Стъки: Съжалявам, че вкарах двама полицаи и бащи в болница

След катастрофата единият служител на МВР още е под лекарско наблюдение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Късмет са извадили полицаите, че не ги е претрепал, докато си „мислел“, щото би могъл да даде и газ преди да ги удари. Впрочем, това последното може лесно да се докаже по спирачния път, в случай, че такъв е имало. В случая виновния ще трябва да си понесе заслуженото наказание, а това несъмнено е той, независимо от дрънканиците му. Отчитайки обаче, цариската , която стои зад гърба му, може цялата работа да се размине в потупване по рамото и наказание за полицаите. Все пак, не забравяйте, че сме в България и кой разтриваше ушенцата на царя ! Дано да греша !

На всички, които разсъждават по темата да им кажа, че законът изрично подчертава, че полицията трябва да избегне предпоставки за ПТП при подобен тип спирания. С две думи - няма как да си оставят колата на средата и да не стане проблем. А да сещам се за оня дето изкочи в Пловдив по средата на булеварда и го отнесе каката с ДжиБа. И после нямал вина.....като тези.

Тоя прост като г..з като го влачи по тв студията жена му, две думи на кръст не може да каже и затова само тя говори, а сега седнал акъли да дава.

Полицаите да не се правят.Нито аварийки , нито триъгълник бяха сложили.То бива бива.Дая си правят изводите и следващия път да са изрядни ! Щото пак ше мина...

Абе дръжте ги тея ММА откачалки само на ринга. За друго не стават.

Като чета оправданията на нарушителя си мисля, че доста удари в главата е получил, докато се е упражнявал за ММА. Явно затова не е могъл да прецени дали една кола се движи или е спряла. Трябва да се прегледа човекът, може здравословният му проблем да се окаже доста по-сложен, отколкото видимият с просто око недосъзрял умствен потенциал.

Извинете, че ви претрепах.Случва се.

Слушайте много внимателно завършилият философия във Великотърновския университет! Човека е много компетентен по всички въпроси, даже сега трябва да се подеме законодателна инициатива като се пускат аварийните, да не се слага и триъгълник зад колата. Че то на какво прилича това досега? Полицаите нито пуснали аварийки, нито сложили триъгълник и един дълбоко замислен философ, разсъждаващ по глобалните, че и по локалните въпроси, се удря, та си потрошва колата! Ами че утре този безценен кадър може да стане и премиер, после да не кажете, че не съм ви предупредил!

stankow

Не разбирам иронията, но мигалки и триъгълник са абсолютно излишни при добри полицейски светлини. Виждат се на стотици метри и никой, ако е трезвен, не може да ги пропусне !

Какво дочакахме. Бивши рекетьори,защото той е такъв, кухи като бамбук, да дават акъл на държавата и да наглеят, когато вината е тяхна. При автомобил със специален режим на движение се намалява скооростта и инцидент сега нямаше да има. той е хвърчал с над 100 , иначе патрулката нямаше да бъде потрошена и щеше да реагира да спре. и ако Стъки ли е стъкли ли е беше в Америка, нямаше да дава акъл по телевизията за законите , а в най- добрия случай щеше да търка наровете , в най- лошия щеше знаем какво да му се случи. Ама някой не иска законите да се прилагат и спазват, за да могат такива пазванти като този да си правят каквото си поискат

Хм, интересно... А ако бяха с пуснати аварийни светлини, но не бяха полицаи, дали щеше да се саморазправи с тях, както правят обикновено мутрите?!

Доживях и MMA интелигент да раздава акъл по компетентност.

Брех, че обединени българи...и то в защита на полицаи. Няма такъв смях

Не ставайте смешен. Въпросът е принципен. ММА смешникът си измисля нелепи оправдания. Утре като блъсне вас или детето ви на пътя, друга песен ще запеете.

Ми отработи си поставянето на трупчета на книжката за дълго време и солидна глоба за доста неща. А вероятно и обезщетения за пострадалите полицаи. Ми кат' не можеш да прецениш дали МПС-то пред тебе се движи или не къв шофьор си?

Ако е истина, че полицаите са били само на лампа, без аварийки. Ами виновни са. Амамн от нинджа истории. то не е криене по храстите, то не е изскачане, то не е спиране където им скимне....

Gugnelid

Е къде пък прочете, че нарушители се спират с аварийни светлини? Значи два метра буркани на покрива се въртят, но не вършат работа, обаче ако два мигача светкат там, тогава нещата са ясни! Джъстис май ес, дето се вика. А да ти светва на тебе лампата, че самото име "аварийки" показва за какво се ползват тези светлини? Или това, че всички сме свикнали да ги пускаме, когато спираме, го прави задължително правило?

В България наистина пускането на аварийни светлини се смята за действие, позволяващо спирането където и да е. Факт е, че колегата въобще не е запознат с функцията им, а именно, че аварийни светлини както и името показва се пускат само ако автомобила е аварирал на пътното платно, и преместването му е невъзможно до пристигане на пътна помощ.

Тоя субект няма грам мозък. Като видиш патрулка с включени сигнални светлини, т.е. кола със специален режим (както линейка, пожарна и т.н.) не следва ли да НАМАЛИШ скоростта, дори да отбиеш и спреш, вместо да се натрисаш в нея?!? Тъ.па.кът трябва да понесе цялата строгост на закона, обясненията му са смешни и изобщо не подлежат на коментар, камо ли да бъдат отразявани в медиите.

Ама субектът апелира "да не се търси вина" :):):)

Именно това е смешното. И тъпото. И показва, че тоя деб.ил има чувство за ненаказуемост, най-вероятно поради връзките на жена му.

Много як, ама смешник?!! Пази Боже от такива шофьори.......с поставени колани!

Не ме учудва резултата. Тия бараки де им ги купиха.... На тия корейски кошници бурканите им така светят, че като нищо ако е било тъмно или на смрачаване да не е могъл да прецени дистанцията. На мен ми се е случвало да спирам, и да минавам с 20 покрай шибания милицюнер и корейския му таралясник, щото точно по здрачаване спрял у дясно и пуснал бурканите ня кията, това така заслепява, че едвам виждаш каквото и да било друго. Та нищо чудно човека да е бил заслепен и да не е могъл да прецени дистанцията...

На сигналната светлина това ѝ е смисъла. Да можеш да я виждаш отдалече. Като те заслепява, почваш да караш с малка скорост, а не хвърчиш с 200. Тогава няма да има проблем да си заобиколиш патрулната кола. Или искаш да е като линейките например, които и светлини нямат. В Германия дори сирените са с такава честота, че и да си надул музиката докрай в колата, пак да можеш да ги чуеш. Така че сирената трябва да е силна, светлините да се виждат отдалеч.

Абе то е ясно че у бг предимно идиоти живеят ама, поне не си развявайте простотията пред ората!!!

САМО ПЪЛЕН ТЪПАНАР МОЖЕ ДА НАПИШЕ ТАКАВА ГЛУПОСТ, ХВЪРЛЯЙ СИ И ТИ КНИЖКАТА. ОЛИГОФРЕН

Да позная ли, че си от ония дето възхваляват бай тошо и партийката му? Муахахахахахахахахахахахахахахахахаха!!!!!

Стъки, съжаляваш или не, ти си извършил тежко нарушение с двама тежко ранени. Имай предвид, че законите трябва да се прилагат адекватно за всички, независимо от показаната ти снимка и празни думи и оправдания.

Блъснал спряла патрулка и почнал да развива теории, че няма виновни и че трябва да се регулират местата за спиране на патрулки. Алоуу отворко, не само акт ще платиш, ами и на двете куки ще им платиш лечението.

Gugnelid

Той хубаво, че не предложи местата за извършване на нарушения да се означат, че там да се внимава повечко от не-нарушаващите. Много добро предложение, а? :)

"Не бива да търсим вина у никого, а да си извлечем поуки"..... Да, разбрахме, че не трябва да се търси вина нито у т.н. боец, нито у който и да е друг. Просто вина няма. В страната на всеобщата невинност /България/ е така.

Мазеееен, много мазен

Мазен като пехливанин...

а нещо акт съд за дебила?вземане на книжка? или ей така ще си ни напоява по медиите?

Наше момче, разкаял се е, съжалява... пък и е подчертал колко важен е колана... Ъъъъ, и жена му беше тая... ИЗВЕСТНАТА де..... И те така.

Именно! Какво ни интересуват дрънканици по медиите. Този патрулка блъска, какво остава за други коли. Идиотът с книжка е опасен на пътя.

"Време е да се регулират местата за спиране на нарушители от патрулиращи полицаи", каза още ММА боецът. Не ги видял заради сигналните светлини? И дали не е време да се регулира (ограничи) употребата на кокаин от към някой миропомазани бабаити в препатилата ни държава?

Каруцарите дори да имат коли не бива да карат нищо повече от каруца ! Поредният каруцар с купено СУМПС !

По принцип е ясно, че шофьора предизвикал катастрофата не е съобразилл ситуацията. Но е факт, че полицаите в България не спират безопасно. Пример е спирането на автомобили на магистрала с палка, или спирането на полицейски автомобил с камера в аварийна лента на магистрала. В западните държави патрулката те кара да следваш с табела на задното стъкло и спират на някой паркинг или безопасно място, но НИКОГА на пътя. И е време да се направят тоалетни по магистралите спрямо западните стандарти, за да не спират в аварийните ленти за да пускат по една вода.

абе я се скрий от където си изпълзял..живея от 25 години извън булгаристан полицаите те спират дори виснали от някой мост...значи дебила утре може да убие някой ..а къде освен в аварийната да спре служебната кола?

Съласен съм с тебе, но заради "булгаристан" сложих "–".

Да се направят ебални, защото може по време на път да ти се доебе с партньора ти и няма да го правиш в миризливи опикани кенефи.

Само полицай самоубиец може да те спре на магистрала. Обезателно те изкарват извърн. А къде да спират? Ами те не спират, а патрулират, и са си оборудвани с камери и докато си караш, те засичат в нарушение. И аз живея в чужбина (Германия) и тук няма да видиш полицай да те спира на магистрала.

За някои неща не си прав изобщо,мен са ме спирали за проверка в Австрия точно на магистралата и те си бяха в аварийното платно с камера а за тоалетните на парко местата където ги направиха в началото имаше химически тоалетни но след няколко седмици изчезнаха....строителните фирми си ги приватизираха,що да се охарчват