Станишев: Тимерманс шеф на ЕК - това ще е шанс за България и ново начало за Европа

Президентът на ПЕС проведе нови консултации с левите премиери преди решаващата среща на европейските лидери

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Тимерманс шеф на ЕК - това ще е шанс за България и ново начало за Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който и да стане, ние все ще сме последната дупка на кавала. Докато Б. Б. и Герб са начело на държавата ни, все ще ни подмятат.

Тереза Мей е чудесна кандидатура. Не знам защо я пропускат. Все пак Брекзит няма.

Който иазбере Кьовеши - той е правилния човек. Едно е сигурно Дебелаците и техния шпитцент-задър Вебер означават още милиарди в търбуха на мафията и още цацарово безвремие.

Станишев оправи България, сега ще помогне и на Европа! Имат нужда тези германци и франсета някой да им обясни как се прави икономика, банкови системи, държавност! И Станишев е перфектният човек! Може би ще има нужда от лека помощ от Румен Гечев и Жан Виденов, но ще е само лека.

Стига бе, Станишев. Нали ви видяхме сеира нееднократно. Всеки път, когато социалисти застанат начело на нещо, цари разруха и съсипия.

Холандците ни правят всякакви спънки за Шенген, което години наред ощетява и унижава българите при пътуване в Европа. Никаква справедливост няма да има ако назначат Тимерманс, социалистите изгубиха много места на евроизборите.

Европа е пълна с българи, из цялият свят се намират българи /дори и по затворите/. Шансът за всяка държава е да се работи много и правилно.

Не холандците,а холандската десница .Чаткаш ли разликата или само си тролиш?

ДУМИ, ДУМИ... ГОЛИ ДУМИ

Шанс за България... ново начало... едни такива тъпи изтъркани клишета. Взимат си дебелите заплати, тупат си топката, а народа работи и ги издържа и преносно и буквално, за да заприличат на едни тлъсти прасета.

И този за нула време ще усвои ,,танцовата стъпка ,, на Юнкерката!? A?

Но.....съпротивата е голяма

холандецът е най- лошия вариант- Холандия е потънала в популизъм и ксенофобия и то към Балканите и няма как да влезем в шенгените и другите подобни измами

Шенген ше видиш ти, през крив Мак(а)рон! За кво ти е шенген ? Да избягаш яко дим, когато тук замирише на "пърлено" ... а то ще замирише!?

Лелее дано не стане, че после ще трябва да демонстрираме и пред Европейския парламент

Какво ще демонстрираш, ма? На манифестация ли ще ходиш???

Английски и полски евродепутати обърнаха гръб при химна на Европа . С безпрецедентен скандал започна преди минути първата пленарна сесия на новия Европейски парламент в Страсбург. Английски и полски евродепутати Евродепутатите нобърнаха гръб на Европа. При пускането на химна британски и полски евродепутати се обърнаха с гръб, а други техни колеги демонстративно не станаха. Скандалът стана преди старта на трудните консултации на лидерите на ЕС за разпределение на ключовите позиции в общността в Брюксел. Премиерът Бойко Борисов е вече там. Ако днес се стигне до компромис, бъдещият председател на Европейската комисия може да бъде утвърден от пленарната зала в Страсбург още в четвъртък.

Защо ли Станишев привнася нашия опит и в Европа?-помните нали. как герб спечели парламентарните избори а на власт дойде кабинета Oрешарски .И какво стана после-загубихме две години да го изгоним .Сещате се и кои си оплетоха кошницата тогава и как фалира идна банка .Дали това иска Станишев?

Абе истинските левичари и социалисти са зелените, ама нейсе ...

Да бе да. Я вземи да се ограмотиш малко.

Европейската зелена партия е лява европейска политическа партия, играеща ролята на федерация на партии от страните – членки на Европейския съюз, изповядващи зелени политики и ценности. - Партийните членове осъществяват ефективен контрол върху парламентарните представители и партийното ръководство. За да се избегне възможността от диктат на ръководството, партията има не един, а двама съпредседатели, които се сменят през определен период от време. - Европейската зелена партия - изповядва регионализма и гражданския национализъм ие лявоцентристка). - Стремежът е да преориентира ЕС от икономическата насоченост към социални, културни и екологични ценности. - Европейските зелени отстояват основните принципи на зелената политика, като екологична отговорност - свобода на личността, демокрация (включваща) - социална справедливост, - Зелените са известни като поддръжници на интернет свободите и противници на твърде засилената защита на интелектуалната собственост - като са особено активни в противопоставянето си срещу софтуерните патенти в Европейския палрламент. Оказва се, че зелените ми "четат мислите"...

Сергей е умен, смел и отдаден на интересите на родината и народа си.

Франс Тимерманс- не !

Европа е континетът на социалните придобивки. В Западна Европа данъци и осигуровки достигат общо до 80-90% от най-високите доходи и така се осигурява благополучието на социално слабите. Всичко е въпрос на политика, нищо не е дошло даром! Даже и нашите цигани разбраха, че социалните придобивки в Западна Европа са по-големи, отколкото при нас!

Честито, г-н Тимерманс!

Където са управлявали социалисти трева не никне с десетилетия.

Гладна кокошка просо сънува.

PEYTSCH

Не разбирам Станишев...Тимерманс е соци и както зелените иска да няма бариери (гранични) за мигрантите и исляма. Това Тимерманс го заяви многократно. Какъв е шанса за нас обцете, ако кошарата е разтворена за гладните нещастни вълци и мечки стръвници ? Много „хуманно“ е някакви моткащи се в Средиземно море да търсят мигранти и да ни ги натрапват с чиста съвест, че са добрички, но сметката в края на краищата я плащат народите на ЕС, а не Тимерманс и подобни...Искаме Орбан и Салвини за шефове на ЕС !!!

Станишев си пее за социалното. Не е ли капиталното, Европа тръгва нанадолу.

- ама не, до момента ХОЛАНДИЯ ни спъва за ШЕНГЕН, - защо Тимерманс ще прави друго? Тимерманс се е доказал като ДИСКРИМИНАНТ на Центрана и Източна Европа....

Може би народа малко ще въздихне. Вече не се живее с тази антисоциална политика, провеждана от Бойко.

"Успехът на ПЕС ще означава край на модела "Европа на две скорости", на двойните стандарти, на разделението център-периферия. Уверен съм също, че Франс ще продължи да бъде безкомпромисен по темата "върховенство на закона". УСПЕХ!

как да ти повярваме? Шансът е за теб!