Генна вариация ни кара да изглеждаме по-възрастни

Ако човек изглежда по-възрастен, отколкото е всъщност, това може отчасти да се обясни с генна вариация, сочат резултатите от изследване.

Обратно в новината

Коментари - Генна вариация ни кара да изглеждаме по-възрастни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересни въпроси, но да караме подред. Наистина никъде не съм казал, че човека се е пръкнал преди около 6000 г., а само, че от тогава тръгва линията на Адам! Четейки генезиса в Библията, преводите на глинени плочки от Зекария Сичин, Антон Паркс, Попол Вух и др. трябва да си сляп, за да не видиш, че става дума за генно инженерство., което ще рече, че преди Адам и Ева е имало и други доста по разумни същества (така наречените "богове"), които са имали нужните знания и причини да направят това! Обяснението, че поколението от Адам до Ной са имали такова дълголетие (около 900 - 950 г.) е, че генетичния материал е бил все още чист! Да не забравяме, че Адам и Ева според библията са били на всичко отгоре и вегетарианци т.е. храната им е била с много антиоксиданти, перфектно работещи ензими,позволяващи регенерация на уврежданията, липса на натрупвания от генетични увреждания, каквито ние имаме в изобилие. С една дума, като всяко новосъздадено нещо те са били перфектни! Друго важно нещо, в което се заближдавате е, че поколението на Адам и Ева не е било само от двама души (Кайн и Авел)! В Библията пише, че са имали синове и дъщери, но според еврейски преводи и изследвания, те са имали 33-ма сина и 23 дъщери! Тогава, в началото не е имало кръвосмешения и не са имали увреждания в генома вследствие на това. Друг въпрос е каква е била целта на така наречените "богове", т.е. за какво им е било нужно, новосъздаденото по "божие" подобие човешко същество?

Велика глупост за генната вариация.

Всъщност са имали и други деца. Синове и дъщери, но пак са ги изпоженили помежду си. Това обяснява многото идиоти сред населинетог. Кръвосмешине. п.п. А животът на човека се е съкратил, заради стреса от динозаврите. :) Питайте креационистите, те всичко ще обяснят.

А аз се чудех защо баба Вуна вместо на 84 изглежда като на 86... От това ще да е!

Luna0102

Сигурно и някой си ген ще е отговорен, но аз поне не съм видяла човек, който е винаги добре опечен било в солариум или на слънце да младее. Всички си слагат не по 2, ами по 20 години отгоре, а в комбинация с много цигари, алкохол и лягане по никое време, става направо страшно, та двете години от гена са нищо в сравнение с начина на живот.

someone

нещата, които състаряват наи-много са стреса и бедността.

Причинени от God of Abraham и неговата компания...

Генна мутация е превърнала Биби и цялата останала политическа сган в БГ в идиоти, още преди да се родят!

Това кой как ще изглежда зависи от портмонето, психическата настройка , начина на живот, а от там и здравето. Не без значение са спорта, околната среда, водата и храната. В генома има огромни резерви, но компетенциите ни са все още много ограничени. Ако съдим от старите писания за създаването на човека, то ще разберем, че в човешкия геном е ровено доста. От създаването на последния човешки вид (-4004 г. пр. н.е.), т.е. от Адам до нас нещата са се променяли в движениае и многократно! За пример вижте как се променя дълголетието от тогава до днес. Историята с дълголетието е много интересна и загадъчна! Има много данни от различни източници за периоди от преди потопа - от глинени плочки, намерени при разкопки в Месопотамия (Акад, Нипур, Ериду), от древни историци (Бероз), от Библията и др. В листа на династията в Исин са цитирани 8 владетела с фантастична за нас продължителност на живота! Дадени са в "сароа", като 1 сароа = 3600 години. Имената на владетелите са комплицирани, но ще ги дам по номерация. 1 - 8 сароа, 2 - 10 сароа, 3 - 12 сароа, 4 - 8 сароа, 5 - 10 сароа, 6 - 8 сароа, 7 - 5,833 сароа, 8 - 5,166 сароа. Бероз в "Бабилоника" дава 10 владетели от преди потопа. 1 - 10 сароа, 2 - 3 сароа, 3 - 13 сароа, 4 - 12 сароа, 5 -18 сароа, 6 - 10 сароа, 7 -18 сароа, 8 - 10 сароа, 9 - 8 сароа, 10 -18 сароа. Много интересна е и хронологиятя на Бернард Кромбет, която проследява и анализира в графики продължителността на живота на патриарсите от Библията в античния свят от АДАМ (-4004 г.) до Христос (0 г.). Интересно е, че първите патриарси имат продължителност на живота около 950 г., но от Ной, след потопа (някъде около 2200 - 2400 г. пр. н. е.) продължителността на живота рязко спада, за да стигне по Христосово време около 50-60 години! Това дава много повод за размисъл, за причините за тези промени! Какво се е променило за да има такава рязка промяна - генетичния материал ли е променен, кой и защо или климатични промени в средата, или и двете!

А ЗА РОБОЛЕПИЕТО НА БЪЛГАРИТЕ СА ВИНОВНИ 5 ВЕКА ТУРСКО ГЕННО ИНЖЕНЕРСТВО :)

А ДРУГИ НЯМАШЕ И ДА СЪЩЕСТВУВАТ.КРАВАРСКАТА "ДЪРЖАВА ЦИРЕЙ" Е НАПОЛОВИНА НА ТОВА,КОЕТО НИЕ СМЕ ИЗКАРАЛИ КАТО "ПРИСЪСТВИЕ".АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ :))

Коя генна вариация прави едни хора да миришат и кучетата да ги познават и лаят отдалеч? И да не искат да работят и да се мият. И Чарлз да търчи в 100-липи, а в родината си да вдига стена пред дома си да се пази от тях? Още в 3-райх докторите са разбрали, че тия имат два различни хромозома, от което произлизат непреодолимите различия с другите.

Вярно е. Кучетата подушват глиган от стотина метра, а цигани от километър, даже да са къпани.

да не ме е родила съседката, за съседа не знам