Среднощни палежи на коли в центъра на София

Извършителят е задържан, от години създавал проблеми на съседите си

Обратно в новината

Коментари - Среднощни палежи на коли в центъра на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дето размахваше чук.

друг с психически отклонения може да извършва подобни акции, освен чалгароизчанчения Трифонов.

Такива откачалки трябва да ги затварят в лудницата или в затвора. Да строят още такива заведения, че кандидати за тах има много.

продължавайте промяната и ше се върнете у 97ра

Проблемът не е в полицията, а в проКУРатурата!!! Докато не си тръгнат каскета, сфинята и всичките им поддръжници от Д(П)С, ще сме все на този хал - на дъното! Мислете с главите си на 2-ри април!

Долу на тази измислена демокрация и беззаконие!!!!

Долу на комунягите! Демокрацията има правила и закони. Но трябва да се спазват, а комунягите от едно време още ни управляват като да сме част от СССР.

Къде е полицията? Знаете кои да тикайте ги в затвора

Този “президент” и цялата комунистическа долна руска утайка в България докато не се измете завинаги няма никога да се превърнем в цивилизована европейска страна.

Айде сега старшинки и прокурори, където са си бъркали в носа да поемат щетите. Даже не е нужно извършителят да плаща, при все че имало една камара сигнали и всички в купом само регистрирали от МВР и прокуратурата. В тая държава до де не вземат тия хрантутници да им бъркат в джоба все ще е така.

Въпросът е, че по закон, за да има сериозно отношение за действие при дадено наличие за престъпление или установено престъпление, се подава жалба НЕ САМО до МВР но и до ПРОКУРАТУРАТА, за да се стартира процес за задържане на извършителя или да се повдигне обвинение срещу него. А ако въпросните жалбоподатели, споменати в статията са пратили сигнали САМО до полицията, тя по закон може да проверява или да предупреждава, но ПРАВОМОЩИЯТА СА В ПРОКУРАТУРАТА, АКО СЕ ИЗИСКВА АРЕСТ И ПОСЛЕДВАЩО ОБВИНЕНИЕ! Разберете го най-накрая хора и ползвайте тези глави, прочетете наказателния кодекс и вижте какво пише за подаване на жалби и до кои инстанции се подават!

Мислителя, я пак прочети статията. Аман от такива като тебе - не чете, ама пише простотии та се къса.

Кривоносият Гоблин в прецедентството откакто сви юмруче и докара Промяната това е България ова е новото нормално. Ежедневни стрелби, убийства, грабежи ежедневни палежи, удари по инкасо и обири . 4 години подред . Инфлация на макс. Една свиня майка лежи назначена начело на МВР Стои и премигва слабоумно с тлъстата си комуно неграмотна физиономия. Мръсни и уродливи твари -комунисти управляват страната . Продължавайте да изббирате комуно смет.

Не съм фен на този, когото описваш, но това за което говориш стана част от живота ни след идването на демокрацията.

Всеки ден евро-атлантически ценности!

На една улица до консерваторията живееше Немчо лудия. Достатъчно беше само да завъртиш длан до главата и Немчо те подгонва. Ама при цоциализма това никой вестник или единствената тв нямаше да посмее да го отрази.

Тогава просто щеше да си седи в лудницата! А днес лудите са по улиците и даже ни управляват!

Напротив, това са точно вашите руско-азиатски ценности с корумпирана и бездействаща съдебна система.

Платена руска пропаганда от най-обикновени продажници. Ами не уважаеми платени руски тролчета вече две години агента на решетников ни управлява. Това са между другото точно вашите социалистически ценности-щом е наш човек няма да го закачам. Вашия комунистически следовател рашков беше до скоро не сменяем министър. Дето твърдеше че бил оправил полицията.

то тиквака нали се справи за 12 години .....това мислене при него се разви ...да си спомним ало Ванио

В центъра няма цигани, ама има доста наследствени откачалки

'Кореняк' софиянец разбирай роден в София и всеки месец ходи до родната къща на майка си в Кюстендилско да донесе свинско в буркани

Явно е еаздал правосъдие сам... То е ясно че ченгетата и други органи нищо няма да направят. Детето беше на 6 месеца когато дебилите над нас започнаха ремонти без да уведомят съседите както е по закон. Не спазваха следобедните часове. После се върнаха и се почна със системен шум , тичане, тропане че и музика. Говориш с тях, в полиция и община звъниш, направят им забележка и до там- намали други правомощия. А си има наредба за шума -европейска, но ние не сме я приложили да действа когато шума идва от домакинства..... Ха сега кажете какво прави човек в такъв случай (с бебе което редовно будят) Или си продава апартамента или прави на този убавец постъпката която го допрецаква него самия ЕавАЛА На 'европейски' Булгаристан!!!!

панелката е затвор с музикален съпровод.

Сигурно това е заместникът на Семерджиев, пицар разносвач на пиците с кристали. Друго обяснение нямам, защо не са го "барнали" от полиция и прокуратура досега...

абе има всеоще някоя здрава кола в двора .Като го пуснат куките -в багажника и на Морените .....лопата и негасена вар ...и боклука е на биотор

Пак натрупвана омраза с години. Защотото община, полиция, прокуратура, строителен надзор са много заети да си бъркат по дупките

Ами американогейски, юдомасонски ,демократичен ,неолиберализъм Уотсън.Такива са последните 32 години, време е и убийствата ,тези ,така наречените показни да се завърнат.

Ехх друго си беше по време на комунизма.. идва другаря от ДС, разстрелва ти цялото семейство, тебе те изнасилва и после ти тегли куршума.. пък тоя дето палил коли бил съседа... Ма няма значение важното е в статистиките на милицията, случаят е решен и затворен. Пък тебе мишки те яли. Ако толкова милееш за това време нямаш проблеми просто се хвърли от терасата и ефекта ще е същия. Пак мишки ще те ядат.,

Не го закачайте той е евро либерал просто е изразил себе си ,няма иначе да ни приемат в ЕС,гражданите са длъжни да си плащат данъци и да мълчат според новите ценности да живеят имат право само извратени и амбреажи сър.

по-тъп коментар скоро не бях чел

Сигурно живееш в Южна Америка

Интересно?! Ако в полицията и прокуратурата са подадени редица сигнали за опасно поведение на даден човек, но по сигналите не се вземат мерки, и накрая този човек причини материални (а може би и физиологични) щети, можеш ли да съдиш държавата затова, че са си бъркали в носа през цялото това време? Ако имахме реален съд, а не някаква такава си система, това щеше да е възможно. А ако беше възможно и се случваше на практика, нашата така обична държава щеше да й писне да я дрънкат (не остана за крадене) и щеше да взима превантивни мерки, за да не се налага да плаща в последствие. Но, както веднъж каза един униформен полицай - "Това да не ти е Хорейшо!". В България съд и прокуратура се задействат само по "държавна поръчка". В останалите случай за нас обикновените граждани (и селяни) остава да се оправяме сами. И затова всичко накрая свършва с "Утре сутрин в Тази сутрин - трима ранени след свада, трагедията се е разиграла в..." Тука е така!

Ама преди полицията и съответните разследващи органи да си свършат работата нито съд нито прокуратура може да ви помогне. Хорейшио не е нито прокурор нито съдия ако си спомняте и именно негова беше работата да осигури доказателствата. Когато съответните разследващи органи не са си свършили работата, няма как да обвинявате съд или прокуратура.

Бъркаш нещо причина и следствие! Вземи пак прочети поста на човека!

Няма нищо общо с това кой какви коли с какви регистрационни номера кара. Запалените автомобили са на живущите в блока. Извършителя е ясен от години, нон стоп преписки срещу него и никакъв резултат. Бащата има бизнес с електроуреди и стоманени конструкции, човека беше пич, но явно изпълненията на синчето го закопаха и се спомина преди 5 години. Въпросния неандерталец е Ултрас от "великия" отбор Левски, а компанията която го придрожава са: Теди Хитлера и Семерджийката, все хубави хора с които имаше практика всяка седмица да друса и да прави мизерии в целия квартал. Ето от къде става ясно защо полицията не го бара....Калпав народ, калпава държава.

Е айде сега. Подпийнал малко човека и се развълнувал. Оставете го намира

Т.нар. институции, най-вече прокуратура и МВР са само констататори. Налага се Хората сами да търсят справедливост и да налагат закона. Тиквата ги научи да кротуват, докано той каже - тефтерчето на Златанов! Ставаме блатото на ЕС

Всъщност тиквата решаваше някой от проблемите с действия. А други министри и МВР секретари само мънкаха, ако се появяваха все пак пред микрофони.

Така е в Готъм Сити!

"zahari-shulev-otiva-na-sad-za-poboya-nad-kucheto-mecho", а този си стои на свобода, въпреки посегателствата и жалбите!

е точен с парите...

Отново прокуратура и полиция са бездействали...

Евала! Добре ги е дресирал скотовете. Пак повтарям, че и аз така съм гонил скотска измет, която блъска непрекъснато с телескопичната. Дресирал съм ги и да не паркират пред гаража ми. Толкова ли е трудно да се разбере, че като нямаш гараж няма да имаш и кола. Явно за КН, РК, ВР, М, ОВ, РР, СМ и прочее измет, която е накупила апартаменти и смята, че си е в селския катун е непонятно. Нищо тая седмица документите са задействани и до края на годинката се местя в село с 10 постоянни жители да ставам скапан селяндур. Оставям клоаката столична зад гърба си. Не плачи за мене столицо. Аз със сигурност няма. Бих те залял с напалм.

Евала,селски !

Моля градски, оставям "столицата" на новософиянци. Халал да ви е.

Спокс, не си първия софийски некадърник, който не може да оцелее в столицата.

каква столица е тая облъскана кочина бе, ми то е направо смешно ако не беше тъжно

Най-важното е, че селяндурите прости успяват! Тоест успяват съвсем да съсипят тоя град, който беше добър, ако не перфектен преди. Още бетон, 20 годишни таратайки и простите ви скотски муцуни.

Няма лошо - оттам си дошъл, там се връщаш. А драмата можеш да сия запазиш за себе си.

Абе, гледам аз на личната карта пише р. в клоака София. Ма де да знам може да лъжат.

Бегай на село баце, че хич не си добре. Требе ти да покопаш една година и ще се оправиш.

Ма те тава казвам и аз. Там излезеш на дворо и гледаш Балкана, а не скъсаните гащи на някое скотско, селско говедо от застроената градинка срещу теб. Излезеш на улицата покой. Няма скотове от РВ, ВН и т. н., които се опитват да те прегазят. Мине пенсията с овцете си и те поздрави. Не те бутне някое селско изчадие, което бърза за много милионната си работа в лидъл. Абе, идилия. А да, пенсиите нямат перфоратори. Специално ги питах. Единият ми донесе от ония за бюро. А викам, че са от другите, които като ги включиш ти чупя главата. “Немам”. Рахат, бате.

SS-Nebel

Има жалби.. жалби... жалби... действия никакви. Няколко месеца по-късно, извършил палеж... или убииство... грабеж... арестуват го. И какво? Ще го съдят 8 години, най-накрая ще го пуснст срещу 1000 лв. прекрасна система, държава...

Със сигурност е бивш полицай, дори може и действащ, щом толкова време е останал безнаказан.

SS-Nebel

Пфффф, ти ДОБРЕ ЛИ СИ! Аз имах проблеми с една неграмотна мутра, де със сигурност не беше полицай. Съден за изнасилване, грабежи... но на свобода. Рекетриа си съседите. Жалби - бол. Ефект = 0! Няма нужда да си кука за да си ненаказан!

Извинявай, ама няма как да има мутра без кука за кураж.

Син е на Светлю Шишков с бойлерите...

Бой,докато мърда ,и ще забрави да пали друг път !

SS-Nebel

Със счупени ръчички не мое да пали! Правосъдната система в България ни ПРИНУЖДАВА да се саморазправяме!

Скъпи и драги селяни, които искате да дойдете да живеете така, както на село в София, имайте предвид следното: София е територия с ограничен географски обхват и не може да побере всички желаещи, натискащи се и драпащи селяни. Тези, които все пак са успели да се доберат до обетованата земя, трябва да знаят, че е добре да имат един автомобил на семейство, а не 2, 3 и т.н. Ние, които живеем и обитаваме София вече четвърто и пето поколение, сме наясно, че удобството на града не зависи от броя превозни средства, които притежаваме, а от околната среда и чистотата на въздуха, злените площи и удобствота, които така усилено искате да съсипете. Колите, може би са важни за вас, за да се видят на селския мегдан, но повярвайте ми, в София никой, освен вашите съселяни няма да забележи и няма да им обърне внимание. Призовавам Ви да не влизате с превозните си средства в тревни площи, детски площадки, градински, тротоари и т.н., тъй като това е примитивано,отвратиелно и естетически неприемливо за това, какъв трябва да бъде видът на една европейска столица. Може би по селата е нормално да се спре "джипката" в къра, тъй като така му е дошло на широката душа на селянина, но в София не разполагаме с такива широки площи, за да си позволим този лукс и душевно удоволствие да гледаме най-скъпоценното ни "тон ръждясала ламарина" точно под прозореца ни или в градинката, в която трябва да си игрят невръстните ни деца.

Така де-то и затова кореняците на кв Гео Милев можеш ги позна по следното-истинския Гео Милевец си носи шило в чантата-да пука гуми и драска коли на новодошли.

Кой ти каза, че Геомилевци не са определен вълна селяни, дошли в София !? До 7 ми клас не знаех къде е дори ..

Не е много умно това излияние. Джипките спазват правилника, колкото и другите. Проблема с паркирането идва от управата на София, която предпочита да взима пари от синя и зелена зона.

Колега, съгражданино, "джипката" е събирателен образ на това, което се случва с облика на града, най-вече безобразията, които си позволяват "столичаните в повече". Хубаво е човек да мисли като чете, а не просто да чете. "Чукча не читател, чукча читател....".

Напротив, човекът си го е казал така, както си е. Всеки селяк, идващ в София, иска да има поне две коли - една за него, за жената, за децата и т.н.....Докога ще се търпи това безобразие в града, който да усърдно селяните осраха.

The polluter pays principle. Казано на чист български "замърсителят плаща" или на още по-чист: "който чупи, той купи"....Когато притежаваш автомобил, трябва да плащаш, тъй като той е движима вещ, която собственикът разполага на общинска земя, т.е. на земя, която не му принадлежи. Навсякъде по света, за това се плащат огромни суму. Я, виж как е в Лондон и колко струва да си паркираш ламарината в центъра на града.

Мили съгражданино, София е бързо развиващ се град. Не всички живеят в кооперации от деветнадесети век. Има нови, с гаражи, дори и в центъра. Поздрави

Абе знаем ви новите "кооперации". Влиза се директно в хора, няма антре и коридор. Банята и тоалетната е в едно помещение. Ниски тавани. Няма кухня-кухнята е в хола. Понеже няма къде, а не върви обувките да са в кухнята-хол, обувките ги държите пред вратата-като в родното село.

София отдавана е спрял да бъде бързо развиващ се град. София е бързо съсипващ се град. Нещо си се объркал. Развитието на един град преди всичко е свързано със създаването на благоприятни условия за живеене, определен стандарт, свързан с чистота на въздуха, места за почивка и отдих и цялостна архитектурна визия на града. Къде ги видя тези неща.

Страхотно написано. +1000

София е психодиспансер .

SS-Nebel

София е представител на ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, вуйче! Не ти е градо виновен. Там КОНЦЕНТРАЦИЯТА е висока! Пустиняците са същите кат на село!

В Гео милев редовно се драскат коли и се пукат гуми, ако паркираш някъде, където някой е решил,че е негово паркомясто на улицата. По дивашки квартал от Гео Милев няма. Пукат се гуми, дърпат се чистачки, драскат се коли, пишат се бележки с псувни, ако паркираш пред някой блок, защото живеещите там решават,,че улицата също е частна. В Гео Милев е направо див запад. На новодошли им се пукат гумите. А след 1-2 години новодошлите усвояват навиците на местните, и също почват да пукат гуми.

Лозенец същите диви цървули. Нагледах се на жилища с решетки до 4 етаж, а някакъв така си спира колата в една чупка на блока, че стената опушена яко от ауспуха. Явно веднъж седмично работи по половин час на място. Викам си, за да му паркираш "на мястото" първо трябва да го убиеш.

Все пак е нормално стремим се към ЕС там са важни правата на човека либералните ценности .. не го закачайте той изразява себе си и виждането си към живота,какво права имат обикновенните граждани да си плащат данъци и да си траят.

В ЕС тоя ще лежи, а с имуществото му ще се плащат щети.

Да го съдят за тероризъм и 20+ години затвор.

И това научихме от западняците. Където преди години Франция се хвалеше, че за годишнина от протести имала само 150 запалени коли, а не средното на половина стандартно.

Да го бяха пуснали от последния етаж. И за него мир и за съседите също...

София............

SS-Nebel

В София има само пришълци! Кореняците умреха! София = България!

При бай Тошо тоз пътуваше за Белене.

Белене новоготвен лагер при царя и запазен.

Ама сега на такива им викаме "Дисиденти".

Предният случай, когато институциите не си вършат работата. Един ненормален олигофрен върти целият блок, цялият град, цялата държава на малкият си пръст. Пали, чупи и заплашва. И никой нищо не може да направи, докато не стане сакатлъка

В България от 80 години хората с психични заболявания са тема табу. Това е резултатът.

посмали малко годините, и ще си прав. преди 'демокрацията' имаше ясно изградена структура на болници и диспансери.