Станишев: Влизането в Еврозоната не е панацея за икономиката

Очаква се инфлацията да нарасне най-много с до 0.5% след влизането в еврозоната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

я каква хубава снимка !!! ???

продължавате агонията на моника с публикации на тоя кракацил дето е за затвора да лъска на педерунгелите шпагите,нима трябва постоянно да ви псуваме заради вашите подлогарски новини,това ли ви е новата визия,постоянно да давате новини за ДЖЕНДЪРИ

Не, няма да се вдигнат драстично цените след въвеждане на еврото. Това вече се случва - плавно и постепенно, за да няма обвинения после. Не сте ли забелязали, че през последното тримесечие цените на много хранителни стоки се увеличиха с около 30%?Ами ако не се отвори скоро парашута за еврозоната, ще се коригират ли надолу? - Нъцки!

Стани шеф, когато влизаш някъде правиш и евентуални планове за излизане, само в гроба не е тъка !!!

Боже, Боже, как можа да ни накажеш с такива идиоти, които да са ни управници:)))!!! Влизането в Еврозоната нямало да бъде... панацея за икономиката ни:)))?!? Алооооооо, тикво, ами за какъв чеп се натискаш да влизаш тогава там бре, малоумнико??? А, сетих се, за икономиката ни няма да е панацея, ама за окраденото, от такива като теб ще си е направо като индулгенция, дадена лично от папата, нали така??? Тъпанар!!!!

свободата ражда джендъри ,проповедници на джендърството,роботизацията ,хомофобията в служба на сионизма . ние сме античовеци -осъзнати,полуосъзнати и неосъзнати .и роби на дявола .

Човека, който предаде решаването на геостратегическите проекти - Бургас-Александруполис, Южен поток, АЕЦ"Белене" в ръцете на ББ, при положение, че същите бяха решени на 90% е трудно да го възприема, като искрен съветник на България.

Разбира се че няма да се вдигнат драстично, само два пъти, но за нас това е нищо, преживели сме и 2000 пъти да се вдигат.

Работя 21 години в Известна и Просперираща Българска Компания. Преди 21 години направих "крачка в тъмното". Напуснах високо платената си длъжност и отидох в "Тъмната част на луната"- Така беше ТОГАВА. Не съжалявам. Каква Еврозона? Че това бяха времената на мутрите и Бойко Борисов. Случих на "Чорбаджии" - Образование и Интелект. Спомням си как се запознах - там на стълбищата в офиса с вицепрезидента на една Световно известна Компания. Обикновен Човек - беше с ливайс и карирана ризка. Типично по тексаски. Страхотни години ... страхотни...

на снимката са за затвора и да са в една килия,ще е интересно какви звуци ще се чуват

Бе глупендер...виж гърция, италия.казал нещо станишко колкото да не мълчи. Еврото е нещо като членството в бкп преди 10 ноември...не ти гарантира, кариера, но с членство е по лесно.

Баце, пази се от Суека да не те цуне, че загина брат.

Нямаш на кого да се похвалиш ли?

Само Тато липсва :)

И също да ви кажа, че само "ЕДНА МОСКВА" стига, една Компания да е Добре. Пък ний си имаме Няколко такива - образно казано, освен Москва.

да кажа че и нинова требва да им прави компания,да видим тогава кон боб яде ли и магаре стока ли е

коментар : банков съюз извън ЕЦБ е само за папараци в икономията . Давам пример : отварям биткойн сметка в Банхофщрассе с горе посочените дестинации и вече съм папарак . Каквото ми потрябва е една удачна регистрация седалище . Пример второ : вписана в търговски регистър фирмичка с несъществуваш адрес в улучната номерация . Това в всеки голям град ще мине , 100 години гаранция "ал-инклюсиф". Предпазна мярка : вписан в търговски регистър като отговорник Божко от махалата , по възможност вече починал или отсъстващ ? Сметката да грухти от мангизите !

Ако се ВТОРАЧИМ в тези ДВЕ ШУНДИ от книмката, Прокопсия НИКАКВА. Ние сме Витален НАРОД и бързо вдяваме кой ни е Приятел, кой НЕ е.

Тия двамата на снимката биха изглеждали перфектно зад решетките!!!

Тия двамата почват да ме съмняват да не са станали джендъри. Отказват се от българския Лъв за благото на евроджендърите . Ах техната мама.

Вземай си паспорт британски и вече извън ... ако ти е скъп , в бившето СССР има доста Рез-Публики . Едва ли някой бирник от средният кавказ да ти бърка твоята биткойн валора .

Тези дваминката бъркат еврозоната с гейпарада!!!

Ами похвалих се. А теб що те върнаха от "легиона" ... там, като се "напикаваш" те връщат. Как е при теб.

Гейчо виж зоната на рублата е друга работа!Нали?

Тези "Дваматаа" са една "лика-прилика" или "хвани Единия, Удари Другия". Че Обикновения Българин живее десетки години , да се бори с Простаците - И успява ...

РанЪт и джендърството ги побратими тия ненормалници

Станишев на снимката показва на Боце, че през 2009 Боце му се подиграваше, че е СерГей

Като не сте се научили ОЩЕ да се биете...ще бъдете по-добрата ОВЧА опозиция -хаха

Бих казАла : хвани единия, удри другия та третия да му дойде ъкъло у главата :-)

Бих казАла : хвани единия, удри другия та третия да му дойде ъкъло у главата :-)

Най-идиотската и съсипваща комбинация за България: Бою Симитлията и Сергей Социалдемокрада---Съсела !!!!

Изпробват я двамата джендъри от 2009година, идиотите му мръсни!:))))))

разрешат избиването на ялови политици в разплод бе,да видиш как тогава може и да дръпнем малко преди занзибар

Режисор, Певец , Скулптор, Писател , Артист , Шоумен , Танцьор съм . Снимам , пея , създавам , пиша , рисувам, танцувам , и какво или не ! Бизнес ми партнори с предпочетание нефинансови сдружения , предприятия . Носител съм на награда от Кан за документарен филм , Лавандул расте . 12 часа по ю-туб , снимах от март до юни на поляната ! Даже сега кандидатствам за субсидиран , както и промоционален филм , от и за кого ? Естествено , Брюксел ! Иначе в момента си уреждам нов акаунт в Баку , участвам в Баку 2018 , много престижно . See you on Twitter !

Снема напълно и малкото останало доверие към станиша. Седнал службарина ниеден до Боко тиквата и ми се хилят като пачи без и двамата да имат и най-малка представа за това , което наричаме реалност. Боко лапа милиарди, станиша лапа мухи и трохи и си мисли, че като се кикоти с тиквата е равен нему. Анатема и за двамата. Корни ако продължи да търпи пачата службар Станиша да ми се кикоти няма да я бъде. Просто няма да я бъде. Боко се смее на дебилите, щото докато ги баламосва трупа милиарди, ама станиша за кво се кикоти. мамицата ви ниедна.

Аз от години разправям, че заради некадърници, крадци и ялови службари като Станишев и Борисов сме на подафрикански стандерт никой не ми вярва. Боко ми е минус 19 ниво симпатичен, Станиша минус 17, а минус 20 е само и единствено цецо кауна гуменков физкултурата.

за нас българите и балканците има едно добро решение: вън европата от континента затриване на еврото и еврозоната затриване на австрията и гермацията вечна дружба с русия и турция! алаху акбар!

кикоти се, защото и той, като всеки властимащ се възползва, и трупа пачки

Още няколко съвместни изяви на Боко и Станиша и покрай осрания ояден гроб ще си отиде зян и Корни и бесепето. Ама то си е мое мнение. Корни може пък да им хареса съвместната уйдурма и пиарска гиздосия на тези провалени и осрани образоиди. След спуканите уйдурми нато, ес и Шенген сега надуваме балон 4 еврозона. Мамицата ви ниедна. Толкова помия изсипа БоЮ тиквуна връз станиша за 3 мандата, че ит преди това и сега един до друг се кикотят. Анатема. Анатема. Анатема.

Като ви четъ коментарийте не мога да повярвам какво тъпо племе сте. правите се на полу слепи кокожки и не виждате че на снимката Станишев е 1оо пъто по красив от ваща тиква. То красота ум интилект му дал гОспод в излишак. от честност по честен ми е тои.КОгато беше на влас имаше икономически бум сички си купвахме жилища с ефтин кредит, а младите имааха работа. Дори тои ни испрати нас бедните пенсйонери на море в каварна през яноари 2006 година. не не беше тои а Масларова, толкоа чесна и скромна женица много соцялен министар ми беше и тя. Станишев не е мръднал даже се подмладил.. пред ваща тиква на снимката прилича направо на младенеца, остава да си дигне краката и да почне като Христос да ходи по въздуха.. аз имам едно немско гаже кадето забих в дрезден на интернационална среща на пенсйонерите казва се ханс-хюсейн и е от германия.. преди малко като гледах актовите снимки на станишев в дира, гажето ми ги видя и вика , кои е тоз ,аз му викам, туй станишев бе, шефа не песа.... той помисли че го бъзикам и ми изплющя един удар по врата от кеф и вика, що ме лъжещ тоз направо е красив като маникен., наще немци вика, ако го видят , направо веднага ще обърнат резбата и сичките до един щели да станат хомисексоалисти......

тези двамата един до друг усмихнати от ушите до оядениите гъзове са антихриста. Антихриста броди по земята българска и само смъртта може да го спре. Тея двамата са за утрепване с камъни. Сега и веднага.

а сега не се прави на по-комунист от Ленин и по-социалист от мен. Всеки знае, че Станишев е далеч над Борисов по интелект и пдготовка, ама Борисов е ювелир в кражбите и присвояването, водеш за цялата 13 вековна история. Двамата заедно са далеч по-опасни отколкото поотделно. Всеки нормален знае, че Станиша е правил над 7 процента ръст на икономика, над 8 милиарда евро годишни и нвестиции и т.н. неща дето Бой тиквуна за цял мандат не може да стори, но това не променя факта - 2 крастави магарета на снимката. Е да, едното е по-краставо.

от недалечното минало на тези сега ухилени до уши на снимката е че бяха непримирими врагове. Това повдига въпросът как така такива непримирими врагове изведнъж станаха сторонници на постигането на една и съща цел, а именно привличането на Западните Балкани в лоното на ЕС и НАТО. Отговорът на този въпрос е във факта, че всеки един от тях, в различно на с еднаква продължителност време, преди провеждането на парламентарни избори у нас и съставянето от тях на правителства бяха на посещение в щатите с една и съща цел-подробен инструктаж. С други думи казано и двамата служат на един и същи господар и искат или не трябва да изпълняват неговите геополитически планове и да работят за постигането на неговите цели. Колкото до това кой е истинският лидер в НАТО и ЕС няма нужда да се поставят каквито и да са въпроси и да се търсят някакви отговори, защото истината се крие в думите и проявите на евролидерите Меркел и Макрон след посещението им при чичко паричко или както някои му казват чичко Сам (разбирас е не става въпрос за Д.- Т

от недалечното минало на тези сега ухилени до уши на снимката е че бяха непримирими врагове. Това повдига въпросът как така такива непримирими врагове изведнъж станаха сторонници на постигането на една и съща цел, а именно привличането на Западните Балкани в лоното на ЕС и НАТО. Отговорът на този въпрос е във факта, че всеки един от тях, в различно на с еднаква продължителност време, преди провеждането на парламентарни избори у нас и съставянето от тях на правителства бяха на посещение в щатите с една и съща цел-подробен инструктаж. С други думи казано и двамата служат на един и същи господар и искат или не трябва да изпълняват неговите геополитически планове и да работят за постигането на неговите цели. Колкото до това кой е истинският лидер в НАТО и ЕС няма нужда да се поставят каквито и да са въпроси и да се търсят някакви отговори, защото истината се крие в думите и проявите на евролидерите Меркел и Макрон след посещението им при чичко паричко или както някои му казват чичко Сам (разбирас е не става въпрос за Д.- Т

от недалечното минало на тези сега ухилени до уши на снимката е че бяха непримирими врагове. Това повдига въпросът как така такива непримирими врагове изведнъж станаха сторонници на постигането на една и съща цел, а именно привличането на Западните Балкани в лоното на ЕС и НАТО. Отговорът на този въпрос е във факта, че всеки един от тях, в различно на с еднаква продължителност време, преди провеждането на парламентарни избори у нас и съставянето от тях на правителства бяха на посещение в щатите с една и съща цел-подробен инструктаж. С други думи казано и двамата служат на един и същи господар и искат или не трябва да изпълняват неговите геополитически планове и да работят за постигането на неговите цели. Колкото до това кой е истинският лидер в НАТО и ЕС няма нужда да се поставят каквито и да са въпроси и да се търсят някакви отговори, защото истината се крие в думите и проявите на евролидерите Меркел и Макрон след посещението им при чичко паричко или както някои му казват чичко Сам (разбирас е не става въпрос за Д.- Т

от недалечното минало на тези сега ухилени до уши на снимката е че бяха непримирими врагове. Това повдига въпросът как така такива непримирими врагове изведнъж станаха сторонници на постигането на една и съща цел, а именно привличането на Западните Балкани в лоното на ЕС и НАТО. Отговорът на този въпрос е във факта, че всеки един от тях, в различно на с еднаква продължителност време, преди провеждането на парламентарни избори у нас и съставянето от тях на правителства бяха на посещение в щатите с една и съща цел-подробен инструктаж. С други думи казано и двамата служат на един и същи господар и искат или не трябва да изпълняват неговите геополитически планове и да работят за постигането на неговите цели. Колкото до това кой е истинският лидер в НАТО и ЕС няма нужда да се поставят каквито и да са въпроси и да се търсят някакви отговори, защото истината се крие в думите и проявите на евролидерите Меркел и Макрон след посещението им при чичко паричко или както някои му казват чичко Сам (разбирас е не става въпрос за Д.- Т

Хвалбите на премиера: ЛЪЖИТЕ И ИСТИНИТЕ ЗА ВЪНШНИЯ ДЪЛГ Сумата му е 4.4 (четири и четири десети) пъти повече!!!!, отколкото обявяват БНБ и МФ в официалната си информация. . Показвам няколко картинки. . Едните данни от тях са на БНБ, според която външният дълг на държавното управление в края на миналата година е 5.7192 млр. евро (5 милиарда 719 милиона и 200 хиляди) . Другите данни са от МФ, според което външният дълг е почти два пъти по-голям – стойността му 9.1899 млрд. евро (9 милиарда и 189 милиона и 900 хиляди) (бел. - явно трябва да се разберат за методиките си, т.е. за лъжите си.) . Третите данни са от Евростат, според които въшните държавни задължения са 4.4. пъти повече, отколкото тези, обявени от БНБ и 2.7 пъти повече, отколкото дава правителството. Стойността им е 25.0637 – ДВАДЕСЕТ И ПЕТ МИЛИАРДА И 63 МИЛИОНА И 700 ХИЛЯДИ. . (за информация давам още два скрийншота - за стойността на взетите заеми и за стойността на пуснатите облигации на международните пазари - респективно над 6 и 19 милиарда) . Давам и още картинка от Евростат – част от разбивката за така наречена международна инвестиционна позиция на България (съвкупната стойност на всички външни задължения от всички – държава, частници) . Стойността е 133 милиарда лева 760 милиона и 900 хиляди лева. Те имат имат равностойността на 68 МИЛИАРДА И 390 МИЛИОНА и 862 ХИЛЯДИ ЕВРО. На всеки – от пенсионера до пеленчето, от българина през турчина до рома се падат по 10 000 евро – по 20 заплати при средна статистическа заплата от 500 евро (също фалшива стъкмистика) _ Grigor Lilov .

ЗА ВЪНШЕН ДЪЛГ , трябва да се прави разлика между БРУТЕН и ДЪЛРЖАВНО ГАРАНТИРАН дълг. Брутния съдържа ЧАСТНИЯ ВЪНШЕН ДЪЛГ огромната част от който е ОБСЛУЖВАНЕТО НА ОСОБЕННИ ЗАЛОЗИ на "инвеститори " към КРЕДИТОРИТЕ им . Пример са "американските" централи , ГИНКИ , КАЛИНКА и подобия .... НИЕ ИМ ПЛАЩАМЕ ЗАЕМИТЕ , ПЪК ТЕ СТАВАТ СОБСТВЕНИЦИ НА ЗАЛОЖЕНИТЕ ПРЕД КРЕДИТОРИТЕ ИМ АКТИВИ!!! На тази измама в САЩ , в Еквадор и държави с все още мислещо население му казват ОМРАЗЕН ДЪЛГ!! Така без да подозираме плащахве и плащаме ЗАЕМИТЕ на "американските" МАРИЦИ, на ГИНКИНИТЕ ФОТОВОЛТАИЦИ !!!! НИЕ ИМ ПЛАЩАХМЕ ДЪЛГА ПЪК ТЕ СТАВАХА СОБСТВЕНИЦИ!!! ВЕСЕЛО НАЛИ?!!

Големият въпрос е, могат ли да постигнат компромис и да управляват заедно в коалиция, макар и в бъдеще време!

До подръжниците на ЛЕВА. Сегашното ни фискално състояние е пълен абсурд. Направо се чудя как България оцелява финансово. Ние сме в хроничен недоимък на пари за болниците, учителите, пенсионерите, полицията, армията,-а бе дантел марка сме и това се дължи двойната парична система. От друга страна, пък ако се откажем от валутния борд, пропадаме безвъзвратно, тъй като руската агентура е буквално на всички нива. За бай тошо не знам, но тези преди него, комунистически министър председатели, до един са офицери от Лубянка... Честно казано, имахме невероятен шанс с Горбачов и Елцин, а може би и Господ е Българин, че хватката се охлаби и бързо България пое глътка въздух.... Министър председател на БЪЛГАРИЯ в периода 1950-1956 г. е полковник от НКВД с псевдоним Спартак. Става въпрос за сатрапа - вълко червенков.