Коментари - Стартира подписка за изселване на фамилиите на 4 момчета, пребили до смърт мъж в Гъмзово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единственият вариант е - "око за око, зъб за зъб" от страна на роднините на жертвата. Както всички виждаме - нито има държава, нито институции, нито закони. Петиции за преместване, подписки - всичко това е губене на време. Другият вариант е тотален терор от другите жители на селото, това също би могло да свърши някаква работа. Българите трябва да разберем, че за да се случи нещо ще трябва да се действа задружно, а не по единично. Това ни е големия проблем. Когато се случи нещо подобно - терор върху тази "фамилия" и след това когато дойде продажната полиция за да прави арести - всички вкупом и срещу тях, както правят и самите цигани. Пък после разни гнусни организации като БХК каквото и да говорят и правят няма да постигнат нищо.

Ромска престъпност няма. Има циганска. Има мангалска.

Едно време фамилия Зрънкови, която създаваше проблеми, не беше ли точно от Видин? Може ли някой да припомни? Изселиха ли ги, какво се случи накрая?

Задавам си въпроса какво би станало, ако не дай бог, четири малолетни българчета бяха пребили "при самозащита" ( както твърди майката на едното изродче) някой "ром". Кански рев и късане на ризи пред Народното събрание. Хелзински комитети и всякакви борци за права и равенства...

ДПС и ГЕРБ назначиха техни прости и корумпирани съдии.

Това да откажеш ракия на дете ... Умът ми не го побира ... Бе как ще откажеш ти ракия на дете бе, оу!? Че тя му е като майчино мляко, бе, кат биберон, бе ... Че то е с ракия закърмено бе!!! Ц, ц, ц, ц, ц, ц, ц ...

Какви подписки бой трябва.Тея цигани изтрепаха сумати българи.Мъже няма,държава също

ми нъл сте от юнашко племе бре? нъл бирихте турци, фашисти и капиталисти? нъл възпявате чети, юнаци, партизани и ятаци? що праите подписка, а не направите нещо като онова дето пише в лъжовната ни героична история бре?? щото сте леваци и страхливци! сещамсе едно стихотворение вървиме ние чета юнаци с ножове, с байряци, пищови засукали юнашки мустаци вървиме ний, а ...насреща турци!! те двама, пък ние сами!!!!

Нима никой не вижда и не надига глас ,че в България върлува хибридна гражданска война? Не от вчера-Катуница,захарна фабрика,Столипиново,, БДЖ-пътуването с влак вече е геройство...живеенето на село вече е геройство,, Финансирана от западни НПО,комитети,атлантици и т.н.една прослойка от населението ГЛАСУВА-дерибейства,взема с лъжи социални помощи,пенсии,краде,бие и убива безнаказано,а мълчанието на агнетата само усилва тяхната позиция и наглост . ДОКОГА? Българино ,събуди се,погледни през прозореца ! Ножът опря у кокъла!

Истината е, че няма политическа воля за справянето с изброените от Вас проблеми, тъй като ц.г.н.те са голям като брой и лесен за манипулиране електорат, който всички политически партии използват за лични облаги и подобряване на изборни резултати. Начини има много за справяне с проблемите, воля, обаче, няма. Защото политиците нямат интерес.

В обществото е назряла необходимостта от връщане на смъртното наказание за рецидивисти, достигнали до убийство/а и нов тип съдебна система. Континенталният тип съдебна система е доказала в България своята несъстоятелност в условията на червен, комунистически феодализъм, престъпна, ДС-БКП приватизация и адвокатура, която е призвана да лъже за да се докапа до по-облекчена присъда за доказани престъпници. Самата "прокуратура", съд и цялата ни съдебна система е компрометирана с нискоморални кадри, откровени калинки и представители на гореописаните червени, комунистически наследници в условията на нови феодални отношения, опаковани като "демокрация". Червените неизбити изроди се въздигнаха в елит, а в действителност са най-долната, най-мръсната и най-престъпната част от бившите селяндур-комуняги, които по произход са обикновени долни селяци. С такива съдии, прокурори и адвокати, съдебна система няма и не може да има, тя се контролира от собствения си интерес да бъде на висока народна издръжка, да бъде корумпирана и да държи населението в страх от цигани, мутри и въоръжените "сили" на МВР, ДАНС и т.н. Страхът у народа му замъглява съзнанието и всеки роб-гражданин се опитва да се "съди" и да търси справедливост чрез медии, мисирки или глупави сбирки по улиците от рода на мирен протест срещу откровени убийци, които във всяка една епоха, ако са хванати и деянието им е доказано са бесени, клани и ликвидирани публично за да се докаже ефективността на властта, за която плащаме. Наглостта на местните червени изроди достигна най-висшата степен - за убийство във всичките му форми да се дава по-малка присъда от наказанието за умъртвяване на куче или котка. Бог гледа и наказва тези народи, които не вземат правосъдието в ръцете си.

Щом една циганка ми каза ,че си слага СОТ ,защото циганите много крадат в тяхното село.

Време е за Голяма екскурзия в Европа:Германия,Швеция,Белгия и т.н. Извозвайте “ромите“ вземайте им паспортите и ги оставяйте на някоя поляна. Всяка партия може да отдели пари за туристически автобуси.....Турците така напълниха Европа и се отърваха от своите цигани 60те години на 20век. Оставяйте ги без паспорти и там ще ги хрантутят ,а ако искат обратно не им давайте бълг паспорти защото не могат правилно да четат и да пишат и не сме сигурни дали не са румънски или сръбски цигани??

Бият, ограбват, рушат и са на свобода, т.е. държавата не може да гарантира частната собственост но хората си нито реда, т.е. няма държава....а сега всички се правят на много изненадани защо така, а това е най-малко 150-тия такъв случай, иначе за зимата в Америка ме занимават от сутрин до вечер!!!

Де е Каскета? Когато бе уж нападнат таксиджия от малцинствата, нашият хукнал да им се извинява в махалата. Сега няма ли да отиде при хората или тези не гласуват за неговата партия и не са интересни?

Сега ще дотърчат от БХК и пак същото! БХК да си премести офиса в това село или да се забрани като организация - изключително вредна за България - стимулираща дезинтеграция и престъпност.

Гешефтът що не е таме - да ни облива напоително с празни приказки?Както при бития бакшиш в София?

ВСИЧКИ паразити вън ,аут от мъртво ранената майка БЪЛГАРИЯ! Всяко циганско семейство задължително си прави пълен комплект соц.кражби-инвалидности за децата,за бабите и т.н.НО ТЕ НЕ ПРАВЯТ НИЩО САМИ,А С ДОБРОЖЕЛАТЕЛНИ АДВОКАТИ И АДВОКАТКИ,които съответно им движат документите в ТЕЛК и т.н. И по възможност се правят тези операции на по два три адреса без да броим регистрациите в Германия и Белгия.ЦИГАНСКАТА МАФИЯ В СЪЮЗ С АДВОКАТСКАТА МАФИЯ ОБЕЗКОСТЯВА РАЗЛАГАЩИЯТ СЕ ТРУП НА БЪЛГАРИЯ! Стигнало е до там ,че бяла българка не може да взема детски защото няма свой човек в Социалните,а циганките се приемат с предимство и даже им пишат молбите на компютър съответно за 16лв.

Циганската престъпност е достигнала до ужасяващи нива. Чувството на безнаказаност ги стимулира още повече. Кражби, побоища, убийства- циганската сган не се спира пред нищо. Социални паразити които смята че работещите са длъжни да ги издържат.

България ( а и целия свят) щеше да е едно чудесно място за живеене, ако ги нямаше циганите и мюсюлманите.

олигарсите, простаците, златките, Мбаце, мисирките ... до утре мога да ти избоявам

За убийство само изселване ли?

Кое друго село ще зачернят?

Циганска логика - убили са го, защото им е дал половин литър менте ракия.

И къде ще ги изселят ? На Луната ли ?Ще ги изселят в друго село,дето там ще правят бели. По-добре да си останат там.

Ще ги изселим там от където са дошли - Индия, при себеподобните им. Там полицията им е хванала цаката с интегрирането - с 2 метрови тояги и бой до посиране.

Ще ги изсели при майка ти, да ти правят братчета.

В селския язовир с четворки тухли на врата

Другарят кмет също трябва да бъде изселен - за безхаберие. Всъщност кмет и безхаберник са думи синоними. Поне в нашата любима кочина е така. ЧНГ!

Ужасни същества!

Не думай!

С лилав цвят на кожата?

Най-малкото става за сапун -Бебе

Ако той им и продал ракията как те са виновни и защо продават алкохол на непълнолетни?

Защо циганите са свикнали да пращат чаветата за ракия И изобщо не можеш да сравниш неговото нарушение с убийство.

В действие ! Каскет,защо спиш или се криеш? Вземи отношение нрщастнико гаден!

Учителят от Банкя защо мълчи като пръднал на партийно събрание? Сега е момента да направи отчет за свършеното от него по време на 12 годишното му дерибействане! Да се надяваме, че ще лежи заедно с неговите възпитаници в един и същ затвор. Това е поколението тотално деградирало под тиранията на герб и мутрата от Банкя! Какво може да се очаква за бъдещето на България след мутризацията на която бяха подложени подрастващите там?

Да не смееш дума за Мбаце да кажеш. Той топка рита, пътиша построи, с пищов до глават си спи ... Млък

при самозащита, почти ще го изкормиш от бой.... тия ман'гале яко ни правят на луди

Ромляните се раждат ваксинирани срещу чувство за срам и вина.

е то хубаво,ще ги изселят,ама как това ще реши проблема с тези мангасари,това въобще не е ясно. сигурно на новото място те ще станат мили и кротки,добри и любвеобилни хора! И моля спрете да наричате 16-17 годишни,при това убийци, деца! въобще вие списвачите от дира знаете ли значението на думата "дете"

Абе подписвайте Ко сакате ама от лично имущество нема кой ви мръдне...

Лек палеж на имуществото, и всичко е готово.

Американофилно....и болшевическо....

Не е индианка, ако може така да се каже, няма голяма разлика между едните и другите индианци, изпитал съм го и знам, на територията всички крадат. Па ако щеш и тия у парламенту. Може ли да се каже че и те са индианци или шведи ? Това че дечурлигата крадат и убиват незащитени възрастни хора това не води дои добър край.

Отново мангали! Да живеят в гета, далеч от населените места, да не могат да напускат и трепане! Акощат да се самоизяждат! Който живее по правилата като човек-добре дошъл, тези, които са извършили тежки престъпления - в гета, а не да ги хранят по затворите, че и парно, и обгрижване!

Депутатите, министрите, магистратите, олигарсите, общинарите и т.н. "елит" и те имат възрастни родители, но са по големите градове или столицата, в апартаменти или големи, пазени къщи. За това не им пука за простолюдието. А иначе картинката по селата е зловещо тъжна и безнадеждна. Оскотели, примитивни цигани почти всеки ден убиват, крадат и изнасилват беззащитни и невинни хора за нищо. А държава няма...

Глупаци! Да премести те циганите от едно село в друго, НЕ е решение! Трябва да се направи подписка, за изселване на ЦИГАНИТЕ от БЪЛГАРИЯ!!

И къде по-точно да ги изселят? Много е хубаво пожелателно, но е неизпълнимо, освен ако не си купил остров, където да ги заселиш.

От където са дошли - Индия!

В цивилизована Европа това е невъзможно! Ще търпиш и ще мълчиш! Така е, в клуба на богатите!

Доколкото си спомням, имаше идея тези хора да бъдат изпратени обратно в Индия. Не знам какво се е случило, но това би разрешило проблема.

луд циганьора да оди в Индия. Кой ще им даде там да крадат как им е кеф. И колко ще струва трансфера на тази сган?

ДА НАПРАВЯТ ЕДИН ЗАЩИТЕН РЕЗЕРВАТ ПО МОДЕЛА НА ЩАТИТЕ ПРЕЗ 19 ВЕК С ИНДИАНСКИТЕ ПЛЕМЕНА..И ТУК ДА ПРИЛОЖИМ СЪЩОТО,ЗАЩОТО МНОГО СКОРО ЩЕ ИМА ЕТНИЧЕСКИ СБЛЪСЪК С ТОЗИ ЕТНОС.

Какъв "сблъсък" бе Иво???? То не виждате ли че българина за нищо НЕ СТАВА вече, камо ли да се опълчи на примитивите , които го избиват като скот..

Решението за отпадъците е ясно - екарисаж. Остава само тор.

Шведи с такова поведение трябва да бъдат кастрирани за да им се прекъсне семката.

Не само ромите се чувстват безнаказани. Така е , когато всеки и навсякъде може бие-граби-убива... а ти нищо не можеш да направиш. Единственото решение е да имаш право да се защитиш при всяко нападение с каквото искаш и с каквото имаш. Без страх, че може да те съдят за "несъразмерна самоотбрана". Включително и с оръжие. Особено ако си си в къщи. Както е в САЩ и повечето страни от Европа. Как да определиш какво могат да ти направят когато може да си труп? Какво да чакаш? Но целта е раята сама да си пуска кръв и после жертвите да скубят по съдилищата.

Изселването няма да помогне. Все едно кофа с отпадъци да я преместиш на друго място , вместо да я изгориш.

Още наивници които се заблуждават, че на някой от ''богоизбраните'' му дреме за тях.......Също като ''предизвикателството'' аз не съм робот защото съм идиот да ви натискам непрестанно

Мдааа, голям проблем. Когато за определени етноси законите не важат. Единственото решение е, да се изселват от място на място, та да могат да си вършат золумите.

Най-хубаво да се убиват такива изроди. За съжаление, тъй като смъртното наказание у нас е забранено, в затвора до живот. И 10-годишното. Родено бандитче.

Да!

Защо ми слагате минуси бе, сложете ми кожена палка в анала.

При бай Ставри!

Защо ми слагате минуси бе, сложете ми кожена палка в анала.

Единствената посока в която трябва да бъдат изселени престъпниците е затвора!!!

Е нали като ги изселите ше прават золуми някъде другаде

Пусти души в една опустяла страна

Местене само в Скравена в кариерата!!! Там да мрат докато копаят камъни. Мръсни помияри. И онова копеле на 10 години и то да върви там. Аз друго се чудя - тия хора в селото дето ги е страх толкова ли нямат синове, внуци да се съберат една група 10 човека, да хванат малките изроди и да ги очистят и закопаят някъде в полето. Бог ще им опрости този грях със сигурност. С тия хлебарки държавата явно няма сили и воля да се оправи ами ще трябва ние да го правим кой с каквито средства може. Разберете, че време разделно е настъпило и трябва да избираме - или ние или те!

нямат, не са България, по Италия и Испания са, за да могат да пращат нещо насам

Живял съм в тои край и ви казвам, че там е едно безкрайно Тарантино, каквото и вие обръгналите българе, не можете да си представите ... вегетиращи дегенерати, мангали, неспасяеми алкохолици, патологични крадци, алчни бедняци ... Идете, вижте и за главата ще се хванете! Есенцията на страната. Другата е в парламента. Има и трети и четвърти и т.н.

За българите, като за мъртъвците. Или добро или нищо. :)))

Да продължа - бракониери, импотентни сексуални маняци, курветини с по 24 дупки на долните гащи, клюкарки на които вратът ще им се откърши от най-лек повей, порове които могат и знаят всичко, най-вече за колите, но и за друго ... Има свестни хора, знам го, но се броят на пръсти. В общи линии това е за селата на Враца, Кутловица и Видин

Казах вече Заселете района с мигранти от Азия - Афганистан, Сирия, Ирак Мюсюлманите алкохол не консумират Какво толкова си ги харесвате тези роми?!

Засели си ги у вас тия тарамбуки като толкова ги обичаш и си ги дръж там да те ощастливяват.