Стабилизирано е състоянието на ранените в Пирогов

Колегите реагираха много бързо и впечатляващо, каза проф. Николай Габровски

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех, дявол да го вземе... Жалко за починалите. Вчера вечерта по новините казаха, че за радост няма загинали деца, но това не се оказа вярно. ДИР, моля пишете правилно на български. Не, че в момента това е най-важното. Кой и за какво е взел толкова милиони, а не е поправил опасния участък. Какво да си мислим, че оттук нататък ще следват още инциденти.

Не мисля, че лекарите са направили нещо бог знае какво... От 28 пациента 16 умрели... Ми товз е повече от 50%. Значи за този месец по-малко от половин заплата за всеки от тях!

По случйност бях по време на катастрофата в района, един от първите хора на местопроизшествито (бях на риболов в района). Много бързо реагираха всички - трябва да ви кажа, че толкова линейки и толкова добра организаця рядко се вижда въпреки хаоса в първите минути. Реално на 10-15тата мин. бяха там и извозваха и помагаха на хората. Идваха отвсякъде линейки, пожарни и полиция видях линейки с монтанска регистрация дори (малко по късно). Полицаи пренасочваха движението през Искрец. Истинска тргедия.

Лекарите никога не са направили нищо добро,но скоро,като дойдат шаманите,нещата решително ще се променят.

Респект пред лекарите. Ясно е, че не както трябва ремонтираният път е виновен, но естествено, че ще обвинят шофьора. Няма такъв човек, който иска умишлено да убие 16 човека.