Остров Лесбос стачкува заради мизерията на бежанците

Общинските служби и местните фирми на остров Лесбос обявиха стачка заради мизерното положение на бежанците.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички маймути обратно ! чиба !

Облекчете Европа!

Всичко е следствие на сащ-арабската пролет. Да ги пращат в сащ!!!!

О-в Лесбос трябва да се облекчи от мигрантите, като ги разкара незабавно по родните места. Да им дарят надуваеми лодки - мнозина така тръгнаха към Европа и нищо не пречи пак така да се върнат на родната суша, а оттам - обратно по клоните...

СА, Катар, Кувейт, ОАЕ... богатите, мюсюлмански държави от Залива са приели... 0(нула, zero) бежанци. По данни на Амнести Интернешънъл.

хората просто искат да кажат кратко и ясно-"разкарайте тази нашественическа сган от тук! не сме им длъжни с нищо!". но или е написано с краката реално какво са поискали хората от лесбос или просто либерастката сороска пропаганда и подтискане свободата на словото са достигнала такива гьобелсови нива, че дори в родината на демокрацията нямаш право да простестираш с РЕАЛНИТЕ си искания.

Руските орки направиха войната в Сирия, за да залеят Европа с емигранти. Искат слаба и разединена Европа, да си продават ресурсите за повече пари. Щото само това имат. Ама еропейските политици не са чак такива продажници като нашите, затова България плаща най-скъпата газ.

Да бе.

Да бе, те Руснаците пуснаха 2 атомни бомби над Япония и гориха с напалм цели села във Виетнам,хвърляха бомби с обеднен уран над Сърбия. Нападнаха Ирак, Либия и както казваш Сирия. ИДИОТТ.

Испания, италия, Гърция... Това са страни които удържат мигрантският натиск от десетилетия. Хиляди и хиляди трупове са извадени за това време. Незнайни гробове и хора без имена. Заседнали сте в собственото си мазничко самодоволство и не разбирате пред какво сте изправени. Не виждате от къде духа вятъра и накъде и какво носи. Освен това сте безразлично цинични към хирското страдание, но това в бг е нормално. Да си брутално гаден и да си нагъл тарикат е местният начин на живот. Не си ги вземайте у дома у панелката на тате, но поне не се радвайте на чуждото нещастие и смърт

Не съществуват Бежанци.. Това е все едно да наречеш- Масов убиец и Крадец с думата- светец.... В Европа си имаме ДОСТАТЪЧНО Просяци( ограбени от Банки или Фалирали), Безработни Европейци( 10- 20 %), Пенсионери и Бедни Европейци с ниски Заплати...Изродите араби и негри трябва да умират, за да живеем ние добре. Арабите искат да вземат- Парите, Работата, Къщите и страните на Европейците.

Не е заради "мизерното положение на бежанците" ,а поради мизерията породена от бежанците!!!