Срещата на върха за бъдещето през 2024 г.: Какви са приоритетите и очакванията на България

Представи ги вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел в подготвителна министерска среща в Ню Йорк

Обратно в новината

Коментари - Срещата на върха за бъдещето през 2024 г.: Какви са приоритетите и очакванията на България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Върхът на дъното? Защото гледам само утайка има там.

Тая коя подред "среща" им е на тия идиоти...ще забравят глупостите си, още утре , като се отрезвят от коката и алкохола по хотелските си развратни стаи , няма да помнят нищо от "срещата"

Няма нищо подобно, ЕС все повече се капсулира, не допуска друго мнение и поглед, а с помоща на такива платени политкомисарки като това недоразумение Гарбиел, прокламира чисти заблуди и откровенни лъжи, на които няма кой да вярва.

На т’ва мутиралото, целия му живот мина така, безмислено и безцелно плямпане на небивалици! Като зомби е, без грам когнитивна функция!

Гледа като изкукала и побъркала се от плямпане на нищо незначещи объркани думи....явно това води до умопобъркване и в душите на тия нищоправци...ще завършат в психиатриите всичките накрая..

Калинката-Жираф е отишла за нова доза песъчлив вазелин у Ню Йорк-а!

“...включване на младите във вземането на решения, които да са достъпни за всички.“ И затова ви пречат Референдумите в България, що сте искрени и не лъжете?!!

След като мария Гаргамел " защитава" интересите и очакванията на България, ааа укр, сме спокойни. Галка :)

да ти кове бъдещето.. значи много си го загазил.

Яко безсмислени глупости

Никой не пише за пламенната реч на Зеленски която за малко да преобърне светът, подобно на американска база само в единият край на Гуам. По укро-фаши.он канала показаха всичките делегати събрали се с интерес и ръкопляскащи на блестящата риторика на безстрашният осраински лидер. Сред пляскащите беше и самият той. Това се нарича ниво на отчаяние, което може да издава пукнатини в западният модел на 'истина', което простият ни народ нарича лъжа. Защо тази проста лелка е докарана там за да говори за млади лепилари, запечатано от десетилетия научно 'статукво' и бъдеще? Тя е силно некомпетентна по всяка една тема и пример как образованието може да е по-голям враг от наркотиците. Разбира се, ако наричаш лъженето, наглостта и чистото простеене 'образование', но след като наричаме мъжа - жена и обратно защо НЕ?

заличена.

Тази типична комсомолска секретарка от времето на соца ръси клише след клише.

Да се надяваме че няма да стане. За другото да не говорим.....ЕС ще продължават да затварят всичко конкурентно у нас и да ни дават по някой лев за да мълчим...

Всичко ми е ясно, с изключение на едно - на кой връх ще се срещат ? Щото върхове много !

За какво да се тревожим отсега? Приоритетите ще ни ни бъдат спуснати от Посолството според очакванията му.

Нашата защо преговаря с терористи като Зеленски ? Ето, в Полша заявиха, че хлебното зърно, внесено от Украйна става единствено за производство на лепила и шпертплат, а “Ню Йорк Таймс” обяви, че ударът с 15 жертви на пазар в Донбас е от украинска ракета . Така беше и в Буча, както и в родилния дом в Мариупол, съдете украинците избиваха цивилни граждани и преписваха престъпленията си на руснаците . Ами Долната камара на Сената отказа да изслушва Зеленски, а ние преговаряме с него !? И тази нашата Марийка Неделчева попита ли Зеленски какво прави техен боен дрон по нашето Черноморие ?

Марийка пропуснала да повтори, че България "ПОКАЗВА ЛИДЕРСТВО" в цифровия дневен ред.