Кабинетът даде 940 000 лв. на Зографския манастир

Министерски съвет даде 940 000 лева за ремонт на южното крило на манастира "Свети Великомъченик Георги - Зограф" в Атон.

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът даде 940 000 лв. на Зографския манастир | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ааааа, не така, не така! Ще напишете "Бойко Борисов даде ххх ххх милиона лева", да могат и колегите от чуждестранните медии да го препишат;

Българите не са чак толкова прости колкото ги мисли бай хой! Аз дадох, кабинета даде! Нищо не сте дали! Ние, простите, ви дадохме властта да си правите пиар и да раздавате на дясно и на ляво! От нашите пари! И да се размотавате до Саудитска Арабия пак от нашите пари! Стига!

Е няма такъв боклук , като сикаджията.

като не отиват,за болниците,ще идат,за църквите,че раята там ще иде като няма болници.

Раздава бюджетни пари по свое усмотрение и после слагат в храмовете едни огромни надписи за "ктитора ББ", по-големи от тези на основалите храма. Браво и евала!

Типично за ГЕРБ. Като даваш, да те снимат всички телевизии. А като вземаш - тихо и на тъмно.

Значи за храма няма и 1милион а за "опозициятя"от ДПС Бойко дава ИЗВЪН Бюджета бонус 22.000.000 (милиона)лева на етническата партия .Значи кво излиза че началника на Бойко е мюсилманскя Алах

Понеже Бойко е лош, че ги дава тези пари без да Ви пита, ХАЙДЕ ДА ВИ ВИДЯ ЛИЦЕМЕРИ, КОЛКО ЩЕ ДАДЕТЕ .... ... настоятелство при храм Св. пророк Илия, с предстоятел Протойерей Емилиян Костадинов, най-сърдечно молят всички благочестиви християни да подпомогнат довършването на новоизграждащия се храм Св. Благовещение . Дарения се приемат по Банкова сметка : IBAN: BG50UBBS80021090315830

Класическа сцена в италиански филм за мафията - шефа си купува Божията милост:)))))))

Болници фалират,други стачкуват ,пациенти умират,ама важно строителството независимо каквое,отам се крадът пари.С мъката ,болката и беднотията нито една партия не й пука..По този начин Господ няма да ви прости ГЕНОЦИДА към бъл. народ.Е не се ли накрадохте партий отвратителни.Все се оправдават с Европредседателството,

От тези 940000 половината ще се върнат пак при него.Така да я наредиш.Даваш ,но получаваш. Коледни 40лв.дава този същия ,заболя го сърцето.Нищо няма да получи във замяна.

Новата хвалба на агент Буда: Три папи и един архимандрит са ме галили по тиквата! Тъп, прост и нагъл - това е мутрата, назначена за министър председател на държава от Европейския съюз!

НЕ! Аз съм против! Заплатите са ни 4 пъти по-малки от Европа, стандарта също, цените на всичко са по-високи, а ние раздаваме пари на някакви религиозни крадци!? НЕ! АЗ СЪМ ПРОТИВ!

Всеки нормален човек е против,ама кой ли ни пита.Както наказаха Боко с Радев,може пак да го накажат не спре тъка да раздава безнаказано.Лишаваш ни от здравеопазване,пенсий символично ,а държавните пари изтичат безнаказано .Спри се малко бе ненаситни изроди

Кабинетът дал , пък Боци икона получил. Не може така , откога , Боце ги е дал , само той раздава.

Ето ,затова Бог ще опрости престъпленията на престъпника.Дава и то много.Какво е една запалена свещ от 0.20ст.?Нищо. Вижда се ,че всичко му се зачита,и той най спокойно дава макар и народа му да тъне в бедност и мизерия.

Не Кабинетът, а Той даде парите на Зографския манастир! Той, Тиквоний Банкянски реши Шайката му да открадне по-малко, за да има и за манастира!

Кой ще гепи комисионните!

а такааа ще получат индулгенции

valentor

Конституция на Република България : Чл. 13. (1) Вероизповеданията са свободни. (2) Религиозните институции са отделени от държавата. (3) Традиционна религия в Република България е източноправославното вероизповедание. (4) Религиозните общности и институции, както и верските убеждения не могат да се използват за политически цели.

Стига раздавахте тези пари бе. ББ раздава все едно са му бащиния парите. Не се лъжете, няма си и понятие от религиозност и т.н. само ПР. На архимандрит да кажеш дядо поп, показва само колко си гол и бос. Същински ТЖ...Оня ден даде на Бачковския манастир 300.000 лева. Всяка година ще дават по толкова. СПоред мои впечатления колкото повече дават, толкова по-кофти стават нещата. Бачковския манастир се е превърнал в един дом, в който се е нанесъл един цигански барон. Всичко е развалено. Сега новото 20 на игумена е да маха всички камъни от двора и да нарежда плочи - отидете и вижта за какво става въпрос...Парите попадат в хора, които нямат и идея какво да правят с тях и само се крадат и се опустошава всичко. СПрете да раздавате НАШИТЕ пари.

Бойко, но тези пари можеха да бъдат дадени на пенсионерите или на майките!

браво.

След като парите дава кабинетът, сега остава да ги занесат и връчат публично пред ТВ-камерите хора, облечени с якета, на гърба на които е отпечатана емблемата на ГЕРБ. Така раздадоха помощи на пострадалите от последното наводнение хора. Били от субсидията, сякаш я събират от собствените си джобове.

Ами ето това е типична форма на беззаконие и незачитане на институционалния ред в страната! Дал ги бил кабинета?!? И от къде точно ги даде кабинетът?!? Може би от джоба на министрите в него! Има законоустановен ред за финансиране на дейности с бюджетни, т.е. народни, средства. Става с решение на Парламента ,а в конкретния случай с решение за промяна на закона за държавния бюджет за 2017 г.!!! Типична мутренска простотия на ГЕРБерастките милиционери.

денска дава парите на българите за манастир, а утре ще гидаде за построяване на тоялетни за третия пол

България парламентарна република ли е или бойкостан? С какво право се разпределят милиони без да са включени и гласувани в бюджета? До кога ГЕРБ ще се държат все едно държавата ил е бащиния?

не кабинета бе, а БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ДАДЕ 940 000 лв....това са парите на всички мизертващи хора в българия, които сега студуват и гладуват

Грешно заглавие,мутрата ги дава от откраднатото.

Ее браво на Бойко, къв добър човек заслужава да е от дясната страна на Господ и колкото може по-скоро!

изби с глад толкова българи, мож да е отдясно ама някъде в ада

"Вие поискахте 230 000 лева, ние опуснахме 900 000"...от кои пари Борисов ?За болници няма ,за асфалтиране на улици ...няма .Задължение на всеки управляващ да разпределя така пнашите пари ,че всички в някаква степен да се възползват !И не си позволявайте да казвате ,че вие ги отпускате ...това са нашите пари !

Правителството подкрепя Дискриминацията и различията между мъжа и жената ! Защото в този манастир , ЖЕНИ не се допускат !

Отново пиар и пушилка от бай хой! Да не се дадат тези пари от бюджета, а той, слънцето, бога ги дава! Пълна щизофрения!!!

Не разбирам защо не държавата, по-точно данъкоплатците, които пълнят хазната, а кабинетът отпуска пари за едно или друго нещо! От ГЕРБ и най-вече лидерът им не са ли наясно, че с тези ПР акции не привличат повече избиратели, даже напротив - отблъскват умните българи. Това им стана система. Те и само те! Всъщност това са пари на всички.

В Атон се вихри руската пропаганда и всички, които ходят там се връщат като зомбирани. Постоянно им ходят поклоници, които бачкат по нещо за манастира, но сега правителството им праща за ремонт 400 000 евро. Ясно е, че е благотворителност, но докато онези постоянно получават отвсякъде помощи, тук много бедни хора даже нямат надежда за утрешния ден. В края на краищата за безочието винаги се намира някакво равновесие и то идва по болезнен начин.

1 милион лв. за манастир който е не достъпен за обикновения българин и особено за Българките , населен с чуждестранни бого служители !?

И какво му е " българското !?

Български са, но за да се достигне до там се плащат 100 кинта за виза, която служи за преминаване на границата на ортодоксалната територия. Нещо като Ватикана на православни манастири, които са силно повлияни от руснаците и гърците. На територията се допускат жени по изключение и то с разрешението на главния манастир, който е гръцки. Византийско сборище, което има съзнанието, че там се случват важните неща. ако е вярно, баси гнусотията правят с вярата ни.

Изрод

Знам но това не пречи на Б.Б. с лека ръка да даде 1 милион Български Лева на този манастир !?

"Ортодоксален" в конкретния случай на български е "православен".

Гумения, ти кога последно си бил там?

Време беше да отпуснат пари за светата обител , това е национална светиня !

Дай Боже да има духовно пробуждане на българския народ и неговите управници, а това да положи началото да следваме пътя на Христос, оня истинския, който ни учи да имаме Христовия харектер. Бог ми напомни, че управниците ни са такива, каквито са и сърцата ни. когато ние се променим, Бог ще сложи променени управници. Защото всяка власт е от Бога!

Това не е вярно че всяка власт е от бога.Във всички страни управляват богатите.А те са придобили богатството чрез престъпление.Искаш да кажеш че властта на престъпниците е от бога?

Вярно е, така е записано в Светото писание, така казва и Христос на Пилат. Напиши в интернет Всяка власт е от Бога и ще видиш по зъдълбочени християнски становища.

А хората на кой господар се покланят, на Бог чрез Христос или на парите?

всеки който е чел достатъчно задълбочено знае зе тази реалност се управлява от Луцифер и именно неговите хора ни управляват... хората следващи Бог трябва да вярват и да правят това което е правилно по-принцип, а не това което е добро за тях и семействата им...

С чужда пита /пари от бюджета/ помен прави. Подарената икона към Банкя ли ще замине ? Или ?

Не кабинета, а ТОЙ, банкянският самодържец ги даде....Бюджета нарочно се прави така, че да остават огромни излишъци и наглеца от Банкя да дава на който реши....Цацаров, що спиш бе, стига седя на дебелият си задник, това не е ли открита търговия с влияние или да?!

Забравяте "случайно" изпуснатата, пак "случайно" записана реплика "Ти си го избра!"

Браво! Църквата и държавата трябва да са в симфония. Честит празник на всички и именниците да почерпят.

бах мааа му, значи фатката е да сторим Бузлуджа на манастир???

те защо не кандидатстват по европейски проекти

Щото няма как герберуните да крадат от манастира, защото е в Гърция, затова!!

Според мен ги подценяваш.