Коментари - Стево Пендаровски: ЕС наказва Балканите чрез Македония и Албания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Срамно е това отношение на 3 държавни ръководителя към Македония и Албания. Очевидно е, след като Европейският парламент прима резолюция, в която подчертава, че Албания и Северна Македония отговарят на изискванията за започване на преговори, че тримата политици, които спряха процеса в ЕК, са извън общото мнение на ЕС. Аз не съм съгласен мнозинството да не може да налага политиката си. Френският президент не може да казва, ами аз така пък реших, не ме интересува мнозинството какво мисли... Тъпо е някак си. и жалко. И срамно, че желаната от мнозинството политика на ЕС не може да се осъществи заради няколко индивидуални мнения на малцина с власт. Аз помня също и унизително държане на няколко политици от Франция, Холандия и Англия към България по време на нашият процес на пресъединяване. И ми изгаряше сърцето от болка заради тази несправедливост и обида. Сега е същото и към Македония.

Покойният вече Юлиян Вучков казваше, че в Северна Македония академиците били повече от населението на страната. Та един такъв академик като го попитали, кога все пак е създадена държавата Македония, той отговорил че тя е създадена още преди да се появи първият човек и за това няма запазени никакви документи.

И каква се оказа накрая цялата работа ? Правителството на Борисов обслужва интересите на Сърбия в ущърб на България. Чрез ветото си за ЕС над Р. С. Македония Макрон възражда антибългарската политическа ос "Белград-Атина-Москва" и предава Р. С.Македония отново под контрола на Белград, а правителството ни помага в ущърб на Украйна, като осигурява Сърбия през наша територия с руска газ.

Дреме им на ЕС за Северна Македония! Тея измислени северни македонци май се мислят за гиляма работа ?!?!?!?! Севрна Македония е 30% албанци 30% българи и 30% сбирщайн - цигани, турци, сърби и т.н.

Пак добре е че наказват само Балканите. Щото можеше да каже, че наказват и Луната. Луно, Луно, земьо македонска...

Стево, Стево, пардон Стефане. ЕС не се интересува въобще къде са Балканите. Признава само Гърция и то по политически причини. Там помага, а на другите е баячка.

Създаването на Албания не е било предвидено. Според договорките между съюзниците ни и нас е трябвало да бъде даден излаз на адриатическо море на Сърбия т.е. северна Албания и южна следователно за Гърция, НО великите сили казват "не, тук ще бъде друга държава" и сърбите като компенсация заявяват желание за излаз на Охридското езеро... а "нашият" прост Фердинанд вместо да си лежи да се радва на България от Одрин до ехеее цялото беломорие.... той решава просто така да хвърли изтощените българи в нова война... и после пак през 14-та година... между другото заради Фердинанд ние се хвърляме на Цариград вместо да сключим съкрушителен договор с турците, предлагали са ни дори Дарданелите! Митове или не ние отказваме и губим стратегически битки и се задоволяваме с Одрин... и много повече жертви.

Така,като гледам,до месец май само с тези макета ще ни занимават. И защо ЕС да наказва Балканите? Щото така ви е по-удобно,да са всички в кюпа. И какво се е закахърил този за Косово? Да си гледа македонските албанци, че май множко станаха.

Не ви наказва, а ви освобождава от евентуалното иго. На ЕС - само от себе си ви освобжождава.

абе ти човек на мафията ли си ….щото само те са заплашени от ЕС игото...щото няма да могат да експолатират на воля местното население , и да се гаврят

"Заедно с нашите приятели отвъд океана, трябва да се придвижи към финализиране процеса на международно легитимиране на Косово." Тези приятели, конкретно говедаритe, откраднаха Косово от Сърбия, и сега тряба ли да се легитимира това кражба?

Наказаение е за вас сръбски яничари такива. За нас е добре дошло че Макрон не ви пуска. Иначе Бойко щеше да прецака работата и да бъде поредния български политик - предател.

А на мен майка ми се праска със сифилитични негри. Затова мозъкот ми се разпада,

Само един боклук може да напише такова нещо. Ти си изрод който не заслужава да живее

Ми да се присъединят към някоя групичка мигранти и така ще влязат в Европа.

Рéви Стéво, рéви курво албанска!!!

За протокола Стево не е Албанска а Сръбска к-ва!

Абсолютно не отговарят. Какво значи управляващата паретия да е за ЕС а опозицията да не е.много са далече и не им е времето.

Този очилатият що не върви да ляга на една манта!!!

От какъв зор наказание за Балканите? Не найазание, а решение, взето на базата на обективна оценка а постигнатото от тях. Слава богу, има 3 страни в ЕС, които мислят с главите си.

PEYTSCH

Ислям, ислям...Голям салам за ЕС...Нре щеме оти сме веге...

_stankow

Не е наказание, а предизвестен ход. Приемат ги в НАТО, трупват им базите и дотам !

:)Албания отдавна е приета в НАТО ….стига сте поватряли приказките на разни полуидиоти от рода на Иво Христов който говори умно само ако перефразира думите на прочетени някъде , казани от някой друг …. Плагиат Стефчовци

Много глупав "президент". Той и предният им Георге Иванов беше "уникат". Той се изцепи насред Москва, че античните македонсци на Александър Македонски са говорили на руски. Обаче тоя сега освен, че плеще глупости с повод и без повод, няма и чувство за ситуация.

Мозъците ви , фалшивата история и сърбоманите ви пречат , а не други ,но се правят на ударени, много ви здраве .Да си стоят там и да правят свободни съчинения....

Това наказание е твърде малко. Освен това, този човек с големите претенции и изхвърления да не си живее с илюзиите, че там, в Управата на Европейския Съюз не знаят нищо за тяхната грандомания и клеветнически нападки и изопачаването на историческите факти, по отношение на най-добронамерените си съседи. ТЕ ВСИЧКО ЗНАЯТ И ВСИЧКО ПРЕТЕГЛЯТ МНОГО ТОЧНО. Това, да се вразумят и тогава да драпат, несториха нашите държавни ръководители. Но това направиха далновидните европейски държавни мъже, което им прави чест.

Когато политици ала Плюнкалиев почнат да се правят на президенти отиде та се не видя.

Референдум за пресъединяване към майка България и въпроса е решен.

С майка България скъсват по милион българи на десетилетие , ти бълнуваш , че има такива дебили да се присъединяват . Уверявам те , че такива идиоти няма и в Африка , дори скъсан бежанец не е толкова тъп, само окаян мужик е толкова изпаднал, че да се засели тук.

Тъпичък си и не вдяваш.Това е най-бързият и лесен начин братята да попаднат в ЕС

Ще изберат Сърбия.

Стево Пендаровски: ЕС наказва Балканите чрез Македония и Албания - една измислена държава и една агресивна - само са за ЕС за да го затрият по-бързо !

Северна Македония....Корупцията е в расцвета си. Албания 20 Фамилии управляват.....Колумбия на Европа. В момента когато БГ и Румъния влязаха в ЕС съюза се обезцени и се разбра,че не еднаквите ценности не свързват ами станахме колонии на Запада!!

Най-напред да решат какво искат. Да бъдат нормална или поделение на коминтерна държава.

Йеее, доцентът от "Американ колидж" иска да си осребри доверието...

Чудя се държавата Северна Македония как ще се казва следващото поколение, когато албанците станат мнозинство? Дали пък еднаквият език, който говорим, не подсказва какви в действително са те. И едно малко примерче. Седим на маса в университета в Цинцинати аз, Павел от Скопие, девойка от Босна и Спирос Ставрос, уж грък, но в действително се казва Спиро Ставрев. И разговаряме на един език. След това колега американец ме пита, като сме от различни държави, защо разговаряме на един език. Аз му отговарям, по същата причина, по която вие говорите един език с англичаните. Приятен ден.

Защо продължавате да ни натрапвате Фандъкова с това видео под всяка статия. Нали в денят за размисъл са забранени агитациите и пропагандата.

Е какво квичат толкова за ЕС. Нали ще си останат в лагера на Путин и ще благоденстват както в Русия. :) За какво им е тоя ЕС, да се пишат в БРИКС :)