Станишев: Левицата да държи технологиите в човеколюбива рамка и да се възползваме от възможностите им

Мисията ни е да не допуснем технологичната революция да задълбочи неравенствата, смята президентът на ПЕС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Метката мирише на говна!

дано пукне продажника му неден

Ти ли къв гризач си....

Сега доди да мъти запъртъци за Нинова !

Този съсел от къде излази? Какво си мисли, че забравихме какво мекотело е?

Пореден пасквил от "политик"! Отново ще се мазним на нищоставащи и нищоправещи като им обясняваме, че имат право да са такива?!?!?!?!??! При индустриалната революция НИКОЙ не е изпаднал от работната сила. Просто се е наложило да се преквалифицира. И сега е така! Животът не е статичен! Човек трябва да учи нови неща и да се развива. Отпадат мързелите, които чакат държавата да им поднесе на тепсия продоволствия. Това се опитва да направи този проваленполитик! Да задържи масата в най-ниското стъпала за да гласуват за него, когато той поиска.Смях! Време е средната класа да бъде избутана напред, не нищоставащи и нищоможещи!

ГЛАСУВАЙТЕ....ЗА...ДА ...РАЗБЕРЕТЕ..ИСТИНАТА ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! За коя партия или коалиция ще гласувате на предсрочните парламентарни избори на 2 октомври? https://filternews.bg/anketa-izbori/

Има едни онлайн сайтове - булшит генератори. Съставят ти всякакви високопарни безсмислици. Станишев е булшит генератор на живо.

Този плъх е като Радев, уж говори но нищо не казва. И което не ми харесва е че е абсолютен паразит.

човека, който няма един работен ден в живота си, дето е откърмен с комунистическата идея, че някой винаги му дължи нещо, станишката не е най-добрия източнкик за тия младежи

плъх Станишев от коя клозетна септична яма се обажда? Сигурно от под полата на Моника с путка кат хармоника.

"Младежкото обединение в БСП ", кво да кажа, два файтона объркани млади хора.

Сложили са и дете! това не беше ли подсъдно да ги твоят с безумни идеи от малки?

не е ли мобилизиран от Путин още във войната.

Крайно време е да си го приберат заедно с циганската съпруга, да припява на арменският мангал от варна. В този сайт на съпругата му предвиждат такива зловещи сценарии за Германия, каквито реализираха в България. Обаче, Германия не е България, да не вземат да свършат в концлагер!? Бегай в концлагера, мишко еврейска!

Еврейско-мангалската гнида седнишефф и мангалската му съпруга си мечтаят Германия да е зле, като Вуте от Банкя!!! Само да им напоня, че последният път, когато Германия беше зле, мангали като тях работиха в концлагери@@@!!!

С "демократичната революция" от 10 ноември 1989 година постигнахме днешните неравенства. Сега пред нас е задачата: да задълбочим неравенствата чрез технологична революция, за да продължим "стригането" на мършата.

спасиха Европа и сега дойде време на България

на последните евроизбори Станишев обърка сметките на нинова, срещу него тя няма шанс, вече е аут

Станишев ли обърка сметките на Нинова, или обратното?! ЗАЩО Станишев НЕ СЕ КАНДИДАТИРА за ентия мандат за шеф на ПЕС?! ПП: Не отричам, че Станишев е българинът, заел неколкократно НАЙ-ВИСОКИЯ ПОСТ на международно ниво.

СтанаШеФФ не е никакъв българин, а украински евреин. Виж, Кристалина-СТАЛИНКА Иванова Георгиева е български икономист и преподавател, председател на Международния Валутен Фонд ... защото е еврейка.

Разбирай, че в съвременният свят трябва да си или вмирисан еврейски мангал, или педераст, за да си успял, а най-добре и двете.

Човеците ИЗЧЕЗВАТ; Чомеколюбиви рамки ЩЕ СЛАГАТ. ... "Не се страхувайте, рискувайте и бъдете непослушни.", пожела на младежите служебният министър Явор Гечев. Това го умея най-добре. :)

Другарю Станишев именно левичарските движения укрепват неравенствата между хората. Именно левичари заковават шаблона на банкерите. Шаблон пречещ даде прецени кое е виртуален ( неизчерпаем) и кое реален ( изчерпаем) ресурс. Парите се създават само от банкерската фантазия. Те друга стойност освен вяра в тях нямат. Хартийки и електронни единици. Като религията и лъжата, които без вяра в тях не оказват влияние. А парите развращават хората. Развалят и преценката им кое е полезно и кое чисто консуматорско и глезотия. Надуват услугите ( прислужничеството) и объркват баланса между видовете труд нужен на обществото. Левичарите не позволяват всеки да има лична земя и лично оръжие - двете гаранции за свобода. Левичарите искат всеки да има заплата. И да е със заолатаджийдко мислене.

Станишев ти съсипа ЕС, като настоя ЕС да плати загубите на Американските банкери, които дадоха заеха пари на Гърция, а накара бедните данъкоплатци на ЕС да платят загубите на Американските Банкери, нали затова те пратиха за шеф на ПЕС след среща с банкерите от Америка. 400 миалиарда за Гърция платени от ЕС са си нелоялна конкуренция в областта на бизнеса и за България, което доведе до бягство на много млади хора по чужбина, щото Гърция открадна и работна ръка и клиенти и инвестиции от България с твоя помощ, но пък удари Германия, която работеше и геерираше реален продукт, призна Македонско Малценство в България, с една дума предател на Малкия отруден човек в България, предател на ЕС, предател и на България, и спасител на банкерските капитали в Америка.

"400 миалиарда за Гърция платени от ЕС са си нелоялна конкуренция... щото Гърция открадна и работна ръка и клиенти и инвестиции от България с твоя помощ, но пък удари Германия..."?! Моля! Я направете справка КОЛКО МИЛИАРДА ЕВРО спечели Гърция от ГРЪЦКИЯ ДЪЛГ!

ГЕРМАНИЯ спечели от гръцкия дълг.

Я , Станишко вдигнал юмруче ! Готви пуч на Нинова .

За свободна и независима БЪЛГАРИЯ Само ВЪЗРАЖДАНЕ !!! Останалите са предатели.

Ай-ти-то няма да си направи ВиК-то, плочките в банята и т.н. ...

И що не? Ако иска сам, ако иска ще си наеме някой.

Какво плещи тоя! Ония от Давос ни гласят да ядем трева и хлебарки в 2030 година.

хлебарки има у вас, в Москве. Святкаш лампата, през ноща в обществена сграда, и от тавана започват да падат хиляди хлебарки. Лично видяно от мен!

че ти до днес се ВЪЗПОЛЗВАШ от изпраните във Флорида пари на Първа Частна Банка, крилати от жена ти и чорбаджийка на ДИР.РУ, Моника Йосиф Първа Частна Банка Яков-Станишева. С тези пари тя те назначи, без 1 ден трудов стаж за Премиер, с тях ти купи поста от австрийския председател, на първи на ПЕС, с тези пари се ВЪЗПОЛЗВАХТЕ с Моника и си купите имение в кибуца "Швейцария ", която НЕ Е ЧЛЕН НА ЕС.

левицата да държи технолотиите???!! неее, те това си е ....бе левашка работа! а бе станишевич, вие си дръжте идиолотията, докато можете, пък технологиите ги оставета на можештите хора!

Истински се страхувам от можеШТи хора.