Стачки парализират четири големи летища в Германия - стотици отменени полети

Дюселдорф, Кьолн/Бон, Щутгарт и Карлсруе/Баден-Баден са аерогарите, които ще бъдат засегнати от протестните действия

Обратно в новината

Коментари - Стачки парализират четири големи летища в Германия - стотици отменени полети | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Световната революция назрява.Франция,Германия,Англия и т.н.Все повече хора разбират,че техните правителства обслужват чужди интереси.

2023-03-17 09:58:42 Българин (нерегистриран) Преди 2 седмици бях в Германия, нищо от глупостите, които сте написали не отговарят на истината. Колкото и да се напявате с ватнишката пропаганда действителноста е, че стандартният аживот в Германия е дестки път по-висок от вашия, да не говоря за руския, което вече изобщо не може да се нарече стандарт а е едно жалко и безсмислено съществуване :) В германия живеят едни спокойни хора, които не се прилагат от някакви елементирани неща от сорта на това, каквото си платят сметките. Вече и тук е така, само неуките и прости хорица са бедни. Стига си писал глупости троле, познавам семейства в Германия, които нямат ... интернет. Да, и то не едно. Мизерия и половина, живеят в къща от баба и дядо, майката не работи, живеят с това, което носи бащата. Имат и две деца. Ав Германия съм виждал безпризорни деца, бели, германчета, които просят и търсят недоизядени закуски в кофите. В Германия има много голям брой бедни деца трольо.

И? Стачки в Германия има ВСЯКА година. Следващата новина - водата е мокра!

Стачките са неизменна част от демокрацията, нещо което в русия липсва. Там никой не стачкува под заплахата от арест и съд. Не ги мислete германците, там стачки е имало и преди повече от 100 години, хората са будни и знаят как да си отстояват правата, освен това имат синдикати със 100 годишни традиции, които ще постигнат споразумение със работодателите рано или късно.

Да, добре, че спомена Русия, та да се сетя за люлката на демокрацията, САЩ. Значи след протестите в Капитолията две години по любителски записи ги издирваха и наказваха, даже няколко самоубиха. А за да е сигурно, че няма да има протести, Жо Бидоня встъпи в длъжност с военно положение. Да живей димокрадцията!

Е що стачкуват като всичко е мед и масло?

ЛУФТХАНЗА отдавна е във фалит!!!

Така ще е, като не иска да превозва българи, защото били от руска република!

Летях с Луфтханза миналия месец, не срещнах никакви проблеми.

Явно не си чел за скандала с посланика ни в САЩ и Луфтханза?

"Луфтханза" имат някакви странни правила. Преди време самолета се повреди и полета беше отменен. Стовариха ни и казаха "Оправяйте се!" а за да се оправяме трябваше да звъним на някакъв "хелп деск" където операторите нямаха право да правят каквотоп и да е било. Можеха само да ми запазят место в следващия полет по абсолютно съюия маршрут при абсолютно същата класа. В моя полет се получаваше, че трябва да летя след три дена, като през тези три дена щяха да ме хранят и настаняват в хотел. А свободни места имаше в следващите самолети колкото човек иска но бяха в "премиум икономична" класа. Тоест "Луфтханза беше готова да ми плаща три дена храна и хотел, но не да ми качи билета една стъпка нагоре, която в моя случай струваше под 100 евра. Оказа се, че не мога и да си доплатя сам тези към 100 евра. Също нямаше никъде резервен самолет, който да докарат и да ни вземат. А нискотарифката "Уиз" ми се е случвало да докара резервен самолет от Будапеща и с един час закъснение да си продължа полета.

Тук някой редовно пише, че другите стачкували, а ние не, защото при нас всичко било наред. Човек! Ти добре ли си? Къде живееш изобщо? Служебното правителство ли да свалим вече? Хората си гонят редовните, а ние редовно правителство от десетки години не знаем какво е! Имаше някакви паплачи, дето плюха на хората гласували за тях, за да влязат в далаверите като БСП + ДПС, ГЕРБ+патрЕотите, ГЕРБ+ДПС и много други примери за безпринципни коалиции. Та ако свалим служебните какво да правим, съвсем без управление ли да останем?

Какви са тия глупости, които пишете тук, стотици пъти по-висок стандарт В Западна Европа, нали почти всяка къща има хора, които са навън, кой по-прилично живее, кой я кара доста трудно. Затънали в дългове, щото купили един коптор и една две стари коли. И бачкат като изоглавени. Да, имат си социални придобивки, отпуски редовни, ходят по почивки тук-там наблизо - Италия, Испания, е и? Сега им се развали спокойния консуматорски живот. Не може да нямаш ресурси, да внасяш от Русия изгодно горива и суровини, с които да си издържаш великите икономики и да си осигуряваш хубавия лайф и изведнъж да скачаш срещу Русия и да наливаш оръжие и пари в покрайни мокрайни и прочее провалени държави за да се бият срещу същата тази Русия с която до вчера си бил в добри отношения и търговски партньор. Подлостта и цинизма на заПАДНАЛИТЕ ще им изяде главите и тя ВЕЧЕ ги изяжда. Да се гърчат, не ми е жал за тях.

Германия вече приключи като икономическа сила. Ще карат още известно време по инерция. Иначе са капут. Успяха да ги унищожат най-накрая. И предните две войни, целта е да се предотврати съюз между Русия и Германия. Германския дух на народа ги измъква след две жестоки кризи и вдига държавата им. Само че този път се погрижиха за съжаление твърде удачно. Наводниха ги с емигранти. И убиха германския дух. Вече няма какво да ги вдига, няма какво да ги сплоти. Там е заформена мултикултурна помийна яма. С лични егоистични причини за съществуване, за пари и жизнен стандарт. националната идея вече я няма. Останала е в незначителни количества. За съжаление, причината е че германците са си тъповат народ, ограничени. Отлични работяги и техничари. Но Духът им е далеч по нивото. Стават за дисциплинирани изпълнители. За подчинение. За това им е изграден ореола на великите. На принципа на Умните и красивите следвайте ги. Правете каквото правят те и се подчинявайте. Духът им е на по-ниско ниво на развитие. Много жалко че ги ликвидираха като народ и държава. С хибридна война и други техники, но им видяха сметката. Според мен е голяма загуба и едва ли ще успеят да се вдигнат.

Много точен е коментарът Ви! Радвам се, че има добре ориентирани хора, опиращи се на исторически факти!

Преди 2 седмици бях в Германия, нищо от глупостите, които си написал не съответства на истината. Колкото и да се напъвате с ватнишката пропаганда действителноста е, че стандартан аживот в Германия е дестки пъти по-висок отколкото вашия, да не говорим за руския, което вече изобщо не може да се нарече стандарт а е едно жалко и безсмислено съществуване :) В германия живеят едни спокойни хора, които не се притесняват от някакви елементрани неща от сорта това как ше си платят сметките. Вече и тук е така, само неуките и прости хорица са бедни.

за Българин Преди 2 седмици бях в България в една махала. И разбрах, че българите са едни мургави и черновати. Кой ли ни лъже че са бели. Живеят в ужасна мизерия, нямат болници, нямат и парламент там или президент. Кой ли ги измисля тези работи. Е това са българите. Ако не си трол, то си изключително кухо и повърхностно същество, очевидно без грам жизнен опит в реалния живот. Искрено се надявам, да не се връщаш в България. А според ника дето използваш, вероятно си трол. От тези, Умните и красивите, дето се опитват да ни посочити Пътят на Германия: бачкайте докато мърдате, слушайте и се подчинявайте. Това писах в предния коментар. И ти веднага, по великолепен начин потвърди и илюстрира на живо.

Ти не си излизал от панелката баце, но знаеш за немската икономика. Руски плъх си ти

Баце е обръщение на ГЕРБ срещите с еднокнижните представители. Нито имате представа какво става в Германия, нито в Америка, нито в Русия. Вие и в България не знаете какво става, по принцип

е какво да направя, не съм излизал от панелката. Но по е друго, такъв капацитет като теб, Вярно, все още сополив, ама отива на някакво=място за 2 седмици и вече всичко му е ясно за това място :))) реколтата на Умните и красивите. Тъпи, прости, неуки, некомпетентни, но за това пък надути, нагли. Нашаркани с някой друг сертификат, шарени като балони на празник. Но за съжаление, въздух под налягане.

Скоро и фермерите.. като в Холандия

Е що фашистите закъсаха ве, да ги еба!

В Германия в сряда стачкуваха и мед. сестри. Защо не се отразява новината?

Стачки във Германия, стачки във Франция... тук никой не стачкува, значи хората са доволни и живеят добре.

Важното е не ний да сме добре, а на дри другите да им е зле...

БУКМЕЙКЪРИТЕ ВЕЧЕ ПРИЕМАТ ЗАЛОЗИ ДАЛИ ШОЛЦ ЩЕ СИ ИЗКАРА МАНДАТА :))

ко ша праим за тез пари? а те са и повече... ами за послените 33 години са стотици милиарди.... Гĸpмoния ни дължи $64 млpд. eт вeйнoтo. Xeлшo cъщe иcao eбĸзщĸтĸниĸ, Гъpция cĸ пpeвoли Ивoн Бyтeвcaи Копирано от https://www.168chasa.bg/article/6458856 © www.168chasa.bg вън германия и европата от балканите! вечно скъсване на дипломатическите отношения с германия, австрия, италия...

германия дължи на българия милиарди от ВСВ.... за ПСВ да не говорим щото там австрия и германия и италия направиха геноцид и национални катастрофи... а що се отнася до европата положението е страшно през последните 33 години. щети над 700 милиарда за територията българия! българия загуби над 3 милиона от европата и сега насе;ението на територията българия е може би 5-6 милиона (държавна тайна, нокой не смее да я публикува) , територията загуби над милион отгледани и обуечни загубени в робство на европата... и никой не проттестира. само разходите по тези хора на територяиа са стотици милиарди... но никой не може да го рзабере и изчисли... защо така, а? вън европата и натуту от балканите! съд за поредната национална катастроха и за геноцида! вечно скъсване на връзките с гермацият а и със западната европа и с америките!

Кви милиарди те гонят? Ние и в двете войни сме съюзници на Германия. Зле си с историята...

Пак ти се е обастрила деменцията ?

Западът се разпада а Русия просперира

Вие копейките още от 1917 го чакате тоя запад да се разпадне, ама нещо не ви се получава :) мухахахахахаххааа

Иди да се разходиш до някоя от западните държави в Европа, UK, Германия, Дания, Белгия, Франция, която си избереш, аз от декември миналата година до сега ги обиколих всичките по разни бизнес пътувания. Иди да се убедиш лично колко "зле" живеят хората там и го сравни това "зле" със твоя стандарт на живот :) хахахахахахахахахахаххахахахаха :)

Господ да закриля Николина и Мария Чакърдъкови! Любими певици на цялото семейство!

Споко, само една бензиностанция с ракети!

Не само САЩ ще фалира, но и ЕС, щот всичко е интегрирано, скачени съдове, както се казва. Тоя Путин ще излезе голяп пич, щот им ева маата на всички.

Добре, че пътувах до германия преди 2 седмици, наложи се да сменям по 2 самолета на отиване и връщане и мина без закъснения. Явно съм изкарал късмет. Иначе правото на стачка е неизменно предимство на демокрацията,подкрепям стачкуващите работещи хора. При соца. стачки нямаше, понеже резултата щеше да е репресия срещу стачкуващите. И в момента няма стачки в България, значи хората са доволни :)

Да се махаме от ЕС,или ще се стопим до 2 милиона с малцинствата.

Ами махай се бе, отивай в русия, там текат реки от злато и всичко е безплатно :) хахахахаххаха

Само америанците искат да се къпят в реки от злато, иначе казано да имат пари без да работят. Повечето хора искат да си изкарват сами парите и да има спокойствие.

Бил ли си някога в САЩ ? Разходи се до там, не е толкова скъпо, повечето образовани работещи хора в България могат да си го позволят. Иди да видиш как там хората "не работят" ;)

миличко кретенче, не си доразбрало, защото си и дебилченце ние желаем да сме в Родината си, и да сме управлявани от политици, а не от пачаври на чужди интереси

Истината е, че сте прости и некадърни и заради това сте с ниски доходи, с които не можете да си позволите отидете дори до Гърция за уикенда и заради това ревете, че искат ед аси седите на село хахахахахахахахахххаа :)

Ти си типичен пример за описаните от теб хора! С ниски доходи сме, защото така им изнася на западните терористи. Имам много приятели в чужбина и работата не ги е скъсала, но виж заплатите са някак по-различни! А изроди като теб, дето и майка си биха продали, за да се мазнят на новите си господари са срама, който ни докара дотук.

Бедни сте защото сте прости, никой не ви е виновен.

Прав си, прости сме, че търпим такива като теб! Ако ви избием, всичко ще си дойде на мястото.

А в Булгаристан нема нищо щото всичко е ок и стадото ще пие ракищ на трапеза и ще злорадства.

абсолютно така е.

Изравнят стандарта на Европейския съюз с този в латинска Америка,също и броя на тъмнокожите .

ЕС дръпна много напред с 50 процента инфлация и ядене на хлебарки и червеи. Да не забравяме 15 трилиона евро дълг ,който расте и няма да се връща. Чакаме фалити на десетки банки защото от глада хората ще теглят парите си.

Колкото и простотия да изакаш по форумите действителноста е, че стандарта на живот в западна Европа е десетки път по-висок от този у нас и стотици пъти по-висок от този в русия. Но продължавай да забавляваш хората, бабите пред блока, със сигурност ти вярват хахахахахаха :)

Бе глупости, висок стандарт, нали почти всичките ми роднини са навън, кой по-прилично живее, кой я кара доста трудно. Затънали в дългове, щото купили един коптор и една две стари коли. И бачкат като изоглавени. Да, имат си социални придобивки, отпуски редовни, ходят по почивки тук-там наблизо Италия, Испания.

Тук няма как да има стачки, защото на по-голямата част от народа му харесва Радев всеки ден да им го дъни целия вътре, вътре, сух, сух както беше казал поетЪ сър Стенли Ройс.

Всъщност за Радев не знам, ама Боцко беше признал, че им го... с 200, ама явно на герберите си им харесва и пак ще гласуват за него и за ИК се борят и ЛГБТ! Въобще проеврогейци отвсякъде.

Стана ??? Както се казва вола рие ато на гърбът му пада!!! Нави сага 50 пакета санкции!!!!

А не както тука на мене шефовете ми обясняват че забавяне на заплата от два месеца е нещо нормално и да съм благодарен че изобщо ще си я получа някога... И като им кажа че децата ми искат да ядат всеки ден, ами да си карал пестеливо... Абсолютна бананова република сме.

Sm3hurk0

ПАрите не стигат.. и в Германия и във Франция... Едните искат да ги накарат да работят повече преди пенсиониране, а на другите инфлацията им изяде парите и ето ти стачки в Германия и размирици във Франция... Да не забравяме фалиралите банки в САЩ... :)))))) От толкова пакета санкции - това е положението.. нагледно и ясно.... Честито !

само при нас всичко е топ...и си траем :)

Ами браво му се вика на това! Искат си правата хората, всички заедно ефективно и категорично! Ние какво? Всичко поскъпва, ядем пумии, бият ни, грабят ни , обаче ако някой тръгне да прави протест, още 20 човека му обясняват как не трябва и че трябва и на това да се радва, че в Сомалия и това нямало... Еми като се сравняваме със Сомалия така ще е ... Айде обяснявайте ми как не съм прав и как в България всичко е супер якото.