Стефан Янев: Войната може да ескалира до непредвидими граници

От партия „Български възход“ са категорични, че България не трябва да признава резултатите от референдума в Донецк, Луганск, Херсон и Запорожие, защото те се провеждат в условия на окупация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И в България изборите ще се проведат в условие на окупация. Не се знае колко хиляди чужди войници са окупирали в момента страната ни а и денонощно летят чужди самолети в небето ни. Изборите в страната ни трябва да се отложат до напускатето на чуждите войски.

Стефчо, а нещо да кажеш за Косово.

Ами нека ''миролюбците'' да продължават да пълнят Украйна с оръжия платени от джобовете на хората които никой не ги пита а после пак Русия ще да ви е ''виновна'' че ие защитава суверинитета, защитава населението си, защитава националността си и няма да превие гръб пред агресорите на света. След такива плямпания непрестанно не се чудете защо хората са отвратени от политиканите и не се хабят да ги ''официализират'' ходейки на ''избори'' при липса на достойни за избиране.

Имат оръжия - пълнят! Това проблем ли ти е? Нали и Русия има оръжия? Тя не може ли също да "пълни"? Тези, които плащат за оръжията от джобовете си не виждам да имат нещо против. И да те попитам - Къде по света няма руско население, та да знам че Русия няма намерения да го "защитава"??? Понеже случайно съм бил в САЩ, там най-многоброен малцинствен етнос след китайците са руснаците! Имат си собствени, руски църкви, руски магазини и всичко! Много по-често по улиците на Вашингтон съм срещал руснаци, отколкото в София! Путин и тях ли смята да ги "защитава"???

праща обикновения руснак да умира на фронта.Зашо Путин не грабне Калашника и той да ходи на фронта?

Путин обяви мобилизация на 300 000 и 300 000 напуснаха границите на Русия, явно ще нападат в гръб!

аха, и Янев се оказа "повей ветре"

dure komunarsko

Както стана ясно , че е със Стефан софиянски ... Пиши го бегал

И от кога този говори за война??? Лицемер!!! Кой води дипломация с убийци и терористи!!! Айде настрана от парламента другарю!!!

този фатмак е препил снощи

"Ние сме за нови ядрени мощности" То и ядреното оръжие е ядрена мощност . Генералът да не иска да се превъоръжаваме като северна корея.

Имам двама приятели с бащи - бивши военни, и смело мога да кажа, че военните са сбъркани генерално в главата!Говоря за военнис с повече от 30 - 35 г. вътре в системата!Нещо им става и почва да ги пере сачмата.както са тихи и кротки и изведнъж ги хапе кучето и откачат!Много непредсказуеми и ментални...Добре че синовете им станаха хора ВЪПРЕКИ тях...

Нали това не е война, прокси? Също и на теб не трябва да се вярва на думи казани в предизборна кампания

Нали не беше война бе, галош???!!!

изказаното мнение на един китайски експерт, д-р на науките, тук у нас в едно интервю и на чист български език - каза, човекът, че може колхозниците да имат повече територия от тях, но са де факто икономическо джудже пред Китай, и сме склонни да подкрепим такава теза. Може да ги хулим и да им се подиграваме за бързата реакция и заливането на световните пазари с ментета, но това им помогна да дръпнат напред. Ментетата стават все по-малко, а мощта им расте. Пък и нали знаете, бая хора са, за тях 3-4 милионен град си е направо нещо като наша Монтана или Нова Загора.Училище с няколкохиляди деца и паралелки от по 40-50 човека си е направо малко. Сътресаващи мащаби! За коли, пътища и оборот да не говорим. Не случайно масковското сатрапче на токчета ги ухажва, кътка и се опитва да им пробута нереализираната на запад стока от дисагите.....

голям си разбирач. Кажи ни нещо, което не знаем.

Дори едно изречение не мже да формулира! Как изпобщо е стигнал до идеята, че има потенциал да става министър! Гнусна паплач с щения за власт!

Неутралитет не е спасил никой от война. - Финландия беше неутрална. СССР я нападна. - Полша беше неутрална. СССР я няпадна. - Иран беше неутрален. СССР го нападна. - Дори България беше неутрална спрямо СССР и въпреки това СССР я нападна. От война може да те спаси само единствено силен военен съюзник

Аман от дрънкащи на глупости и грамофонни плочи. Отворковци без образование.

Абе чефо, нали разправяше, че няма война и за това тъпото те изрита от правителството. Много бързо забравяш, ама то е така под фурашките винаги няма нищо.

Да дели "сеното на двете магарета направо на три", за да има какво да яде и той през зимата...

Открил е топлата вода. С путинова Русия преговори не могат да се водят.

Тъкмо обратното е казал!

Агресор не е Путин, а съвкупният запад, начело със САЩ и Гейропа, Украйна е само нещастен инструмент. И за този няма да гласуваме.

Така така, прав си кривчо. Украйна нападна рассия и горкия путя сега трабва да се "защитава" с мобилизация.

Хора никога не избирайте военни ...те са много ограничени типове.

Нали нямаше война бе, пробит диван?! Български отход - поредните проксита като Белата Златка, Копейкин и Ко.

Утайката подчовешка лайнев трябва да бъде набит на колби запален докато мърда.. такъв изрод такъв боклук може само в бг да се пръкне ..и в раSSия де

Укропитек!

Но не всеки е готов да работи с теб. Ти не отстояваш българския интерес.

Бягай да си играеш с президента, че според вас войната щеше да свърши за три дни до неделя

Ааа, не беше война, а специална операция. Затваряха си очите нашите "генерали" ама путя им ги отвори със зор.

Опа, има ли война?

Стефан Янев,във Варна имате един член Александра Власева,която е крадла и много нагла измамничка!!! Подбирайте си нормални хора,ако милеете за България,но знам,че и вас не ви е грижа-важното е да има процент гласове и мангизи...манги да се трупат! Поредните измамници!!!

Нали беше акция, а не война, бе тиквеник, с ръждясал комунистически мозък

Стефан Янев може да е тъп шапкар, но прави разлика между война и военна операция. А вие се молете тая простотия наистина да не прерастне във война защото тогава ще видите кон боб яде ли и ще разберете разликата по трудния начин. И стефан Янев е поредното доказателство че от българското правителсвто нищо не зависи - изказа собствено мнение различно от партийната линия на Брюксел и спря да е министър.

на американските гъзолизачи и едропейските подгъзурници не им ли е ясно, че Путин пет пари не дава за тях, Русия има ресурсите и оръжията с които да ги защитава, а западните хиени ще обикалят страхливо докато не изпукат от глад

фактите покаазват че мурзилките винаги когато почнат да се дръвчат края е ясен ...изпоукват от глад ....

ЕС да подклажда ли конфликта с оръжие или не . Непризнаването на референдума няма да спре войната .Не разбрах ние кокво ще направим за потушаването на конфликта.Действията на Русия са отговор на нашите.

В 60 минути дори Батурин се отметна и направи на гъз Скабеева ...каза че РФ-та няма заради взет от ВСУ насело място в Херсон или Запорожие НЯМА да нанесе ядрен удар >Амерканците са заплашили джуджето че ще унищожат за 1-2 часа с конвенкцинално оръжие ЧВФ и след това за два дена цялата рашиска групировка в Украина дори без да влизат с войска .И Путлер поискал куфарчето ама не ядреното ,а онова с лайната .

Стефан Кой... Виж ако кажете г-н Зелен Серификат натовкса подлога иди доди... Български Изход в канала... 1% са им много

Ху дъ хел ис Стефан Янев?

Дъс ис гъс...

На 60 минути при рашиската кучка Скабеева двама специалисти Бужински и Ходоренок направиха на пух и прах цялата птлерска доктрина за ядрено сдържане всички путлерски заплахи за ядрен удар го изобличиха само като мафиотски шантажа .ГОСПОД ДА УБИЕ ПУТЛЕР И ВСИЧКИ РАШИСТИ !!!!

Не беше ли това мекотело заявило публично, в качеството си на министър, че няма война, а специална операция?! Цял живот на генералска заплата, прозорливост нулева, а на стари години научил, че войната можела да ескалира до непредвидими граници! Ашколсун, народа никога не би се сетил без своя пълководец. Но инак тарикатски очила е намъкнал, така изглежда като келнер в обедна почивка.

след една седмица никой няма да го помни

Как война?Специална операция нали беше?и голямо откритие направи.

Ааа, риторичен въпрос

Къв козяк, тая о.трепка е тъпо п.утлерастче като теб

Отивай да преговаряш с Путин за мир и да се изтегли от Украйна, а не се прави на интересен.

С този човек трябва да се занимава ДАНС. Той е част от хибридната война на Русия в България...

ама по-тъп от оригинала.Много тъп горкия, нарежда се до Кирчо и Слави.Боко е недостижим естествено.

А българският "РЕФЕРЕНДУМ" през 1946 г. не беше ли също "в условия на окупация" ?

Вярно, не ми беше хрумвало

Не плашете хората бе !

Eлементарна математика може да покаже, колко може да "ескалира" тая война. Това ми бил генерал - фатмак.

Много му влияние на този евреина.

Този Янев нсй-добре да го вкарват в затвора за национално предателство заедно с беловласия циганин и да се приключва!

Само ДПС е във възход уви.

marketor

тоя е едно мюре жалко да отвлича вниманието и гласове от Възраждане. листите са му пълни с всякакви ренегати - ИЗМЕТ. Далече под чертата е , но все пак нанася вреди, както всички креатури на др.Радев - евро-атлантика

Не така, ами онака. Както и да е, щом хората искат да гласуват за Продължаваме Парада... И тоя почва да ми изглеюда добре

Поредната путинска подметка. Всичките са еднакви - въртят, сучат и пак си защитават Господаря