Срутен покрив рани човек в Националната библиотека

Част от покрива на Националната библиотека „Св. св. Кирил и Методий“ в София пропадна от тежкия сняг и рани един човек.

Обратно в новината

Коментари - Срутен покрив рани човек в Националната библиотека | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо уволнени, оставки ... Или това си е в реда на нещата и куче влачи, диря няма. "Порезните рани" са чиста случайност да не се случи" кървава драма"! ПРОКУРАТУРАТА НЯМА ЛИ ДА СЕ САМОСЕЗИРА ???

Т.к.библиотеката е строена при социализма да се събори,а материалити да отидат за построяването на магистрала,на която банкиската мутра да пререже лентата.

Този човечец тръгнал да ходи на библиотека!Кой ти ходи сега по такива опасни места,бе човек?!?

Гледах репортажа по Нова ТВ. Репортера показа парче структорен Лексан 60х60 см.=150 грама. Голям проблем-голяма работа.За няколко хиляди може да се смени целия окачен таван +керемидите! Парадокса е ,че пари за саниране на ненуждаещи се жилища има ,а за болници, библиотеки и кметства няма!

Аз съм студентка и често ходя в тази библиотека, вчера казаха че покривът на библиотеката не бил ремонтиран от 50 години. На колко държавни сгради не е правен ремонт от 50 години?

Настоящата директорка на Народната библиотека няма вина, тя е отскоро там. Вина има бившата директорка, която се подвизаваше на този пост 18 години и не си помръдна телесата, за да оправи този покрив. Нещо повече, вместо да й се потърси отговорност (Боряна Христова се казва), те я направиха зам. министър на културата???? Ето това са критериите в България - колкото си по-некадърен, толкова по-имаш шанс за израстване....

А настоящата директорка да не е доктор по медицина ? "Пред БНТ директорът на библиотеката доц. д-р Красимира Александрова съобщи, че пострадалият вече е в добро състояние." А служителите на Националната библиотека, заедно със таксиджията, откога са конкуренция на линейка, не е ли редно да се звъни на 112, а не на 2121 ???

Явно много сте навътре с историята на НБКМ, но да обвинявате предишното ръководство ми намирисва на откровено блюдолизничене към новата директорка. Имате сигурно много голяма личен интерес, хахаха, гнус, гнус от такива

Явно много сте навътре с историята на НБКМ, но да обвинявате предишното ръководство ми намирисва на откровено блюдолизничене към новата директорка. Имате сигурно много голяма личен интерес, хахаха, гнус, гнус от такива

Разруха насякъде ,гарантирана от герб!

Ама за ремонт на Народното събрание и мин съвет пари има а за библиотеката не, наказание за ГЕРБ на следващите избори, на по следващите ще го мислим....

Ето - аз затова съм чел само Винету, за да не ми падне таванът на главата.

Колко пари изчезнаха при поредния ви ремонт на покрива?

Бъди сигурен, че пари за ремонта на този покрив са изкопчени с люти битки и сумата е била доста скромна за да я откраднат!

А някой каза, че Цариградско шосе трябва да се ремонтира, защото не му е правен ремонт от 30 години :D

Четенето е опасно за здравето!

Дори по липсата на мнения под тази новина може да се съди, че на никой не му пука! Жалка история! Смешна и грозна държава!

Ако беше в Русия, до сега щеше да има поне 200-250 "умни" коментара.

Ами да! Защо не се нарани по такъв начин някоя мутра или политик?! Горкият четящ човек и горката ни национална библиотека, съхраняваща национално богатство и с работещи в нея хора за жалки заплати. Бедност на духа, а сега това доведе и до физическа увреда. Това сигурно е краят.

Все по-лошо ще става , това което НРБ построи тия още не могат да го разрушат.

Библиотеката "Св. Кирил и Методи" е национална, но поредицата от правителства на РБ бяха - анти-национални.

на олигарсите не им трябва култура на библиотекарския не му трябват библиотеки, те от ДС нали имат милиарди и Малдивите, плабса не трябва дори да може да чете