Сред задържанитe в разбитата група в "Малашевци" има и бивш нотариус

На петима от обвиняемите е наложено задържане до 72 часа, седем души са в ареста

Обратно в новината

Коментари - Сред задържанитe в разбитата група в "Малашевци" има и бивш нотариус | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като се тръгне по наклонената плоскост трудно се спира, особено след като веднъж си вкусил от сладкия богат живот и безмерните софри... А дали нотариуса не е с инициали Б.Я., а ?

Що не го назовеш за да се пазим от него?

Бивш нотариус няма, това е до живот!

Жп линията от Подуяне за Биримирци е премахната и по нейното трасе са построени много къщи от цигани и те са незаконни !!! Кога ще ги съборят и освободят трасето ? Преди години имаше предложение от Сточна гара по двата бряга на реката да бъдат направени платна за движение на транспорта , така , както е сега на бул Владимир Вазов. Ако се напраи този проект, ще се освободи движението от бул. Данаил Николаев и от центъра по този път ще се достига много по бързо до Скоростния път на север , както и изходите на София

Това на снимката е в Малашевци, ул.Лавандула. Район с преобладаващо циганско население и съпътстващ манталитет. Не случайно безпристрастната статистика посочва, че от 12 000 затворници 11000 са цигани! А Северните райони на София, за които всеки кмет говори с жар, но докато го изберат, са оставени на самотек! Нали, все пак не са Бояна и Драгалевци! Ноо, и те много да не се радват, че под Южната Дъга чак до Малинова долина из храстите има десетки наколни жилища...Лилаво население от цяла България! Което знае къде са "богатите кофи". Както се казва-да са им честити!

Защо не се пише името на нотариуса.Да не е държавна тайна.И без това личните ни данни се разхождат в публичното пространство.За айдука почивен ден няма.Тази тайнственост в разни коментари води само до догатки.Или пишете кой е или изобщо не го спеменавайте.И тези дето са учили в някои ПУЦ журналистика нямат и елементарна представа от този занаят.

sa postradali ot desetkite bandi za imotni izmami v BG. Policia i Prokuratura ne praviat nisto tova masovo prestaplenie da spre!

Навежда на определени размисли фактът, че са работили необезпокоявано толкова години ...

2010 отнеха правата на Борис Янков.

А сега де ... циганин - нотариус ... ХАХАХАХАХХАХХАХХАХ