Тайна среща между Помпейо и Ким Чен-ун

Номинираният за поста държавен секретар на САЩ Майк Помпейо е отишъл на тайно посещение в Северна Корея през великденските празници и се е срещнал с Ким Чен-ун.

Обратно в новината

Коментари - Тайна среща между Помпейо и Ким Чен-ун | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЦРУто е ходило тaм, да види кабинета на Кимчо и да могат слeд това с най-новата ракета да нацелят джама му ! Ей го, сега Куба сменя Кастро, ,,чукват,, случайно Кимчо и остава само Путин да им мъти водата .A ?

- Председателят на КНР Си Дзинпин има намерение да извърши официална визита в Северна Корея.

Ау! Пак "осведомени източници" ни осведомяват! После един дълъг коментар (за нещо, което никой не знае станало ли е или не). Хайде стига вече, публикувайте нещо, което сме сигурни че е станало!

Ще се повторя, щото някои преди година не вярваха. Северна и Южна Корея ще се сближат, ще заработят заедно. Това е единственият вариант Южна Корея да остане лидер в Азия. Това е и единственият вариант Корейският полуостров да се развива още десетилетия. Сближаването ще стане до максимум 10 години.

Бе, да не би на корейците Германия да е пратила бира с ,,германски ген,,? ..Та да вземат да се обединят?.

И аз предлагам още един ..читав.

в Северна Корея, но знам , че няма да повярвате, ама знам със сигурност, че там ще има подобрение само тогава, когато Северна Корея и САЩ подпишат мирен договор с който да се сложи край на Войната от 1953 година.

През 2005г. бащата на сегашния Ким и САЩ подписаха договор. И какво стана - веднага след това Щатите започнаха натиск и поискаха неща, които въобще не са били коментирани, камо ли да са залегнали в подписания договор. Обаче Ким Дебелия не направи втори път грешката. Постара се Северната да стане ядрена държава и тогава се съгласи на преговори със САЩ. Преди това се уточни лично с Дзинпин, чрез външния си министър с Кремъл и сега може отново да преговаря със САЩ. Това са изходните позиции към момента.

Изходните позиции са може да съм дребен и дебел ама ми е и дебел тай че дай да не си ги мерим....

САЩ оставят дебелия Ким да си разработва ядрени оръжия и му доставят ядене за популацията. В замяна на това Северна Корея насочва ракетите към Русия. Харесва ли ви такъв вариант, мурзилки?

Реалностите май са други. Китай и Русия могат да осигерят много повече храни - попрочети статистиките за последните години, за да не пишеш повече глупости.

Сигурен съм ,че ти пък ще харесаш МОЯ!?

Двете Кореи имат територия, горе-долу колкото България. Едната малко повече, другата малко по-малко. Обаче едната има 3.5 пъти повече население, другата 7 пъти. БВП на едната вече догонва този на Русия, а другата успя да стане ядрена държава, въпреки управляващата компартия. А къде сме ние?

Двете Кореи на два пъти бяха пред реално обединяване, ама така се случи че при първия опит южнокорейския президент го свалиха заради корупция а при втория пък севернокорейския бос умря изненадващо. А през Юни, 2000 година, двете страни подписаха декларация че ще работят за мирно обединение на двете страни...

Разоръжаване, после сваляне на диктатора, после "демоНкратизация", после новият световен ред си прави сценария...още колко диктатора останаха за сваляне..

Къде го виждаш това разоръжаване на Северна Корея? И защо трябва да се разоръжава?

Четем цитатите и видиш ли Тръмпа и САЩ дали благословията си на двете Кореи да преговарят! хахаххахахахаха на Южна 100% казвате какво дасе прави, ама на Северна едва ли!

Най-добре да се състои в Китай среща с Тръмп. Северна Корея не трябва да се отказва от ядренито си оръжие, а само да гарантира, че няма намерение да го ползва. Може би да се договори и с Япония за пътя на тестовите ракети. Все пак естествената траектория е към Тихият океан, но Япония е разположена така, че почти невъзможно да не прелети над нея. Очевидно такава траетория е гонени и дори само това показва разумност. Трябва и предварително да съобщава за опити. Северна Корея е реална заплаха, само ако считат управляващите там за луди. Само такива биха тръгнали да нападат САЩ. Русия и САЩ са поне 20 пъти по-голяма ядрена сила от всеки следващ.

Vinetou

"Бих искал да поздравя Доналд за куража" да приеме поканата на Ким Чен-ун за среща лице в лице, заяви японският премиер, цитиран от Асошиейтед прес. Е то голям кураж се иска. Това да не е ММА турнир?

излезе информация че те използват собствените си работници в съседни страни като им прибират печалбата, но това едва ли смущава най демократичната държава

И не само в съседните... Според Британско проучване над 50 000 севернокорейски граждани работят в Евросъюза, като най-много са в Полша.

за да подлеят вода на русия са готови на всичко

ако и ким ритне россия, владимир владимирович трябва сам да си изпие новичока!

Няма от къде да се сдобие с този НАТО-вски Новичок. Очевидно не е руският, след като напълно не съвпада с казаното от създателя му, живеещ в САЩ. ;)

Е ква е тая тайна среща щом дирниците я публикуват?:))))

Тоя да не се е пръкнал в Помпей?! Човекът се казва ПомПЕО (Pompeo)

ПОМПЕО ВЗЕЛ ГЕНЕТИЧЕН МАТЕРИАЛ ОТ КИМ ЗА ЦРУ ДА НАПРАВИ ОТРОВА ... ОРАЛНО :))

Тайна среща между Помпейо и Ким Чен-ун. Няма нищо по-силно от любовта между двама мъже!

Ще се опитат да излъжат Ким, както на времето излъгаха Белязания.

Струва ми се , че Белязания ще надживее Путин?!

КАКВО И Е ТАЙНОТО НА ТАЗИ СРЕЩА, КАТО ЦЯЛ СВЯТ ЗНАЕ ЗА НЕЯ? ДИР, ВИЕ СЪВСЕМ СТЕ ИЗКУФЕЛИ!!!

Много тайна ще да е била, щом и дира пише за нея...

Този Майк да не е родом от Помпей?