Райков: Няма интрига в отлагането на срещата Орешарски-Ренци

Посланикът ни в Италия Марин Райков заяви, че причините за отложената среща Ренци-Орешарски са вътрешнополитически и няма интрига и сензация.

Обратно в новината

Коментари - Райков: Няма интрига в отлагането на срещата Орешарски-Ренци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това правителство е най-успешното правителство на българия след другаря Т. Живков. Желая му крепко здраве и дълъг живот. И да ви е честита новата 1974година! Наздраве дрогарки и другари патриьоти!

ФАКТ БЪЛГАРИЯ Е ПОЛИТИЧЕСКИ И ИКОНОМИЧЕСКИ В ТОТАЛНА ИЗОЛАЦИЯ! НОРМАЛНО! НИКОЙ НЕ ЩЕ ДА СЕ СРЕЩА С МАФИЯТА НА КОМУНИСТИТЕ ОТ БКП-ПУТЛЕРИСТИ и ИСЛЯМИСТИТЕ АНАДОЛЦИ

Тънък играч е този Райков, добре сготви Ореха :)

да, "няма интрига ама не мога да кая какви са причините, че ще стане ебаси и скандало". скандално му е изказването на този гербер, три дни преди изборите. поне 2 процента надолу.

Абе пука му на Ореха за Италия той ходи във Виетнам и се среща с Лукашенко, освен това мина на два метра от Путин! Ами не го искали в Европа- като не искат Пацо ще ходи по Азия!

дупница ! тя не е в азия. в дупница при маика си ще ходи

ами и първанов и станишев никъде не ги канеха и приемаха пък не беше такава драма !

Горкият Ренци сигурно си е счупил нокът как да ходи по срещи. Разбирам и съчувствам.

Тези западняци съвсем се самозабравиха, като са поели ангажименти да ги изпълняват, какво се държат като кокетка - искам/ не искам.

Да няма интрига разбира се.Има само подигравка към един безличен индивид,който ни натресоха да ръководи некомпетенти и крадливи министри избрани от народа

Не разбираш! Те не се подиграват с него, а с теб, с държавата ти!

Айде бе? Що приемат Плевнелиев? Що омразния на руската агентура Бойко го приемаха навсякъде? Подиграват се с парламентарната агентура на мужиците и на газпромовското ни правителство :)

Марионетката Орешарски пратиха в Палестина (?) Марионетката Вигенин - в Украйна (?) Марионетното правителство върна Руски парламентарист в последния момент (?) Кой тегли конците на марионетките- това е чиновник в централата наЕС. Така никой не уважава марионетките. Също и в Италия не се церемонията с марионетки.

Кой ли иска срещи с Червени Боклуци като Боклушарски и Болния Сидеров??? :-) Навсякъде ги гонят.....да отидат в Северна Корея,там ще ги приемат с отворени обятия :-) :-) :-)

плюнчо пак изпълнява мазни поръчки

кой таратупняк изпълзя от нафталина...хаха самопредложил се самоназначил се таратупняк

Плевнелиев да го посрещат, а Орешарски - не! Та той е много по-важен от него!

Вместо да се мотае из Европа без нужда, "другаря" премиер да вземе пример от Китай, как не допускат на държавните търгове майкрософтски продукти, щото не поддържат масово ползвани от хората операционни системи.

Хайде сега Райков да вземе да плати разходите на цялата делегация, а не да замазва положението. Във всички случаи е искал да се види с Орешарски и да си кажат нещо тайничко, страх ги е да не ги подслушват, а друго си е в лична среща. Но екскурзията на делегацията на гърба на нас и пак на нас. Заради този гаф Райков незабавно трябва да бъде отзован.... Незабавно, а и да плати разходите.... Хайде, стига сте ни габаркали, не пасем трева. Нахалници такива!!!!

Цветанов и Борисов са виновни. Те подкупиха и папата да не приема Орешарски.

И защо да се среща с Орешарски, не назначава ли президента посланиците?

За троловете всичко е интрига.Нали трябва да се припечелва по нещо!

Не се справяте, Няма да плащам довечера на Позитано.

Абе никой не бръсне Оршака за слива :(

Друго беше, като ББ беше начело - всички го посрещаха като желан гост, а тоя го избягват, сякаш е чумав! Комунизмът не е заразен, уважаеми Европейци!

Райков, видя ли колко хора, разбиращи от политика са писали тук. Ти си приказвай, ама пет пари не струваш пред писачите тук. Е-ех, язък ти за образованията и езиците, които знаеш...............

Да обикаля Евралазиа този некадърник Пикнярски! Все пак Дон Путкинезе Московитски ще го приеме без да мисли .

Той този ДОН се среща само с китайци и си подписва договори с тях.

Путин е велик политик, а ти явно доста си напреднал със салатката и пиенето защото вече фъфлиш. Ако намерим взаимноизгодни отношения с Русия е редно да се възползваме. Русия е голям и интересен партньор в много отношения - военно, иконмическо и т.н.

Няма интрига - просто италианецът го е срам да се среща с чак такива мошеници.

Все едно някой може да задмине италианците по мошенничества, кражби и мафия. Хайде да не се пъчим толкова

Михрата не им се слуша тирадата за Южен Поток на един комисионер на Пу-кин. За кво да го канят такъв

Те са го поканили вече. Но явно срещите на италианската мафия са били по-спешни и Ренци не е имал избор иначе става страшно - вендета.

Марин Райков коментира, че става дума за неща, които не може да коментира. Многозначителността си е чист шаманизъм, с който властта иска тоалетна хартия, че е позацапала имиджа си.

Опитват се да замажат срама, че може да има такова отношение към български ръководител. А според мен трябваше да протестират. Стига сме замазвали.

Орешарката да не е нещо спинозен ,че така го отбягват от ЕС?! Тоя "експерт"защо не го харесват?

в момента италия -ври и кипи! НА МЯСТОТО НА ОРЕШАРСКИ - ТРЯБВА ДА ОТМЕНИ СРЕЩАТА С ТОЗИ РЕНЦИ И ДА СЕ СРЕЩНЕ САМО С ПАПАТА!!! МИСЛЯ ЧЕ КОЛКОТО И ДА НЕ ГО ПРИЕМАМ ОРЕШАРСКИ - ЦЕЛИЯТ НАРОД ТРЯБВА ДА ГО ЗАЩИТИМ - НЕЗАВИСИМО ОТ КОЯ ПАРТИЯ Е ИЗБРАН!!! А ЗА РАЙКОВ - КАТО ПОСЛАНИК - ТОВА ПЪЛЕН ПРОВАЛ!!!! ЗАЩОТО РЕНЦИ ОЧАКВА ИЗБОРИТЕ СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА И РЕЗУЛТАТА! И ЗА ТОВА АПЕЛИРАМ - ОРЕШАРСКИ - ОТСВИРИ РЕНЦИ СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА ! А РАЙКОВ - ДА БЪДЕ ОТСТРАНЕН КАТО ПОСЛАНИК - ПЪЛЕН ПРОВАЛ!!!

Провала си е на УРИНРСКИ и няма да го подкрепим. Не прехвърляй нещата, комунисте платен от Пеевски и Доган

явно си яко платен от герб или скапаните реформатори! МИТАК- УК СТАВА ВЪПРОС НЕ ЗА ДРОГАТА НА НА ББ И ЦВЦВ а за самата държава! КОГАТО ЕДИН ПОСЛАНИК НЕ МОЖЕ ДА УРЕДИ НОРМАЛНО СРЕЩАТА И ТЯ СЕ ПРОВАЛИ - ТОВА Е ПРОВАЛ НА ПОСЛАНИКА!!!! РАЗБРАЛИ ЛИШЕЙ ТАКЪВ !!! ДОСТАТЪЧНО Е ЧЕ ТОЗИ РАЙКОВ ЗА 3 МЕСЕЦА КАТО ПРЕМИЕР БУКВАЛНО ДОУНИЩОЖИ ЗДРАВНАТА КАСА , КАКТО И МНОГО ДРУГИ . ОТГОРЕ НА ТОВА ОТИДЕ НЕ КЪДЕ И ДА Е - А В ИТАЛИЯ ПОСЛАНИК. ЕДИН ОТ НАЙ-СЛАБИТЕ НИ ДИПЛОМАТИ! КРАДЕЦ ЗА СМЕТКА НА БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА А И ОТ ВЪНШНО М-СТВО СЪЩО!!! ЕВАЛА ЧОВЕКА СИ ЖИВЕЕ НА ЧУЖД ГРЪБ ГОДИНИ НАРЕД.

Пълен булшит и отврат е тази кукла на конци Орешарски! подкрепям Ренци да не се среща с куклата на Руската мафия!

А аз мисля, че е редно като българи да защитим един български ръководител. Защото хубав лош си е наш. Италианците да не ти решат проблемите случайно.

И какво да му защищаваме на тоя крадец?Аз не искам да "защищавам"СерГея-Доган-Пеевски-Болен ,чиято марионетка е тоя жалък Орешарски.

Лош превод от руски :)

Трябваше да го придружа и щяха да ни приемат едновременно с папата.

Ако посещението е отложено по политически причини, това само доазва, че Орешарски е смелчага. А италианецът - поредната кукла на ЕК.

е такъв смелчага приберете си го при вас - под масата, там само смелчаги сте се събрали

"Орешарски е смелчага." Наср-л се е до ушите и пак не си подава оставката :)

Италианеца щеше да е първият от ЕС ,който щеше да се доближи до Орешарски.Но и той го отсвири. За Орешарски остана да броди по Азия и Африка.

Ако Брюксел, Хърватия, Израел, Румъния, Сърбия , Русия .... за теб са в Азия и Африка това обяснява доста неща.

в Европа ли е? Орешара да се проба и в Северна Корея.

Philip Marloy

Абе тия ги дрънкай на бабичките,дето ви избират гадната шайка всеки път. Изолацията е същата като на вашият бивш идол-Гоце. За всички премиери ив ЕС е връх на гнусотията да се доближат даже до тая жалка марионетка.А иначе Русия,Румъния,Харватия и не знам си коя още каталясала държава,може да посещава нонстоп.

Е те няма да кажат, че срещата е отложена, защото премиерът им предпочита да не се среща с напълно дискредитирана личност. Все пак в дипломацията не е прието да се говори така. Там обаче, всеки жест и всяко действие казва много

Не му вярвам на Райков - и той се компроментира. Откакто като служебен премиер се самоназначи посланник в Италия.

Докъде я докара Серго ? Гонят ти министрите.

Но сега е интересно, защо въпросният посланик заприличва /поне на снимка/ на Стоичков? Това иди-дойди. Само да не заприказва като него - да играе може.

Райков дипломатично се опитва да замаже гафа с отношението на Италия към Пацо Виетнамеца. Няма нужда. Ние в Българяи не можем да го понасяме този мазезник, явно и италианците имат същото отношение към него.

НАИСТИНА НЯМА ИНТРИГА!

!ВСИЧКО Е НОРМАЛНО ! ТАКА И ТРЯБВА ДА БЪДЕ ! РАЙКОВ Е ПРАВ ,! ТОВА ЗАСЛУЖАВА ОРЕШАРСКИ !И ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЗАЩО , НЯМА НУЖДА ДА НИ СЕ ОБЯСНЯВА ! МЕРСИ !

Никой не иска да се асоциира с човек, който се изнизва през задните ходове, не е желан в цивилизования свят и е партията му е документирана в принуждаване и закупуване на гласове, дни преди европейски избори. Оставка.

Срещата, услужливо ,след изборите!!!! Знае ли човек до тогава какво може да стане!!!

""с всичките изразени съжаления" Какви? Като например: Много съжаляваме че имате такъв калпав премиер но ние не можем да си губим времето с глупаци. Ако намерите някой по свестен (или поне забавен като Берлускони) тогава можем пак да говорим. Чао :)

Въпроса не е кого лъже Райков, а кой ли ще му се хване на лъжата? Елементарно е че такива срещи предварително се договарят в удобно за двете страни време и италианците 100% са знаели че тогава ще имат "предизборни митинги" т.е. причината не е тази с която пробва дипломатично да ни лъже господина Райкова.

Съгласен! Само биха шута на една марионетка. И на една самозабравила се хунта, обслужваща руските интереси. В това и аз не виждам никаква интрига!

Дедо на , колко ракии си пич , нещо май доста си подпиинал ? Смешник

Не си познал дедовото - от 1988 и бира не пия, камо ли ракия :) А личните нападки изобщо не променят резила на изпъдения Орешко :)