Стефан Данаилов вече е на крака и ходи, започва рехабилитация

Преместен в отделението по ортопедия, чувства се добре, казва д-р Тиков

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде разкарайте тая новина да не мърси сайта ви.

Гооооооляма новина няма що.Някой си Стефан партийна номенклатура клатикура.

Стефан партийия връзкар и посредствен актьор, кой го интересува как е?

Колко хора в България претърпяват такива премеждия, но не се пише за тях.Кой е С.Данаилов, че не разбрах, някой си никой, защо трябва да ни интересува състоянието му?

А пърди ли вече ? Мнооо е важно.

Тази снимка откъде му я извадихте, от кой добър период!?

Абе непрекъснато ми го навирате тоя . Айде збогом майор Деянов. Збогом

Да не си Стефан Данаилов тези дни. Само в ... му не бръкнаха! Оставете човека на мира! Преживял е инцидент, ще се възстанови. То бива всенародна любов, но ще го задушите, оставете го да диша малко.

Подробно ни уведомете, кохато отиде по голяма нужда, моля!

Говорят за състоянието му а не казват кога е изпуснал газове след операцията, дали вече е ходил по голяма нужда и т.н. Освен това не казват колко струва операцията, ставата и целия този професорски екип от София, защото те другарите не са свикнали да плащат. Като се почне с обирането на мандри и всички привилегии по време на соца. Наш Ламби не е изключение и той е гребал с две ръце от партията хранил Ница!

Този е истинското лице на соца...мързеливец, тарикат с партийно потекло.

а с главата как е ???

чугун!

Да не се напива толкова често....

Кибритена кутийка трябва да бъде изтрит! Защото не пише възхваляващи слова и речи за великия незабравим чугун дето го снимали в пропаганден филм.

Кой не знае Червен Ламбо, кой не е чувал за него?!

Стефан, яж повече зеленчуци да немаш запек, като партизаните. И гледай на стари години за резил да не станеш.

Защо сте му сложили снимка от .абитуриентската вечер

Мечтата ми е,ако падна един ден и счупя тазобедрена става,да ме оперира проф. Йотов ! Неща други !

будала! мечтай си да не падаш бе!

Боже, боже, колко злоба! На герберите и човещината им е чужда.

Оправяй се Маьоре, ЗДРАВЕ!!!

Майор, Майор, Майор, Майор Пуста аутокорекция.

А, aka ли, че ми е важно.

Герберските тролове злобеете, но за какво!? Стефан Данаилов е едно име запомнено в историята на нашето кино. Любим актьор на поколенията на вашите родители и на техните родители! Какво ще спечелите от плюенето? По-добре плюйте по тези които познавате, които ви настройват и ви плащат! И ще направите едно добро дело за България!

Любим на всички поколения ? Ха ха ха !

Не само на крака, можеше и на ръце да ходи по сцената, ако се наложеше. Това добре, но с политиката нещата не стоят така и дано с възрастта се освести, горкия. Защо любимата партия не му намери вярна желязна другарка, имат бол. Но засега първо да оздравява, все пак хора сме. Поне ние.

пич ние сме хора, но те са комунисти

Ама жената до Боян Петров ,какво каза по въпроса ?

PEYTSCH

Каква полза от Юнкер ? Оздравява след операцията на злъчката, а след два месеца е аут от ЕК.

... Леля Курни и Другарят Десислав отидоха ли му на свиждане

Ауууууууууу, как се бех притеснила за Червен Ламбо!

PEYTSCH

Прочетете за вредата от продължаването на живота на стотици милиони болни...Вместо да си заминат и освободят място за младите , жизнените и работещите, те пречат на планетата... (по повод съседната статия за Грета Тунберг). Ха сега де ?

А оная му работа функционира ли2

Като здрав млад прав и корав партизаин е!

Сички консумативи за операцията и лекарствата са изпратени от Масква Ламбо толкоз години са бори срещу запада абсурд да и разрешил да му сложат западна става

Тва че са упраял добре ама за секи случай криити кашкавало чи иди дивети сиптември

пак късмет изкарахме, че иначе 5 деня подред БНТ щеше да дава НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР и РР докат му чете заслугите кат партайгеносе да ни разправя приказки изпод шипковия храст за открадната история Дайте му една каса огнена вода за по-бързо възстановяване и ВИАГРА за сарастване на костта

Срефан Данаилов/майор Деянов -- едно соц говно !!! Големи грижи, големи професори, чак от София заради него ... Голяма разлика между това лайно и обикновения човек, за когото едва ли някой и пръста ще си мръдне. Пожелавам на измисления 'голям ' и 'обичан' актьор по-скоро да се присъедини към Жоржетко Ганчев, та да престанат да ни обсипват с новини за него ...

Видор - едно говно !!!

Успех за тебе, партизанино! Поздравявам те и ти желая бодра крачка!

Дир, що ни занимавате с измислени новини?

Добре че бабата с пистолета умря че няма кой да пише сценарии вече за На всеки километър иначе току-виж пак са ни го дали да го гледаме

Е пък чак толкова важна да е тази новина, просто се изпърдяхте всички драскачи!!! ПФууууу.... от левия ни крачол, та в десния, за това комунистическо ЧУЧЕЛОооо... уха...ха

МЕСТЯГОВДРУГИЯКРАЧОЛ.

Стефан Данаилов не се ли усеща, че той е превърнат в ПАНИКБУТОН в БСП - като ПОСЛЕДНА ИНСТАНЦИЯ, на която никой дори не се опитва да опонира. От БСП не се ли умориха, за да използва тези овехтели сценарии - да превърнат един актьор с напреднал паркинсон в "легенда" и чрез него да манипулират политиката и обществото! Дори и след като се потроши! СРАМНО Е!

Социалистически простотии.

Тази сутрин са го видели да прави сутрешния си крос в Морската градина....

Измени на партията, другари Какво да правим

Е сега вече го преместих....

Голям актьор! Беше! Но като човек е боклук - след смъртта на Мария всичко живо избяга от него! Сам е като куче (да цитирам великия ни бел Вожд). А сега Стефан е само самодоволен, арогантен и безпардонен БеСеПар, който източва БГ кинтите чрез многото си фирми. А тази оыерация и огромното подгъзуване на самодоволника ще платим ние! Анатема!

Това е пример как едни нескопосани и тъпи журналисти успяха да предизвикат отрицателни емоции към един голям артист.

Ще платиш с близане на насраният гъС на тъпака борисофф,шта еба у Боклука!

Отново е на крака за страх на световния империализъм. Треперете, врагове на народа. Възмездието е близо!

Дали е пуснал газове. След операция първо трябва да пуснеш газовете. Това е много важно. Дано да ги е пуснал.

Как са му еритроцитите бе?? Докога ще криете от народа?? Не можем да спим.

Еееей, много простотия в този сайт, бе!!! Да е жив и здрав Ламбо! Както и всички велики наши актьори!!! А и всички онези, които са ни радвали с изкуството си. Всекиму може да се случи.

Ами "простотиите" започват още от тези ,които пускат такива "новини" бре ! И не е само тази за Ламбо...Целият сайт е пропит с какви ли не и тъпотии...само и само да не се коментира настоящето положение в България -нейното стопанско-икономическо дередже и финансово състояние на преобладаващата част от Народа и !

Може ли подробности за цената? За професора, за цената на ставата? От провинцията съм. Здравно осигурен съм. Получавам 600 лева нето заплата. Питам, за да започна да спестявам.

Около 7 000 лева ще ти е ставата - бюджетна, за обикновени хора, не от скъпите. Здравната каса ти поема около 1000 лева. Забрави за професора - той е за богоизбрани. Теб ще те режат с триони и чукове специализанти и най вероятно единия крак ще ти е по къс до края на живота ти. Но не е проблем - ще те насочат от къде да си купиш ортопедични обувки.

Споко, с една дума да кажеш, ще го оперират дървосекачите в обедната почивка.Няма страшно и евтино ще му излезе--шише ракия и пакет сигари

за черни дни - спестявай си по принцип за непредвидени обстоятелства. Операцията и консумативите се поемат в голямата си част от НЗОК. Не е задължително всички нуждаещи се от операция да ги оперира точно този оператор - има и други лекари способни да извършат това. Важно е също да има подходящи битови условия - т.е.да се извърши в профилирана болнична база. За пример ще посоча една популярна личност, която на три вестникарски страници се оплакваше за следоперативните си страдания в реномирана, но непрофилирана по отношение оборудването си болница. Имало по 4 човека в стая, на етажа имало само 1 санитарка, тоалетната била една на еттажа и др. Задължително трябва да се осигури и придружител за следоперативния период.