Макрон посрещна Путин във Версай (снимки+видео)

Руският президент Владимир Путин пристигна във Франция за първа среща с френския президент Еманюел Макрон.

Обратно в новината

Коментари - Макрон посрещна Путин във Версай (снимки+видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали се подигравахте с Путин, че е джудже? А ТО КО СТАНА? Маркон е горе долу колкото него висок. ЩО не се подигравате?

На всички снимки Путkин е стъпал на табуретка

колко страхливо гледа каПутин. Страх го е от ръкостискане. С тази мека негова китка. :)))

Умен президент на Франция.Видя Тарампончо какво представлява.Ние всички сме в Европа.

симо

Оооо неразумнииии юроди,поради що се срамите да се наречете болгари и славяни.......Щот ми плаща Сорос!!!!!!

ми щото българите не сме славяни! впрочем и русские не са,

...а ти уроде поради что папкаш руски гов_а и предаваш Българският Род?

симо

По ръкуването ще ги познаете---с Путин -сърдено и открито,отговорни държавници,с Тръмп--до счупване на пръстите за да няма илюзия кой е ГОСПОДАРЯТ.

Тоз обикаля света само във връзка с разни годишнини и други предлози, като тази изложба например.Очевидно се налага, заложи на куца кобила льопенката и сега се налага да прояви добра воля, белким пооправи нвщата

преди 300 години петър едно ходил във франция, но не се е очовечил! като се върнал, изпотрепал половината стрелци, щото заговорничили, а после и другата половина, ей тъй по инерция! рязал бради и мустаци, и глави, естествено! и измъчвал и убил и първородният си син! другите си умрели сами! страдал от проблеми с пикочният мехур, и от това умрял! дано и путин не прехване някаква такава болест от франция!

Ако не беше Русия, сега щеше да сервираш на анадолските манафи, докато оправят жена ти , а после и теб...

не беше Русия, сега да сме в средата на стандарта на живот в ЕС.

ако не беше россия, нямаше кой да съсипе България на три пъти!

след него и Александър Едно ходил нали се сещаш смехуране

сещам се , разбира се! нали русские само туй могат? да идат някъде, да съсипят всичко, и да се приберат доволни в кочината си! тоя пък е умрял от коремен тиф!

Франсетата са възпитани хора. Поискал Протокола на Путин среща и защо да няма такава. Дет се казва утре заводите на Лада дето правят нещо създадено от Рено и Нисан могат и автоматична скоростна кутия да поискат плюс климатик. Търговия е това, а Франция е десетки години напред с технологиите пред Русия.

Ти голям експерт се извъди бе, соросоиден тъпанар??? Какво си видял от икономиките на Русия и Франция, че си позволяваш да плющиш простотии в нет-а????

те сега , ако пишеш, че получаваш и ежемесечен отчет за вноса и износа и на франция, направо ще ги закопаеш всичките соросоиди, и мене с тях!

макрончо няма да усети как ще стане пуделчето на царя !

Тръмп го хвана и му друсаше ръката , Путя да го хване за ... и да го подруса.

Фактът,че Макрон е отроче на Ротшилд,подсказва,че евреите пак са замислили нещо.

А първата баба на Франция къде е ,нещо не се вижда баба Макронка Путин може да иска да я поздрави крие ли се що ли ?

Путин може да иска да запознае Макрон с Людмила Путина. Ако му я шътне това ще се води взаимоизгодна сделка

Чакай сега малко-Доколкото зная Путин няма нищо общо вече с Людмила че и Путина може само името си да е запазила но нямат нищо общо май имат и развод та къде играеш в тъча ?

Меркел каза...От няколко дни разбрах, че ние трябва да разчитаме само на себе си и е нужно да заздравяваме двестранните отношения между европейските страни, както и с Русия.... Това е отговорът след срещата на ЕС с Тръмп. Това е и отговорът ,че Франция поиска среща с Русия.

дрън, дрън. Франция нищо не е искала от Русия бе мушморок. Путин се натресе в Париж.

Французите ще го посрещнат от хорска срама,ще го напият,няма да лобират за вдигане на санкциите,няма да му дадат пари и ще го изпратят при пиещите одеколон

писмеността им е дошла от македонските земи, гащите им Петър Първи им ги докара от френските земи, Императриците им докарани от немските земи, главният им поет от африканските земи, народа от монголските земи

Русия освободи България

бегай. Русия дойде не за да освободи България, а да си начеше имперските амбиции и после се обяви срещу обединена България.

100% Путkин е стъпил на табутерта за тази снимка и кво виновно гледа. Има ли в галерията снимка как Макрон му зашива един зад врата заради ЛьоПен?

Шуткин здрасти, как си ?

Няма пълно щастие,друго беше да го приеме любимата му льо Пен.

Никой да не се заблуждава, Путин никъде не ходи ей така. Вероятно е обяснено на Микрон, че ако не се овладее тероризма, Франция е една от главните мишени. Отделно на ръка Тръмп прецака Франция за оръжейните доставки в Залива...от което франсетата загубиха 30-40млрд. Така че очакваме скоро общ фронт.

Путин ходи, където го поканят. Макрон е най-лошия избор за Русия - разговори, но без отстъпки. Посреща го във Версай, но не в Елисейския дворец. Путин ще си отиде с празни ръце. Така са решили французите.

Глупако, единствената държава от Европа, с която Русия има УВЕЛИЧЕНИЕ на оборота през 2016-та година е Франция - с 13% - заради увеличен износ на зърно и природен газ!

"Русия е голяма, бедна и зла. Може би затова нейните диктатори са дребни, алчни и отмъстителни. Ако с две думи трябва да се определи руската държава, те ще бъдат Зло и Бездарие. Неспособна на качествено интензивно развитие, Русия е единствената държава, ламтяща за територии. Тя се храни с тях, изсмуква ги, съсипва ги и ги превръща в безплодни военни полигони. При това изисква и да я обичат. Засяга се, ако не я уважаваш? За какво? Заради размерите ли? От чудовище, натъпкано с омраза и въоръжено до зъби, трудно ще се възхитиш, камо ли да го обикнеш. Да се страхуваш това да. Дори е задължително. Този страх е предупреждение; пиянството на тази държава не е шега работа. Питайте всичките й съседи, дори само нахапаните и непогълнатите. Другите, смлените вече в имперския търбух, хич не ги и питайте".

Ти си добричък и умен!

Не е умен бе, гениален е, само гений би могъл да направи такова велико прозрение!

Ти си тъп, злобен и малоумен...хал хабер си нямаш от политика, икономика и социология...но пък охотно ни сервираш подобна повръщня...юроде, поради что не се хвърлиш от последния?

Русия била алчна за територии и ги изсмуквала?Коста не мислиш ли че се увличаш прекалено.САЩ са пряко или косвенозамесени в 200 войни от създаването си до сега.Разруха,смърт,омраза по цялото кълбо.Всеки непредубеден човек дето се вика го знае.За идиотите и наивните хора не говоря.

Едно време като бях в училище си мислех, че светът е в ръцете на умни и интелигнентни хора - какъв наивник съм бил само. Затова и се учех, че и аз да дам нещо на хората. То какво се оказа, че светът се управлява от едни хаховци, крадци, престъпници и идиоти...Като ги гледам тези 2мата на снимката и си викам тези двамата дали на две магарета ще могат да разделят сламата сами...И двамата са с обувки с вътрешни платформи. Оня хахо Тръмп пък си изрусява косата - кой нормален на 70 години човек, с респект ще се държи така. Луда работа ей.

за разлика дребничкия с червената връзка, който не е работил нищо реално обществено полезно през живота си.

Добър финансист ли? Я дай примери!

Чрез Макрон Вашингтон и Лондон играят срещу Берлин и Брюксел! Ето, че Макрон стартира изпълнението на задачата, заради която бе поставен на поста... А някои наивници тук не вярваха! :)

важното е ти да си вярваш. Вервай си...

Не е въпрос на вяра, а на анализ и преценка...

Французите са много любезни и учтиви. По-добре Руският Президент да влезе във Версай с покана, от колкото да влезе като император Александър първи

Ако не иде на крака тва джудже никой не го бръсне за слива. А тук специално разбрахме че не бил на крака ми се влачел по корем

червеният версайски килим с дебелина 4,5 см ,специално за санкционираните ... (вижда се на друго видео в ютюб )

това силно ме притеснява! когато ердоган посрещна путин, или обратно беше, обърках се вече, турция наложи 130 % мито на руската пшеница! какво ли го очаква сега??

На 4 май 2017 г Турция отмени това мито след среща на Ердоган и Путин, какво ли ще напишеш след като се увериш, че това е истина след последната им среща в Сочи? ПП Имена на хора и градове се пишат с голяма буква независимо от уважение, или не на индивидите!

ха ха ха ... яка снимка. каПутин се страхува да си подаде ръка след тренировките на Макарончо с ТрАмпчо :)))

И с право - ако вземе да приложи някой ключ от бойното самбо, язък за протокола.

какъв ключ, какво бойно самбо? путин е една торба с ботокс

путин влезе във версай да си прибере санкциите . програмираната за 16.45 прес-конференция ще бъде час по късно поради непредвидения царски обяд .

Приемът в двореца Версай е признак за най-високо уважение и благоразположение към високия гост. Съпроводен е с пълен дипломатически етикет, военни почести и червен килим, по който минава руския президент. Наш Боце никога няма да влезе във Версай, каквито и плонжове да прави ....

Да ти кажа честно никога не съм мислил, че Боко Интелекта ще го изберат дори втори мандат, ама на ...

Боце няма никога да влезе във Версай. А ЗА ПРЕМИЕР НА бЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗБРАН ОЩЕ ВЕДНЪЖ, ДОКАТО СЪВСЕМ ЗАТРИЕ ТАЗИ ВЕКОВНА ДЪРЖАВА

Макрон ще се окаже май умен и гъвкав политик.Ще си гледа интереса на Франция,а нашите сорософъшкийчета нека драскат малоумията си.Така помагат да расте интереса към Русия,да крепне признателността ни към нашия славянски брат.

Русия можеше да бъде уважавана държава, но чукчата-джудже и навлече санкции.

А отива,при Макарона...бравост Путя!...

Да попитам, а какво стана със санкциите???? А с изолацията???? Или май не е удобно да повдигам такива въпроси???? :)))

той Макрон не е забравил чия кампания беше финансирана от путин. А що се отнася до санкциите, жужо не е пропуснал отново да се примоли да ги смекчат.

Покрай санкциите срещу Русия - Беларус стана най-големия износител на океанска риба в Европа.

На първата снимка Путин се чуди дали ще има бели кокълчета по ръцете и на кого, на втората- Путин е само с четири пръста!

първата снимка путин се колебае дали да си стискат ръцете. Ако Макрон го стисне силно може да му избликне ботокса през носа.

По-скоро се колебае дали да го метне през кръста (МС по самбо и джудо) или да мине само с маваши (8-и дан карате, 9-и тайкуондо). Ама ще е некрасиво да прави това с човека, в собствения му Версай. Особено след като Тръм му спести тръшване със суплес, както направи със Стив Макмеън, някога. :)

Фотографите са намерил иинтересен ракурс за да изравнят височините на президентите. Интересно под какъв ъгал са снимали и как са залягали.

ЪгАлът е тАп, като теб.

Ъгълът е сгрешен, като на изпита на седмокласниците........

Това е ужасно,оказва се че Макрон е по-висок от Путин най-много с 2 см!?

Макрон изглежда по-нормале човек от Оланд, който си правеше прическа за 10 000 евро. Само прическата на Тръмп е по-скъпа и евстравагантна

нормален, нормален, колко да е нормален... с жена на годините на баба му...

путин е най-нормален с две кучета вместо жена

а микрон ще предложи ли бабето на жужето за компенсация за санкциите?!

на първата снимка: путин го е страх да стисне ръката на Макрон не третата снимка: виждат се високите токчета на джуждо

Ужас!Ужас !Макрон посрещна Путин във Версайл!Опитах се да проверя кои от ръководителите на държавите в ЕС са посрещани във Версайл и мога да кажа ,че това са тези на големите държави.А някои от по-малките май и до ден днешен не са стъпвали там!??Протоколът е по пълната програма за държавните глави- червен килим ,почетен караул с военни почести!?Това може би не изглежда важно,но тогава какво става с т.н.санкции!?

Намери си повод малко да разпусне в нормалния свят. Полезно ще му е - Париж не е Москва.

Тия дни си купих амортисьори за Реното. На тях пише MADE IN RUSIA

Russia, едва ли, ама виж Румъния е много вероятно. С кой акъл си си взел Рено?

Браво дано най после настъпи мир и разбирателство....

Франция има 500 предприятия и съвместни дружества с руснаците на руска територия. И не е закрила нито едно със налагане на санкциите. фРЕНСКИТЕ ФЕРМЕРИ СЕ НУЖДАЯТ ОТ РУСКИЯ ПАЗАР, както никога до сега...

те санкциите какви бяха ? Защо да ги закриват ? Виж Миражите им ги спряха и останаха само руските миражи да бъдат нормални.

Францизуте толкова мразят Русия и Путин...че открили изложба в чест на Петър Първи. Ей това се казва евродипломация: глупави ръководители на държави като нашата се насъскват да джавкат като ловни кучета, докато по-хитрите залавят дивеча.

Ончо, те руснаците си плащат за откриването на изложбата бе. Аман от "умни" драскачи.

уточнение

Бончо, ти си от умните драскачи за пари. Аз съм от глупавите бачкатори, които плащат данъци и ги е еня за бизнеса в България.

да му пръд-ете на у-я на Путин!

щото нема такъв, то затуй го заряза съпругата Людмила, че и млад тъ.кач си намери да компенсира дългогодишната суша с бледия молец.

Първо Меркел се дотътри до Сочи, за среща с Путин. Слрд това Макрон скоропостижно покани Руския президент в Париж. Ненормалникът Тръмп хвърли европейските лидери в тотална обърканост. Тръмп също има желание за среща с Руския Президент. Само че е обявен за личен агент на Путин и ФСБ от Маккейн, Хилъри и Барак

е оня ден нали микрон се видя със баш ебеца

Бабоевеца посрещна п.ткоевеца.

Защо минуси, другари? Изречението е силно позитивно, ако се замислите.

а къде е баба микрон бе.що се крие,нали е вече президенска съпруга

ico_all

Е, защо сега бабето да плаши госта с анорексичния си вид, все пак има и симпатични французойки и Путин не трябва да си прави грешни изводи.

Защото гостът му идва без официална половинка. Бъди сигурен, че така ще посрещнат и бате Бойко, ако реши да ходи там.

амчи той е разведен бе,а микрон е женен,що я крие бабката,няма кой да ми я вземе,алал за цел живот му е