Коментари - Работник от ВМЗ припадна от глад по време на стачка | dnes.dir.bg
назад

Работник от ВМЗ припадна от глад по време на стачка

Девети ден продължава ефективната стачка на работниците от ВМЗ-Сопот. Тази сутрин 52-годишен работник припадна от нервно изтощение и глад на протеста пред завода. Екип на „Спешна помощ” го транспортира до карловската болница.

Обратно в новината

Коментари - Работник от ВМЗ припадна от глад по време на стачка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам какво чакат и за какво протестират освен за парите си.Парите ще им ги дадат рано или късно,но това ще бъдат последните пари които ще вземат.Вместо да напуснат поради ниезплащане на две заплати и да отидат на борсата за цяла година с 60% от заплата те чакат да се приватизира след което ще бъдат изгонени от завода един по един без право на обещетения и само 4мес. на борсата по 150лв.Колкото и да не ви се вярва уважаеми работещи във ВМЗ това ви очаква с това гладно герберско управление.

Попитайте служителите на ЕМКО дали са взели заплати за септември и ако да, кога!!!

Припаднал бил, гладен бил, децата им били гладни...Според така нареения-"министър" Дянков-"Добре са, но не могат да го усетят"( каквото и да означава това) Щели да продължат стачката-" Пари-няма, но бъдете здрави"-пак цитат от бисерите на същия...

Тия хора до като не унищожат напълно всичко в държавата няма да спрат.В Русия Путин и събрал всички оръжейни и ги е информирал че в предвид на увеличаващият се пазар на оръжие те трябва да увеличат усилията си за участие в международни изложби на оръжие.В същото това време в Сърбия се открива завод за производство на бойни коли които са предназначени за Бангладеш и Уганда.Ами щом не може да се пребори с частниците сменете ръководството. и намерете човек който може.Като как новият собственик може да се пребори с конкуренцията а старото ръководство-не.Всичко е нарочно но не е честно спряма обикновенните хора.

Ако не знаеш Сърбия има дълеч по-голям ВПК от България и за разлика от нас Русия, като техен съюзник няма да позволи да го унищожат като в България.

Той Вовката - и мнооого други Неща Прави. И Сколково, и раждаемостта, и Байконур полетя Отново. --------- Бихте ли Вспомогнали на Всички-Нас просто Вовката да Ни дойде у Нас на среща ? (пък да Си Кажем И Поучим един-другиму)

Много ви здраве от Тодор Живков! Плюхте БКП, скачахте до посиняване и сега какво? Каквото търсехте си го намерихте. Гледам на сайта сте пропуснали периода на социализма,само царско време и в наши дни. Е, сърбайте си попарата.

Да се чете "Отечествен Фронт".

При капитализма работническа класа живее зле. А при мутрокапитализма е още по-зле, направо се мре!

чудо на чудесата- издължиха ни се за тая година на 98процента. ама преди това съкратиха част от хората. така че в една ръка пари , а в другата тояга- това са работодателите днес . весели празници и дано хората от вмз вземат още 2 заплати.

Обещанията не са като парите. Те поддържат духа но донякъде. Какво чакат а не вземан РПГ-та и автоматите. Време е да накалачничат тези, които си раздадоха КОЛЕДНИ БОНУСИ за "добре"свършената работа. Ако продължават да чакат рискуват да бъдат приети всички в Карловската болница.

Синдикатите сме ние, човече злобно. Ние сами ли си задържаме заплатите, бе? Да работим като роби пез пари ли искаш? Или ние да поемем отговорността на борда и министерството?

Глад при управлението на ГЕРБ???? Това е невъзможно! При управлението на НАШАТА партия може да има само чревоугодничество! Което обаче е смъртен грях, и затова не може да си го позволим!

Предполагам Добрев си прави изводите от успешните примри за приватизация на Балканкар, Авиокомпания Балкан, Кремиковци и 99 % от приватизираните на всяка цена предприятия. Всъщност става дума за закриване на предприятието , защото имат дързостта все още да конкурират на определени пазари аналоги1ните израелски производители. Навремето Агробизнес банк беше бутната не толкова заради Ицо салфетката , а защото бе предоставила милиарди на военните ни заводи. Имаше много оръжейни скандали през годините , за да ни извадят от печелившата игра. Вие защо мислите правителствата ни бият метани в Израел и САЩ. А-а-а, да и за да ни пробутват престарели изтребители на цени по-високи от тези за нови шведски и руски изтребители. А, да и си пласират енергийните компании, за да не изостанем в самоунищожаването на прекрасната ни природна среда. Вероятно и за да ис изпълняваме безпрекословно задълженията по пласмена на хероин (и не само) поради свръхпроизводството му в демократизиран Авганистан. Да добавяме ли още ?

Прав си колега ! Това за унищожаването на ВПК и пазарите му от Израелски и САЩ-ски търговци и официали го чух през 1992 лично от устата на един от директорите на военен завод и след това то се случи.

Свършено е с тоя завод, уви. Ще последва съдбата на тракторния - разпродаден за скрап и на парче...

Ето това писание бих допълнил : свършено е и с народа ни ! Тоя народ , който не е в състояние да пази и развива средствата за производство и не отстоява гаржданските си и човешки права е загубен и окаян народ.

Имайте Доверие ! ... Не в някакъв-си-там ... Дървосекачът... А във Всички-Нас !

Защо не Подгоните местните-ви гаулайтери, Хора ? (Да !, за т.нар. ВМЗ управление говоря.) ---------- Има ли нужда аз-лично да ви казвам, че най-манечкият, онзи замкмет Пловдивски - Е Доказано-Замесен във врътки и то - баш с руснаците ?! Че и през Варна, оставете друго.

Сега ДЕВИЗЪТ е само един: "Гласувай за ГЕРБ - стой ГЛАДЕН"

АЙ СЕГА ГЛУПАВИ РЕПЛИКИ И АЗ ПО ВРЕМЕ НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ЧАКАХ ЗАПЛАТИ С ПО 6 - 7 МЕСЕЦА ЗАКЪСНЕНИЕ И ИДВАШЕ ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ ПРИ НАС ДА НИ ОБЯСНЯВА КОЛКО МНОГО БИЛИ НАПРЕАВИЛИ ИСТИНАТА Е ЧЕ ВСИЧКИ НЕ СТРУВАТ

Източва или не източва, работодателят да даде заплатите на работниците! Ако държавата се държи по такъв начин, какво остава за частника, който дори не допуска синдикати!

Глада е по-силен от тока!

ГЕРБ не вярва на СЪЛЗИ !!!!!

Уважаеми стачници ! Приемете моята непоколебима и твърда поддръжка на Вашите действия за отстояване на елементарните човешки права, които, убеден съм, заслужавате ! Весела Коледа и по-щастлива и благодатна Нова 2013 година за всички ни !