Станишев начерта червените линии пред Урсула фон дер Лайен

На днешното изслушване президентът на ПЕС поиска от кандидата за председател на ЕК конкретни ангажименти по социалния стълб, младежкия план и върховенството на закона

Обратно в новината

Коментари - Станишев начерта червените линии пред Урсула фон дер Лайен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОВА НИЩОЖЕСТВО Е ВЛЮБЕНО В МЕСТАН И БОРИСОВ ,ДА ГО ПРАТИ ТАМ ЗА ШВЕДСКА ТРОЙКА

Тоя родоотстъпник да се скрие пед....

Станишев е българин достигнал един от най високите постове в Европа.Може да направи добри неща за Европа и България.Оставете го да действа,а после го съдете.

Педалчо,баба не се показвай повече.Отвръщаваш.

да се откаже от евродепутатското си място...така щеше да има още един българин в Европарламента...Но не би-егоизмът, изключителното самомнение, безпардонността победиха...

Доста несимпатичен е Станишев. А покрай него и партиите, които се натиска да управлява.

Единственият политк в световната история изнесъл секретни документи през входа на народното събрание, заснет и не понесъл отговорност. Евала.

тоя трябва да си ходи, пак се надупи и си мисли че хората са балами, изобщо да не се допуска до политиката,поредното слагачество, мазнене и 89-та дойде именно да разкараме подмазвачите, натегачите, доносниците, това са най- най вредните индивиди, а не като метастази да плъзнете навсякъде.

Съсел, вреден за България!

Повсюду одни евреи

Абе Сергей, за кого е важно твоето мнение? За кого? Даже твоите приятели от твоята партия вече те обявиха за враг. Кой вече се интересува от теб?

искам сексссссс,як от българин симпатизант на герб

Дръж се станишефффффф идвамммм миличък.

Както винаги Станишев се е загрижил как да бъдат изхарчени едни пари, а не как да бъдат изкарани. При това мечтаят да харчат пари, които ги няма! Социалисти, сър!

Абе Станишка, гризач мандраджийски, за да изхарчи ЕС всичките тези пари, които вие соцулистити настоявате, те трябва първо да се изработят, а след това съберат. Обяснявам ти като на слабоумен, защото знам, че един соцулист няма как да знае как се изкарват пари. Затова, моля те, мълчи си там в ъгъла, заедно с останалите циркаджии от групата на соцулистите, и гледай умно. Само не се меси!

Жълък демагог, самият факт , че той е председател на ПЕС говори достатъчно за упадъка на класическото ляво в Европа. Няма как човек загубил 10-тина пъти поред избори да е какъвто и да е фактор ....

не е ясно с какво и къде е чертал но е ясно, че петна като него дори не ги бършат

Stan Stan

Приказват си там нещо си. И само те си го разбират.

Ау, какъв чертожник, какъв стратег, какъв... БОКЛУК!