Пускат ”Тракия” от Стара Загора до Ямбол на 1 юли

Лот 2 и 3 на магистрала "Тракия" трябва да бъдат открити на 1 юли, за лот 4 ще видим кога. Имам подкрепата на премиера, че качеството на изпълнението на магистралата е най-важното, заяви пред журналисти министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова.

Обратно в новината

Коментари - Пускат ”Тракия” от Стара Загора до Ямбол на 1 юли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Строителството върви по план и качествено... Даже предсрочно... Ех, като се опънат тия хубави магистрали ...

Министърке, какво според теб е това БИНДЕР? Да не би вече да го правят без АСФАЛТ? П.П. Да поясним само, че биндер означава неплътен асфалтобетон. А ония работи за нагъванията дето са станали без преди това да се е слегнало просто не ми се коментират. /Министърката е казала, че слягането не е добро, трябвало да бъде по-голямо?!/. Това е повече от уникално! Както е уникална и тая "инспектираща" /т.е. надзираваща/ министърка и на пътното строителство.

Сега ли разбра?

значи така ,,няма драма,, има пропуски. абе ейййй г-жо министър ако в германия тази простотия само я изречете ще ви спукат до дупка, камо ли да се случат подобни просташки неща каквито се случват по няшите ,,велики,, магистрали. вместо да си правете по 200 лота и да симулирате, че правите нещо наречено магистрала защо по добре не направите по-кратък участък който да остане много години след вас непокътнат, неслегнал се, с непропаднали тротоари, незакърпен, ненагънат.ЗАЩО? или идеятае друга да направим количество, че да се види и да ни оцени народа а после като оближем пръстите от меда и се махнем от власт да му мислят следващите.май и вие започнахте като предходните само да лъжете и мажете и да прехвърляте тежестта върху следващите.какво значи слягане на пътен възел при положение, че е изкарал една зима- егати и малоумните приказки и то на Министър пууууууу пу пу

Там, където са вземани пробите... да де то там е уловката :)

"..че ще се пътува бързо и удобно от единя край на Б-я до другия." От единия край на БанкЯ до другия ли???

Броиш,както ГЕРБер брои Бюлетини след избори , все вашите са в пъти Повече от реалните !

БДПС започнаха 20км от магистара люлин и за 4 години направиха 5км, всичко останало беше довършване на магистралите на царя!!! ГЕРБ започна 250км магиострали.... така че БДПС=5км, а ГЕРБ=250км!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Броиш,както ГЕРБер брои Бюлетини след избори , все вашите са в пъти Повече от реалните !

Нещо ме човърка отвътре, че на ББ му върви на нагъване от самото начало, още като кмет. Имаше един участък от Орлов мост до Плиска, като пътувах от там в оавтомобила се чуствах като във вибратор - и тогава се беше изфърлил че нема да плаща па после нищо не се разбра. Плати ли, не платили, оправиха ли го, не го ли оправиха?

Цариградско Море, мда. А сега улиците в Павлово, дето им реза лентичката, са пробаднали през 3-4 метра. Кво ти пука за качество, важното е по телевизора да дават само Боко....

Юли за всичко е виновно предишното правителство.Бойко е невинен.Къде отреже лентичка означава след 2-3 месеца ремонт.Не му върви на Бойко и за това са виновни всички от освобождението от турско робство та до днес.

Ей,пък и вие, нали икономиката иска да се въртят пари. Какво ще стане ако всичко се строи веднъж на 50 години ми това е замразяване на икономическия растеж а и е сладко тази година строеж, догодина ремонтче, и после ремонтче на ремонтираното и така до края на света-)

Съгласен, требе да има оборот, ама друго си е като го направят да е равно, пък чак догодина да се нагъне.

КОГА СИ МИНАВАЛ ПО ЦАРИГРАДСКО? ЧЕЛ СИ В "ДУМА" ЗА ВЪЛНИ, НАЛИ? ОТ СЕЛСКИЯ МЕГДАН ПО-ДАЛЕЧ НЯМА ДА СТИГНЕШ... НИЕ СИ МИНАВАМЕ ПО НЯКОЛК ПЪТИ НА ДЕН И НИКОЙ НЕ СЕ СЕЩА ЗА ВЪЛНИ...

Айде бе, ресурса на цялата държава е впрегнат в строеж на магистрали, а за три години не могат още 50 км да пуснат готови, при това строят само на гладко, а не като бай Тошо през планините с тунели и виадукти. То бива некадърници, ама тия за нищо не стават.

БСП+ успяха да Построят и Открият 119 км. Магистрали за 4 години . ГЕРБ за 3 години,с Европейско съфинансиране не са стигнали 60 км.? Ако бяха впрегнали енергията по говоренето в работа , можеше и да построят колкото БСП! Но вече е невъзможно да го постигнат . Затова са по-тихи и Боко не се хвърля както преди 3 г.

БДПС започнаха 20км от магистара люлин и за 4 години направиха 5км, всичко останало беше довършване на магистралите на царя!!! ГЕРБ започна 250км магиострали.... така че БДПС=5км, а ГЕРБ+250км!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

БДПС започнаха 20км от магистара люлин и за 4 години направиха 5км, всичко останало беше довършване на магистралите на царя!!! ГЕРБ започна 250км магиострали.... така че БДПС=5км, а ГЕРБ=250км!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Бая кусури и последващ ремонт на ново строителство. Звучи хоптимистично

едва ли харчи и неговите си собствени, твоя идол ама нейсе. п.с. май на години си колкото това на аватара ти, нали така хейтърчо?

Лили отново сътвори бисер,след кръглите талпи откри че биндера(което значи основа пак с асфалт) не е асфалт и неможе да се нагъне! още по лошо основата да поддаде,но при нейните габарити -може!

добре де! лот 2 не може ли да го пуснем на 1 юни?

ГЕРБ все пропускат,че те решиха магистралите да са Платени - за преминаването по тях ще се Плаща !!! Така ,че освен Скъпото гориво , ще плащаме и скъпо Преминаване по магистралите !

по света се плащат жълти стотинки тол-такси. пардон жълти центове и евроцентове. даже в US хората си събират центовете от рестото (там цените окончават на некръгла сума) в джабката на колата и ги пускат като преминават по магистралите. време е да си взимаме рестото когато пазаруваме. край на бакшишите. разбира се по-богатите си купуват IPASS за да не броят монети. по-богати в US са познай: българи, руснаци, поляци, чехи. ама думата ми е за таксите - те ще са много ниски. защото ще са синхронизирани с магистралата оттатък ниш. аз редовно я ползвам. ако таксите са високи ще е незаконно

Жълти ,колко жълти / Ниш Белград излиза 15-20 Лева в Една посока ! В Европа за преминаване по магистрала ,под 15-20 лева ,Няма ! За много Българи ,15-20 лева, за да Преминат по магистрала+скъпото гориво+Най-ниски в Европа Заплати ,означава Невъзможност да пътуват по новите пътища !!! ГЕРБ налагат толл плащания за пътуване ,Кои ще може да си го позволи в България след ГЕРБ ???

Само не ми казвай, че харчи само тази част от държавните пари внесени от гласувалите за него. "Аз самият" знам на какво се радвам и не е нужно някой да ми определя посоката на мислене с некви завъртулки от рода: "ти са остави това, а виж другото не е ли хубаво?"

за какво са ни магистрали като нямаме пари за гориво???

Аре стига противопоставяне на обръчите на Доган срещу мутрите на СИК/ТИМ. Толкова ли е промит мозъка Ви че не можете да повярвате че в тая страна съществуват само тия две групировки и че нормални хора няма?

Абе ти в някакъв измислен свят ли живееш бе? Тоя ББ винаги казва "Направих". Още малко ще си повярва, а виж колко технично отказва да поеме негативите от това, което твърди че е направил....

Всичко което се направи е добро. За построеното отдавам дължимото.Но защо трябваше всичко построено от предишните, да бъде обругано и анатемосано. Нормалният човек се радва на новопостроеното, само сините боклуци се радват когато се руши.

Да е жив и здрав ББ и дай на всекиго такива приятели като неговите - от проста мутра и охрана на ТАТО, до "строител" на съвременна България го направиха. То малко поддава, малко се е слегнало, малко пропада и ще се нагъне, но какво толкова - цялата ни държава е такава, пък ние претенции към Асфалт Ефенди ли ще имаме.....

Имаш ли портрет на ББ над спалнята си, ако немаш тури си и се радвай. А как ще се харчат моите пари не искам да решават мутри и техните мутреси или хора учили недоучили.

Всичко е перфектно, но имало слягане... Гербери некадърни, всичката ви е такава... Само от големите си уста ги докарвате нещата. На практика - нищо и половина.

Където работят българи е нормално да е некачествено, претупано и откраднато, а също така и покрай работещите да има хор големи разбирачи и коментатори - мила родна картинка! Иначе браво за магистралата!

Защо ли ми се струва, че направените изследвания миналата година от специалисти от ВИАС, за качеството на материала, който се полага в основата, ще се окажат верни, а не политическа поръчка на БСП.

не пише нищо за озеленяване и засаждане на храсти по магистралата, а това е важно една магистрала да изглежда добре и с удоволствие да пътуваш по нея, както е в европа - след сърбия.

Нямало нагъване, а слягане... Още по-лошо - това слягане означава, че пластовете не са трамбовани или валирани достатъчно. Което пък означава, че с времето ще се получат още слягания. Да ни е честито ударното строителство!

Още един нереализиран специалист - като толкова разбираш бегай да се цаниш - хора се търсят непрекъснато там

Крокодил

Е, друго си е безропотно да си траеш, нали?