Стартира операцията по разтоварване на заседналия кораб "Вера Су"

Втечненият карбамид ще се изпомпва с трите баржи, предоставени от Европейската агенция за морска безопасност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е капка в океана в сравнение с това какво се влива в Черно море по р. Дунав , и отпадните води от околностите на Варна ,Зл. пясъци Албена Балчик , Девня и т.н.

Хайде стига с този кораб , насрахте се с една гемия . Все едно е потънала атомна подводница .

"След дъжд качулка " !

А хеликоптери с дистанционно управление ще има ли?

Вие мислите ли с главите си! За пари ще продете и майките си!

Защо Радев не говори по темата,той само лицеви опори ли може да прави?

Нали беше бял прах????

Нали беше потънал, а сега щели да го влачат нанякъде. Както и да е, дано успеят това корито да го разтоварят и разкарат някъде навътре в морето, пък ако ще после и няколко НУРС-а да му треснат и да се свършва с него. То не беше назландисване, то не беше резил!

Започно есенното наторяване на Черно море .Следвашата година ставсме износител на спирулина и планктон,а другото бело ще натори яко джобовете на някой

Имаха шанс, сега с пробойни колко ще изсмучат? Клоуни и некадърници!!!

Корабът потъва, а капитанът прави лицеви опори …

Във топ форма е Идеален е за хамалин

Е, браво на новото правителство! Действа бързо, ефикасно и със скоростта на светлината. До Коледа ще го разтоварят, а до следващата Коледа 2022 може и кораба да са нарязали за скрап! Нали в това сме най-добри!

Всеки месец РР ще ни напомня че Борисов е съсипал държавата:))

Варненските Хюмнета си знаят работата!? Ще го отнесат ,като "КУЦО ПИЛЕ ДОМАТ". Тия селяни ,нямащи нищо общо с морето знаят как да откраднат.

След 20 години ще изгние и Мунчо ще разказва, как служебното правителство се е справило отлично и на време. И че Борисов и Гешев лично са предизвикали катастрофата.... Бабикян имал и снимки....

Дотогава Мунчо ще умре от спукана жлъчка,щото хич не е злобен и прост

Имам следните въпроси: Сухият карбамид в каква посока ще поеме след като го натоварят във вагоните на БДЖ? С други думи кой ще го изнесе/гепи/пази отговорно/похити? Какво ще правим с мокрият карбамид? Ще се разтоварва ли изобщо или морето ще има грижата за него? Благодаря за вниманието.

Синоним на управлението на пРезидента,потъване и връщане към забравени неща като неплатени заплати ,спряно строителство,инфлация и безхаберност.Баш по комунистически.

Избираме за още 4 години!

Тъпак. 5 годишен е президентския мандат. Иначе за нови 4 години избираме ГЕРБ. Дай Боже! ...Но едва ли, като виждам материала.

Колко е парламентарния мандат?

При соца това корито бе вече на железо в Перник

Щеше да е превърнато в дъъълга жипка:)))

Дайте предложения за класиацията "НАЙ-ГОЛЯМ НАЦИОНАЛЕН СРАМ", без никакви партийни пристрастия - ето моите: 1) Бутането на Мавзолея 1998 г. (май тогава беше, смях и провал); 2) Купените реактори за АЕЦ Белене и накрая оставени да гният, заедно с построено селище за бъдещият никогашен комплекс; 3) Построяването на "защитна ограда" срещу нашествието на бежанци - пълна пародия, абсолютно преодолима и пропаднала поне на 10 места.... 4) Оставеният месец без действие кораб Вера Су, нарочно зактовен и оставен на съдбата - 3 седмици липса на рекация от държавата - външна граница на ЕС 5) Кандидатирането на половин НАТФИЗ за депутати и Луна - за президент... 2021 г.

НИЩО НЕ ВЯРВАМ!!! ЗНАМ,ЧЕ СЕ ИЗЛИВА ГОРИВО В МОРЕТО И СКОРО ЩЕ СТАНЕ ЕКОЛОГИЧНА КАТАСТРОФА...КАТО ИНСТИТУЦИИТЕ И ДЪРЖАВАТА СА ПРЕКЛОНИЛИ ГЛАВА ПРЕД ТУРЦИЯ,ТАКАИВА БЕДИ ЩЕ ИМА .ВСИЧКАТА РИБА,МОРСКА ФАУНА ВОДАТА ЩЕ БЪДАТ УНИЩОЖЕНИ ЗАВИНАГИ!!@

при "простото" от Банкя - олиото 1,70 и се строи магистрала Хемус при ученото в Харвард - олиото 4,20, магистралите спрени, а парите за тях са изчезнали като бананите при "развития социализъм" За сега - цените са скочили двойно. Парите за магистралите ги няма. Всичко в държавата е спряно и има протести. От времето на Жан Виденов, не сме виждали такъв "невиждан" ръст ! Като дойдат сметките за тока и парното, ще го видим. С руски Мунчо - НАПРЕД и с Чалгара - ОТЗАД Да живеят кенефите на Рашков и идиотските на Мая ! Да живее Международното положение на Зеления Чорап и неговата хунта ! Само при Бойко "Международното Положение" стои зад оградата, пандемията е "грипче" ние чакаме за Еврозоната и има растеж на учителски заплати и пенсии. ... само сестри Галеви разхождат катафалки, а кофчезите ги носи "култур-трегер", а Маджо превзема Росенец Четири месеца без Бойко и държавата е в колапс ! Цените станаха Чалгарски но "Промяната Продължава. МЕЖДУНАРОДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ ИДВА със зелени фуражки на червен фон ПРОМЯНАТА ПРОДЪЛЖАВА те пак са тук... и пак са си СЪЩИТЕ

Ясно е, че най-после ще го разтоварят и ще потъне щастлив.Интересно обаче защо хакери извън България се опитват да потопят "жълтият сайт" Пик,който изкарва кирливите ризи на пРезидента и комунистическото му правителство?

И каква е политическата отстъпка, която сме направили пред Брюксел затова? Да могат само чужденци с правилен сертификат да ходят на нашето море? Или нещо по дебело като да се прокуди още половин милион?

браво...бързо, акуратно, качествено...Европа аплодира служебния кабинет на Радев...(хайде, изтрийте ме де...).

Защо не почнаха от първия ден а трябваше месец да мине .

Защото са некадърници.

Без сиво вещество?

коката вече е разстоварена

Яко изпомпване на тор в черно море....

Стартира операция “Вън мутрата от президентството”. Начало 12 часа. Всички заедно да бием шута на Мунчо!

Да разтоварят и Борисов и Пеевски от Парламента !

Не беше ли официално обявен за потънал?

ма това корито нъл потъна бре? или поне министъро тъй рече!

Браво за това,макар и грешките които се допуснаха.Стискам палци да няма изненади и да запазим нашето черноморие.

Тия наште едно корито не могат да изкарат, камо ли ако бяхме във война с някоя наша съседка. Сега вече се притеснявам за националната ни сигурност.

Радев дига бялото знаме на петата минута:////

Радев вдига и майка ти и я почваме. Ти ще идваш ли или ще си вдигаш краката като за последно?

Ти ще воюваш Смешник.

Цялата им работа е като този кораб. Пълна с лайна :-)

Правителството на Радев трови и мори с COVID българския народ така, както турчин не го е клал.

А ти, обезпокоений гражданино, ваксинира ли се?

Трови и мори с търговски дружества по скоро.

Евроагенциите гледаха с интерес докъде двама "умни" военни ще докарат еврограницата Черно море и НАТУРА 2000 и като видяха че са пълни се намесиха. По добре късно отколкото никога. Нали?

То бива, то може, ама мола ви се!

хахаха

Ся глейте за няколко дни колко поразии ще сътворят.

Какво ще разтоварвате, то всичко замина вече

Браво! Светкавична реакция на Правителството! Безспорно и Кирчо и Кокорчо са помогнали да продължи промяната. Как да не гласувам за тях и Радев! Герои!

Взаимка от едно друго място. Настроение:иронично

Ураааа Хип -Хип Урааа Слава на Мунчо, само ми си чини че, тоя кораб там и ще си остане, ама да видим.

Мунчо Тъпото толкова си може...

Ще се укрепи корпусЪТ = КорпусЪТ ще се укрепи.

фани ма за уя

Само ако членът ти е пълен.

Турция разреши, разгеле!