Юнкер и Туск обещаха пари на Ердоган, но нищо повече

Жан-Клод Юнкер и Доналд Туск обещаха на Турция да изпълнят финансовите си задължения за бежанците, но не дадоха никаква надежда на Ердоган за визи и членство.

Обратно в новината

Коментари - Юнкер и Туск обещаха пари на Ердоган, но нищо повече | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Комплексираният бесен ислямист е в ремисия, защото: 1. Свършиха му парите, след нахлуването в Африн (войната е скъпо упражнение) 2. Май ще трябва да се примири с кюрдска държава в северна Сирия (включително и на запад от Ефрат). 3. Вчера САЩ му казаха, че ако има С-400 няма да има F-35 (т.е. ако цялата поръчка от Русия не е блъф, сега ще трябва да обяснява на руснаците, защо не иска С-400) НО Западът трябва да разбере, че става въпрос само за ремисия. Въоръжат ли го допълнително и остане ли по-дълго на власт, ще започнат с още по-голяма сила пристъпите на неговата параноя. И, да, ще ги плащаме първо ние, неговите съседи, но ще достигат все по-осезаемо и неприятно и до САЩ, и до Русия, и до Западна Европа.

Ердоган си поиска пари, Юнкер и Туск му ги обещаха, а Баце им занесе сметката;))

Та той Ердоган както се казва в българската поговорка не искаше акъл, а пари...и каквото искаше, това си взе!

Много шум за нищо !! Дано поне манджата да им е харесала !!

Тези пиандета ,много се обичат,много са доволни от срещата,освен прегръдки ицелувки друго не са свършили. С чужди пари разполагат и щедро раздават. Какво може да очаква ЕС от тях? Едно голямо нищо.

Забрави да ревнеш - да живеят русия и путин ???

Искаме стенограмите от разговорите!!!

КОЙ си ти бе, човече, да искаш ??

СТИГА С ТИЯ 4 МИЛИОНА БЕЖАНЦИ В ТУРЦИЯ- ПОЗНАВАЧИТЕ ГОВОРАТ ЗА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 300-400 ХИЛЯДИ-КЪДЕ Е ИСТИНАТА????????

Искаш ли Турция да отвори границите за да видиш колко са.....

Не е луд този ,който изява баницата,а този който му я дава......Противна среща приличаща на гей парти.

Тия отиват там, откъдето ние се връщаме. Бай Тошо и Брежнев така се прегръщаха и се целуваха. Тези ми изглеждат обаче като наистина привърженици на мъжката еднополова любов. Туск май е обърнал резбата. Юнкер се радва, че стотици милиони европейци не могат да го изгонят от поста и му плащат заплата и привилегии като на цар, а той е главната причина за Брекзит.

То обещаването не е като даването!

Това и Боко добре го знае, Шенген, Евро зона, хъбче, газопроводче.

Що ми се струва, че не след дълго Падишахът ще държи всички Нови тръбици към Европата? ...хайде втечтен газ и ,,на бучки,, от Катар и УСАта..

на ЦЕЛУВКИ И ПРЕГРЪДКИ.Нищо ново на Балканите. Сирия,Ирак,Либия бяха унищожени от Америка.Хората бягат в Европа. Защо в Европа? Да бягат в Америка,Кувеит ,Сауд. Арабия.. Знаят език и са си кръв.И пак Америка , чрез Меркел настанява бягащите в Европа. Това е проблема-Америка. Не е ли така?

Те парите много отдавна са ги спазарили ама защо не се бръкнат в джобовете си тия тримата еврогейци да си платят масрафа за поредния долнопробен цирк?????с главен нискоразряден ''водещ'' Боко

Срещата във Варна не засегна нито един от въпрос свързан с наложения режим,унищожението на Турската интелигенция и забраните върху реформите на Ататюрк. В очите на европееца нещата прозвучаха така: Вие дайте пари ние да построим жилища и инфраструктура в превзетите територии и решим проблема с кюрдите и не питайте как ще решим проблема със сърдечните си копнежи?

Ако съм на неговото място бих пуснал всичките бежанци към Европа. Тежко ще им е... Да разберат какво е да изхарчиш $35 млрд. за имигранти!!

Ти откъде го пишеш това пожелание? В САЩ ли живееш, мразиш всички европейци ли? Себе си ли мразиш също?

"...Бих искал намесата в Сирия да става съобразно международното право, изтъкна Юнкер." Интересно, защо го не каже и на САЩ, които незаконно поддържат метежници и окупират суверенна държава.

Ляля, ляля и кво... резултата е като в нашето детско филмче... "Тате ми обеща колело, ама друг път!"

Да, ама за това колело, което никога нема да бъде купено, Бай Западен Балкан, изхарчи купища пари, сигурно над милион... А с тех можеше брашно да купи и омеси великденски козунаци за пенсиорите!!!

Резултатът: - Турция разбра, че ЕС ще си мълчи за агресията към Сирия. Гарантира си липса на пазарни санкции за износа към ЕС. Получи и някакви пари за замазване на очите на такива критици, дето разбират само от пари. - ЕС получи отсрочка на следващата мигрантска вълна от турското направление. Получи и "благодеянието" да продължи да финансира турската политика. - България получи, каквото и ЕС.

на стар краставицар краставици не продавай-винаги сте те метне ф цената.да.

раздадоха видео материал на флашки....ще сядаме да гледаме ...смех смех

с две думи празни приказки...и боко хвърли там едни пари за една вечеря и седянка :-)

харчи крантата,за тоалети и разходки!

Мдаа, за каквото и да говорим, накрая винаги става дума за пари. А някой да е очаквал нещо друго? Ми че той, феса, си го каза още преди да дойде, че пазарлъци няма да прави и си иска 3-те милиарда, които му обещаха. Е. ще си ги получи, но не се отчита един важен факт, че веднъж отстъпи ли се на един рекетьор, неминуемо ще последват още искания и все за пари...А политическите резултати от тая среща са равни на НУЛА. И пак повтарям, едва ли някой, освен Боко, е живял с илюзията, че ще се постигне нещо положително...

Всичко което произвежда Турция, влиза в Е.С. без мита?Хиляди пъти по добре разговори от колкото "дрънкане на оръжия"?Юни месец следващия?

Ужасно неграмотни преводачи. Толкова ниско ниво на симултантния превод не съм чувал А става дума за изключително важни срещи. Тези т.н. преводачи не стават дори за екскурзоводи, а се водят правителствени преводачи.

Такива преводачи за пръв път чувам и виждам.Маряна Хил е пефекна и има много като нея.Даже въпроса на турският журналист не разбрахме ,,какво попита,,Дали не е умишлено????

Ти сигурно си от тия, много перфектните, дето не са ги цанили... Пълен неграмотник, оценки тръгнал да дава. Ужас.

Важни, важни... колко да са важни.... Театър за домашна употреба...

Този ,,нещо като превод,,и най некомпетентния разбра,,че това са калинки на герб,,а не професионалисти.Аз съм в друга област добър.

аз само ей тъй си питам, има ли в протокола за тази среща, свръхдоза целувки от страна на дядката,който искаше само жени в обкръжението си, ами той мляска и се плюнчи с всеки от позиция на силата на властта и гледката определено е нелицеприятна, създава се впечатление за бардак от най-ниска класа, особено когато целувките са придружени от опипване например,няма ли кой да го спре този човечец,ами да се позабърше малко

Чисто протоколна среща за парлама: нищо ново, нищо конкретно, освен пореден пазарлък за пари. Печеливш е само Боко Рапоня: отчете дейност пред Султана и си гарантира контрабандния бизнес през Турция.

А ти какво "конкретно' си очаквал!? Може би война?Пушка знаеш ли как се държи ? -Или си виждал на кино! "Специалисти по всичко"!

Да попитам...Еврогейския съюз заедно с нас, всяка година ли ще плаща по 3 милиарда данък на Султана да не пуска ордите, или с всяка следваща година този рекет ще расте!??

този, цлюнкера, не се нацелува! & езика cи бута, френска работа! Pазврати Eвропа, и на боко харема.

"Турският народ е един велик народ, често много смел, към когото изпитвам голямо уважение и възхищение, заяви Юнкер на пресконференция ....." Това е речника на политиците. И когато чуем похвала за работата на Правителството и в частност за Бойко, хубаво е да си направим изводите. Прегръдките и целувките само подсилват усещането за лицемерие.

Не съм виждал по-унизителна и грозна гледка от тази Султана и Османлиите отново да поставят Европа на колене с помоща на нашите продажни еничари!? Точно същото е ставало в 14ти век, когато Османлиите навлизат в Европа с помоща на нашето продажно племе!? Никъде тогава не сме дали решителна битка и отпор!? При разгрома на княз Варненчик , княз Лазар на Косово поле, в превземането на Будапеща и обсадата на Виена сме участвали или като васали, или като еничари в редиците на Султана и Османлиите!? Даже е имало някакъв деспод в Западна България /възможно от рода на Борисоглу/ който до средата на 15век се е водил за васал и нашите "историци" се гордеят с това!? Напълно напразно бяха жертвите на братята руси за робско стадо като нас! Срам и позор!

От некадърни овенни да серат с устите си за политика.

Пет века,всичко са ни промили мозъците,а само е останала ,,робската душица,,да оцелеем,А КАК ЖИВЕЕМ НЕ Е ВАЖНО.БРАВО НА АВСТРИЙЦИТЕ.ИСКАТ ДОРИ И БЕЗ ДА ВОЮВАТ ДА СЕ РАЗСЕЛЯТ ИЗ ЕС ,РАЖДАТ ДЕЦА И ПОСЛЕ СТАНАЛИ ДВОЙНО ПОВЕЧЕ ОТ ЕВРОПЕЙЦИТЕ.НИЕ С РОБСКАТА ПСИХИКА ПЪРВИ НИ ПРОДАДОХА.

Мнооого си зле, човече. тъп и неграмотен. Но злобен и безроден.

Самият факт, че имаше такава среща е ОРОМНО ПОСТИЖЕНИЕ и признание за успехите на правителството на Бойк Борисов ! Вижда се колко трудно Евролидерите приемат в Европейското семейство...страни които не отговарят на критериите за еврочленство...Ето и ние преди 11-15 г. бяхме в такова жалко положение...като Турция и ако не бяхме приети за член на ЕС..бедна ни е фантазията сега ...какво щяхме да сме...Даже още продължавам да се чудя..КАК ИЗОБЩО ни ПРИЕХА в ЕС?? Ще минат години докато го оценим... Прочети още на: https://link

За мен е притеснително, когато гледам най- висшите държавни ръководители на ЕС така да се прегръщат и целуват. Едно време, по време на социализма от много обич се оказа, че са жестоко фалирали, народът ни понесе тежки последствия. Ние не можем да обезумяваме като гледаме как се обичат и очакват от нас безмозъчно поведение и послушание. Те може да имат пари, но така парите им ще свършат. Ще свърши и хубавия живот, а тогава на тяхно място ще са други хора. Затова е важно да мислим как да си наредим нашия двор и как да си подредим нацията.

Цаливат се, цаливят се, сакат се, не са се виждали джендерите, неколко дена и треперат... Това им е целата работата... да се джендеросват

В общи линии срещнали се маргиналите във Варна....е, и??? А в това време КНР стартира търговията с нефт в юани на Шанхайската енергийна борса. Интересът още в първия ден на търговията е изненадващо висок!

На големия Ер са му обещали голям розов стра-он за да го олабят.

и бличбит за усери е шит , макар изглежда не така . за не-усери : дървото цъвти розово край пътия - е , това е българия неоткрита . така че , приятен престой на чужденците .

Началниците на ЕС са майстори лъжци. Юнкер само се прегръща по снимките, сигурно иска тайно някой мъж да го вкара в правия път.

са го вкарали горкият дядо евробюрократ - затова обича да си пийва и прегръща, то какво да чака вече Ш

да чуя какво на истина са си договорчили , там в Ев-киноград

нищо . в ТВ от София е имало какво да се чуе. сме се отдалечили от 2007 година . и това доста. може би че реалността на преди 1989 си гради нов път . тоест 1989 - 2018 нещо като Dornroeschen, немската приказка на принцеса , заспяла в дневен сън , докато се е наранила на розата ли ? не знам , много загадъчна среща , Варненска, била общо взето . Но , на другата страна , Варна , морската столица , не ли е Нептун на Атлантидата ?

Да , това си е не само една мълва , но истина в морската столица на оръжейният морския бизинес ! В Варна ще се строят корпуси на Хеклър и Кох немска конструкция подводници . Още не е съобщен , но подписи вече готово . Няма да е Гинке построява , прочее. Новината днес 22.30 при илюзионист-репортър Агент 7-8 по ТВ канал , познат .

еврогеиовете са маистори-лъжци!!! пак го преметнха фосбъри тъпия турчин...Cега да се моли на Kремъл за руски туристи,защото аскера ще умре от глад...........

Бързо да ратифицират конвенцията от Истанбул, иначе лошо им се пише

Защо тия тримата се прегръщат и целуват като бай Тошо и Брежнев! Явно бодигардът добре е попивал от бай Тошо - то обноски, целувки, дружеско смигване и хихикане за прикриване на игноранта дипломат! От друга страна при посрещането строените каки на власттта - Цецка, Лили, Теменужка, Катето и Сие бяха поздравени само с обрано мъжко ръкостискане - найс а?

Е ми те тия, мъжките ласки по ги блазнят, не че тия дето си ги изброил са за целуване.

к'во обеща, дупе вероятно.

Сигурно е обещал, но лошото е за Симитлийския кмет, че ще остане на сухо.

те-симитлиите-не са ревниви хора..................

затуй напират да ратифицират Истанбулската конвенция, че да се вземат най сетне!

имам чувството че и ние ще намажем от тия 3 милиарда,Великан е Ердоган.

От трите милиарда няма да намажем нито ние, а твърде вероятно и турчина, обаче такива като тебе и кумира ви от Банкя със сигурност ще намажат вазелина.

ти си намажи сфинктера и чабук за Cтамбул!!!!!!!!!

стана като онази приказка доган диоде като аслан трагна си нас....... ква европа кви 5 лева - да си гледа дослука с лилипутин

Как н..ан? Ердоган постигна всичко за това, за което дойде, а именно паричен транш за емигрантите. На въпросите за обезщетение на тракийските бежанци, той излезе с контра въпрос , за вакъвските имоти и пенсии на турците с двойно гражданство.

С две думи нищо не са решили. Срещата е била излишна. Поне измиха Варна ,а и позакърпиха някоя друга дупка на пътя.

Ердогана, никога нищо не дава!Ей това не можаха да вдянат българските тъпанари, дето се плюнчат тука, из форумите!