Аврамопулос с категорична подкрепа за доклада на Станишев за България в Шенген с всички граници

Високо оценявам подкрепата на комисаря, защото рядко можем да видим подобно единомислие между Комисията и Парламента по толкова политизиран и чувствителен въпрос,заяви лидерът на ПЕС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

''Подкрепа, подкрепа, от тоя от оня ,.... и накрая същото от ЕК на ЕС : ''България няма достатъчно ДОХОДИ / сред населението/ , за да бъде допусната в ЕВРОПЕЙСКОТО ПРОСТРАНСТВО ''.... РАЗБРАХТЕ ЛИ , ''СКЪПИ'' РОДНИ ПОЛИТИЦИ И НАЙ-ВЕЧЕ УПРАВЛЯВАЩИ !!!!

И ПРИЕМЕ ИК, ЩЕ НИ ПРИЕМАТ В ШЕНГЕН !!!! ДО ПЪЛНОТО ИЗЧЕЗВАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ !!! ВИЖДА СЕ КАК СТАНИШЕВАТА МУТРА СЕ РАДВА НА ТОВА !!!

Само фактът, че държава, контролирана от мафиотски клан, е в ЕС, а председателят и комисарите на ЕС легитимират и финансират всичко това, е достатъчно показателен какво представлява така наречения съюз. България деградира като държава в за 11 години в ЕС. Увеличено нервенство, увеличена бедност, от средноевропейска към африканска проправителствена медиина среда, 99% нагласени поръчки за парите от ЕС за мафията. Клетият разтеж от 3% на фона средно 4-5 за останалите страни от ЦИЕ, се дължи на милиардите, които ЕС излива в гърлото на мафията. Държави като Холандия, които са правови и функционират, за разлика от България, осъзнават всичко това, но същевременно са зависими икономически от общия пазар. Затова се опитват да не допускатб още по-близо до дома си корумпетата от БГ, но се правят на луди за начина по който функционира ЕС

И още нещо. Само извадете парите на 2 милиона българи, избягали от кочината, които влизат в икономиката и милиардите дотации от ЕС и ще получите 0 (нула) икономически ръст и покачване нанеравенството между ЕС и България. Сега извадете и доходите на IT сектота, който е проспериращ без да има почти никаква допирна точка с държатва. Ха сега вижда каква държава е това, какви условия за бизнес и икономика е създала?

Грух,грух,квик,квик

Гърците искат да ни приемат в Шенген, за да могат да отпаднат граничните пунктове и другия път като ги залеят с бежанци, директо на ги карат на границата и да продължават през България безпрепядствено. Не, мерси! Дръжте си Шенгена.

Гърция вече няма да е външна граница на ЕС, всички отговорности са за България.

БОГАТИ ВЕЧЕ и ДОВОЛНИ от живота си европейски бюрократи и наставници

преди да продължим темата за шенген, има само един дребен въпрос ... какво правим с брендо и братя галеви ... ?

кой да му плаща еврогейска заплатка на станишката, че иначе чистач или боклукчия да е станал досега в Брюксел...

Тоя, както го няма, па току мецне отнякъде...

Явно в ЕС няма социологигески агенции, които да направят проучване на общественото мнение за тоя т.н. лидер, Ако имаше такива и такова проучване, няма да има публикации за негови изказвания, защото за нас тои е предател и не му бярваме, каквото и да каже.

Интересно явление. След 17 години в политиката на лидерски постове, един политик започва да работи и за държавата СИ. Т.е на един политически лидер му трябват поне 15 години да работи само за себе си, преди да направи нещо и за това, за което работи. Демек - очаквайте включване и от ББ . . . . след 5 години.

ЕС та ЕС,а сега Шенген та Шенген.Остава само и Пентен да има и за него да се зорим. Единственото хубаво което получихме от ЕС беше пътуването с лична карта между членките,но за сметка на това трябва да плащаме огромна сума пари за членството.Е поне имаме шанс да си върнем нищожен процент от парите чрез еврофондовете поне докато герберите са на власт,че иначе при социалистите забрави(малко иронично). От Шенген пък можем само да губим заради пустото евро което съвсем ще ни смачка.Ама то политиците кога са мислили за държавата и народа и не са обслужвали чуждите интереси. "и страната ви има пълната подкрепа на Европейската комисия" А какво стана с онези които от начало не ни искаха в ЕС пък камо ли в Шенген и които до сега ни спираха?

Аврамопулос, приятелски ни подкрепя да последваме гръцкия сценарий...?!

Сега Австрия ,Германия и Италия ще създават ос,недопускаща мигранти без документи до границите им. Един Шенген между гърците и нас....и кой ще ги спре мигрантите?

ОТ БЪЛГАРСКАТА МАФИЯ ПРИВЕТ...

Не може да има доверие в страна , която три пъти подред избира мафиот за премиер!