в персонала на най-подтрадалия отрасъл? Това е тотална дискриминация!

никога нема да отседнем в такъв хотел! Означава, че персонала е биотор и нищо повече. без собствено мнение, без мисъл, без гордос и достойнство.

нямаш пари да се усмихнеш, па заговорил за гордос(Т)

гордоста е онази част от гръбнака, която държи главата изправена. къде виде пари тука?

Ти дори за биотор не ставаш ! Дръглив боклук !

Естествено че е задължително да е ваксиниран целия персонал в хотели, магазини, болници, бензиностанции, летища и всички които работят с десетки хора на ден.

НЕ

За да избият гостите си. Вие сте малоумник

Сложете стикери да знам къде да НЕ ми стъпва крака.

НЕ, НЕ ТРЯБВА.

След миналогодишната консултация със сексолог да махам ли капута от лани!?!

Защо не им сложите стикери за платени данъци, осигуровки, колко пъти е ходил на зъболекар, дори и информация колко пъти си е измил зъбите конкретният служител , мисля че е равнопоставено на стикера за ваксинация да знаем и горните неща :)

Незабавно да се въведе задължителното носене на начурници и КПП-та. На тях да проверяват за начурници. Задължителен секс само с начурници. За бременните глоба и затвор.

Нацистите навремето са слагали стикери под формата на зврзда на евреите. Сега ще са под формата на паспорт, стикери за заведения, ще се появят и за коли и какво ли още не. Сериозна дискриминация и разделение. Някои от нас все още си спомняне, че преди година време имаше едно заболяване наречено грип. Два пъти в годината ни тормозеше. Зимния най-вече. За него ще има ли стикер?

Иначе говедото шеф на доброволно ваксиниралия се персонал трябва да лепне и декларация че поема пълна отговорност финансова и медицинска за всеки един свой ВАКСИНИРАН служител, в лучай на странична реакция от ваксината.

Ваксина срещу мутиращ вирус не е възможно да има. Ясно е какви гадости има във ваксините. С какво ще ми помогне ДНК от детски ембрион. Или ДНК от шимпанзе. Защо компаниите не поемат отговорност за страничните ефекти. Има десетки щамове ,а ваксините не защитават срещу тях, затова и не се поема гаранция.

Доколкото се знае: Ваксинираните също разнасят вируса!

Мъж и жена съпрузи умряха след поставяне на втората доза. В Асеновград млад човек на 31 умира внезапно на улицата ,също ваксиниран. Има други стотици случаи в България на починали след втората доза.

Ваксиниран, неваксиниран,със скафандър пак пренася вируса. Ваксиниран пак умира от Ковид. Даже в пъти по-лесно. Защото организма му синтезира вируса 24/7 до края на живота. При слаба имунна система ваксинирания умира.

Вече не е модерно да си здрав! Трябва или да си болен, или ваксиниран, или...на.бан... АМАН!

Ако имах заведение, щях да сложа табела; заведение свободно от ковид тъпотии. Кога ли някой ще се сети и ще избие рибата. Място където е забранено да се говори за ковид, място където никой не се вълнува дали сте ваксикиран, ако не сте даже по-добре, място където персонала не е ваксиниран и няма да бъде. Ще пожъне фурор

Трябва и нашивка на дрехите, като на евреите през ВСВ. На нея да пише "Ваксиниран Идиот".

Направо по един баркод на челото, да може да се проверява сертификата.

А жълти значки кога?!

Еййй, съвсем изтрещяхте!

Сложат ли такъв стикер със сигурност НЯМА да отседна в този хотел (или заведение). Няма да толерирам места, където изнудват персонала да се ваксинира против волята си!

Също. Даже при резервация, ще попитам задължавате ли вашия персонал да се ваксинира и ако отговора е да, ще избера друг хотел.

Стикер "Коректна фирма" Стикер "Ваксиниран персонал" Стикер "Приветлив персонал" Стикер "Само прясна храна" Стикер "Ежедневно почистване" Стикери да искаш...

Тва само алчни ''житни бегачи ''-Добричли собственици на хотели в ЗАПАДАЩИЯ к-кс АЛБЕНА могат да направят такава глупост Ида ваксинират и да не ваксинират НИКОЙ НЯМА да доде в смешния им курорт където температурата на морската вода е 15 градуса в момента и НЯМАникакви атракции и забавления за млади хора