Станишев и Льовен предупредиха ЕНП да не се заиграват с крайната десница

Премахване на разликите в заплащането до 2030 г. и регулиране на ИИ са сред мерките в Манифеста на ПЕС за евровота

Обратно в новината

Коментари - Станишев и Льовен предупредиха ЕНП да не се заиграват с крайната десница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Социалистите са толкова кухи че чак дрънкат. Приказки за социална политика ама преди това десните да изкарат парите та те да ги похарчат. Идеи за заетост особено младежка и дотам, как това да стане е работа на други. Пример - Станишев, син на партиен функционер и паразит отвсякъде, през целия си живот не е изкарал и пет стотинки, само е взимал наготово. Когато си подаде оставка като Мин.председател заяви че остава у нас и няма да ходи в Брюксел и точно там отиде. Тарикат и лъжец.

PEYTSCH

Не те слушаме и яе играем с крайната десница. Яд ли те е?

Крайната левица, или путинистите, е също толкова опасна, както и дясната. Комунизмът е престъпен също толкова, колкото и фашизмът.

Наборникът Сергей Станишев в кое поделение беше наборен войник, за кое поделение му е мобилизационната заповед по закона за резерва. Колко пъти е викан в запас, до 2007.когато запасът беше отменен? Въпросът е с оглед еднаквата важимост на правилата.

че той писал дисертация на тема ''Ролята на униформите за боеспособността войниците на Съветската армия''. Или нещо подобно. Не е майтап.

Той това Съсела добре го е казал, ама малко е късничко. Тъй като източника на парите и за крайно левите (комундетата) и за крайно десните (фашистите) е един и същ - другарят Путин - и двете отдавна са едно и също. Искам да попитам другарят Съсел (който междувпрочем е собственика в сянка на дир.ру) - Другарю Сергей - какво ви е мнението за превземането и освобождаването от путлерастите на родния ви град Херсон?

В кое поделение наборникът Сергей Станишев изслужи задължителната за неговия набор наборна военна служба?

Зелената не я усещам щото прост месце си хапвам, и дигиталната ….. леле … радост. Безплатно и топ резолюция …. Браво да живей!!!!

Станишев може да е спокоен. И ЕНП и ПЕС и зелени са едни и същи и заедно водят ЕгС до фалит. Т.нар. "крайна десница" няма място сред тях.