Коментари - Среднощна украинска атака с дронове по руски стоманодобивен завод | Днес.dir.bg

Среднощна украинска атака с дронове по руски стоманодобивен завод

Целта е била най-голямото предприятие на Новолипецкия металургичен комбинат, което произвежда метали за военната индустрия

Обратно в новината

Коментари - Среднощна украинска атака с дронове по руски стоманодобивен завод | Днес.dir.bg

Коментари

jingiby

За зла круша - зъл прът...

некой двойно Т профил ама у Уралвагонзавод не са чуле

Дя бяха ударили завода 10 дни по-рано, Авдеевка нямаше да падне. Пфу язък!

Тероризъм, при който са нанесени поражения върху завод собственост на руски олигарх, който е щаден от западните санкции. Защо ли още не са го зашили в нито една си отговорете сами?

Обикновено знаем какво ще последва за укрите... утре или вдругиден ще има интересни новини...

Вова, пускай Воеводите и ...Сатаните! Няма какво да бавиш!? ...Да мога да чукна камбаня за ,,Бог да прости"" ,бе. @мин!

Разузнаването на руснаците е гола вода, но затова пък укропитеците ще го отнасят тройно по-болезнено заради атаките подготвени от американското разузнаване.

...ха...ха...хаа ..Въх, уби мъ!

повредили вагоны с украинскими бобами в Дорохуске в Польше.Третий раз повредили украинскую агропродукцию на польской железнодорожной станции Дорохуск

Правиш си тука ,,мека пишка,, , нали?

И хайде сега можете ли да ми кажете кой е агресорът - Русия или май... по-скоро Украйна, а? Хмм, много ми е интересно другаря Зеленски какво мисли по темата...

Орбиту МКС подняли на три километра Орбиту МКС подняли на три километра перед полетом корабля "Союз МС-25" Вид с борта МКС - РИА Новости, 1920, 24.02.2024

Бегай към ...2014-та и прочети историята! Никакъв ,,джин,, не си. ,

Значи някой ако ти бие шамари ,ти само стоиш и поемаш!

кви квиии квиииииии руска свиня квичи

Е, братчедът на третата ракия е бая ,,одушевен,,.

Що да мисли? Приготвил е ...вазелинчето.

наистина ли украйнци воюват и правят такива неща или са все западни наемници?... ако са украйнсци, с кой акъл и за какво воюват? нима смятат, че ще им се размине? че ще ни се размине и на нас?

Когато бях студент по межд.отношения между Запада и Изтока в пълна сила властваше принципът за МСС /Мирно съвместно съществуване/ между двете системи -капитализъм и социализъм. СССР наистина беше стожер на мира в света. Но СССР се саморазпадна и Русия премина към най-безпощаден и върл капитализъм,непримирим към капитализма на Запад. Руските промишлени капиталисти принудиха Путин да започне тази война срещу Украйна,печелейки кървави пари,под лицемерното оправдание и прикритие,че уж защитават рускоезичното население. Капитализмът не може да съществува без войни,пък бил той американски или руски капитализъм. При него властват производителите на оръжия и военно оборудване, които предизвикват войните за да печелят баснословни суми ,,кървави,, пари.

Вижда се че на Украйна не и трябва помощт.Всеки ден ПИЧЕЛИ.Самолети,кораби ,заводи всичко руско е дармадан.

Братчед, руската армия не е ...Руска, че да се спъне и да падне !?

хвърляй им атома !

Един наш "източен партньор", както и мнозина други такива все "наши" "източни партньори" искат да чуят какво е рекъл Зеленски (нарекли го "другаря" - защо ли?!). Ще им предоставя тази радост, като им припомня какво каза Зеленски преди 2 години: "Днес инициирах телефонен разговор с президента на Руската федерация. Резултатът беше мълчание. Въпреки, че това мълчание трябва да е в Донбас. Затова искам днес да се обърна към народа на Русия. Обръщам се към вас не като президент. Обръщам се към вас като гражданин на Украйна. Повече от 2000 км обща граница ни разделя. По тази граница са разположени вашите войски, почти 200 000 войници, хиляди военни превозни средства. Вашите лидери одобриха тази армия да направи крачка напред към територия на друга държава. И тази стъпка може да бъде началото на голяма война на европейския континент. Знаем със сигурност, че войната не ни е нужна. Нито студена война, нито гореща война. Не хибридна. Но ако бъдем нападнати от вражески войски, ако се опитат да отнемат страната ни, свободата ни, живота ни, живота на децата ни, ние ще се защитим. Не нападаме, а се защитаваме. И когато нападате, ще видите ЛИЦАТА ни, не гърбовете ни, а ЛИЦАТА ни. Войната е голямо бедствие и това бедствие има висока цена. С всяко значение на тази дума. Хората губят пари, репутация, качество на живот, губят СВОБОДА. Но най-вече губят близките си, губят себе си".

Тази война няма да има победител

Горките Украинци, след Кримския мост стояха без ток, сега пак ще има нереципрочни удари. Така става когато омразата води и няма разум :-).

Може ли да ни кажеш какво е държавното управление в Русия?

Зависи от гледната точка. Ако става дума за територия, ще има победител.

dron

Наистина ли го мислиш, или толкова можеш?

Руснаците ги бомбят, и те ще бомбят какво толкова. А Путин като е толкова велик, досега трябваше да ги е приключил, и тях и ингилизите. Но явно или няма сили или го страх.

2024-02-24 16:15:12 1234 (нерегистриран) Зависи от гледната точка. Ако става дума за територия, ще има победител. --------- да се съглася с това ! . като кражба на територия, да ще има "пабедител" ! . но от там насетне "пабедиля" ще бъде отново генерално губещ, което ще доведе до неговият физически разпад ...нещо което целият свят с трепет очаква !

Нашите "източни партньори" са и любознателни (от кога ли?!) и специално за тях, ще цитирам какво казва Зеленски - сега: "Велики хора от велика страна! Невероятно се гордея с всички. Възхищавам се на всеки един от тях. Вярвам във всеки. Всеки НОРМАЛЕН човек иска войната да свърши. Но никой от нас няма да позволи страната ни да свърши. Ето защо ние винаги добавяме: при нашите условия към думите за прекратяване на войната. Затова думата мир винаги звучи: СПРАВЕДЛИВ. Ето защо думата "НЕЗАВИСИМА" винаги ще стои до думата "УКРАЙНА" в БЪДЕЩАТА история. Нека се БОРИМ за това. И ние ще СПЕЧЕЛИМ. В най-хубавия ден от живота ни. Благодаря на всички войници, нашите хора и всички по света, които застават до НАС и ИСТИНАТА. Слава на УКРАЙНА!"

Това не в като да искаш страпон в анала, него си го получаваш рвдовано.

Войните се предизвикват от производителите на оръжия и военно оборудване, иначе как ще печелят баснословни суми ако не продават продукцията си. Даже Валентин Вацев няколко пъти в интервютата си казва,че руският промишлен капитал принуди Путин да започне тази война.

Ах, този Путин - ваеннопромишлен комплекс такъв?! Той има и други комплекси - империалистически, не ли, г-н Вацев?!

Интересно ми е как ги имаш тези цитати и от каде?Виж аз коментирам с моето мнение ,но изказване на Путин или Зеленски нямам.Да има интернет но за да го потърсиш трябва да знаеш какво търсиш.Въобще доста професионална работа-браво.

Върл тоталитаризъм и капитализъм в най-отвратителен вариант.

Малеййй...ква сила...слава Кокаине ма да не са атакували и Кремиковци....има такъв изглед кат след ВСВ

Територията винаги си била Руска, подарена на Украйна, няма кражба, слаб две по история. Там няма един град или село дето да не са основани от Руснаци. Просто Руснаците сега си взимат обратно подаръците, по ясни на нормалните хора причини. Вие си мразете, нищо друго не ви остава. Днес са превзети и Ласточкино и Северное, както ви казах, ще има домино ефект на фронтовата линия.

Комплекс с гаста и петрола и той ли това му каза.Търговията на Русия с оръжие е сигурно стдтици пъти по малка от тази с гас и петрол.

Тези от Украйна съвсем са се омагьосали ! Била легитимна цел ! Идиоти !

"международно признатите границ" е нонсенс, няма такива граници, всичко е въпрос на интерпретации. Украйна нищо няма да си върне :-). Вие си дрънкайте утопии, ваше право си е.

В Украйна воюват специални американски сили и британски спец части. Всичко смислено се прави от тях - украинци има само в дупките из полетата.

и зеленски вече е лигитимна цел

Ма ти си пълен с цитати бе човек?Или си имаме работа със самия невероятен господин Зелю?

Тоя колаж който сте сложили за снимка на заглавието ИИ ли го нарисува или е ръчна изработка? Каква е ценността на тази новина че сте я заболи на главната страница? Понеже пожара бил потушен мога да предположе че сам е угаснал след като е изгорал бензина с който е бил напълнен дрона. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога. Искам да кажа на дирниците и на тези които ми пречат да направя от България нормална държава, а помагат на всякакви продажни мутренски тъпанари за пари, че ще направя всички да сме равни, ама без тези които са пречили. Така ще е честно нали?!

Като не беше подготвен?

Жител съм на един от нашите градове между Варна и Бургас. Тук имаме и много руснаци. Доста от тях считат,че Байдън и Путин ,,играят,, заедно в името на печалбите на оръжейните производители от двете страни.

Руската пропаганда глади Ганьовските мозъци.

А ако са поляци или българи какво мислят бе, трол?

2024-02-24 16:25:00 1234 (нерегистриран) Територията винаги си била Руска, подарена на Украйна, няма кражба, слаб две по история. Там няма един град или село дето да не са основани от Руснаци. ----------- от кой век "винаги" е било просия ? . кога възниква изобщо понятието "просия", знаеш ли ??? .. ще ти кажа - 1547 г ! до тогава никаква "просия" не е същестуввала в живата природа ! . остава да кажеш, че и киевското царство от 9-10 век е било "руско", при положение, че тогава даже масква не е съществувала, а самата дума "рус" възниква в лексиката през 12-и век! . това, че московията заграбва не само земите на киев, но и всичко зад урал, след което применува открадните земи с хибридният събирателен образ "просия4, а завладяните народи са наречени "руснаци", . не означава, тези зами са на москалите! . оства да каже и че крим е блядски, при положение, че 300 години преди това е бил турски! . "ваше" е само масква и на север до финландия и белите мечки с размер горе-долу колкото днешна франция !

Коментари - Среднощна украинска атака с дронове по руски стоманодобивен завод | Днес.dir.bg

Среднощна украинска атака с дронове по руски стоманодобивен завод

Целта е била най-голямото предприятие на Новолипецкия металургичен комбинат, което произвежда метали за военната индустрия

Обратно в новината

Коментари - Среднощна украинска атака с дронове по руски стоманодобивен завод | Днес.dir.bg

Коментари

jingiby

За зла круша - зъл прът...

некой двойно Т профил ама у Уралвагонзавод не са чуле

Дя бяха ударили завода 10 дни по-рано, Авдеевка нямаше да падне. Пфу язък!

Тероризъм, при който са нанесени поражения върху завод собственост на руски олигарх, който е щаден от западните санкции. Защо ли още не са го зашили в нито една си отговорете сами?

Обикновено знаем какво ще последва за укрите... утре или вдругиден ще има интересни новини...

Вова, пускай Воеводите и ...Сатаните! Няма какво да бавиш!? ...Да мога да чукна камбаня за ,,Бог да прости"" ,бе. @мин!

Разузнаването на руснаците е гола вода, но затова пък укропитеците ще го отнасят тройно по-болезнено заради атаките подготвени от американското разузнаване.

...ха...ха...хаа ..Въх, уби мъ!

повредили вагоны с украинскими бобами в Дорохуске в Польше.Третий раз повредили украинскую агропродукцию на польской железнодорожной станции Дорохуск

Правиш си тука ,,мека пишка,, , нали?

И хайде сега можете ли да ми кажете кой е агресорът - Русия или май... по-скоро Украйна, а? Хмм, много ми е интересно другаря Зеленски какво мисли по темата...

Орбиту МКС подняли на три километра Орбиту МКС подняли на три километра перед полетом корабля "Союз МС-25" Вид с борта МКС - РИА Новости, 1920, 24.02.2024

Бегай към ...2014-та и прочети историята! Никакъв ,,джин,, не си. ,

Значи някой ако ти бие шамари ,ти само стоиш и поемаш!

кви квиии квиииииии руска свиня квичи

Е, братчедът на третата ракия е бая ,,одушевен,,.

Що да мисли? Приготвил е ...вазелинчето.

наистина ли украйнци воюват и правят такива неща или са все западни наемници?... ако са украйнсци, с кой акъл и за какво воюват? нима смятат, че ще им се размине? че ще ни се размине и на нас?

Когато бях студент по межд.отношения между Запада и Изтока в пълна сила властваше принципът за МСС /Мирно съвместно съществуване/ между двете системи -капитализъм и социализъм. СССР наистина беше стожер на мира в света. Но СССР се саморазпадна и Русия премина към най-безпощаден и върл капитализъм,непримирим към капитализма на Запад. Руските промишлени капиталисти принудиха Путин да започне тази война срещу Украйна,печелейки кървави пари,под лицемерното оправдание и прикритие,че уж защитават рускоезичното население. Капитализмът не може да съществува без войни,пък бил той американски или руски капитализъм. При него властват производителите на оръжия и военно оборудване, които предизвикват войните за да печелят баснословни суми ,,кървави,, пари.

Вижда се че на Украйна не и трябва помощт.Всеки ден ПИЧЕЛИ.Самолети,кораби ,заводи всичко руско е дармадан.

Братчед, руската армия не е ...Руска, че да се спъне и да падне !?

хвърляй им атома !

Един наш "източен партньор", както и мнозина други такива все "наши" "източни партньори" искат да чуят какво е рекъл Зеленски (нарекли го "другаря" - защо ли?!). Ще им предоставя тази радост, като им припомня какво каза Зеленски преди 2 години: "Днес инициирах телефонен разговор с президента на Руската федерация. Резултатът беше мълчание. Въпреки, че това мълчание трябва да е в Донбас. Затова искам днес да се обърна към народа на Русия. Обръщам се към вас не като президент. Обръщам се към вас като гражданин на Украйна. Повече от 2000 км обща граница ни разделя. По тази граница са разположени вашите войски, почти 200 000 войници, хиляди военни превозни средства. Вашите лидери одобриха тази армия да направи крачка напред към територия на друга държава. И тази стъпка може да бъде началото на голяма война на европейския континент. Знаем със сигурност, че войната не ни е нужна. Нито студена война, нито гореща война. Не хибридна. Но ако бъдем нападнати от вражески войски, ако се опитат да отнемат страната ни, свободата ни, живота ни, живота на децата ни, ние ще се защитим. Не нападаме, а се защитаваме. И когато нападате, ще видите ЛИЦАТА ни, не гърбовете ни, а ЛИЦАТА ни. Войната е голямо бедствие и това бедствие има висока цена. С всяко значение на тази дума. Хората губят пари, репутация, качество на живот, губят СВОБОДА. Но най-вече губят близките си, губят себе си".

Тази война няма да има победител

Горките Украинци, след Кримския мост стояха без ток, сега пак ще има нереципрочни удари. Така става когато омразата води и няма разум :-).

Може ли да ни кажеш какво е държавното управление в Русия?

Зависи от гледната точка. Ако става дума за територия, ще има победител.

dron

Наистина ли го мислиш, или толкова можеш?

Руснаците ги бомбят, и те ще бомбят какво толкова. А Путин като е толкова велик, досега трябваше да ги е приключил, и тях и ингилизите. Но явно или няма сили или го страх.

2024-02-24 16:15:12 1234 (нерегистриран) Зависи от гледната точка. Ако става дума за територия, ще има победител. --------- да се съглася с това ! . като кражба на територия, да ще има "пабедител" ! . но от там насетне "пабедиля" ще бъде отново генерално губещ, което ще доведе до неговият физически разпад ...нещо което целият свят с трепет очаква !

Нашите "източни партньори" са и любознателни (от кога ли?!) и специално за тях, ще цитирам какво казва Зеленски - сега: "Велики хора от велика страна! Невероятно се гордея с всички. Възхищавам се на всеки един от тях. Вярвам във всеки. Всеки НОРМАЛЕН човек иска войната да свърши. Но никой от нас няма да позволи страната ни да свърши. Ето защо ние винаги добавяме: при нашите условия към думите за прекратяване на войната. Затова думата мир винаги звучи: СПРАВЕДЛИВ. Ето защо думата "НЕЗАВИСИМА" винаги ще стои до думата "УКРАЙНА" в БЪДЕЩАТА история. Нека се БОРИМ за това. И ние ще СПЕЧЕЛИМ. В най-хубавия ден от живота ни. Благодаря на всички войници, нашите хора и всички по света, които застават до НАС и ИСТИНАТА. Слава на УКРАЙНА!"

Това не в като да искаш страпон в анала, него си го получаваш рвдовано.

Войните се предизвикват от производителите на оръжия и военно оборудване, иначе как ще печелят баснословни суми ако не продават продукцията си. Даже Валентин Вацев няколко пъти в интервютата си казва,че руският промишлен капитал принуди Путин да започне тази война.

Ах, този Путин - ваеннопромишлен комплекс такъв?! Той има и други комплекси - империалистически, не ли, г-н Вацев?!

Интересно ми е как ги имаш тези цитати и от каде?Виж аз коментирам с моето мнение ,но изказване на Путин или Зеленски нямам.Да има интернет но за да го потърсиш трябва да знаеш какво търсиш.Въобще доста професионална работа-браво.

Върл тоталитаризъм и капитализъм в най-отвратителен вариант.

Малеййй...ква сила...слава Кокаине ма да не са атакували и Кремиковци....има такъв изглед кат след ВСВ

Територията винаги си била Руска, подарена на Украйна, няма кражба, слаб две по история. Там няма един град или село дето да не са основани от Руснаци. Просто Руснаците сега си взимат обратно подаръците, по ясни на нормалните хора причини. Вие си мразете, нищо друго не ви остава. Днес са превзети и Ласточкино и Северное, както ви казах, ще има домино ефект на фронтовата линия.

Комплекс с гаста и петрола и той ли това му каза.Търговията на Русия с оръжие е сигурно стдтици пъти по малка от тази с гас и петрол.

Тези от Украйна съвсем са се омагьосали ! Била легитимна цел ! Идиоти !

"международно признатите границ" е нонсенс, няма такива граници, всичко е въпрос на интерпретации. Украйна нищо няма да си върне :-). Вие си дрънкайте утопии, ваше право си е.

В Украйна воюват специални американски сили и британски спец части. Всичко смислено се прави от тях - украинци има само в дупките из полетата.

и зеленски вече е лигитимна цел

Ма ти си пълен с цитати бе човек?Или си имаме работа със самия невероятен господин Зелю?

Тоя колаж който сте сложили за снимка на заглавието ИИ ли го нарисува или е ръчна изработка? Каква е ценността на тази новина че сте я заболи на главната страница? Понеже пожара бил потушен мога да предположе че сам е угаснал след като е изгорал бензина с който е бил напълнен дрона. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога. Искам да кажа на дирниците и на тези които ми пречат да направя от България нормална държава, а помагат на всякакви продажни мутренски тъпанари за пари, че ще направя всички да сме равни, ама без тези които са пречили. Така ще е честно нали?!

Като не беше подготвен?

Жител съм на един от нашите градове между Варна и Бургас. Тук имаме и много руснаци. Доста от тях считат,че Байдън и Путин ,,играят,, заедно в името на печалбите на оръжейните производители от двете страни.

Руската пропаганда глади Ганьовските мозъци.

А ако са поляци или българи какво мислят бе, трол?

2024-02-24 16:25:00 1234 (нерегистриран) Територията винаги си била Руска, подарена на Украйна, няма кражба, слаб две по история. Там няма един град или село дето да не са основани от Руснаци. ----------- от кой век "винаги" е било просия ? . кога възниква изобщо понятието "просия", знаеш ли ??? .. ще ти кажа - 1547 г ! до тогава никаква "просия" не е същестуввала в живата природа ! . остава да кажеш, че и киевското царство от 9-10 век е било "руско", при положение, че тогава даже масква не е съществувала, а самата дума "рус" възниква в лексиката през 12-и век! . това, че московията заграбва не само земите на киев, но и всичко зад урал, след което применува открадните земи с хибридният събирателен образ "просия4, а завладяните народи са наречени "руснаци", . не означава, тези зами са на москалите! . оства да каже и че крим е блядски, при положение, че 300 години преди това е бил турски! . "ваше" е само масква и на север до финландия и белите мечки с размер горе-долу колкото днешна франция !