Стефан Янев: След 2006 г. не е имало случай на повече от 2500 американски войници у нас

Ремонтът на пистата на авиобазата "Граф Игнатиево" за приемане на новите изтребители F-16 започва през лятото

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

по снимката, явно на дир.бг им доставя удоволствие непрекъснато да показват героите на Доньо ДонеВ.

А чий го дирят 2500 американски хрантутници у нас? През страшния зъл социализъм, нямаше НИКАКВИ руски войници у нас.

"В България има 206 американски военни", обяви военният министър Стефан Янев по време на парламентарния контрол." В момента са 206, утре не се знае.

От кого да се учим, освен от най-добрите, от руснаците ли, които са вековен враг на България? Още трябват, французи, англичани, италианци.

"На въпрос от ГЕРБ, Янев посочи още, че  в средата на годината трябва да започне ремонтът на пистата на авиобаза „Граф Игнатиево“.  Инфраструктурата трябва да бъде готова за приемането на новите самолети Ф-16.  За ремонта в проекта за бюджет за тази година са отделени 180 милиона лева." Ястребът Бойко плати АВАНСОВО и НАКУП 2.2 МЛРД. лв. за ЧЕРТЕЖИТЕ. И се Хвалеше колко ЕВТИНИ били. Президентът Радев ПРЕДУПРЕДИ, че ПАКЕТЪТ е ОРЯЗАН. И че само ИНФРАСТРУКТУРАТА за ЧЕРТЕЖИТЕ ще коства още 1 МЛРД. лв. на бюджета...

Глупи! И след като само инфраструктурата щяла да струва 1 милиард, тогава как самолети за 2 милиарда били скъпи?

Стефчо, напъди и тия... Остави 50 американски военни, за кумова срама !

Забрави да каже, че преди 1990 година у нас не е имало повече от 0 (нула) чужди войници. Къде ви е свободата сега с 2600 чужди войници? Ами това са адски много чужди войници в България, независимо от коя държава са! Как преди 1989 година можеше да сме във Вършавския договор и да няма нито един чужд войник у нас, а сега след 2004 като сме в НАТО трябва на всяка цена да сме окупирани с 2600 чужди войници.

Ako letobroeneto zapochva ot 1990.

явно 1990 ти е стува бая отдавна, щото простата аритметика не ти е силата.

Абе намерете му някаква работа на този фелдфебел Янев. Кто пенсионер може да работи като пазач и охрана в някоя фирма . Той абсолютно се е оплел, като петел в кълчища и не знае ,къде е .......

ние на теб търсим работа, защото троленето не ти е силата - много си личи, че спуснати от козяк коментари слагаш.

е била руската! Това е записано в санстефанския договор и за това крият оригинала. Това е записано и с нахлуването на руснаците през 1944г.

Да ама по Сан Стефанският договор няма държава България... тъй че тогава руснаците окупират част от Отоманската Империя, то и затова няма нищо за криене. След Първата световна война окупацията се извършава от Френските колониални войски, а 44-а ни окупират и днешните ни Съюзниците, с които България подписва примирие на 28.10.1944г, а контрола на окупацията и спазване на финансовите клаузи на примирието се извършава от Съюзна Контролна Комисия в която влизат английски и американски военни мисии.

Мдаа. И аз се чудя защо през 1877-78 Русия въобще се мори ида праща войска на Балканите. Боят на Шипка можеше да се води дистанционно във виртуалната реалност, или пък въобще да не се случва. И днес нямаше да има и помен от нашето предателско племе в 90-милионна турция.

Редовните полкове са били с гарнизон в ПОЛТАВА! ДНЕШНА УКРАЙНА! ПОНЯЛ?

Градът край който Петър I разбива шведите... и я заселва с руски казаци, за нея ли говориш-)

Неграмотна ливадо! България е освободена от руския ЦАР! Фамилията на руските царе по-късно е ликвидирана от руските комунисти! Ти си освободен от руските царе, а се кланяш на руските комунисти, убили освободителите ти!

Немислимо е да бъдем едновременно еропейска държава и слуги на русия, нездравословно е и аморално да седим на два стола и да търсим авантата от ЕС и русия, като селски курви, които се подлагат на всекиго срещу заплащане. Управляват ни тъпи селски тарикати без чест и морал.

Един офицер от "Варшавския договор", възпитаван в безусловна любов и преданост към Русия, не е способен да бъде военен министър в НАТО-вска държава в 21 век. Или пък президент! Проумейте го това

Номерът е че сега възпитават военните във Вярност към НАТО... а тогава ни възпитаваха в любов към Родината.

В посмото с оставката си товарищ Степан Яневич трябва да напише: "Подавам оставка, понеже не съм способен да си представа в нашата любима 16-та руска губерния да се стационират съюжнически американски подразделения с единствена цел, да служат като предупреждение, че не бива да се предприемат враждебни действия срещу 16-та руска губерния"

Ти остави колко били не знам си чии войници, ами разкажи с думи прости защо 1989г. бяхме 9 000 000, а сега сме има-няма 6 000 000?? Мерси.

Сбъркал си адреса на запитването.

Ясна е вече стратегията на англо-скасонците как да накарат руските войски да навлязат в укЛАЙНА! Доброволните фашистки формирования ще използват химическо оръжие в Домбас и руснаците ще се втурнат да спасяват своите съграждани а Вашингтон ще ги обвини, че са нахлули в укЛАЙНА.

Пингвинчо отново се изАкал през мордата мръсна!!! Дупи се на руските другарЕ, скоро може и да родиш, Та Ева в тъпото фатмашко ла.йно!!! КАк пък все такива безродници ви избра тоя про3т народ,пардон-стадо?!?!

Послушко Янев, каква е тази комсомолска жар с която ни убеждаваш. че в БГ не трябвало да има натовски войски? Колко рубли ти плати другарката Мутрафонова? За колко продаде България?

Навалицата от руски подлоги у нас се обяснява с мъкненето на руски курветини от комунягите у нас, които народиха руски копелдаци, както и от терористите-комунисти, обучавани в Руската Империя на Злото. Тази пасмина трябва да бъде напъдена от страната ни.

И какво точно прави чужда армия от 2500 бойци в България?! Гарантира за подчинението и слугинажи на българските власти ли? За да е сигурно че ще са верни кученца и ще лаят по команда ли?!

Гарантират ти, че войниците на Ердоган няма да направят на майка ти, как ати, леля ти и баба ти задниците на лейки!!!! Тъ.Пак, смучеш ли руски чурки?????

Че то НАТО спря ли Турция когато изби сума ти и гръцки рибари когато се сбиха през 1996-а?!

Искахте Нато,ето ви Нато,искахте Е.С ето ви Е.С,искахте свободен пазар на Тока,ео ви свободен пазар на Тока,само че,сега зените скочиха със 300% сметките за ток,за олиото,хляба и лекарствата да не говорим,и чувствате ли се европейци със тези ниски заплати,и тия високи цени,като всеки може да направи сравнение със всяка европейска държава,там,колко пари взимат заплати,и на какви пари са им хранителните шпродукти,лекарствата,и цените на тока,и ще видите,че Е.С НИ ВОДИ ДО геноцид на българският народ,а нато,иска да ни скара със Русия,и да няма от къде да взимаме Газ и Гориво за Българският Пазар,за 30г се стопихме със 2млн Българи като нация,от добрия живот като европейци,ПФУУУУУ

'танасов, ний се топиме още от времената на най-презрелият комунизъм-социализъм. Питай НСИ.

Стига цвърка бе, мишко!!! Заминавай в руската кочина като не ти харесва тука, ТаЕва в кухата лейка! Смучкай на Путлер малката чурка и се радвай!!!

"След 2006 г. не е имало случай на повече от 2500 американски войници у нас" Звучи като извинение за руснаците! Извинявайте Ваше величество Путин, след 2006 г. не е имало случай на повече от 2500 американски войници у нас

С защо изобщо трябва да има кравари у нас? Те 90% са някакви абсолютно тъпи негри….

За да няма ушанки у нас!

да, да.. докато в базите са не повече от 2500 едновременно, по черноморието се изкупуваха имоти от руснаци на килограм.. броя на руските вежливи човечета е доста повече от 2500. Да не говорим, че по непотвърдена информация част от тях съвсем откровенно са се занимавали с дейност присъща на ГРУ (военното разузнаване). Само, че нашето русотролско войство вместо да се (само)задоволява от този факт, че братушките са у нас, са се загледали в черните органи на американските войници. То бива традиционни православни ценности, ама това ми иде в повече.

90% от руснаците са монголци, татари, абхази, арменци, грузинци, чуваши и чукчи

Ей аланколу, руска подлого, щом сме в НАТО неговите войски не са чужди, а съюзнически, чужди ще бъдат руските, ако им позволим да дойдат. Всъщност те не искат позволение, а нахлуват като завоеватели, под маската на “освободители”, поканени от шепа комунистически предатели, техни слуги и подлоги. Щом милеете за русия, защото не се пръждосате там? Не можете да заблуждавате никого, седите на два стола: русия и ЕС/Америка/НАТО. Никой не обича лъжците и предателите, ще ви отсвирят и едните и другите. Комунистическата ви стратегия да се “снишаваме”, докато отмине бурята няма да сработи този път. Вървете по дяволите руски минетчии.

А ти що не се чупиш към САЩ. Там бездомници бол -един повече няма да им навреди. А не ти дават виза ли Ганьо. Ама нали ти бяха приятели. Хаха смешник

И един е много. Тези 2500 да си ходят и да си зарежат техниката както направиха в Афганистан. Какво ни изнудват с 2 млрд долара за самолети. В Афганистан харизаха оборудване за 83 млрд.

вън на всички американски боклуци от България, начело с циганската им посланничка

И с простаците като теб ,които гласуваха за тези изроди!!!

Интересно,кой наряза армията ни за скрап,къде отидоха милиардите от скрапа?!? Кой участваше в съсипването на армията ни,която бе една от най силните на балканите?!? Влязохме в ЕС и политиците ни продажни съсипаха армията,най големите ни заводи,всичко се съсипа,посегнаха и на АЕЦ Козлодуй,не позволиха да се строи втора АЕЦ,не позволиха да се строят газови връзки,от както сме в ЕС само се съсипва,затваря и това е,тези май искат и държавата да затворят! Сегашните превзели властта са същите де разрушиха България!!!

Е то е ясно кой. Костов, Царя. А специално АЕЦа го затвори Миглена Пръмова.

Питай Радев кой разглобяваше здрави самолети и ги бракуваше? той тогава е расъл на пагони трябва да знае

съсипията е от преди ЕС, човеко, и ЕС ни позволи да строим АЕЦ други дойдоха да ни кажат недей. Радев НАТОТО само зорко наблюдаваше дали изпълянваме повелите на господарите и когато Бойко каза не на Военни кораби в черно море Радев му направи преврат

Лъжи лъжи. Ама хората помнят бе. Много добре ни е ясно дали ЕС ни е разрешил - ЕС са измамници. И балкански поток спряха и АЕЦ белене. А половината реактори на Козлодуй ни накараха да ги спрем. Освен това заради тях сега плащаме тройно по скъп ток

Колко плащат американците за окупацията? Някакви пари виждаме ли?

Ние им плащаме. ТЕЦове, режийни за безплатните бази. Надали и винетки плащат.

А от 1946 до 1989 не е имало повече от 150 съветски войника едновременно.

И толкова е нямало. Тогава имахме армия която можеше да се справи със всички балкански държави освен с Турция. Там стратегията беше да удължим 2 дена. За толкова щеше да дойде руската армия на помощ.

И не сме плащали милиарди за хартиени самолети.

... ха-ха fake news - съветска армия е имло до 47-ма и са били на безотчетна поддръжка от българска страна. Освен това в министерство на отбраната и в това на вътрешните работи на абсолютно всяко заседане е имало съветски полковник с адютантите му. Това до февруари 1990-та включително.

Твърде си зле с фактите, ама нали от козяк ти дават акъл. А те сънародниците на козяците преди 2 дена показаха как "руснаците се готват да нападат Украйна" с кадри от танкове в Харков. Та, не може да се очаква да ви супснат по-интелигентни упорки, които да хващат малко от малко дикиш.

Защо трябва да има чужда войска в България? Ние окупирана територия ли сме?

Нека да има бългаски военни бази в САЩ!

защо гърция получава безплатно военна помощ за милиарди от сащ? а ние за всичко си плащаме?

Защото в Гърция не се чудят на чия страна са, за разлика от нас, където половин България все още милее за СССР и комунизма.

А,ще има ли и доброволци,във подкрепа на Русия,аз съм един от тези,които ще се запиша,като си искам и екипировката от Казармата,и зила със оборудването 157

ти болен ли си? Русия и САЩ са едно и също просто се бият, за пред Европа, а цоцат Европа.... ти си предател на Европа, не си русофил ами предател и на България

Защо си си лепнал снимка за западна кола тогава?

Продължавайте да се репчите, като натовци и може до лятотот даже да не е необходима писта за нищо !

Идеален момент да започне да има. Поне 5 000. Да строят НАТО център във Варна, да пускат газопровода от Гърция, да започнат пак преговори за Набуко. Абе всяко едно отдалечаване от Москва е добре дошло.

2500 !!!???? Tva malko li e ?!!? Koi gi hrantuti tezi dembelli ?!

Ти, базирайки се на грамотността ти. Сигурен съм, че внасяш безкрайно много данъци в държавната хазна.

eee строшихте се с тея опорки и fake news...

Излишно голямата българска армия още по голямата кохорта от генерали.Изобщо беше една фабрика за райна.

Янев да отговри защо България поема сама разходите си по дислоциране на военни сили в Ирак, след като разходите на САЩ са поети от Арабските шейхове, а да речем на Албанците са поети от САЩ, защо България след като губи с опрощаване на 2 милиарда от заема който ни дължеше Ирак поема разходите си сама когато други държави въвлекли ни в това не плащат.

Янев , Долна американска безгръбначна подлога!

И защо българската армия не ползва съвместно военни бази в САЩ.

Жеков, защото ние едва намираме пари да поддържаме българските бази. За обучение на 10 пилота американците ни взеха два камиона пари... Е затова. щото те имат пари да си поддържат хора тука, а ние нямаме пари да командироваме войници в САЩ... Или другаде.